B&B

De fleste overnatningssteder er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Få i gennemsnit 15% rabat på tusindvis af hoteller med Expedia Rewards.

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Find de bedste B&B på Expedia.dk

Måske går du og drømmer om hyggelige Bed & Breakfasts i Rom, hvor du kan vågne op til duften af italiensk bagværk og udsigt til Colosseum fra vinduet? Eller måske er du mere til Bed & Breakfasts i York, hvor den står på bindingsværkshuse, britisk øl og en knitrende pejs om aftenen, og hvor der er hjemmelavet klassisk engelsk morgenmad klar, når du står op næste morgen. Hvis ikke du har bestemt dig for at kigge efter Bed & Breakfasts i London, så du kan udforske storbyen og de mange seværdigheder fra et lidt mere hjemligt udgangspunkt.

Uanset hvor du reserverer et Bed & Breakfast-ophold, kan du være forvisset om, at der venter en helt personlig og skræddersyet rejseoplevelse, som de store hoteller kun kan drømme om at levere. Her kan du rigtig føle dig forkælet og taget hånd om, eftersom der som regel kun er en håndfuld værelser på stedet. På en Bed & Breakfast får du hensynsfuld service med et personligt præg, med alt lige fra morgenmad lavet på bestilling til de små detaljer, der afspejler lokalområdet i værelsets indretning. Hvad angår indretning, finder du ofte Bed & Breakfasts, der er indrettet efter, hvor i verden de ligger. Du kan finde elegante, moderne steder i storbyen, hyggelig gammeldags stemning på landet, romersk kunst i Italien og victoriansk charme i Storbritannien. Derudover får du al indehaverens lokalkendskab som bonus med i pakken. De fleste Bed & Breakfast-værter deler hellere end gerne ud af deres lokale tips og hemmeligheder, så du kan besøge de bedste barer og spisesteder, lækreste spasteder og smukkeste vandreruter, og hvad du ellers går efter.

Når den står på storbyophold, kan de hyggelige, charmerende Bed & Breakfasts være med til at give en lokalpræget oplevelse. Hvis du skal til kæmpebyen London, kan du droppe det enorme hotel med 500 værelser til fordel for et sted som the Harrison. Her finder du en ølstue på stedet, hvor der serveres gastropub-mad i enkle, autentiske omgivelser lige i nærheden af livlige Kings Cross. Du kan også gå efter det 3-stjernede Melbourne House, der ligger i Pimlico-kvarterets storslåede gader med sit indgangsparti i georgiansk stil og traditionelle suiter. Der er et utal af valgmuligheder over hele Europa, hvis du går efter den slags skønne Bed & Breakfast-steder med betænksom service, der kan slå dørene op til charmerende, karakteristiske værelser og byde på lokalkendskab, mættende morgenmåltider og en stemning, der får dig til at føle dig hjemme.