COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Bornholm
Rejseguide

Bornholm

Når du rejser til Bornholm, kan du opleve både historie og middelalderarkitektur samt unik natur. Solskinsøen byder på mange oplevelser, som kun findes på denne klippeø i Østersøen.

En ferie på Bornholm byder på mange oplevelser, som du ikke finder andre steder. Naturen her er anderledes end i resten af Danmark, så giv dig god tid til at foretage aktiviteter i det fri. På en ferie hertil finder du desuden interessante bygninger og interessant historie, som du ikke må gå glip af.

På Bornholm finder du fire af Danmarks syv bevarede middelalderrundkirker. Østerlars Rundkirke i Gudhjem er samtidig Bornholms største og ældste bygning fra ca. år 1150, og kirkens kalkmalerier er fra ca. år 1350. Her har du mulighed for at opleve spændende arkitektur og historie samt de smukke områder, der omgiver kirken.

Bornholms unikke natur tilskrives blandt andet øens beliggenhed i Østersøen mellem Sverige og Polen. På nordsiden ses de flotte klippekyster af granit som det eneste sted i Danmark. Her på Bornholms nordligste spids ligger Hammerknuden på en af klipperne, som stikker op fra havet. På toppen kan du opleve Nordeuropas største borgruin Hammershus Slotsruin fra 1200-tallet, som er resterne af en ægte middelalderfæstning.

Midt på Bornholm ligger en af Danmarks største skove, Almindingen, der også rummer flere seværdigheder. På din skovtur kommer du forbi gamle borge og Rokkestenen på hele syv tons samt den store sprækkedal Ekkodalen, som også er Bornholms højeste punkt. Prøv at råbe lidt ud i landskabet, og se om dalen lever op til sit navn.

I Bornholms mange små byer finder du butikker med alt, hvad du behøver til din ferie samt mange lokalt producerede varer, som du kan tage med hjem. Bornholms udvalg af spisesteder er fordelt på øen, og du må ikke gå glip af øens specialitet: røgede sild. Du kan sejle direkte til Bornholm fra Køge eller køre til Sverige og sejle fra Ystad. Du kommer nemt rundt til de forskellige oplevelser på øen med både bus og bil, men mange benytter sig af cykelleje for at få naturoplevelserne med.

Du er sikker på at få mange unikke oplevelser med hjem fra din ferie på Bornholm. Denne spændende ø skal bare opleves, så du selv kan mærke den særlige stemning på øen.

Sverres Hotel
Sverres Hotel
2.5 out of 5
Snellemark 2, Ronne, Bornholm
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 700 pr. nat fra 9. maj til 9. maj
Dette hotel ligger i hjertet af Ronne, kun 10 minutters gang fra Erichsens Gård, Store Torv og Bornholms Museum. Derudover ligger Forsvarsmuseet og Almindingen ...
4/5Very Good! (291 anmeldelser)
Hyggeligt lille hotel
"Hyggeligt lille hotel, god placering. Ville klart vælge dette igen."

Anmeldelse fra 15. nov. 2020

Sverres Hotel
Gudhjem Vandrerhjem
Gudhjem Vandrerhjem
2 out of 5
Ejnar Mikkelsensvej 14, Gudhjem
Prisen er DKK 624 pr. nat fra 8. maj til 8. maj
Dette hostel i Gudhjem ligger på stranden, kun 5 minutters gang fra Gudhjem Glasrogeri Pernille Bastrup og Oluf Høst Museum. Derudover ligger Baltic Sea Glass ...
3.3/5 (80 anmeldelser)
"Fint vandrerhjem, med en perfekt lokation i Gudhjem lige på havnen. Værelset havde køjesenge, en lille vask og bord og et par stole. Det var perfekt til vores behov, men det hjalp nok en del at vejret var rigtig godt."

Anmeldelse fra 10. aug. 2020

Gudhjem Vandrerhjem
Hotel Klippen
Hotel Klippen
3 out of 5
Grevens Dal 50, Gudhjem
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.090 pr. nat fra 9. maj til 9. maj
Dette hotel ved stranden ligger i hjertet af Gudhjem, kun 10 minutters gang fra Gudhjem Glasrogeri Pernille Bastrup og Oluf Høst Museum. Derudover ligger Baltic ...
3.9/5Good! (257 anmeldelser)
"Fantastisk udsigt."

Anmeldelse fra 10. apr. 2021

Hotel Klippen
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Adnana - Cozy Townhouse
Adnana - Cozy Townhouse
Street Gaden, 2, Svaneke, Hovedstaden
Dette feriested ligger ved havet, kun 5 km fra Hullehavn Strand, Hullehavn og Svaneke Kirke. Derudover ligger Pernille Bülow Glasværk og Pernille Bulow Glass ...
Adnana - Cozy Townhouse
1 værelses overnatning i Allinge
1 værelses overnatning i Allinge
Rådstuestræde 3 L., Allinge, Hovedstaden
Dette lejlighedskompleks ligger i Allinge, kun få skridt fra Sandvig Strand, Galleri Huz 16 og Hammerknuden, Slotslyngen. Derudover ligger Hammersø og Madsebakke ...
4/5Very Good! (1 anmeldelse)
Godt beliggenhed
"Dejlig lejlighed, lægger lige ved stranden og dejlig tur i bjergerne og skov. Lige om hjørnet lækker is kiosken, og spisesteder. Det er også mulighed for vinterbadning. Ikke så lang fra Hammerhuset.👍 Lidt minus at ikke i sommersæsonen så er koldt i lejligheden."

Anmeldelse fra 27. apr. 2021

1 værelses overnatning i Allinge
2 værelses overnatning i Aakirkeby
2 værelses overnatning i Aakirkeby
Haregade 14, Lejl., Åkirkeby, Hovedstaden
Dette lejlighedskompleks ligger i Åkirkeby, kun 15 minutters gang fra NaturBornholm og Aa Kirke. Derudover ligger Ekkodalen og Nylars Kirke ca. 10 km ...
4.5/5Wonderful! (2 anmeldelser)
Prima
"Toll!"

Anmeldelse fra 9. jul. 2020

2 værelses overnatning i Aakirkeby
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Byer i nærheden af Bornholm