Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Oplevelsesrig rejse til Bornholm

Når du rejser til Bornholm, kan du opleve både historie og middelalderarkitektur samt unik natur. Solskinsøen byder på mange oplevelser, som kun findes på denne klippeø i Østersøen.

En ferie på Bornholm byder på mange oplevelser, som du ikke finder andre steder. Naturen her er anderledes end i resten af Danmark, så giv dig god tid til at foretage aktiviteter i det fri. På en ferie hertil finder du desuden interessante bygninger og interessant historie, som du ikke må gå glip af.

På Bornholm finder du fire af Danmarks syv bevarede middelalderrundkirker. Østerlars Rundkirke i Gudhjem er samtidig Bornholms største og ældste bygning fra ca. år 1150, og kirkens kalkmalerier er fra ca. år 1350. Her har du mulighed for at opleve spændende arkitektur og historie samt de smukke områder, der omgiver kirken.

Bornholms unikke natur tilskrives blandt andet øens beliggenhed i Østersøen mellem Sverige og Polen. På nordsiden ses de flotte klippekyster af granit som det eneste sted i Danmark. Her på Bornholms nordligste spids ligger Hammerknuden på en af klipperne, som stikker op fra havet. På toppen kan du opleve Nordeuropas største borgruin Hammershus Slotsruin fra 1200-tallet, som er resterne af en ægte middelalderfæstning. 

Midt på Bornholm ligger en af Danmarks største skove, Almindingen, der også rummer flere seværdigheder. På din skovtur kommer du forbi gamle borge og Rokkestenen på hele syv tons samt den store sprækkedal Ekkodalen, som også er Bornholms højeste punkt. Prøv at råbe lidt ud i landskabet, og se om dalen lever op til sit navn.

I Bornholms mange små byer finder du butikker med alt, hvad du behøver til din ferie samt mange lokalt producerede varer, som du kan tage med hjem. Bornholms udvalg af spisesteder er fordelt på øen, og du må ikke gå glip af øens specialitet: røgede sild. Du kan sejle direkte til Bornholm fra Køge eller køre til Sverige og sejle fra Ystad. Du kommer nemt rundt til de forskellige oplevelser på øen med både bus og bil, men mange benytter sig af cykelleje for at få naturoplevelserne med.

Du er sikker på at få mange unikke oplevelser med hjem fra din ferie på Bornholm. Denne spændende ø skal bare opleves, så du selv kan mærke den særlige stemning på øen.


Bedste hoteltilbud i Bornholm

Se alle 293 overnatningssteder i Bornholm
Sverres Hotel DKK 675
Anmeldelse fra 15. okt. 2019
Se oplysninger
 
Sverres Hotel

Sverres Hotel

Snellemark 2, Ronne, Bornholm
   
  4,0 ud af 5
  2.5 ud af 5.0 Stjerner

  Beliggende tæt ved centrum og med egen parkeringsplads. Værelset (nr 5) havde ikke god indeluft. Sengene var for bløde. Mogenmaden fin og rengøringen og øvrig service i top. Overordnet for tre overnatninger i oktober 2019 var opholdet i orden til prisen.

  Gudhjem Vandrerhjem DKK 520
  Anmeldelse fra 7. jul. 2019
  Se oplysninger
   
  Gudhjem Vandrerhjem

  Gudhjem Vandrerhjem

  Ejnar Mikkelsensvej 14, Gudhjem
    
   3,3 ud af 5
   2.0 ud af 5.0 Stjerner

   Rigtig dejligt sted!

   Hotel Klippen DKK 595
   Anmeldelse fra 2. jul. 2019
   Se oplysninger
    
   Hotel Klippen

   Hotel Klippen

   Grevens Dal 50, Gudhjem
     
    3,9 ud af 5
    3.0 ud af 5.0 Stjerner

    Meget lille badeværelse, ingen fjernsyn og lille værelse, personalet havde svært ved at se småtingene så som at tørre stolene af for mågelort, rejse stole og parasoller op efter blæsten osv.

    Hotel GSH DKK 1.195
    Anmeldelse fra 19. jul. 2019
    Se oplysninger
     
    Hotel GSH

    Hotel GSH

    Strandvejen 79, Ronne
      
     4,0 ud af 5
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Et ok ophold, et lille minus er ved morgen maden, vi spiste omkring kl 9,og det var der osse en masse andre der gjorde, så det kunne mærkes på opfyldning,eller mangel på samme, jeres personale er meget lidt smilende, fra Tina og Hans-erik

     Hotel Allinge
     Anmeldelse fra 7. jul. 2019
     Se oplysninger
      
     Hotel Allinge

     Hotel Allinge

     Storegade 3-5, Allinge
       
      4,2 ud af 5
      2.0 ud af 5.0 Stjerner

      Et dejligt og hyggeligt hotel. Med en imødekommenhed og venlighed der giver opholdet en ekstra stjerne. Vi spiste en middag på hotellet, all inklusiv med god enkelt traditionelt dansk 3 retters menu. Det var veltilberedt og smagfuldt. Morgen maden var også en fornøjelse, med alt hvad der hører til. ...

      Hotel Skovly DKK 1.329
      Anmeldelse fra 17. jul. 2019
      Se oplysninger
       
      Hotel Skovly

      Hotel Skovly

      Nyker Strandvej 30, Ronne
        
       4,1 ud af 5
       3.0 ud af 5.0 Stjerner

       Helt igennem dejligt sted. God beliggenhed. Dejlig atmosfære. Flinke mennesker. Vi nød opholdet.

       Sandkaas Badehotel
       Anmeldelse fra 27. aug. 2019
       Se oplysninger
        
       Sandkaas Badehotel

       Sandkaas Badehotel

       Tejnvej 52, Allinge
         
        4,8 ud af 5
        3.0 ud af 5.0 Stjerner

        Alt var, som det skulle være. Værtsparret var smilende og imødekommende. Morgenmaden var super god med friskbagt brød og fint tilbehør. Der var absolut, hvad man kunne forlange. Opholdsstuer, restaurant og værelser var pæne og rene. Vi havde endog flot udsigt udover Østersøen.

        Hotel Abildgaard
        Anmeldelse fra 13. jul. 2019
        Se oplysninger
         
        Hotel Abildgaard

        Hotel Abildgaard

        Tejnvej 100, Allinge
          
         4,1 ud af 5
         3.0 ud af 5.0 Stjerner

         Små værelser Savner værdiboks

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.