Safaritelte

De fleste overnatningssteder er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Få i gennemsnit 15% rabat på tusindvis af hoteller med Expedia Rewards

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Find de bedste Safaritelte på Expedia.dk

Drømmer du om at drage ud i den vilde natur? Er du klar til at skifte byen ud med Serengetis akaciefyldte sletter og Masai Maras svajende græs? Mon ikke en raslende tur i firehjulstrækker ad støvede hjulspor på udkig efter elefantflokke og galopperende gazeller er den helt rigtige kur mod storbyens stress og jag? Et ophold i et safaritelt kan være lige det præcis det, du sukker efter.

Bungalowteltene sender tankerne tilbage til 1800-tallets opdagelsesrejsende og vovehalse, og denne type overnatningsmulighed tilbyder et personligt møde på helt tæt hold med den afrikanske bush. Her finder du værelser, der er en blanding mellem hotel og telt, hvilket betyder, at du kan høre natuglens tuden og en vildkat, der sniger sig forbi, lige på den anden side af teltdugen. Her befinder du dig så tæt på den afrikanske natur, at du nærmest ikke behøver at tage på den safaritur, du har overvejet. Med et ophold i safaritelt kommer det vilde dyreliv lige til din teltdør, hvor du kan opleve glimt af traskende elefanter og strejfende løver fra din behagelige seng.

Og der er masser af muligheder for luksus. Der er safaritelte, som henvender sig specifikt til par på bryllupsrejse. Her står den på store private teltværelser med overdådige badeværelser og badekar med udsigt. Derudover tilbydes der udendørs infinity pools, hvor du kan slappe af med vue over kratfyldte skrænter og floder, hvor girafferne kommer for at drikke. På stedet ligger også køkkener, der serverer romantiske måltider for to under Serengetis blinkende stjerner.

Du kan afprøve denne type overnatningssted på forskellige destinationer. Kenya er helt sikkert en af dem med safaritelte i Amboseli og safaritelte i Masai Mara, der tilsammen udgør et stærkt felt. Du kan vælge mellem alt fra rustikke overnatningsmuligheder, hvor du kommer tæt på The Big Five, til ekstravagante luksusmuligheder som den 4-stjernede Tortilis Camp, der tæller en swimmingpool og luksussengetæpper.

Der er også en række fortrinlige safaritelte i Serengeti Nationalpark og omegn. Blandt valgmulighederne tæller den 4-stjernede Mawe Luxury Tented Camp, hvor du kan opleve Tanzanias smukke naturområder i selskab med bøfler, topier, elefanter og mange andre dyr.

Få overnatningssteder giver dig mulighed for at fordybe dig i samme grad i naturen som et safaritelt. Lige fra Sydafrika til Kenya og Tanzania over Zambia er et bungalowtelt en oplagt mulighed for frygtløse rejsende, dyre- og naturelskere og selv dem, der går efter en luksusoplevelse.