Bondegårdsferie

De fleste overnatningssteder er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Få i gennemsnit 15% rabat på tusindvis af hoteller med Expedia Rewards.

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Find de bedste Bondegårdsferie på Expedia.dk

Er du klar til smøge ærmerne op på en anderledes ferie? Så er en bondegårdsferie måske lige noget for dig. Her kan du leve det rustikke udendørs landliv med masser af frisk luft i lungerne, langt fra storbyens stress og jag. Der findes forskellige former for bondegårdsferier, lige fra en ombygget stald i Toscanas bakker til et hemmeligt tilflugtssted i bjergene, hvor lyden af alpesøernes skvulpen og hestenes trav på stierne fungerer som lydkulisse. Når du vælger denne slags overnatning i landlige omgivelser, er der rig mulighed for at vandre, cykle, deltage i madlavningskurser og hjælpe til med gårdens daglige pligter. Men du finder også små islæt af luksus på de forskellige overnatningssteder. Det kan være en pool med panoramaudsigt, en knitrende pejs eller et hjemmelavet måltid, der trækker på lokale, hjemmedyrkede ingredienser og traditioner, der går mange hundrede år tilbage.

Det er ingen hemmelighed, at Italien står stærkt, hvad angår muligheder for bondegårdsferie. Og det er egentlig ikke så svært at forstå. Spredt mellem støvlelandets slanke cyprestræer og bølgende vinmarker kan du finde nogle skønne landlige perler. Du kan for eksempel tage på bondegårdsferie i San Gimignano eller bondegårdsferie i Montepulciano, hvor du kan fordybe dig i Toscanas smukke middelalderbyer på en bakketop, og de daglige gøremål består af en morgenespresso på en brolagt plads, eftertænksomme gåture i de skovklædte dale og vinsmagninger direkte hos de små producenter. For ikke at tale om bondegårdsferie i Firenze, hvor du kan nyde en kombination af Arno-dalens grønne bjergskråninger og den lange række af kunst- og arkitekturoplevelser i Italiens mest bemærkelsesværdige renæssanceby.

Der er et rigtig stort udbud af bondegårdsferier i Italien, så det gælder bare om at finde lige det landlige ophold, som passer til din smag. Hvad siger du til de historiefyldte værelser og den charmerende have på landejendommen Fattoria Abbazia Monte Oliveto, hvor du kan opleve en summen af Toscanas liv og daglige aktiviteter på de nærliggende pladser hver morgen? Eller hvad med den smukke udsigt, der omgiver Agriturismo La Corte del Cavalierino? Her er cypresklædte dale og små landsbyer, der knejser over bakkeskråningerne, så langt øjet rækker. Du kunne også overveje en bondegårdsferie med udsyn til Dolomitternes stejle bjergtinder. En anden mulighed er at overnatte på en gård ud til en sø, hvor hanens galen og kastanjetræernes susen erstatter vækkeuret om morgenen. Hvad angår ferieophold, kommer du næsten ikke tættere på naturen end på en bondegårdsferie.