Lejligheder

De fleste overnatningssteder er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar 10% eller mere på udvalgte ophold med Expedia Rewards

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Find de bedste Lejligheder på Expedia.dk

Forestil dig en moderne feriebolig med nok værelser til hele familien, en lounge, masser af køkkenplads, højteknologiske faciliteter og ovenikøbet fællesområder såsom pools, motionscentre og spillerum. Lejligheden er kort sagt det perfekte overnatningssted på en smuttur for hele familien. Det er let at se, hvorfor lejligheder nu udgør en stor del af overnatningsstederne i USA, hvor de store resorter fortsat tilbyder ren, elegant og praktisk indkvartering i lejligheder for familier og grupper, der gerne vil slappe af efter en lang dag i Disneylands susende rutsjebaner eller de glitrende strande på østkysten.

Lejligheder skiller sig blandt andet ud takket være deres moderne indretning. De er ofte designet til at opfylde det 21. århundredes krav og fyldt med moderne køkkener, dobbelte køleskabe, effektive komfurer samt store brusebade, lækre sengetæpper, behagelige sofaer, fladskærms-tv og meget mere. Her er alle nødvendige faciliteter til at underholde familien, der kan slappe af i behagelige omgivelser mellem sightseeing og rutsjebaneture. Og der er endnu mere, for lejligheder kan også byde på en række fælles faciliteter. Motionscentre, fælleshaver og pools er helt almindelige, hvilket betyder, at du kan svede i fitnesscentret, svømme et par baner eller blot nyde solens stråler, når du ikke har andet på programmet.

Takket være lejlighedens moderne præg og komfort er det heller ikke overraskende, at det er en af de mest populære overnatningsmuligheder mange steder. Lejligheder i Kissimmee og lejligheder i Orlando ligger overalt. De har pools og legerum til børnene samt bar på stedet, og de henvender sig til familier med verdensberømte forlystelsesparker som Walt Disney World og Universal Studios lige rundt om hjørnet. Her kan du overnatte på steder som Hapimag Lake Berkley Resort og Hilton Grand Vacations at Tuscany Village, som byder på grønne områder i palmernes skygge, pools og meget mere. Du kan også tage på ophold i østkystens badebyer og finde lejligheder i Myrtle Beach, som ligger ovenover den livlige strandpromenade og de snurrende karruseller, tæt ved prisvindende golfbaner og blinkende spillearkader. Det er måske en af de bedste overnatningsmuligheder ved de mange strande, der ligger langs USA's østkyst.