Ferieudlejning i Vestjylland

Få i gennemsnit 15% rabat på tusindvis af overnatningssteder med Expedia Rewards

De fleste overnatningssteder er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Ferieudlejning i Vestjylland

Adventure Park Apartments
3.5 out of 5
Søtangevej 1, Ringkobing, Jutland, 6950
Prisen er 573, kr pr. nat fra 3. dec. til 4. dec.
573, kr
pr. nat
3. dec. – 4. dec.
Overnat på dette lejlighedshotel med 3,5 stjerner i Ringkøbing. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og morgenmad. De populære seværdigheder Ringkøbing ...
4,4/5 Wonderful! (46 anmeldelser)
Et rigtig godt sted til en god pris!
"Et rigtigt fint sted til en rigtig god pris. Lejligheden var fint og moderne indrettet - og med både komfur, køleskab og fladskærms-tv. Derudover kunne man gratis benytte sig af faciliteterne (minigolf, fodboldgolf mv) - også udenfor åbningstiden. Ligger ude på landet - mellem Ringkøbing og Søndervig. ..."

Anmeldelse fra 29. aug. 2022

Adventure Park Apartments
Dancamps Nordsø
3 out of 5
Tingodden 3, Aargab, Hvide Sande, 6960
Prisen er 765, kr pr. nat fra 1. jan. til 2. jan.
765, kr
pr. nat
1. jan. – 2. jan.
Overnat på denne campingplads ved stranden i Hvide Sande, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis parkering, ved stranden og et vandland. De populære seværdigheder ...
3,7/5 Good! (119 anmeldelser)
Tilfredsstillende ophold.
"Alt var godt, men der var ikke gjort rent, og vi havde betalt for rengøring. Desværre fik vi ikke penge tilbage for rengøring. Dog det eneste negative, ellers var alt godt :)"

Anmeldelse fra 23. jul. 2021

Dancamps Nordsø
Holstebro Townside House
3 out of 5
Emil Reesens Vej 5, Holstebro, 7500
Overnat i denne villa med 3 stjerner i Holstebro. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og en terrasse. Vores gæster fremhæver især badeværelserne i deres ...
4,8/5 Exceptional! (5 anmeldelser)
"Meget fin og behagelig rækkehus i Holstebro, Pænt og velholdt, rent og nydeligt."

Anmeldelse fra 14. okt. 2019

Holstebro Townside House

Få adgang til lavere priser

Med medlemspriser kan du lige nu spare mindst 10% på tusindvis af overnatningssteder.
Delightful Holiday Home in Ringkøbing With Sauna
3.5 out of 5
Ringkobing, Midtjylland
Overnat i denne feriebolig med 3,5 stjerner i Ringkøbing. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en sauna og en terrasse. De populære seværdigheder Strandgaarden Museum og ...
Delightful Holiday Home in Ringkøbing With Sauna
Alluring Holiday Home in Vemb With Terrace
3.5 out of 5
Vemb, Midtjylland
Overnat i denne hytte med 3,5 stjerner i Vemb. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en terrasse og havegrill. De populære seværdigheder Nørhede Strand og Thorsminde Havn ...
Alluring Holiday Home in Vemb With Terrace
Modern Holiday Home in Tarm Jutland With Whirlpools
Overnat i denne feriebolig med 3,5 stjerner i Tarm. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en sauna og en terrasse. De populære seværdigheder Flyvergraven og Bork Havn ligger ...
Modern Holiday Home in Tarm Jutland With Whirlpools
Picturesque Holiday Home in Vinderup With Sauna
3.5 out of 5
Vinderup, Midtjylland
Overnat i denne feriebolig med 3,5 stjerner i Vinderup. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en sauna og en terrasse. De populære seværdigheder Vandsports område og Østre ...
Picturesque Holiday Home in Vinderup With Sauna
Palatial Holiday Home in Tarm With Indoor Whirlpool
Overnat i denne feriebolig med 3,5 stjerner i Tarm. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en sauna og en terrasse. De populære seværdigheder Flyvergraven og Stauning Strand ...
Palatial Holiday Home in Tarm With Indoor Whirlpool
Modernized Holiday Home in Tarm With Sauna
4 out of 5
Tarm, Midtjylland
Overnat i denne feriebolig med 4 stjerner i Tarm. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en sauna og en terrasse. De populære seværdigheder Flyvergraven og Bork Legeland ...
Modernized Holiday Home in Tarm With Sauna
Comfortable Cottage in Roslev With Huge Garden
3 out of 5
Roslev, Midtjylland
Overnat i denne feriebolig med 3 stjerner i Roslev. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en terrasse og en dvd-afspiller. Find verificerede gæsteanmeldelser for Comfortable ...
Comfortable Cottage in Roslev With Huge Garden
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Vestjylland
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer overnatningssteder i Vestjylland, der muligvis også er noget for dig

