Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Biludlejning gennem Expedia på Bornholm

Billeje på Bornholm

Solskinsøen Bornholm er en perle i Østersøen, som byder på historiske seværdigheder, alsidig natur, skønne badestrande og lækre egnsretter. Hvis du vil have mest muligt ud af din ferie, kan du med fordel leje en bil på Bornholm, så bestemmer du selv tempoet.

Med en udlejningsbil kommer du nemt rundt på hele øen og til alle seværdighederne, f.eks. Rokkestenen eller Ekkodalen. Lej en bil på Bornholm, der er rummelig nok til hele familien, og kør en tur til aktivitetsparken Joboland, der både indeholder et vandland, en zoo og masser af andre aktiviteter. Hvis du rejser til Bornholm i forbindelse med dit arbejde, kan det være praktisk med en lejebil, så du ikke er afhængig af offentlig transport.

Biludlejning på Bornholm direkte ved ankomst

Bornholms Lufthavn er den eneste lufthavn på øen, så hvis du tager med fly til Bornholm, lander du her. Der ligger velkendte biludlejningsfirmaer direkte i lufthavnsterminalen, så du kan hurtigt hente nøglen til din udlejningsbil og starte dine eventyr. Du kan leje en bil på Bornholm, når du ankommer i Rønne Havn eller i lufthavnen, eller du kan foretage reservationen online hjemmefra inden afrejsen. Hvis du vil slippe for besværet med at afhente og aflevere din lejede bil, yder nogle af biludlejningsfirmaerne den service, at de leverer og afhenter bilen direkte på dit hotel på Bornholm, i lufthavnen eller på havnen.

Som så mange andre steder i Danmark, kan du de fleste steder i byerne parkere gratis i et par timer, hvis du bare husker at stille din p-skive. Du skal dog være opmærksom på, at der nogle steder er indført betalingsparkering i højsæsonen.

Specialiteter på Bornholm

Bornholm er kendt for mange ting, bl.a. den største borgruin i Nordeuropa, Hammershus, som ligger i Allinge på øens nordlige side. Et andet karakteristisk bygningsværk på øen er rundkirkerne, hvoraf Østerlars er Danmarks største. Hvis du lejer en bil på Bornholm, kan du planlægge dagsudflugter til disse spændende historiske seværdigheder. Klippeøen byder også på malerisk natur, som du kan udforske enten i bil, på cykel eller til fods. Stil bilen på havnen ved Gudhjem eller Allinge, og tag med færgen til Christiansø – Danmarks østligste punkt.

Når du har besøgt Bornholms og Danmarks østligste punkt, skal du også næsten lægge vejen forbi Bornholms højeste punkt, Rytterknægten. Dette tårn, der er 162 meter høj, ligger midt i et kuperet område i Almindingen, så det kan være en god idé at leje en firehjulstrækker, når du skal køre ad de snirklede grusveje. Efter denne tur trænger du måske til en bid mad, så kør f.eks. til Svaneke, hvor du kan besøge et silderøgeri og smage en af øens absolutte delikatesser. Skyl silden ned med en lokalt produceret øl. Til børnene kan du i stedet købe en Krølle Bølle-is, mens I får en af de lokale bornholmere til at fortælle historien om øens berømte trold. Med billeje på Bornholm har du friheden til at komme rundt, og du kan afslutte en perfekt dag med at køre til stranden ved Dueodde, hvor du kan nyde den smukke solnedgang over vandet.

Udforsk Bornholm

Udforsk Bornholm med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!