Ferieudlejning i Østjylland

Få i gennemsnit 15% rabat på tusindvis af overnatningssteder med Expedia Rewards

Spar 10% eller mere på udvalgte ophold med Expedia Rewards

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Ferieudlejning i Østjylland

Hotel GUESTapart
3.5 out of 5
Tueager 5, Aarhus, 8200
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.084, kr pr. nat fra 8. okt. til 9. okt.
Overnat på dette lejlighedshotel med forretningsvenlig profil i Aarhus, som har 3,5 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og gratis parkering. ...
4,8/5 Exceptional! (644 anmeldelser)
Favorit
"Jeg vælger altid Hotel Guestapart når jeg er i Aarhus. Servicen er i top og værelserne er lækre med flot design. Rengøringen er også i top. Maden smager konge. Så skal du overnatte i Aarhus så kan jeg varmt anbefale stedet."

Anmeldelse fra 4. okt. 2022

Anne's Home Sønderbro
3.5 out of 5
7 Sønderbrogade, Horsens, 8700
Prisen er 845, kr pr. nat fra 9. okt. til 10. okt.
Overnat i denne lejlighed med forretningsvenlig profil i Horsens, som har 3,5 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, vaskeri og Netflix. De populære seværdigheder ...
4,1/5 Very Good! (10 anmeldelser)
Vedr. lejlighed
"Centralt beliggende. Ren lejlighed. God plads. Fungerede fint med nøglenoks. God info inden ankomst. Flinke naboer i ejendommene ved siden af. Upersonlig kedelig indretning, ikke hyggeligt. Spartansk udstyr i køkken. Kedelige udendørs omgivelser. Foto af huset i annoncen, er ikke det hus man lejer ..."

Anmeldelse fra 21. jun. 2022

Annes Bed & Kitchen, Dalgaard
2.5 out of 5
2 Nebelvej, Horsens, 8700
Prisen er 555, kr pr. nat fra 8. okt. til 9. okt.
Overnat i denne feriebolig i Horsens. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og en terrasse. De populære seværdigheder Norrestrand og Casa Arena Horsens ...
3,7/5 Good! (10 anmeldelser)
Dejligt ved Nørrestrand
"Det var et godt ophold. Men... Der var desværre meget larm omkring køkkenregionen ved spisetid. Der var nogle "faste" beboere, og det var lidt akavet at komme i køkkenet fordi det var som at komme i et privat hjem. Køkkenet var sparsomt udstyret, og lettere nusset. Værelset derimod var dejligt, luftigt ..."

Anmeldelse fra 21. maj 2022

Få adgang til lavere priser

Få adgang til lavere priser

Med medlemspriser kan du lige nu spare mindst 10% på tusindvis af overnatningssteder.
Dancamps Trelde Næs
3 out of 5
Trelde Næsvej 297, Fredericia, 7000
Prisen er 475, kr pr. nat fra 8. okt. til 9. okt.
Overnat på denne campingplads ved stranden i Fredericia, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og et vandland. De populære seværdigheder ...
3,9/5 Very Good! (37 anmeldelser)
Dejligt ophold i skøn natur
"Nem og hurtig booking via hotels.com, super hurtig check in, lækker og rummelig hytte med fantastisk udsigt til Mark og skov, lækker område med skøn natur"

Anmeldelse fra 26. jul. 2021

Davaas bed & breakfast
3 out of 5
Dronningensgade 6, Randers, jylland, 8900
Prisen er 700, kr pr. nat fra 9. okt. til 10. okt.
Overnat i denne feriebolig med 3 stjerner i Randers. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og en tagterrasse. De populære seværdigheder Museum for Dansk ...
4,5/5 Wonderful! (91 anmeldelser)
"At det var dejligt roligt og Davaas en meget venlig værtinde"

Anmeldelse fra 21. sep. 2022

Guesthouse Sharon Aarhus
3 out of 5
Tjørnegade 6 B, Aarhus N, Aarhus, 8200
Prisen er 742, kr pr. nat fra 10. okt. til 11. okt.
Overnat i denne villa med forretningsvenlig profil i Aarhus, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og morgenmad. Vores gæster fremhæver ...
4,2/5 Excellent! (47 anmeldelser)
"Tæt på indkøb, og transport Gode badeforhold Godt tilfreds"

Anmeldelse fra 25. jul. 2021

Hotel Marina Apartments
3 out of 5
Kystvej 32, Grenaa, 8500
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.507, kr pr. nat fra 10. okt. til 11. okt.
Overnat på dette lejlighedshotel med 3 stjerner i Grenaa. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og gratis parkering. De populære seværdigheder Kattegatcentret ...
4,3/5 Excellent! (44 anmeldelser)
Dejligt hyggeligt hotel
"Rigtig fint og hyggelig hotel kan kun varmt anbefales"

Anmeldelse fra 19. sep. 2022

Dronningens Ferieby
4 out of 5
Dronningens Ferieby 1, Grenaa, 8500
Overnat i denne lejlighed ved stranden i Grenaa, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og ved stranden. Vores gæster fremhæver især ...
4,6/5 Wonderful! (44 anmeldelser)
ent
"pænt og rent"

Anmeldelse fra 16. jun. 2020

Villa Zeltner
3 out of 5
Zeltnersvej 4, Silkeborg, 8600
Overnat i denne lejlighed med forretningsvenlig profil i Silkeborg, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og en terrasse. De populære ...
4,7/5 Exceptional! (3 anmeldelser)
"Skønt lille værelse med det hele samt dejlig central beliggenhed. Vi kommer gerne igen."

