Ferieudlejning i Bork Havn

Få i gennemsnit 15% rabat på tusindvis af overnatningssteder med Expedia Rewards

Spar 10% eller mere på udvalgte ophold med Expedia Rewards

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Ferieudlejning i Bork Havn

4 Person Holiday Home in Hemmet
3 out of 5
Hemmet, Midtjylland
Overnat i denne feriebolig med 3 stjerner i Bork Havn. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en terrasse og havegrill. De populære seværdigheder Bork Vikingehavn og Bork ...
Comfy Holiday Home in Hemmet With Whirlpool
3.5 out of 5
Hemmet, Midtjylland
Overnat i denne husbåd med 3,5 stjerner i Hemmet. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en sauna og en dvd-afspiller. De populære seværdigheder Bork Havn og Bork Legeland ...
Lavish Cottage in Hemmet With Sauna
2.5 out of 5
Hemmet, Midtjylland
Overnat i denne feriebolig i Hemmet. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en sauna og en terrasse. De populære seværdigheder Bork Vikingehavn og Bork Legeland ligger i ...
Få adgang til lavere priser

Få adgang til lavere priser

Med medlemspriser kan du lige nu spare mindst 10% på tusindvis af overnatningssteder.
Cosy Holiday Home in Hemmet With Terrace on Lush Green Plot
Overnat i denne feriebolig med 3,5 stjerner i Bork Havn. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en terrasse og en dvd-afspiller. De populære seværdigheder Bork Legeland og ...
Pretty Cottage in Hemmet near Sea
3.5 out of 5
Hemmet, Midtjylland
Overnat i denne feriebolig med 3,5 stjerner i Hemmet. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en terrasse og 1 soveværelse. De populære seværdigheder Bork Vikingehavn og Bork ...
3 værelses overnatning i Hemmet
Overnat i denne feriebolig i Bork Havn. Nyd godt af Wi-Fi, parkering på stedet og havegrill. De populære seværdigheder Bork Havn og Bork Legeland ligger i nærheden. ...
8 Person Holiday Home on a Holiday Park in Hemmet
3.5 out of 5
Hemmet, Midtjylland
Overnat i denne feriebolig med 3,5 stjerner i Hemmet. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en sauna og en terrasse. De populære seværdigheder Bork Legeland og Bork Vikingehavn ...
3 værelses overnatning i Hemmet
Overnat i denne feriebolig i Bork Havn. Nyd godt af en sauna, parkering på stedet og en dvd-afspiller. De populære seværdigheder Bork Legeland og Bork Vikingehavn ...
5/5 Exceptional! (2 anmeldelser)
Schönes großes Haus in ruhiger Lage
"Wir (2 Personen & Hund) haben uns in dem schönen großen Haus sehr wohl gefühlt. Sehr schöne Gegend und auch nur wenige Gehminuten zum Hafen Bork Haven."

Anmeldelse fra 8. jun. 2022

3 værelses overnatning i Hemmet
Overnat i denne feriebolig i Bork Havn. Nyd godt af Wi-Fi, en sauna og parkering på stedet. De populære seværdigheder Bork Legeland og Bork Vikingehavn ligger ...
3 værelses overnatning i Hemmet
Overnat i denne feriebolig i Hemmet. Nyd godt af Wi-Fi, parkering på stedet og havegrill. De populære seværdigheder Bork Vikingehavn og Bork Legeland ligger ...
3/5 (1 anmeldelse)
Borg Haven
"Ein schönes kleines Häuschen. Trotzdem sollte hier und da nochmal investiert werden. Das Thermostat der Dusche war defekt. Die Spühlmaschiene wackelte und in Sachen Sauberkeit sollte vielleicht auch mehr kontrolliert werden. Es ist schade wenn das Geschirr teilweise schmutzig ist, die Dusche völlig ..."

Anmeldelse fra 25. sep. 2022

Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Bork Havn
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer overnatningssteder i Bork Havn, der muligvis også er noget for dig

4 Person Holiday Home in Hemmet

4 Person Holiday Home in Hemmet

3 out of 5
Hemmet, Midtjylland
Comfy Holiday Home in Hemmet With Whirlpool

Comfy Holiday Home in Hemmet With Whirlpool

3.5 out of 5
Hemmet, Midtjylland
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Sommerhusudlejning i Bork Havn med Expedia 

Bork Havn i Hemmet, Midtjylland er et populært rejsemål for turister. Bork Havn er beliggende ved Ringkøbing Fjord i smukke omgivelser, og her har du rig mulighed for at finde et hyggeligt sommerhus, der passer til netop dine behov.

Sommerhuse i Bork Havn for enhver smag 

Der er et godt udvalg af sommerhuse i Bork Havn – vælg for eksempel et luksussommerhus ud til vandet eller et billigt sommerhus, der passer til dit budget. 

Tips til at finde et godt sommerhus til leje i Bork Havn 

Det gør du ved at vælge dine ønskede datoer og filtrere efter dine foretrukne faciliteter. Du kan for eksempel vælge et sommerhus med mulighed for afbestilling, eller at der skal være spabad og tørretumbler.

