Alpehytter

De fleste overnatningssteder er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Få i gennemsnit 15% rabat på tusindvis af hoteller med Expedia Rewards.

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Find de bedste Alpehytter på Expedia.dk

Find det varme tøj frem, giv skiene en omgang voks, og luft ud i termoundertøjet, for alpehytter giver dig direkte adgang til sneskyer og præparerede pister i skisportsområder verden over. Disse alpehytter udgør en af de mest populære overnatningsmuligheder for store grupper af skiløbere og snowboardere. De ligger spredt i bjergområderne i Alperne, Dolomitterne og resten af verdens tinder. Mange af alpehytterne er skabt med tanke på vintersport og er derfor udstyret med ekstra plads til opbevaring af ski og støvler, gode forbindelser til lifterne og gondolerne, og nogle gange er de endda beliggende på selve pisten, så du kan køre direkte til og fra stedet på ski.

Det er ikke vanskeligt at finde en hyggelig alpehytte. Disse sneklædte fristeder er ofte bjælkehytter med et traditionelt schweizisk udseende. Indenfor kan du putte dig foran den knitrende ild med en kop varm kakao eller gløgg, for ikke at nævne alpehytterne med sauna eller udendørs boblebad, som damper i bjergenes frostvejr.

Frankrig er et af de bedste steder af finde alpehytter. Besøg de sneklædte tinder i alpeparadiset Haute-Savoie, hvor du finder masser af alpehytter i Chamonix-Mont-Blanc, der er kendt som værtsbyen for verdens første olympiske vinterlege tilbage i 1924. Der er nogle fantastiske steder her som for eksempel Chalet – Chamonix, der ligger i skyggen af bjerget Aiguille du Midi og byder på en have, et boblebad og gode forbindelser til områdets skilifte, samt Chalet Cosmique med bar på stedet og udendørs boblebad.

Alpehytter i Courmayeur er en god mulighed for skiløbere, snowboardere og vandrere, der fortrækker at tage deres alpine udfoldelser til Italien. Udover sprøde pizzaer og dampende glühwein kan du nyde friheden på pisterne med udsigt til det knejsende bjerg Mont Blanc og endda Matterhorn.

Nordamerika rummer også rigeligt med alpehytter i schweizisk stil. Du kan overnatte i alpehytter i Banff eller finde moderne skihytter i Whistler for at nyde den hyggelige bjergstemning mellem de verdensberømte pister i Alberta og British Columbia, hvor udfordrende sorte pister snor sig ned ad bjergsiden.