Paladser

De fleste overnatningssteder er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Få i gennemsnit 15% rabat på tusindvis af hoteller med Expedia Rewards.

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Find de bedste Paladser på Expedia.dk

Følg i maharajaernes og sultanernes fodspor, og føl dig som en ægte jetsetter og berømthed, hvis du vælger et palads som overnatningssted på dit næste ferieophold. Her får du en overdådig og elegant overnatningsmulighed, hvor den står på ren luksus. En del paladser har tidligere tilhørt kongelige og andre fremtrædende personligheder, mens andre har haft besøg af de allerstørste stjerner under lysekronerne på de bonede gulve i de elegante sale eller i fløjlssuiterne med luksusmøbler og marmorbeklædte badeværelser. Den står på champagne om morgenen og kaviar om aftenen, smarte, eksklusive bistroer og roomservice leveret af en butler. Derudover tilføjer en særlig concierge og personlig chauffør et helt nyt niveau af luksus og forkælelse. Den slags detaljer er en fast bestanddel på et palads, hvor 5-stjernede oplevelser er normen, og ekstra goder er helt forventelige.

Men det stopper ikke her. Nogle steder kan du finde glitrende pools og solterrasser i paladsets parkanlæg eller på tagterrassen. Hos andre finder du cigarsaloner og læsesale, hvor du kan få serveret vellagret skotsk whisky af vidende sommelierer omgivet af bøger fra gulv til loft. Det er også almindeligt, at paladserne er udstyret med spafaciliteter, så du kan prøve en tyrkisk dampbehandling, lindrende thaimassage eller en hot stone-massage, som bringer dine chakraer i balance igen.

I en by, der allerede byder på masser af elegance og romantik, kan du selvfølgelig også finde paladser i Paris, der byder på en oplevelse, som er crème de la crème. Der mangler ikke noget på de parisiske paladser i art nouveau-stil med barokelementer og ekstravagante caféer. Blandt højdepunkterne tæller Le Royal Monceau Raffles. Her kan du overnatte i en overdådig bygning fra 1928, hvor også Winston Churchill, Ernest Hemingway og Josephine Baker har holdt til. Der er også både pools, saunaer og elegante restauranter på stedet.

Og bedst som du troede, det ikke kunne blive mere chikt og fransk, er der også en række paladser i Saint-Tropez at vælge imellem. Her kan du spotte jetsettere og filmstjerner og overnatte på paladser med infinity pools med udsigt over Den Fransk Riviera, senge iklædt egyptisk bomuld og spafaciliteter, så du kan blive klar til gallafesterne om aftenen.

Men det er ikke kun i Europa, du finder luksuspaladser til den dyre smag. Lige fra Marokko til Indien kan du overnatte i de rige og berømtes eksotiske paladser. Du kan for eksempel nyde det smukke syn af de udsmykkede Mughlai- og Mewar-kupler på rækken af paladser i Udaipur. På det overdådige og romantiske Lalit Laxmi Vilas Palace er det også nemt at føle sig som en vaskeægte maharaja.