Byhuse

De fleste overnatningssteder er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Få i gennemsnit 15% rabat på tusindvis af hoteller med Expedia Rewards

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Find de bedste Byhuse på Expedia.dk

Trænger du til en kort storbyferie? Det er ikke svært at forstå. Nu om dage kan du hurtigt og nemt tage afsted med kort varsel for at beundre den smukke kunst i Firenze eller kigge på mennesker på Barcelonas smarte barer. Hvis du da ikke vil prøvesmage øllen på Prags ølbarer eller slentre rundt i Berlins grønne parker. Paris, Rom, Lissabon og slotsbyen Salzburg kæmper derudover også alle om din opmærksomhed som mulig destination for et weekendophold i Europa.

Udsigten til at overnatte i et byhus gør turen til en europæisk storby endnu mere tillokkende. Her får du noget helt andet end et hotel, og i et byhus er der masser af albuerum. Et byhus er lille og kompakt og kan minde om en Bed & Breakfast, men i en urban og mangfoldig sammenhæng. Nogle byhuse afspejler områdets historiske kulturarv – du kan for eksempel finde kunstneriske elementer i Firenze og vægge beklædt med azulejo-fliser i Porto. Andre er mere moderne og rummer nutidige opholdsrum og lækre sengetæpper bag et indgangsparti i barokstuk eller udsmykket med italienske udskæringer.

Det allerbedste ved at vælge et byhus er uden tvivl beliggenheden. Fordi byhusene er relativt små i forhold til de større kædehoteller, finder du disse overnatningssteder midt i de historiske karréer i gamle bydele, så du er tættere på de centrale seværdigheder. Det kan betyde en imponerende udsigt til Canal Grande i Venedig, en balkon, der vender ud mod Piazza del Popolo i Rom, eller et byhus, der ligger lige i nærheden af Seinens bredder og Louvre i Paris. Lige der, hvor det sker.

Byhuse er en populær overnatningsmulighed i forbindelse med kortere storbyferier over hele Europa. De findes i mange forskellige former og størrelser, men har det til fælles, at de giver rejsende en base midt i byen. Kig for eksempel efter byhuse i Venedig og byhuse i Firenze. Her finder du byhuse i gaderne, der løber fra Markuspladsen eller går langs Arno-flodens bredder, tæt på seværdigheder i verdensklasse som Uffizierne. Den elegante Luxury B&B La Dimora degli Angeli er et godt eksempel, der kun ligger et stenkast fra katedralen i Firenze. Det samme gælder i den evige by, hvor du finder byhuse i Rom såsom La Mongolfiera, hvor du kan overnatte få gader fra Piazza Navona, Pantheon og andre seværdigheder på din liste.