Villaer

De fleste overnatningssteder er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Få i gennemsnit 15% rabat på tusindvis af hoteller med Expedia Rewards.

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Find de bedste Villaer på Expedia.dk

Den klassiske ferievilla. Den er ret svær at overgå. Her kan du nyde lange feriedage i roligt tempo, mens du solbader ved poolen til duften fra fyrretræerne i de omkringliggende toscanske bakker. Fra en villa kan du køre på eventyr forbi de mange bjergejendomme i det sydfranske område Dordogne. Ligesom du kan tage hele familien med og nyde et uforglemmeligt familiemåltid, mens solen går ned over Adriaterhavet, Det Ægæiske Hav eller Middelhavet.

Det er den helt unikke stemning, der gør villaen til noget særligt i forhold til andre overnatningsmuligheder. En villa er som regel indrettet i lokal stil, både hvad angår selve bygningen, men også haven, hvilket kan betyde terrakottafliser i køkkenet i det bjergrige italienske Umbrien, en pizzaovn i Lazio i det centrale Italien og et mylder af solgule solsikker, der omgiver din sydfranske ferievilla. En villa giver også god mulighed for at skabe en balance mellem afslapning og udforskning af området. Den ene dag kan du læne dig tilbage i en god stol med en bog, og den næste kan du tage på udflugt gennem Toscanas dale på jagt efter klostre, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Du kan helt selv bestemme, når du holder ferie i en villa.

Villaer er en så populær overnatningsmulighed, at du finder dem verden over. Lige fra Balis surfervenlige strande til Californiens kyststrækninger – der er masser at vælge imellem. Men det er helt klart i Europa, at villaen er det mest traditionelle valg. Et hurtigt kig på det enorme udvalg af ombyggede italienske landejendomme, smukke franske landhuse og teglstensrøde spanske haciendaer burde være bevis nok.

Der er helt sikkert noget for dig, uanset om du går efter villaer i Rom eller villaer i Santorini eller drømmer om din helt egen villa i en uge på de solbeskinnede Ioniske Øer eller en landferie i de støvede andalusiske bjerge.

Det er nemt at finde huse med en stor have og flere soveværelser, hvilket gør steder somVilla Nocetta nær den evige stad til et oplagt valg for store grupper og familier. Når du reserverer sådan et sted, får du hele villaoplevelsen med privat pool, udendørs spiseområder og køkkenfaciliteter, så du selv kan gå i køkkenet og tilberede lækre retter af de lokale produkter. Andre overnatningsmuligheder tæller de hvidkalkede villaer på Mykonos som for eksempel Nama Villas. De er måske mere møntet på en rejse med din bedre halvdel, hvor I kan nyde stedets terrasser med havudsigt og en hyggelig suite med et badeværelse til ham og hende, luksusseng og et lille område til at lave mad.