Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.


Oplevelsesrig rejse til Bornholm

Når du rejser til Bornholm, kan du opleve både historie og middelalderarkitektur samt unik natur. Solskinsøen byder på mange oplevelser, som kun findes på denne klippeø i Østersøen.

En ferie på Bornholm byder på mange oplevelser, som du ikke finder andre steder. Naturen her er anderledes end i resten af Danmark, så giv dig god tid til at foretage aktiviteter i det fri. På en ferie hertil finder du desuden interessante bygninger og interessant historie, som du ikke må gå glip af.

På Bornholm finder du fire af Danmarks syv bevarede middelalderrundkirker. Østerlars Rundkirke i Gudhjem er samtidig Bornholms største og ældste bygning fra ca. år 1150, og kirkens kalkmalerier er fra ca. år 1350. Her har du mulighed for at opleve spændende arkitektur og historie samt de smukke områder, der omgiver kirken.

Bornholms unikke natur tilskrives blandt andet øens beliggenhed i Østersøen mellem Sverige og Polen. På nordsiden ses de flotte klippekyster af granit som det eneste sted i Danmark. Her på Bornholms nordligste spids ligger Hammerknuden på en af klipperne, som stikker op fra havet. På toppen kan du opleve Nordeuropas største borgruin Hammershus Slotsruin fra 1200-tallet, som er resterne af en ægte middelalderfæstning. 

Midt på Bornholm ligger en af Danmarks største skove, Almindingen, der også rummer flere seværdigheder. På din skovtur kommer du forbi gamle borge og Rokkestenen på hele syv tons samt den store sprækkedal Ekkodalen, som også er Bornholms højeste punkt. Prøv at råbe lidt ud i landskabet, og se om dalen lever op til sit navn.

I Bornholms mange små byer finder du butikker med alt, hvad du behøver til din ferie samt mange lokalt producerede varer, som du kan tage med hjem. Bornholms udvalg af spisesteder er fordelt på øen, og du må ikke gå glip af øens specialitet: røgede sild. Du kan sejle direkte til Bornholm fra Køge eller køre til Sverige og sejle fra Ystad. Du kommer nemt rundt til de forskellige oplevelser på øen med både bus og bil, men mange benytter sig af cykelleje for at få naturoplevelserne med.

Du er sikker på at få mange unikke oplevelser med hjem fra din ferie på Bornholm. Denne spændende ø skal bare opleves, så du selv kan mærke den særlige stemning på øen.


De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Bedste hoteltilbud i Bornholm

Se alle 1.151 overnatningssteder i Bornholm
Sandkås Feriecenter DKK 770
Anmeldelse fra 6. sep. 2019
Se oplysninger
 
Sandkås Feriecenter

Sandkås Feriecenter

Brinkevej 7, Sandkas, Allinge
   
  2,1 ud af 5
  3.0 ud af 5.0 Stjerner

  Ok ophold til prisen for fire personer. Husene er sommerhus-agtige af ældre dato, og der er diverse små-mangler. Nogle stikkontakter var uden strøm. Der er ingen støvsuger, men kost og fejebakke. Nogle af maddresserne var tynde, så man lå på fjedre. Men der var sengepladser til 8-10 personer, så ...

  Feriestedet Nordliv DKK 475
  Anmeldelse fra 14. nov. 2019
  Se oplysninger
   
  Feriestedet Nordliv

  Feriestedet Nordliv

  Faelledvej 28, Hasle, Bornholm
    
   4,3 ud af 5
   3.0 ud af 5.0 Stjerner

   Fork godt til børnefamilier god legeplads og god beliggenhed æt på stranden og vandet

   Hotel Allinge DKK 950
   Anmeldelse fra 5. aug. 2019
   Se oplysninger
    
   Hotel Allinge

   Hotel Allinge

   Storegade 3-5, Allinge
     
    4,2 ud af 5
    2.0 ud af 5.0 Stjerner

    Fint værelse. Fin morgenmad. Ikke noget voldsom luksus, men vi skulle bare have et sted at overnatte efter koncert på Gæsten, så vi var så fint tilfredse. Dejligt tæt på. Vi havde en lille terrasse med udsigt til havet. Sengen var dog for blød til mig og puden for høj. Men er det ikke sådan altid ...

    Pension Holmegaard
    Anmeldelse fra 20. aug. 2019
    Se oplysninger
     
    Pension Holmegaard

    Pension Holmegaard

    Landemærket 2, Sandvig, Allinge
      
     4,7 ud af 5
     2.5 ud af 5.0 Stjerner

     Super hyggelig pension, man får en varm velkomst og god service, i nogle meget smukke omgivelser, heltsikkert et besøg vær.

     Gudhjem Vandrerhjem DKK 607
     Anmeldelse fra 28. jul. 2020
     Se oplysninger
      
     Gudhjem Vandrerhjem

     Gudhjem Vandrerhjem

     Ejnar Mikkelsensvej 14, Gudhjem
       
      3,7 ud af 5
      2.0 ud af 5.0 Stjerner

      Vi havde det skønneste ophold på gudhjem vandrehjem. Vi blev taget godt imod med en åbenhjertig og personlig velkomst og under vores 10 dages ophold hjalp Rie os med alle de ønsker og behov vi måtte have undervejs. Der var en afslappet stemning på vandrehjemmet med plads til alle og en god stemning, ...

      Rosengaarden DKK 580
      Anmeldelse fra 18. okt. 2019
      Se oplysninger
       
      Rosengaarden

      Rosengaarden

      Bodernevej 28, Åkirkeby, Bornholm
        
       3,9 ud af 5
       2.0 ud af 5.0 Stjerner

       Super hyggeligt ophold. Søde værter. Måske et blandingsbatteri til bruseren, ville være nemmere.

       Sverres Hotel DKK 700
       Anmeldelse fra 1. aug. 2020
       Se oplysninger
        
       Sverres Hotel

       Sverres Hotel

       Snellemark 2, Ronne, Bornholm
         
        4,0 ud af 5
        2.5 ud af 5.0 Stjerner

        Ok hotel men vi manglede at der var et bad og toilet på værelset så man ikke skulle dele det med 3 andre og der skulle være lidt længere tid til morgenmaden. Personalet er ok og morgenmaden var ok.

        Nexø Modern Hostel. Private Rooms DKK 695
        Anmeldelse fra 12. feb. 2020
        Se oplysninger
         
        Nexø Modern Hostel. Private Rooms

        Nexø Modern Hostel. Private Rooms

        Gl. Rønnevej 17A, Nexø, Hovedstaden
          
         4,1 ud af 5
         3.0 ud af 5.0 Stjerner

         Alt var fint og søde mennesker 🙏👍