Bornholm

Rejseguide
Bornholm

Når du rejser til Bornholm, kan du opleve både historie og middelalderarkitektur samt unik natur. Solskinsøen byder på mange oplevelser, som kun findes på denne klippeø i Østersøen.

En ferie på Bornholm byder på mange oplevelser, som du ikke finder andre steder. Naturen her er anderledes end i resten af Danmark, så giv dig god tid til at foretage aktiviteter i det fri. På en ferie hertil finder du desuden interessante bygninger og interessant historie, som du ikke må gå glip af.

På Bornholm finder du fire af Danmarks syv bevarede middelalderrundkirker. Østerlars Rundkirke i Gudhjem er samtidig Bornholms største og ældste bygning fra ca. år 1150, og kirkens kalkmalerier er fra ca. år 1350. Her har du mulighed for at opleve spændende arkitektur og historie samt de smukke områder, der omgiver kirken.

Bornholms unikke natur tilskrives blandt andet øens beliggenhed i Østersøen mellem Sverige og Polen. På nordsiden ses de flotte klippekyster af granit som det eneste sted i Danmark. Her på Bornholms nordligste spids ligger Hammerknuden på en af klipperne, som stikker op fra havet. På toppen kan du opleve Nordeuropas største borgruin Hammershus Slotsruin fra 1200-tallet, som er resterne af en ægte middelalderfæstning.

Midt på Bornholm ligger en af Danmarks største skove, Almindingen, der også rummer flere seværdigheder. På din skovtur kommer du forbi gamle borge og Rokkestenen på hele syv tons samt den store sprækkedal Ekkodalen, som også er Bornholms højeste punkt. Prøv at råbe lidt ud i landskabet, og se om dalen lever op til sit navn.

I Bornholms mange små byer finder du butikker med alt, hvad du behøver til din ferie samt mange lokalt producerede varer, som du kan tage med hjem. Bornholms udvalg af spisesteder er fordelt på øen, og du må ikke gå glip af øens specialitet: røgede sild. Du kan sejle direkte til Bornholm fra Køge eller køre til Sverige og sejle fra Ystad. Du kommer nemt rundt til de forskellige oplevelser på øen med både bus og bil, men mange benytter sig af cykelleje for at få naturoplevelserne med.

Du er sikker på at få mange unikke oplevelser med hjem fra din ferie på Bornholm. Denne spændende ø skal bare opleves, så du selv kan mærke den særlige stemning på øen.

Hotel Gudhjem
Hotel Gudhjem
3 out of 5
Brøddegade 29, Gudhjem, 3760
Prisen er 750, kr pr. nat fra 23. maj til 24. maj
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Gudhjem, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og gratis parkering. De populære ...
4/5 Very Good! (176 anmeldelser)
Hyggeligt
"Dejlig morgenmad, excellent kaffe. Dejlig svimmingpol. Skønt værelse"

Anmeldelse fra 4. okt. 2021

Hotel Gudhjem
Sverres Hotel
Sverres Hotel
2.5 out of 5
Snellemark 2, Ronne, Bornholm, 3700
Prisen er 750, kr pr. nat fra 21. maj til 22. maj
Overnat på dette hotel i Ronne. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og gratis parkering. Vores gæster fremhæver især morgenmaden og det hjælpsomme personale ...
4,1/5 Very Good! (434 anmeldelser)
Her kommer man igen...
"Det var en behagelig oplevelse, men en helt igennem sød og imødekommende værtinde!"

Anmeldelse fra 9. feb. 2022

Sverres Hotel
Hotel Skovly
Hotel Skovly
3 out of 5
Nyker Strandvej 30, Ronne, 3700
Prisen er 990, kr pr. nat fra 23. maj til 24. maj
Overnat på dette hotel ved stranden i Ronne, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og gratis parkering. De populære seværdigheder Den ...
4,3/5 Excellent! (190 anmeldelser)
Virkeligt hyggeligt sted
"Utroligt hyggeligt sted , ikke sidste gang jeg har været der Ligger i en skov omgivet af træer , en å løber gennem grunden , tæt på stranden ca 150 mtr"

Anmeldelse fra 18. nov. 2021

Hotel Skovly
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Sandkås Feriecenter
Sandkås Feriecenter
3 out of 5
Brinkevej 7, Sandkas, Allinge, 3770
Prisen er 1.120, kr pr. nat fra 22. maj til 23. maj
Overnat på dette lejlighedshotel med 3 stjerner i Allinge. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og morgenmad. De populære seværdigheder Næs Beach og Allinge ...
2,8/5 (63 anmeldelser)
Rimelig okay og skøn udsigt
"Simpel, men udmærket. Der var rent og pænt. Intet luksus, men ej heller ulækkert. Ældre badeværelse med lidt slidte armaturer. Ordentlige senge og soveforhold. Vi benyttede ej poolen. Vi var 2 voksne i 3 dage og det var okay til at blot sove, bade og spise morgenmad. Udsigten var fantastisk fra vores ..."

Anmeldelse fra 6. aug. 2021

Sandkås Feriecenter
Under Canvas Bornholm
Under Canvas Bornholm
9 Havrehøjvej, Østermarie, 3751
Overnat på denne campingplads i Østermarie. Nyd godt af gratis parkering, en terrasse og en have. De populære seværdigheder Ølene Bird Sanctuary og Almindingen ...
Under Canvas Bornholm
Hotel Hammersø Apartments
Hotel Hammersø Apartments
3 out of 5
Hammershusvej 89, Allinge, 3770
Overnat i denne lejlighed med 3 stjerner i Allinge. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og udendørs pool. De populære seværdigheder Hammersø og Galleri ...
4,2/5 Very Good! (21 anmeldelser)
Godt spot på det nordlige Bornholm
"Fint sted som havde det vi skulle bruge, hjælpsomt og flinkt personale."

Anmeldelse fra 5. jul. 2021

Hotel Hammersø Apartments
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Bornholm

Byer i nærheden af Bornholm