Hotel Skivehus

Hotel Skivehus

3 out of 5
Sdr. Boulevard 1., Skive, 7800
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Hotel Skivehus
Hotel Ringkjøbing

Hotel Ringkjøbing

3 out of 5
Torvet 18, Ringkobing, 6950
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Hotel Ringkjøbing
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Sommerhusudlejning i Vestjylland 

Vestjylland byder på et væld af sommerhuse og ferieboliger. Uanset om du er til luksussommerhuse med pool eller en lille feriebolig omgivet af den smukke danske natur, kan du finde sommerhuse til leje i Vestjylland, der passer til netop din smag. Det er let som en leg at booke din feriebolig med Expedia. 

Find et luksussommerhus i Vestjylland 

Der er masser af luksuriøse sommerhuse at vælge mellem i Vestjylland. Du kan for eksempel leje et luksussommerhus i Ulfborg med indendørs pool, sauna og pejs. Hvis du ønsker at finde sommerhuse med andre luksusfaciliteter, kan du filtrere din søgning til venstre på vores side med søgeresultater. 

Typer af ferieboliger i Vestjylland 

Du kan finde alt fra luksuriøse sommerhuse til hytter, campingpladser samt store og små ferieboliger på vores hjemmeside. Kast for eksempel et blik på dette hyggelige sommerhus med boblebad i Tarm. 

Sommerhusudlejning i Vestjylland for enhver smag 

Vestjylland byder på ferieboliger for enhver smag – uanset om du er til luksussommerhuse med spa og pool eller ønsker en mere prisbillig løsning. Du kan også få hjælp til biludlejning i forbindelse med din overnatning. 

Tips til sommerhusudlejning i Vestjylland 

Hvis du gerne vil leje en feriebolig tæt på bylivet, kan du for eksempel kigge på Herning eller Holstebro. Hvis du vil opleve Vestkysten og den vilde natur, kan du også tage til naturskønne Lemvig eller leje et sommerhus i nærheden af Nationalpark Thy. 

Det bedste tidspunkt at leje et sommerhus i Vestjylland på 

De mest populære måneder er juni, juli og august, men du kan leje sommerhus i Vestjylland året rundt. Fordelene ved at leje et sommerhus uden for sæsonen er, at du har mere at vælge imellem, og at der ikke er så mange turister. 

Sommerhusudlejning i Vestjyllands perler 

Vestjylland byder på alt fra fart og spænding til udendørsliv og komplet afslapning. Tag for eksempel til Søndervig, hvor du kan kombinere din sommerhustur med afslapning og byliv i nærliggende Ringkøbing. Du kan også leje et sommerhus i ferieparadiset Blåvand og opleve alt fra vandreture til golf, ridning og wellness. 

Find billige sommerhuse i Vestjylland 

Prisen på ferieboliger i Vestjylland starter fra 1.099, kr pr. nat. Når du booker uden for sæsonen, er chancen for at finde billige sommerhuse i Vestjylland større. 

Lej en feriebolig i Vestjylland med Expedia 

Expedia samler både sommerhusudlejning, billeje, support og meget andet på ét sted, hvilket gør det nemt og bekvemt for dig at planlægge din sommerhustur. 

Tag kæledyrene med på ferie i Vestjylland 

Brug vores filter til at finde kæledyrsvenlige ferieboliger i Vestjylland, så du kan have din firbenede følgesvend med på ferien. 

Spændende aktiviteter i Vestjylland 

Langt de fleste områder i Vestjylland byder på spændende ferieaktiviteter. Du kan for eksempel besøge Legoland i Billund, opleve den vilde natur i Nationalpark Thy eller tage på opdagelse i historien på Bunkermuseet Tirpitz i Blåvand. Mange sommerhuse til leje i Vestjylland har også faciliteter såsom pool, boblebad og legeplads tilknyttet. 

Afbestilling af din feriebolig i Vestjylland 

Du har normalt mulighed for at afbestille din feriebolig i Vestjylland, men det afhænger af det enkelte overnatningssted. Hvis du ønsker at leje en feriebolig i Vestjylland med mulighed for afbestilling, kan du filtrere din søgning i venstre side af skærmen. 

Sådan kommer du rundt i Vestjylland 

Det er mest praktisk at komme rundt med bil. Der går dog også mange busser, særligt fra større byer som Herning og Holstebro. Hvis du ikke selv har bil, kan du leje én gennem Expedia – følg dette link for at få mere at vide. 

Seneste anmeldelser af overnatningssteder i Vestjylland
Anmeldelser verificeret af expedia