Anmeldelse fra 26. aug. 2018

Logballe Camping and Cottages Hotel
3 out of 5
LOGBALLEVEJ 12, Stouby, 7140
Overnat på denne campingplads med 3 stjerner i Stouby. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og en børnepool. De populære seværdigheder Morkholt Strand ...
4,8/5 Exceptional! (13 anmeldelser)
Overnatning i hytte
"Ked af der ikke var indlagt vand, men det kunne vi selvfølgelig have været forberedt på idet det er camping. Sov godt. Dejligt man kunne leje dyner og linned. Stor hjælpsomhed, i forbindelse med behov for sytøj, sikkerhedsnål."

Anmeldelse fra 29. aug. 2021

Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Østjylland
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer overnatningssteder i Østjylland, der muligvis også er noget for dig

BOOK1 by Brøchner Hotels

BOOK1 by Brøchner Hotels

2 out of 5
3 Møllegade, Aarhus, 8000
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Jørgensens Hotel

Jørgensens Hotel

4 out of 5
Sondergade 17, Horsens, 8700
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Sommerhusudlejning i Østjylland 

Østjylland er et stort og alsidigt område, der omfatter alt fra idylliske klitlandskaber på Djursland til spændende byliv i Aarhus. Står du og mangler et sommerhus i Østjylland til din næste ferie med familien eller vennerne, har du altså rigtig mange muligheder. 

Et overblik over sommerhuse i Østjylland 

Du finder alt fra luksussommerhuse med pool og alverdens faciliteter til billige sommerhuse i Østjylland, hvis der blot står hygge og kvalitetstid på programmet. Jyllands østkyst har et væld af fjorde, bugter og vige, hvor de charmerende sommerhusområder putter sig – du skal bare vælge, hvor du vil hen. 

Prisen på sommerhusudlejning i Østjylland 

Det billigste sommerhus i Østjylland fås i øjeblikket til 475, kr pr. nat. 

Det bedste tidspunkt at booke sommerhus i Østjylland på 

Det kommer an på dine planer. Leder du efter et budgetvenligt sommerhus til leje i Østjylland, kan du med fordel booke i lavsæsonen, hvor priserne typisk er lavest. På den anden side er juni, juli og august de mest populære måneder. 

Sådan finder du det ideelle sommerhus i Østjylland til din ferie 

Sommerhusudlejning i Østjylland kan betyde mange ting, så du skal først og fremmest bestemme dig for, hvor du vil hen. Du kan bruge kortet på Expedia til at zoome ind på bestemte områder for at indskrænke din søgen til for eksempel Djursland eller området mellem Horsens Fjord og Vejle Fjord. Særligt Juelsminde og Hosby har et godt udvalg. 

Gratis afbestilling med Expedia 

Expedia tilbyder fleksible afbestillingsmuligheder for mange sommerhuse og ferieboliger, men ikke alle. Sørg for at tjekke reglerne for dit valgte overnatningssted, inden du booker. 

Book hele ferien hos Expedia 

Expedia gør det nemt og bekvemt at booke din ferie i en håndevending. Når du har booket dit ideelle sommerhus, kan du efterfølgende føje billeje til samme reservation. Så er du godt kørende til din ferie i den smukke, østjyske natur. 

Typer af sommerhuse i Østjylland 

Du finder stort set alle typer af sommerhuse i Østjylland, lige fra de helt små og klassiske træhuse til store luksushuse med plads til hele familien.

Find et sommerhus med pool i Østjylland 

Det er bestemt muligt at leje sommerhus med pool i Østjylland, ligesom du også finder en lang række andre gode faciliteter, heriblandt boblebad, sauna, pejs, aircondition og meget mere. Søg for eksempel i områder som Grenaa eller Ebeltoft på Djursland, der begge har et godt udvalg af sommerhuse med pool. 

Spændende oplevelser i Østjylland 

Østjylland indbyder først og fremmest til oplevelser i den smukke natur, lige fra Nationalpark Mols Bjerge til de flotte skovområder syd for Aarhus og omkring Vejle Fjord. Derudover er der en lang række familievenlige seværdigheder som Djurs Sommerland, Himmelbjerget og mange flere – for ikke at nævne alle attraktionerne i Aarhus midtby. 

Tips til arrangementer i Østjylland 

De fleste arrangementer i Østjylland finder sted om sommeren i form af festivaler og andre festlige begivenheder. I Aarhus kan du i juni deltage i musikfestivalen Northside Festival, mens sensommeren byder på den berømte Aarhus Festuge. De forskellige områder har typisk også en lang række lokale arrangementer i skolernes ferier, så tjek programmet for dit feriemål. 

Transportmulighederne i Østjylland 

Der er bus- og togforbindelse mellem de fleste byer i Østjylland, men det er dog mest praktisk at have en bil for at komme rundt i eget tempo. 

Find kæledyrsvenlige sommerhuse i Østjylland 

Der findes masser af kæledyrsvenlige sommerhuse til leje i Østjylland. Brug filteret i venstre side af skærmen, når du søger. 

Her finder du de bedste sommerhuse til leje i Østjylland 

Østjylland spænder som nævnt over et stort område, men de bedste sommerhuse i Østjylland ligger naturligvis langs den smukke kystlinje ud mod Kattegat. Nogle af de mest populære områder fra nord til syd er Grenaa, Ebeltoft, Odder, Juelsminde og Hvidbjerg. 

Seneste anmeldelser af overnatningssteder i Østjylland
Anmeldelser verificeret af expedia