Feriehuse

De fleste overnatningssteder er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Få i gennemsnit 15% rabat på tusindvis af hoteller med Expedia Rewards

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Find de bedste Feriehuse på Expedia.dk

Forestil dig, hvordan du putter dig foran et knitrende ildsted for at varme dine trætte fødder efter en lang vandretur og nyde en dampende kop varm kakao. Se for dig, hvordan du læner dig tilbage på verandaen med en fantastisk udsigt over Appalacherne. Endelig kan du også overveje et charmerende fristed i Alperne, hvor fyrreskove og søer putter sig mellem tinderne, eller tage en smuttur til kysten i Storbritannien med udsyn til bølgende brændinger og knejsende klippeskrænter hver morgen. Alle disse scenarier kan blive til virkelighed i et feriehus, der er en skræddersyet overnatningsmulighed til rejsende, som holder af fordybelse, eventyr og en lidt anderledes ferie.

Feriehuse findes i alle former og størrelser, stilarter og personlige udtryk. Et feriehus i Kapstaden vil for eksempel være helt anderledes end et feriehus i Lake Tahoe. Det ene feriehus ligger blandt bjergtinder og vinkældere på Franschhoek Vinrute – det 4-stjernede Rose Cottage med pools og grill – mens et andet vil placere dig midt blandt skipister eller fyrreklædte vandrestier i Californiens Sierra Nevada-bjerge. Derudover findes der også klassiske engelske feriehuse beliggende i Lake District eller med udsigt over strandene i Devonshire. USA byder på andre muligheder på landet som for eksempel feriehuse i Fredericksburg, hvor du kan smage delstatens rød- og hvidvine og besøge autentiske gårde – tag for eksempel et kig på de eksklusive Vineyard Trail Cottages, som byder på en seriøs omgang landlig charme. Der er masser af andre lignende feriehuse over hele verden, fra Frankrigs bjergtinder til bakkelandskabet i Toscana, sletterne i Polen og Skandinaviens vidder.

Stilmæssigt afspejler feriehuse deres omgivelser. Feriehuse i bjergene vil højst sandsynligt være udført i fyrretræ med gavltag og trægulv. På den anden side kan feriehuse ved kysten være kalkede og robuste for at modstå vindene fra Atlanterhavet eller Stillehavet. Endelig kan et feriehus i skoven være dækket af mos og omgivet af ranglede rødtræer. Feriehuse byder ofte på en grad af fordybelse og autenticitet, som er svær at finde på et almindeligt hotel. Uanset om det er den smukke udsigt eller velplejede rosenhave, de nærliggende vingårde eller de traditionelle arkitektoniske elementer, kan du være sikker på, at der er noget at skrive hjem om.