Lej et sommerhus med pool i Bork Havn 

Ja, det er muligt. Du kan overveje dette børnevenlige sommerhus med indendørs pool tæt på spændende seværdigheder og blot 100 meter fra Bork Havn. Hvis du vil finde flere sommerhuse med pool i området, kan du benytte filteret ”Pool” under ”Faciliteter” på vores side med søgeresultater. 

Forkæl dig selv med et luksussommerhus i Bork Havn 

Der er flere forskellige luksussommerhuse i Bork Havn – du kan for eksempel kaste et blik på dette moderne sommerhus med pejs, grillfaciliteter, spa og sauna, der ligger et stenkast fra det fredede fuglereservat, Tipperne. 

Udforsk udvalget af sommerhuse i Bork Havn 

Bork Havn og Hemmet byder på ferieboliger, hytter, sommerhuse med pool og luksussommerhuse. Se for eksempel denne kæledyrsvenlige hytte med tre soveværelser i gåafstand til mange af Borks seværdigheder. 

Budgetvenlig leje af sommerhus i Bork Havn 

Prisen på sommerhuse i området omkring Bork Havn starter fra pr. nat. Det kan være en god idé at være tidligt ude, hvis du gerne vil sikre dig et af de billige sommerhuse i Bork Havn – særligt i højsæsonen. 

Tjek mulighederne for afbestilling 

Nogle sommerhuse har gratis afbestilling, mens du skal betale et gebyr for at afbestille andre. Du kan vælge sommerhuse, der er fuldt refunderbare, under ”Betalingstype” på siden med søgeresultater. 

Vælg Expedia til sommerhusferien 

Expedia har samlet alt på ét sted, så det er så nemt for dig som muligt at booke dit sommerhus. Vi kan blandt andet hjælpe dig med leje af sommerhus, support og billeje, og du kan afgrænse din søgning efter sommerhuse, der passer perfekt til dine ønsker.

Oplevelser i Bork Havn 

Bork Havn har et hyggeligt fiskerleje, hvor du kan nyde den flotte udsigt eller sejle i kano. Bork by byder på caféer og et stort udvalg af aktiviteter. Hvis du rejser med børn, må I ikke gå glip af Bork Vikingehavn, hvor I kan rejse 1.000 år tilbage i tiden.

Sommerhusenes faciliteter 

Langt de fleste sommerhuse i Bork Havn har moderne faciliteter som vaskemaskine, fuldt udstyret køkken og terrasse. Du kan se, hvilke faciliteter der er i sommerhuset, under afsnittene ”Populære faciliteter” og ”Om overnatningsstedet” på siden for det pågældende sommerhus. 

Mulighed for kæledyrsvenlig sommerhusudlejning 

Mange af sommerhusene i Bork Havn tillader kæledyr. For at finde dem skal du blot filtrere din søgning ved at vælge filteret ”Kæledyrsvenligt” på vores side med søgeresultater. 

Udforsk Bork Havn til fods eller på cykel 

Bork Havn er en lille by med gåafstand til langt de fleste steder, så det er meget let at finde rundt. Du kan også leje en cykel eller tage bilen for at udforske mere af området. 

Ofte stillede spørgsmål

Er der muligt at finde ferieboliger i Bork Havn?

Ja, vi har ferieboliger, der ligger lige i nærheden af populære seværdigheder i Bork Havn, ligesom du kan vælge en feriebolig, der ligger lidt for sig selv, hvis du drømmer om afslapning.

Hvilke er nogle af de bedste ferieboliger i Bork Havn?

4 Person Holiday Home in Hemmet: Denne feriebolig i Bork Havn byder på en terrasse, en havegrill og gratis Wi-Fi, så du kan nyde dine nye omgivelser. Køkkenet har blandt andet en opvaskemaskine, et køleskab og en kogeplade. Vores rejsende har også givet Lavish Cottage in Hemmet With Sauna i Bork Havn gode anmeldelser.

Hvor mange ferieboliger er der i Bork Havn?

Expedia har 503 ferieboliger til dit ophold i Bork Havn.

Hvad er der at se og opleve i Bork Havn?

Kulturelle seværdigheder inkluderer Bork Vikingehavn, hvorimod Ringkøbing Fjord er et perfekt sted for naturelskere. Bork Havn og Stauning Whisky er nogle af de steder, du kan besøge i området.

Hvordan er en feriebolig i Bork Havn?

En feriebolig er et privat overnatningssted, som du kan bruge til overnatning længere tid eller nogle dage i Bork Havn. Ferieboliger tæller faciliteter som køkken og vaskemuligheder, så du får et behageligt ophold. Hvis du er optaget af rengøring og desinficering, så kan en feriebolig tilbyde en sikker følelse væk fra offentlige hotelelevatorer og tætpakkede foyerer mens du stadig kan nyde at rejse. Du får også mere plads i en feriebolig end på et traditionelt hotel, hvilket er en af årsagerne til, at ferieboliger er en populær valgmulighed til en familieferie.