Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.


Oplevelsesrig rejse til Bornholm

Når du rejser til Bornholm, kan du opleve både historie og middelalderarkitektur samt unik natur. Solskinsøen byder på mange oplevelser, som kun findes på denne klippeø i Østersøen.

En ferie på Bornholm byder på mange oplevelser, som du ikke finder andre steder. Naturen her er anderledes end i resten af Danmark, så giv dig god tid til at foretage aktiviteter i det fri. På en ferie hertil finder du desuden interessante bygninger og interessant historie, som du ikke må gå glip af.

På Bornholm finder du fire af Danmarks syv bevarede middelalderrundkirker. Østerlars Rundkirke i Gudhjem er samtidig Bornholms største og ældste bygning fra ca. år 1150, og kirkens kalkmalerier er fra ca. år 1350. Her har du mulighed for at opleve spændende arkitektur og historie samt de smukke områder, der omgiver kirken.

Bornholms unikke natur tilskrives blandt andet øens beliggenhed i Østersøen mellem Sverige og Polen. På nordsiden ses de flotte klippekyster af granit som det eneste sted i Danmark. Her på Bornholms nordligste spids ligger Hammerknuden på en af klipperne, som stikker op fra havet. På toppen kan du opleve Nordeuropas største borgruin Hammershus Slotsruin fra 1200-tallet, som er resterne af en ægte middelalderfæstning. 

Midt på Bornholm ligger en af Danmarks største skove, Almindingen, der også rummer flere seværdigheder. På din skovtur kommer du forbi gamle borge og Rokkestenen på hele syv tons samt den store sprækkedal Ekkodalen, som også er Bornholms højeste punkt. Prøv at råbe lidt ud i landskabet, og se om dalen lever op til sit navn.

I Bornholms mange små byer finder du butikker med alt, hvad du behøver til din ferie samt mange lokalt producerede varer, som du kan tage med hjem. Bornholms udvalg af spisesteder er fordelt på øen, og du må ikke gå glip af øens specialitet: røgede sild. Du kan sejle direkte til Bornholm fra Køge eller køre til Sverige og sejle fra Ystad. Du kommer nemt rundt til de forskellige oplevelser på øen med både bus og bil, men mange benytter sig af cykelleje for at få naturoplevelserne med.

Du er sikker på at få mange unikke oplevelser med hjem fra din ferie på Bornholm. Denne spændende ø skal bare opleves, så du selv kan mærke den særlige stemning på øen.


De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Bedste hoteltilbud i Bornholm

Se alle 1.131 overnatningssteder i Bornholm
Hotel Klippen DKK 714
Anmeldelse fra 25. nov. 2019
Se oplysninger
 
Hotel Klippen

Hotel Klippen

Grevens Dal 50, Gudhjem
   
  3,9 ud af 5
  3.0 ud af 5.0 Stjerner

  Fantastisk sted og service

  Hotel Skovly
  Anmeldelse fra 24. sep. 2019
  Se oplysninger
   
  Hotel Skovly

  Hotel Skovly

  Nyker Strandvej 30, Ronne
    
   4,1 ud af 5
   3.0 ud af 5.0 Stjerner

   Vi havde en fantastisk overnatning på Skovly. Vi var afsted en familie på 4 + Farfar der overnattede i seperat værelse. Vi fik en dejlig varm velkomst og Farfar var blevet opgraderet... bare fordi 😊 Omgivelserne er SÅ smukke og idylliske og stemningen på stedet oser af hygge. Morgenbuffeten var ...

   Svaneke Vandrerhjem
   Anmeldelse fra 18. apr. 2019
   Se oplysninger
    
   Svaneke Vandrerhjem

   Svaneke Vandrerhjem

   Reberbanevej 9, Svaneke
     
    4,2 ud af 5
    2.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dejligt at ankomme til receptionen, nøglen lå klar og varm kaffe på kanden. Godt værelse og en god stemning på ydergangen og fine snakke med mange forskellige mennesker😊 iøvrigt en rigtig god og varierende morgenmad👍🎉

    Badepensionat Sandloppen
    Anmeldelse fra 21. aug. 2019
    Se oplysninger
     
    Badepensionat Sandloppen

    Badepensionat Sandloppen

    Strandvejen 101, Allinge
      
     4,6 ud af 5
     2.5 ud af 5.0 Stjerner

     Alt var fint, vi manglede kun oplysninger om lokalområdet ved ankomst dem fik vi ved afrejse og det vat for sent, ærgerligt

     Det Lille Hotel DKK 650
     Anmeldelse fra 11. feb. 2020
     Se oplysninger
      
     Det Lille Hotel

     Det Lille Hotel

     Ellekongstræde 2B, Ronne
       
      4,2 ud af 5
      2.5 ud af 5.0 Stjerner

      Dejligt sted med rolige omgivelser. Brugte det kun til overnatning.

      Hotel Balka Strand DKK 688
      Anmeldelse fra 30. okt. 2019
      Se oplysninger
       
      Hotel Balka Strand

      Hotel Balka Strand

      Boulevarden 9A, Balka, Nexø
        
       4,3 ud af 5
       3.0 ud af 5.0 Stjerner

       Godt centralt hotel på Bornholm

       Griffen Spa Hotel DKK 1.250
       Anmeldelse fra 13. aug. 2014
       Se oplysninger
        
       Griffen Spa Hotel

       Griffen Spa Hotel

       Nordre Kystvej 34, Ronne
         
        4,3 ud af 5
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Hotel Griffen er et rigtig lækkert wellness hotel, tæt på centrum i byen. Kun 1 minus, en meget trafikeret vej, lige foran hotellet.

        Sverres Hotel DKK 700
        Anmeldelse fra 13. jan. 2020
        Se oplysninger
         
        Sverres Hotel

        Sverres Hotel

        Snellemark 2, Ronne, Bornholm
          
         4,0 ud af 5
         2.5 ud af 5.0 Stjerner

         Vi fik et pænt stort værelse med udmærkede madrasser og sengetøj. Eneste kritikpunkt er brusekabinen: Bruserhovedet passede ikke i holderen, så man skulle hele tiden være opmærksom for at undgå at bruseren røg på gulvet. Desuden er gulvet lavet uden korrekt fald, så vandet løber ikke hen til afløbet. ...