Biludlejning Cancún

Søg og sammenlign fra bilfirmaer i Cancún

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Cancún

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Cancún
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en udlejningsbil pr. Dag i Cancún?
Med priser på udlejningsbiler i Cancún, der begynder helt ned til pr. Dag i denne uge, er seværdighederne i og omkring denne destination nemme at nå frem til,
Kan jeg leje en bil i Cancun, Quintana Roo (CUN-Cancun Intl.)?
Thrifty Car Rental og Mex ligger en kort køretur fra Cancun, Quintana Roo (CUN-Cancun Intl.). Efter ankomsten går der ikke lang tid, før du kører derudad i lejebilen.
Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Cancún?
Når du afbestiller minimum seks timer forud for afhentning, er mange forudbetalte reservationer af billeje kvalificeret til refusion. Det er dog ikke alle reservationer, der har denne mulighed, så det er vigtigt, at du forstår lejeaftalen. Find din rejseplan, eller gå til vores kundeservice for at få flere oplysninger.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Cancún?
Den mest bookede lejebil i Cancún er en mellemstor bil. Den er mere bekvem og rummelig end et kompakt køretøj og har god opbevaringsplads i bagagerummet. Men du kan stadig køre rundt i travle gader i byen uden problemer. Du kan også undersøge flere af vores biltyper. Økonomi-, standard- og premiumbil er blandt de andre udlejningskategorier.
Hvor kan jeg tage på roadtrip fra Cancún?
Når du har oplevet alle de relevante turistattraktioner i Cancún, er der stadig mere at udforske i det omkringliggende område. Afhent nøglerne til en udlejningsbil, kom tasken i bagagerummet, og kør derudad. Vi har fundet nogle køreture, som du sikkert vil elske:

  • Smut til Playa del Carmen, hvor du kan komme på et fantastisk sightseeingeventyr. Stedet ligger omkring 65 km fra Cancún og huser en række imponerende turistattraktioner, såsom Xcaret Mexico Temapark.
  • Rundt regnet 130 km væk ligger Tulum, der også er en favorit blandt rejsende. Vær sikker på, at du lægger vejen forbi Mayan ruinerne, mens du er her. Det er én af årsagerne til, at mange elsker denne livlige by.
  • Besøg Cenotes Cuzama, hvis du gerne vil helt tæt på naturen. Medbring en madkurv, eller lad den friske luft fylde lungerne. Fra Cancún er der omtrent 260 km dertil.

Hvorfor skal jeg leje en bil i Cancún hos Expedia?
Hvis du er på jagt efter pålidelig billeje i Cancún, kan du ikke gå galt i byen med Expedia. Vores eksklusive medlemstilbud, rabatter og loyalitetsprogrammer kan hjælpe dig med at få fingrene i et fantastisk tilbud. Og med biludlejningsfirmaer at vælge imellem er der masser af muligheder. Vil du spare endnu mere? Saml dine reservationer i en pakkerejse. Med alt fra billeje og ferieboliger til flyrejser, hoteller og oplevelser gør vi det nemt at arrangere din ferie.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Cancún hos Expedia?
Det er nemt at finde et fantastisk tilbud hos Expedia. Du skal bare vælge din foretrukne bil, dine datoer og dine afhentnings- og afleveringssteder. Du kan også sammenligne priser fra alle de bedste biludlejningsfirmaer. Opnå endnu større besparelser, når du kombinerer din reservation af billeje i Cancún med et hotel eller en flyrejse.
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil i Cancún?
Du skal være fyldt mindst 25. Der er dog et par aldersrelaterede begrænsninger, du bør tænke på, inden du gennemfører reservationen af din billeje i Cancún. Hvis du er en ung fører, vil mange selskaber opkræve et tillægsgebyr og sætte grænser for, hvilke bilmodeller du kan leje. Gebyrets størrelse samt de præcise aldersgrænser varierer alt efter biludlejningsfirmaet. Tag dig tid til at sammenligne kravene, inden du beslutter dig.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Cancún?
Selvom reglerne kan være forskellige fra selskab til selskab, skal du som regel bruge to ting – et gyldigt kørekort og dit kreditkort. Du behøver ikke købe biludlejningsfirmaets forsikring, men der er muligvis krav om dokumentation for en anden forsikring.
Hvad koster den billigste udlejningsbil i Cancún?
Baseret på priserne inden for de sidste syv dage kunne du have kørt afsted i din egen udlejningsbil for kun om dagen. Den næstbedste dagspris, som kunne findes i Cancún, var .
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Cancún?
Uanset om du påtænker at gøre ophold i Cancún i en længere periode eller rejse videre, kan du booke langtidsleje af biler med Expedia. Indtast dine rejsedatoer samt afhentnings- og afleveringssteder, og så hjælper vi dig med at finde alle de bedste tilbud på langtidsleje af biler.
Hvor finder jeg billeje i Cancún, hvis jeg er under 25 år?
Nogle leverandører i Cancún vil gerne udleje biler til førere under 25 år, mens andre ikke gør det. Alderspolitikkerne varierer fra leverandør til leverandør, så det er en god idé at undersøge reglerne på forhånd. Tjek også, om der opkræves yderligere gebyrer. Nogle selskaber har flere omkostninger for unge mellem 21 og 24 år. Læs altid vilkårene og betingelserne, så du ved, hvad du kan forvente.