Danmark har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Rejser til Bornholm 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Bornholm med Expedia

  • Vores pakkerejsetilbud for 2020 er ikke tilgængelige på nuværende tidspunkt, men du kan nu booke vores pakkerejsetilbud for 2021. Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Bornholm. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Mest populære hoteller i Bornholm

Sandkås Feriecenter
Sandkås Feriecenter
3 out of 5
Brinkevej 7, Sandkas, Allinge
2.3/5 (26 anmeldelser)

"opholdet var ganske udemærket. gamle bygninger, men rent og fornuftigt til prisen. udemærket pool. Personale og ejer er til at tale med. så alt i alt en fin ferie."…"

Anmeldelse fra 8. jul. 2020

Sandkås Feriecenter
Feriestedet Nordliv
Feriestedet Nordliv
3 out of 5
Faelledvej 28, Hasle, Bornholm
Prisen er DKK 900 pr. nat fra 22. okt. til 23. okt.
4.2/5Excellent! (31 anmeldelser)
Det er svært at være sur i Hasle ;)

"Et rigtig dejligt sted med en hyggelig ejer, der skaber god stemning. Beliggenheden er også helt i top med havudsigt og lige ved siden af Røgeriet :) Badefaciliteterne trænger til en kærlig hånd, men det var ok til prisen. Går man til venstre får man skøn natur, den dejlige Nordskov og til højre ..."…"

Anmeldelse fra 5. jul. 2020

Feriestedet Nordliv
Hotel Allinge
Hotel Allinge
3 out of 5
Storegade 3-5, Allinge
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 875 pr. nat fra 23. okt. til 24. okt.
4.2/5Excellent! (73 anmeldelser)

"Nice room, great staff, excellent wifi. Overall a very nice place to stay"…"

Anmeldelse fra 29. aug. 2020

Hotel Allinge
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Oplevelsesrig rejse til Bornholm

Når du rejser til Bornholm, kan du opleve både historie og middelalderarkitektur samt unik natur. Solskinsøen byder på mange oplevelser, som kun findes på denne klippeø i Østersøen. En ferie på Bornholm byder på mange oplevelser, som du ikke finder andre steder. Naturen her er anderledes end i resten af Danmark, så giv dig god tid til at foretage aktiviteter i det fri. På en ferie hertil finder du desuden interessante bygninger og interessant historie, som du ikke må gå glip af.

På Bornholm finder du fire af Danmarks syv bevarede middelalderrundkirker. Østerlars Rundkirke i Gudhjem er samtidig Bornholms største og ældste bygning fra ca. år 1150, og kirkens kalkmalerier er fra ca. år 1350. Her har du mulighed for at opleve spændende arkitektur og historie samt de smukke områder, der omgiver kirken.

Bornholms unikke natur tilskrives blandt andet øens beliggenhed i Østersøen mellem Sverige og Polen. På nordsiden ses de flotte klippekyster af granit som det eneste sted i Danmark. Her på Bornholms nordligste spids ligger Hammerknuden på en af klipperne, som stikker op fra havet. På toppen kan du opleve Nordeuropas største borgruin Hammershus Slotsruin fra 1200-tallet, som er resterne af en ægte middelalderfæstning. 

Midt på Bornholm ligger en af Danmarks største skove, Almindingen, der også rummer flere seværdigheder. På din skovtur kommer du forbi gamle borge og Rokkestenen på hele syv tons samt den store sprækkedal Ekkodalen, som også er Bornholms højeste punkt. Prøv at råbe lidt ud i landskabet, og se om dalen lever op til sit navn.

I Bornholms mange små byer finder du butikker med alt, hvad du behøver til din ferie samt mange lokalt producerede varer, som du kan tage med hjem. Bornholms udvalg af spisesteder er fordelt på øen, og du må ikke gå glip af øens specialitet: røgede sild. Du kan sejle direkte til Bornholm fra Køge eller køre til Sverige og sejle fra Ystad. Du kommer nemt rundt til de forskellige oplevelser på øen med både bus og bil, men mange benytter sig af cykelleje for at få naturoplevelserne med.

Du er sikker på at få mange unikke oplevelser med hjem fra din ferie på Bornholm. Denne spændende ø skal bare opleves, så du selv kan mærke den særlige stemning på øen.