Træhuse

De fleste overnatningssteder er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Få i gennemsnit 15% rabat på tusindvis af hoteller med Expedia Rewards.

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Find de bedste Træhuse på Expedia.dk

Et ophold i et træhus er et ophold, du sent vil glemme, uanset om huset hænger på et tropisk palmetræ i vandkanten på en thailandsk ø, titter frem over trækronerne i den afrikanske jungle eller befinder sig midt i en fyrreskov i den skandinaviske ødemark. Denne type overnatningsmulighed spænder lige fra det rustikke til det luksuriøse, og her i det grønne er du sikker på at få en smuk naturoplevelse langt fra byen. Her kan du lægge dig til rette i spøjse arkitektoniske kreeringer, som befinder sig højt over skovbunden, mens du lytter til dyrenes lyde mellem grenene eller bliver vugget blidt i søvn af de gyngende træstammer. Det lyder da meget fedt, ikke?

Selvom et træhus ikke lyder af meget, kan du finde masser af luksus. Nu om dage er det sjældent den vakkelvorne hytte, som de fleste af os ser for os, når talen falder på et træhus. Faktisk specialiserer mange overnatningssteder af denne type sig i romantiske værelser og luksusomgivelser. En del kan prale af at være 5-stjernede, takket være sjove designelementer, luksuriøs indretning og en helt unik tilbagetrukket beliggenhed midt i naturen. Hele herligheden suppleres af for eksempel udendørs boblebad og spafaciliteter, en tropisk badestrand lige i nærheden og spændende morgenmadsserveringer med frisk ananas eller hjemmebagt brød i den svenske skov.

Der er et stort udvalg af muligheder, hvis du gerne vil overnatte i det grønne. Du finder blandt andetTreeHouse Villas på den uspolerede thailandske ø Ko Yao Noi. Villaerne spreder sig i kanten af junglen, hvor kan du nyde drømmelivet i vandkanten ved Phang Nga-bugten. Hvis du skal på bryllupsrejse, er her også private infinity pools, spa indrettet med natursten og boblebade på træterrasserne. Hvis du ikke vil rejse så langt, kan du besøge det fascinerende svenske Tree Hotel. Hvert træhus er skabt i en forskellig arkitektonisk stil. Du kan derfor overnatte i et træhus, der ligner en UFO, eller en futuristisk terning, der spejler sig i den omkringliggende nordsvenske træskov.

Hvis du vil på lidt fjernere eventyr med familien, findes der også træhuse til det. I det centrale Sri Lanka finder du sådan et overnatningssted øverst i de eksotiske jack- og kurundu-træer. Det hedder meget passende Back of Beyond, som betyder noget i retning af "ude hvor kragerne vender", som en hyldest til den afsides beliggenhed midt i skovene omkring det historiske klippefort Sigiriya. Andre appellerer til de miljøbevidste rejsende, som det australske Kondalilla Eco Resort med sine træklædte værelser, der ligger højt over den frodige, grønne regnskov i delstaten Queensland.