Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Biludlejning gennem Expedia på Bornholm

Billeje på Bornholm

Solskinsøen Bornholm er en perle i Østersøen, som byder på historiske seværdigheder, alsidig natur, skønne badestrande og lækre egnsretter. Hvis du vil have mest muligt ud af din ferie, kan du med fordel leje en bil på Bornholm, så bestemmer du selv tempoet.

Med en udlejningsbil kommer du nemt rundt på hele øen og til alle seværdighederne, f.eks. Rokkestenen eller Ekkodalen. Lej en bil på Bornholm, der er rummelig nok til hele familien, og kør en tur til aktivitetsparken Joboland, der både indeholder et vandland, en zoo og masser af andre aktiviteter. Hvis du rejser til Bornholm i forbindelse med dit arbejde, kan det være praktisk med en lejebil, så du ikke er afhængig af offentlig transport.

Biludlejning på Bornholm direkte ved ankomst

Bornholms Lufthavn er den eneste lufthavn på øen, så hvis du tager med fly til Bornholm, lander du her. Der ligger velkendte biludlejningsfirmaer direkte i lufthavnsterminalen, så du kan hurtigt hente nøglen til din udlejningsbil og starte dine eventyr. Du kan leje en bil på Bornholm, når du ankommer i Rønne Havn eller i lufthavnen, eller du kan foretage reservationen online hjemmefra inden afrejsen. Hvis du vil slippe for besværet med at afhente og aflevere din lejede bil, yder nogle af biludlejningsfirmaerne den service, at de leverer og afhenter bilen direkte på dit hotel på Bornholm, i lufthavnen eller på havnen.

Som så mange andre steder i Danmark, kan du de fleste steder i byerne parkere gratis i et par timer, hvis du bare husker at stille din p-skive. Du skal dog være opmærksom på, at der nogle steder er indført betalingsparkering i højsæsonen.

Specialiteter på Bornholm

Bornholm er kendt for mange ting, bl.a. den største borgruin i Nordeuropa, Hammershus, som ligger i Allinge på øens nordlige side. Et andet karakteristisk bygningsværk på øen er rundkirkerne, hvoraf Østerlars er Danmarks største. Hvis du lejer en bil på Bornholm, kan du planlægge dagsudflugter til disse spændende historiske seværdigheder. Klippeøen byder også på malerisk natur, som du kan udforske enten i bil, på cykel eller til fods. Stil bilen på havnen ved Gudhjem eller Allinge, og tag med færgen til Christiansø – Danmarks østligste punkt.

Når du har besøgt Bornholms og Danmarks østligste punkt, skal du også næsten lægge vejen forbi Bornholms højeste punkt, Rytterknægten. Dette tårn, der er 162 meter høj, ligger midt i et kuperet område i Almindingen, så det kan være en god idé at leje en firehjulstrækker, når du skal køre ad de snirklede grusveje. Efter denne tur trænger du måske til en bid mad, så kør f.eks. til Svaneke, hvor du kan besøge et silderøgeri og smage en af øens absolutte delikatesser. Skyl silden ned med en lokalt produceret øl. Til børnene kan du i stedet købe en Krølle Bølle-is, mens I får en af de lokale bornholmere til at fortælle historien om øens berømte trold. Med billeje på Bornholm har du friheden til at komme rundt, og du kan afslutte en perfekt dag med at køre til stranden ved Dueodde, hvor du kan nyde den smukke solnedgang over vandet.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Bornholm

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Bornholm?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Bornholm.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Bornholm?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Bornholm er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Bornholm?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Bornholm?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Bornholm

Udforsk Bornholm med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!