Biludlejning Cancún

Søg og sammenlign fra bilfirmaer i Cancún

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Cancún

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Cancún
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en udlejningsbil per dag i Cancún?
I denne uge er den laveste daglige pris for en billig udlejningsbil i Cancún kun .
Kan jeg leje en bil i Cancun, Quintana Roo (CUN-Cancun Intl.)?
Thrifty Car Rental og Mex ligger få kilometer fra Cancun, Quintana Roo (CUN-Cancun Intl.), så det er en let sag at forlade flyet og køre afsted.
Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Cancún?
Vi har alle stået over for situationer, hvor selv de bedst lagte planer har ændret sig uden varsel. Derfor tilbyder vi alle pengene tilbage for mange forudbetalte reservationer, hvis du afbestiller seks timer forud for afhentningen. Sørg for at tjekke lejeaftalen for bilen – nogle gange er det ikke en mulighed. Kan du ikke finde oplysningerne? Vores kundeservice er altid til rådighed.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Cancún?
Fra små økonomibiler til premiumbiler med en masse ekstraudstyr – der er frit valg. Men hvis du kigger efter noget derimellem, skal du vælge en mellemstor bil. Det er den mest efterspurgte udlejningsbil i Cancún, og en mellemstor bil er mere bekvem end en kompakt eller økonomibil. Der er også endnu en fordel, du råder over mere plads til ben og bagage. Det er let og sjovt at udforske Cancún i en mellemstor bil.
Hvor kan jeg tage på roadtrip fra Cancún?
Cancún er fuld af eventyr, men du behøver ikke begrænse dig til kun et enkelt sted. Lej en bil, og tag afsted for at udforske området. Her er nogle steder at vælge imellem:

  • Playa del Carmen ligger omkring 65 km fra Cancún. Populære udflugtsmål som Xcaret Mexico Temapark bør være øverst på din liste over seværdigheder her.
  • Hvad med også at nyde godt af det bedste, som Tulum har at byde på? Populære seværdigheder her omfatter Mayan ruinerne. Tulum ligger 120 km fra Cancún.
  • Vov dig ud på de store vidder, og nyd stilheden ved Laguna Bacalar Økopark. Der er en afstand på 320 km fra Cancún.

Hvorfor skal jeg leje en bil i Cancún hos Expedia?
Med mange års erfaring i at finde de laveste priser til eventyrlystne rejsende i hele verden er Expedia det oplagte sted at booke billeje. Vi har biludlejningsfirmaer i Cancún at vælge blandt, som tilbyder alt fra kompakte biler til store, rummelige SUV-biler. Hvorfor ikke kombinere billeje med flyrejser og hotel og spare endnu mere? Med alt fra vores pakkerejser til vores eksklusive tilbud og medlemspriser kan Expedia hjælpe dig med at køre ud i det blå for mindre.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Cancún hos Expedia?
Tjek vores omfattende udvalg af udlejningsbiler, læs anbefalinger fra kunder, og sammenlign priser fra pålidelige biludlejningsfirmaer. Med kun få klik kan Expedia hjælpe dig med at få det bedste tilbud på din billeje. Skal du også booke et hotel eller en flyrejse? Saml dine reservationer i Cancún, og spar endnu mere.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Cancún?
Du skal være minimum 25 for at leje en udlejningsbil i Cancún. Bemærk, at unge førere muligvis kun kan vælge imellem bestemte bilklasser såsom kompakte biler eller økonomibiler. Der er typisk en højere aldersgrænse for store biler som SUV’er. Mange selskaber opkræver også et tillægsgebyr for unge førere. Tjek reglerne, inden du booker, og husk eventuelle gebyrer i dit rejsebudget.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Cancún?
Langt de fleste biludlejningsfirmaer kræver to ting – dit kørekort og dit kreditkort. Hvis du ikke køber udbyderens forsikring, skal du også kunne fremvise dokumentation for en anden forsikring. Læs lejebetingelserne, så du ved, hvad du skal medbringe, når du henter din bil.
Hvad koster den billigste udlejningsbil i Cancún?
Med dagspriser på udlejningsbiler helt ned til og om dagen i Cancún i løbet af de sidste syv dage kan du køre ud i det blå med dit eget fantastiske tilbud på ingen tid.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Cancún?
Besøg vores side med tilbud på langtidsleje af biler, indtast dine præferencer, og find din perfekte bil. Uanset om du bliver i Cancún, eller du skal på en længere roadtrip, kan Expedia hjælpe dig med at finde langtidsleje af biler til en fantastisk pris.
Hvor finder jeg billeje i Cancún, hvis jeg er under 25 år?
Alderspolitikkerne varierer alt efter selskabet, så du er nødt til at undersøge reglerne nærmere. Har du fundet et selskab i Cancún, som tilbyder billeje til førere under 25 år? Genialt! Bare vær opmærksom på, at der ofte er ekstra omkostninger for førere mellem 21 og 24 år. Vilkårene og betingelserne for det køretøj, du kigger på, omfatter alle de oplysninger, du har brug for.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til Cancún?
Vælg først din bil, og tjek selskabets vilkår og betingelser for billejeforsikring grundigt igennem for at se, om forsikringen passer til dine behov.