Rejser til Bornholm 2022

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Hoteller, flyrejser, biludlejning og oplevelser – alt på ét sted! Book alt det, du har brug for på din ferie til Bornholm samlet, og spar penge

Mest populære hoteller i Bornholm

Sverres Hotel
Sverres Hotel
2.5 out of 5
Snellemark 2, Ronne, Bornholm, 3700
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 750, kr pr. nat fra 8. okt. til 9. okt.
4,2/5 Very Good! (536 anmeldelser)
"Jordslået lugt på værelset, knap så god seng. Okay morgenmad"

Anmeldelse fra 4. okt. 2022

Hotel Skovly
Hotel Skovly
3 out of 5
Nyker Strandvej 30, Ronne, 3700
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 945, kr pr. nat fra 8. okt. til 9. okt.
4,3/5 Excellent! (235 anmeldelser)
Dejligt afslappende ophold og fantastisk service
"Elsker dette sted, et sted med god mulighed for total afslapning og stadig tæt på alting. Eneste jeg kan sætte et lille minus ved er Rengøring, der kun var en meget let rengøring af værelset"

Anmeldelse fra 19. sep. 2022

Hotel Gudhjem
Hotel Gudhjem
3 out of 5
Brøddegade 29, Gudhjem, 3760
4,1/5 Very Good! (227 anmeldelser)
"Udemærket hotel i hjertet af Gudhjem, ældre men pænt og rene pæne værelser, udemærket morgenmad."

Anmeldelse fra 27. sep. 2022

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Bornholm?
Lav en skræddersyet pakkerejse til Bornholm fra så lidt som . Vælg frit blandt alle kombinationer af flyrejse, hotel og udlejningsbil for at samle lige den rejse, du har haft i tankerne så længe. Glem ikke at tilføje en oplevelse eller to!
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Bornholm?
At sammensætte din egen pakkerejse til Bornholm hos Expedia er en af de enkleste måder at spare penge på. Begynd at planlægge eventyret med det samme, så du kan se, hvor enkelt det er at få fat i besparelser. Hos Expedia tilbyder vi adgang til 500+ flyselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder i hele verden. Med sådan et enormt udvalg at vælge blandt får du ikke vanskeligt ved at finde din ideelle ferierejse.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Bornholm på?
Svaret kommer an på dine prioriteter. Typisk opnår du de bedste tilbud i måned, mens priserne ligger højest i . Der er travlest i Bornholm i månederne . Hvis du trænger til en mere tilbagelænet rejse, så er et bedre tidspunkt at pakke kufferten på.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Bornholm?
Rejsende kan generelt sammenligne flybilletter til internationale rejser på Expedia op til et år inden afrejsedatoen. Booker du i sidste øjeblik? Hvis du er heldig, er der stadig en chance for at få fat i en billigere billet kun få uger inden, du skal afsted.
Hvad inkluderer pakkerejser til Bornholm på Expedia?
Billeje, flyrejser og hoteller – vi har styr på det hele. På Expedia kan du sammensætte din pakkerejse til Bornholm, præcis som du vil. Du skal bare beslutte dig for, hvad du vil have. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje andre ting som aktiviteter og oplevelser. Jo mere du køber, jo mere kan du spare!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Bornholm?
Skræddersy tilbud, der passer til dit budget, med en pakkerejse hos Expedia. Hoteller, flybilletter og billeje – vi har det hele. Du kan spare en del blot ved at kombinere dine reservationer. Hvad enten du skal på skiferie eller dase på en lækker strand, er din ideelle ferie kun få klik væk.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Bornholm hos Expedia?
Helt sikkert. Expedia har 500+ partnerflyselskaber at vælge blandt overalt i verden. Med så bredt et udbud bliver det en nem sag at finde det perfekte flyselskab, der kan klare flyveturen til Bornholm.
Kan jeg rejse til Bornholm i øjeblikket?
For at få alle nødvendige oplysninger om rejser til Bornholm kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her finder du info om krav til karantæne, rejserestriktioner og mange andre emner.