Resorter

De fleste overnatningssteder er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Få i gennemsnit 15% rabat på tusindvis af hoteller med Expedia Rewards.

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Find de bedste Resorter på Expedia.dk

Intet udstråler luksus som et resort. Hvis du trænger til at forkæle dig selv og bare slappe helt af, er et resort velsagtens den bedste mulighed. Der er utallige goder at glæde dig til, når du overnatter på et resort. Infinity pools med udsigt til kridhvide strande? Tjek. Bryllupssuiter med store senge og marmorbadeværelser? Tjek. Lokkende spafaciliteter med tyrkisk dampbad og svensk massage? Tjek. Og det er kun nogle af de ting, resorterne har i ærmet.

Madelskere og gourmander vil nok sætte pris på menuen på de fleste resorter. Disse store overnatningssteder findes overalt, fra Mexico til Den Franske Riviera, og fra Sydøstasien til Caribien, og rummer nogle af de bedste bistroer i verden – nogle har endda Michelin-stjerner eller kendte kokke bag komfuret. Hvis du ikke har lyst til at forlade dit behagelige værelse, kan du være helt rolig – der er nemlig roomservice.

Når du har stillet sulten, er det måske tid til at få det meste ud af resortets omgivelser. Store, velplejede haver omgiver ofte de palmeskyggede gangstier og solbeskinnede terrasser. Andre resorter har turkisblå pools, som ligger ud til den glitrende kystlinje og er udstyret med bar eller rutsjebaner til børnene. På regnvejrsdage kan du tilbringe tiden i resortets motionscenter eller i forretningslokalerne, hvis du gerne lige vil tjekke et par e-mails.

Thailand er fyldt med denne type overnatningssteder. Resorterne i smilets land lokker med tropiske omgivelser og pools langs med palmestrandene, der skinner hvidt under den sydøstasiatiske sol. Der er resorter i Pattaya beliggende ud til det glitrende vand i Thailandbugten med hundredvis af værelser og massageklinikker – du kan for eksempel finde Centara Grand Mirage Beach Resort langs kysten. De mange resorter på Ko Lanta er omgivet af det gyldne sand på Pra-Ae Strand og de livlige bambusbarer i Klong Khong. Der er også ikoniske 5-stjernede resorter på Koh Samui som det luksuriøse Tongsai Bay med tennisbaner og pools ved havet.

Der findes selvfølgelig også resorter mange andre steder end i Thailand. Du finder uendelig luksus på resorter verden over, uanset om det er et stenkast fra strandene i det sydlige Stillehav, blandt fyrretræer i det græske øhav, på Solkysten i Sydspanien eller ved Californiens strande – verden ligger for dine fødder.