Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Oplevelsesrig rejse til Bornholm

Når du rejser til Bornholm, kan du opleve både historie og middelalderarkitektur samt unik natur. Solskinsøen byder på mange oplevelser, som kun findes på denne klippeø i Østersøen.

En ferie på Bornholm byder på mange oplevelser, som du ikke finder andre steder. Naturen her er anderledes end i resten af Danmark, så giv dig god tid til at foretage aktiviteter i det fri. På en ferie hertil finder du desuden interessante bygninger og interessant historie, som du ikke må gå glip af.

På Bornholm finder du fire af Danmarks syv bevarede middelalderrundkirker. Østerlars Rundkirke i Gudhjem er samtidig Bornholms største og ældste bygning fra ca. år 1150, og kirkens kalkmalerier er fra ca. år 1350. Her har du mulighed for at opleve spændende arkitektur og historie samt de smukke områder, der omgiver kirken.

Bornholms unikke natur tilskrives blandt andet øens beliggenhed i Østersøen mellem Sverige og Polen. På nordsiden ses de flotte klippekyster af granit som det eneste sted i Danmark. Her på Bornholms nordligste spids ligger Hammerknuden på en af klipperne, som stikker op fra havet. På toppen kan du opleve Nordeuropas største borgruin Hammershus Slotsruin fra 1200-tallet, som er resterne af en ægte middelalderfæstning. 

Midt på Bornholm ligger en af Danmarks største skove, Almindingen, der også rummer flere seværdigheder. På din skovtur kommer du forbi gamle borge og Rokkestenen på hele syv tons samt den store sprækkedal Ekkodalen, som også er Bornholms højeste punkt. Prøv at råbe lidt ud i landskabet, og se om dalen lever op til sit navn.

I Bornholms mange små byer finder du butikker med alt, hvad du behøver til din ferie samt mange lokalt producerede varer, som du kan tage med hjem. Bornholms udvalg af spisesteder er fordelt på øen, og du må ikke gå glip af øens specialitet: røgede sild. Du kan sejle direkte til Bornholm fra Køge eller køre til Sverige og sejle fra Ystad. Du kommer nemt rundt til de forskellige oplevelser på øen med både bus og bil, men mange benytter sig af cykelleje for at få naturoplevelserne med.

Du er sikker på at få mange unikke oplevelser med hjem fra din ferie på Bornholm. Denne spændende ø skal bare opleves, så du selv kan mærke den særlige stemning på øen.


De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Bedste hoteltilbud i Bornholm

Se alle 872 overnatningssteder i Bornholm
Det Lille Hotel DKK 650
Anmeldelse fra 12. okt. 2019
Se oplysninger
 
Det Lille Hotel

Det Lille Hotel

Ellekongstræde 2B, Ronne
   
  4,1 ud af 5
  2.5 ud af 5.0 Stjerner

  Per og Jette driver et godt hotel med hygge og nærvær Man føler sig velkommen

  Hotel GSH DKK 1.300
  Anmeldelse fra 11. sep. 2019
  Se oplysninger
   
  Hotel GSH

  Hotel GSH

  Strandvejen 79, Ronne
    
   4,0 ud af 5
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Fantastisk ophold i fantastiske omgivelser. - Tæt på alt, uanset hvad man vil eller skal. Personale var helt perfekt og virkelig serviceminded.

   Sverres Hotel DKK 700
   Anmeldelse fra 13. jan. 2020
   Se oplysninger
    
   Sverres Hotel

   Sverres Hotel

   Snellemark 2, Ronne, Bornholm
     
    4,0 ud af 5
    2.5 ud af 5.0 Stjerner

    Vi fik et pænt stort værelse med udmærkede madrasser og sengetøj. Eneste kritikpunkt er brusekabinen: Bruserhovedet passede ikke i holderen, så man skulle hele tiden være opmærksom for at undgå at bruseren røg på gulvet. Desuden er gulvet lavet uden korrekt fald, så vandet løber ikke hen til afløbet. ...

    Sandkaas Badehotel
    Anmeldelse fra 8. okt. 2019
    Se oplysninger
     
    Sandkaas Badehotel

    Sandkaas Badehotel

    Tejnvej 52, Allinge
      
     4,8 ud af 5
     3.0 ud af 5.0 Stjerner

     Sandkås badehotel er en lille perle tæt på Allinge/Sandvig. Fin service, dejligt værelse, dejlig morgenmad og hyggelig opholdsstue. Vi kommer helt sikkert igen.

     Hotel Klippen DKK 714
     Anmeldelse fra 13. nov. 2019
     Se oplysninger
      
     Hotel Klippen

     Hotel Klippen

     Grevens Dal 50, Gudhjem
       
      3,9 ud af 5
      3.0 ud af 5.0 Stjerner

      Det er et dejligt gammelt hotel med charme og den smukkeste udsigt. Dejlig morgenmad med smuk udsigt.

      Griffen Spa Hotel DKK 1.250
      Anmeldelse fra 4. jan. 2020
      Se oplysninger
       
      Griffen Spa Hotel

      Griffen Spa Hotel

      Nordre Kystvej 34, Ronne
        
       3,9 ud af 5
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Hotellet oplyste en højere pris end det der var bekræftet fra Hotels.com. Resultatet blev den pris der var bekræftet fra Hotels.com, men det gav en dårlig start på opholdet. Hele spa'en var kun for personer over 16 år, det bevirkede at vi ikke kunne anvende omend bare en del af dem som familie, ej ...

       Hotel Gudhjem
       Anmeldelse fra 21. okt. 2019
       Se oplysninger
        
       Hotel Gudhjem

       Hotel Gudhjem

       Brøddegade 29, Gudhjem
         
        4,0 ud af 5
        3.0 ud af 5.0 Stjerner

        Fortrinlig beliggenhed. Effektivt personale.

        Fredensborg Badehotel
        Fredensborg Badehotel

        Fredensborg Badehotel

        Strandvejen 116, Ronne
          
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel i Ronne ligger på stranden, mindre end 3 km fra Forsvarsmuseet, Store Torv og Bornholms Museum. Derudover ligger Keramisk Museum og Erichsens Gård ca. 5 km derfra.