Gæstehuse

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Find de bedste Gæstehuse på Expedia.dk

Hvis du er den type rejsende, der gerne vil have tips fra de lokale, sætter pris på charme og komfort og foretrækker at undgå de store hoteller til fordel for noget mere lokalt, så opfylder et klassisk gæstehus alle dine behov. Glem alt om automatiserede indtjekningsprocedurer, og glæd dig til den personlige velkomst i receptionen. Gæstehuse byder på værelser med unikke detaljer og gennemtænkt design. Her bliver du opvartet af lokale med affekt for deres eget hjem. Det hele er med til at gøre din rejse lidt mere speciel og autentisk.

Der er to ting, som adskiller gæstehuse fra almindelige hoteller. For det første er gæstehuse mindre, hvilket typisk betyder, at du kun kommer til at dele dit ophold med et par andre rejsende fordelt på få værelser. Derudover er der stilen, som ofte er en blanding af moderne elementer og et strejf af det lokale med vintagemøbler og -materialer samt fladskærms-tv og hyggelige engelske testuer side om side med moderne suiter.

Der er et stort udvalg af gæstehuse i Storbritannien, hvilket betyder, at du kan finde disse stemningsfulde ophold overalt, fra Londons travle centrum til de søvnige forstæder udenfor Cardiff, og fra fiskerlandsbyerne i Cornwall til de afsidesliggende landsbyer i det skotske højland. Selvfølgelig kan der være stor forskel på de forskellige steder. Nogle er måske udstyret med flotte lounger og kaffebarer på stedet, mens andre har hyggelige værtshuse eller enkle publignende lokaler med rå bjælker og en hytteagtig indretning.

Gæstehuse i York er det perfekte eksempel på, hvordan disse ophold kan afspejle deres beliggenhed. Her finder du alt fra elegante 5-stjernede boutique-hoteller til enkle engelske boliger med et par værelser som for eksempel Queen Anne's Guest House, der byder på en typisk nordengelsk varm velkomst og fanger essensen af Yorks gamle og nye historie i sit design.

Det samme er gældende, når det kommer til gæstehuse i Edinburgh og gæstehuse i London. Førstnævnte findes blandt de gotiske og nyklassicistiske bygninger i den skotske hovedstads gamle og nye bydele og tilbyder hyggelige fristeder beliggende under det majestætiske Edinburgh Castle. Sidstnævnte, som for eksempel TheWesley tæt ved University College London, afspejler den trendsættende britiske hovedstad med rene, minimalistiske værelser, rummelige badeværelser og en fremragende beliggenhed.