Rejser til Bornholm 2023

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted.

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser.

Mest populære hoteller i Bornholm

The Falcon Hotel
The Falcon Hotel
3.5 out of 5
99 Strandvejen, Allinge, Bornholm
Prisen er 1.147 kr. pr. nat fra 8. jun. til 9. jun.
1.147 kr.
pr. nat
8. jun. – 9. jun.
9,2/10 Wonderful! (7 anmeldelser)
What a great experience
"What a great experience! Very special ambiance that takes you to Africa… the rooms and especially the restaurant. We enjoyed also the terrace with a beautiful view to the nature. Really sweet staff and good food. We will be back next year."

Anmeldelse fra 6. jun. 2023

The Falcon Hotel
Griffen Spa Hotel
Griffen Spa Hotel
4 out of 5
Nordre Kystvej 34, Ronne
Prisen er 1.320 kr. pr. nat fra 18. jun. til 19. jun.
1.320 kr.
pr. nat
18. jun. – 19. jun.
8,8/10 Excellent! (525 anmeldelser)
"Godt ophold med gode faciliteter og venligt personale"

Anmeldelse fra 16. feb. 2023

Griffen Spa Hotel
Sverres Hotel
Sverres Hotel
2.5 out of 5
Snellemark 2, Ronne, Bornholm
Prisen er 850 kr. pr. nat fra 8. jun. til 9. jun.
850 kr.
pr. nat
8. jun. – 9. jun.
8,4/10 Very Good! (576 anmeldelser)
fantastisk ophold
"Hyggeligt gammelt hotel, god morgenmad og god service"

Anmeldelse fra 11. apr. 2023

Sverres Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Bornholm?
Fra så lav en pris som . Ja, du læste rigtigt. Vores pakkerejser til Bornholm er en af de bedste måder at få kronerne til at række længere på. Saml dine foretrukne flyrejser, hoteller og udlejningsbiler, og drag mod denne fantastiske destination.
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til Bornholm?
Du kan altid afbestille eller ændre din reservation, men om du bliver opkrævet et gebyr vil afhænge af et par ting. Hvis du har købt en pakkerejse til Bornholm inden for de seneste 24 timer, så kan det være muligt at afbestille og ombooke uden omkostninger. Hvis der er gået mere end 24 timer, kan hotellet, flyselskabet eller biludlejningsfirmaet opkræve gebyr. Aflæg et besøg på vores kundeserviceportal for at få flere oplysninger.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Bornholm?
Det gælder om at samle rejsen ét sted. Hoteller, flyrejser og biludlejning – kombiner det, du har brug for, i en pakkerejse til Bornholm, og opnå besparelser. Få endnu mere rabat, når du tilføjer flere elementer, såsom oplevelser, til din reservation. Men det er langt fra det mest imponerende ved det hele. Du har muligheden for selv at sammenstrikke din ferie, helt som du vil. Vi tilbyder 500+ forskellige flyselskaber og 1.000.000+ hoteller og overnatningssteder kloden over, så alle kan komme afsted og udleve feriedrømmene.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til Bornholm?
Det kan være svært at vide, præcis hvonår det er mest gunstigt at booke din tur til Bornholm. Typisk finder du de bedste priser, jo tidligere du booker. Ofte kan du begynde at søge efter flyrejser og hoteller næsten 12 måneder inden din afrejsedato. Hvis du derimod er på udkig efter en ferie i sidste øjeblik, kan du tage det helt roligt. Et væld af gode tilbud kommer op på Expedia hver eneste dag.
Hvad inkluderer pakkerejser til Bornholm på Expedia?
Pakkerejser inkluderer billeje, flyrejser og hoteller, men du kan sammensætte dem, som du vil, for at finde din ideelle rejse til Bornholm. Du kan også tilføje sjove ting som oplevelser og udflugter, når du har foretaget din reservation. Du bestemmer helt selv! Når du samler dine reservationer på Expedia, får du adgang til tilbud, du ikke finder andre steder.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Bornholm?
En pakkerejse kan være et billigere alternativ til at booke alle delene af din ferie hver for sig. Kombiner eksempelvis flyrejser, hoteller og billeje, og opnå fine besparelser. Uanset hvordan dine rejseplaner ser ud, er der helt sikkert en pakkerejse, der passer perfekt til dig.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Bornholm hos Expedia?
Ja, det kan du sagtens. Expedia har adgang til 500+ flyselskaber, som vi samarbejder med verden over, så du kan flyve med det flyselskab, som passer allerbedst til dig og dine behov.

Populære steder at besøge