Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.


Oplevelsesrig rejse til Bornholm

Når du rejser til Bornholm, kan du opleve både historie og middelalderarkitektur samt unik natur. Solskinsøen byder på mange oplevelser, som kun findes på denne klippeø i Østersøen.

En ferie på Bornholm byder på mange oplevelser, som du ikke finder andre steder. Naturen her er anderledes end i resten af Danmark, så giv dig god tid til at foretage aktiviteter i det fri. På en ferie hertil finder du desuden interessante bygninger og interessant historie, som du ikke må gå glip af.

På Bornholm finder du fire af Danmarks syv bevarede middelalderrundkirker. Østerlars Rundkirke i Gudhjem er samtidig Bornholms største og ældste bygning fra ca. år 1150, og kirkens kalkmalerier er fra ca. år 1350. Her har du mulighed for at opleve spændende arkitektur og historie samt de smukke områder, der omgiver kirken.

Bornholms unikke natur tilskrives blandt andet øens beliggenhed i Østersøen mellem Sverige og Polen. På nordsiden ses de flotte klippekyster af granit som det eneste sted i Danmark. Her på Bornholms nordligste spids ligger Hammerknuden på en af klipperne, som stikker op fra havet. På toppen kan du opleve Nordeuropas største borgruin Hammershus Slotsruin fra 1200-tallet, som er resterne af en ægte middelalderfæstning. 

Midt på Bornholm ligger en af Danmarks største skove, Almindingen, der også rummer flere seværdigheder. På din skovtur kommer du forbi gamle borge og Rokkestenen på hele syv tons samt den store sprækkedal Ekkodalen, som også er Bornholms højeste punkt. Prøv at råbe lidt ud i landskabet, og se om dalen lever op til sit navn.

I Bornholms mange små byer finder du butikker med alt, hvad du behøver til din ferie samt mange lokalt producerede varer, som du kan tage med hjem. Bornholms udvalg af spisesteder er fordelt på øen, og du må ikke gå glip af øens specialitet: røgede sild. Du kan sejle direkte til Bornholm fra Køge eller køre til Sverige og sejle fra Ystad. Du kommer nemt rundt til de forskellige oplevelser på øen med både bus og bil, men mange benytter sig af cykelleje for at få naturoplevelserne med.

Du er sikker på at få mange unikke oplevelser med hjem fra din ferie på Bornholm. Denne spændende ø skal bare opleves, så du selv kan mærke den særlige stemning på øen.


De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Bedste hoteltilbud i Bornholm

Se alle 1.339 overnatningssteder i Bornholm
Hotel Gudhjem DKK 660
Anmeldelse fra 21. okt. 2019
Se oplysninger
 
Hotel Gudhjem

Hotel Gudhjem

Brøddegade 29, Gudhjem
   
  4,0 ud af 5
  3.0 ud af 5.0 Stjerner

  Fortrinlig beliggenhed. Effektivt personale.

  Sverres Hotel DKK 700
  Anmeldelse fra 13. jan. 2020
  Se oplysninger
   
  Sverres Hotel

  Sverres Hotel

  Snellemark 2, Ronne, Bornholm
    
   4,0 ud af 5
   2.5 ud af 5.0 Stjerner

   Vi fik et pænt stort værelse med udmærkede madrasser og sengetøj. Eneste kritikpunkt er brusekabinen: Bruserhovedet passede ikke i holderen, så man skulle hele tiden være opmærksom for at undgå at bruseren røg på gulvet. Desuden er gulvet lavet uden korrekt fald, så vandet løber ikke hen til afløbet. ...

   Grønbechs Hotel DKK 1.150
   Anmeldelse fra 9. sep. 2019
   Se oplysninger
    
   Grønbechs Hotel

   Grønbechs Hotel

   Vinkelstræde 2-4, Allinge
     
    4,2 ud af 5
    3.0 ud af 5.0 Stjerner

    Værelset var meget spartansk. Der var en meget lille kommode med 2 skuffer, hvor den ene ikke fungerede. Der var ikke noget skab, men kun en metalstang med 6 bøjler. Der var 1 spisebordsstol ved et lille skrivebord. I et dobbeltværelse bør der være, så 2 kan sidde. Der lå ledninger på gulvet med ...

    Sandkås Feriecenter DKK 870
    Anmeldelse fra 6. sep. 2019
    Se oplysninger
     
    Sandkås Feriecenter

    Sandkås Feriecenter

    Brinkevej 7, Sandkas, Allinge
      
     2,1 ud af 5
     3.0 ud af 5.0 Stjerner

     Ok ophold til prisen for fire personer. Husene er sommerhus-agtige af ældre dato, og der er diverse små-mangler. Nogle stikkontakter var uden strøm. Der er ingen støvsuger, men kost og fejebakke. Nogle af maddresserne var tynde, så man lå på fjedre. Men der var sengepladser til 8-10 personer, så ...

     Hasle Hytteby
     Anmeldelse fra 20. sep. 2019
     Se oplysninger
      
     Hasle Hytteby

     Hasle Hytteby

     Hasle Hytteby 1-40, Hasle
       
      4,5 ud af 5
      1.5 ud af 5.0 Stjerner

      Fin base for et ophold i det fri. Camping med rigtige senge kunne man kategorisere det som :)

      Feriestedet Nordliv DKK 475
      Anmeldelse fra 14. nov. 2019
      Se oplysninger
       
      Feriestedet Nordliv

      Feriestedet Nordliv

      Faelledvej 28, Hasle, Bornholm
        
       4,3 ud af 5
       3.0 ud af 5.0 Stjerner

       Fork godt til børnefamilier god legeplads og god beliggenhed æt på stranden og vandet

       Rosengaarden DKK 580
       Anmeldelse fra 18. okt. 2019
       Se oplysninger
        
       Rosengaarden

       Rosengaarden

       Bodernevej 28, Åkirkeby, Bornholm
         
        3,9 ud af 5
        2.0 ud af 5.0 Stjerner

        Super hyggeligt ophold. Søde værter. Måske et blandingsbatteri til bruseren, ville være nemmere.

        Gudhjem Vandrerhjem DKK 606
        Anmeldelse fra 24. aug. 2019
        Se oplysninger
         
        Gudhjem Vandrerhjem

        Gudhjem Vandrerhjem

        Ejnar Mikkelsensvej 14, Gudhjem
          
         3,6 ud af 5
         2.0 ud af 5.0 Stjerner

         Gudhjem vandrerhjem ligger super godt placeret i Gudhjem. Vores værelse lå udenfor selve vandrerhjemmets område i et privat hus, hvor hele 1. sal tilhørte vandrerhjemmet. Værelse, fælles toilet og bad var i okay stand. Ikke hyggeligt på nogen måde, men det opfyldte alle basale kriterier. Eneste ærgelige ...