Husbåde

De fleste overnatningssteder er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Få i gennemsnit 15% rabat på tusindvis af hoteller med Expedia Rewards

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Find de bedste Husbåde på Expedia.dk

En overnatning på en husbåd byder på et ophold, du sent vil glemme, hvad enten det er på en saltafbleget fiskerbåd på Floridas glitrende vand, en katamaran, der vugger på det græske hav, en overdådig flydende victoriansk husbåd, der vipper stille på en sø i Himalayabjergene eller en imponerende flodpram på en af Amsterdams kanaler. Du kan vælge mellem alle former for husbåde verden over, der er forskellige i størrelse, byggestil og natur. Én ting har de dog til fælles: De får dig væk fra landjorden og de traditionelle hoteltyper, som du har prøvet så mange gange, og byder på en helt ny oplevelse ude på vandet.

En af de store fordele ved at overnatte på en husbåd, er den frihed, du pludselig får på dit rejseeventyr. På en række husbåde skal du bare hive landgangsbroen indenbords, lette anker og sætte motoren i gang, og så er du klar til at sejle. Inden du får set dig om, glider du forbi palmebeklædte strande, kigger op på knejsende klipper eller befinder dig på åbent hav, hvis ikke du flyder langsomt af sted på forskellige alpesøer mellem sneklædte bjerge og fyrretræer. Her finder du virkelig en helt ny måde at rejse på.

Det behøver ikke at være småt og ubekvemt at sejle på vandet. Tag bare et kig på disse storslåede indiske husbåde i Srinagar, hvis indre er beklædt med træ og indrettet med elegante møbler fra 1800-tallet. Husbådene fra Victoriatiden er både 3- og 4-stjernede, som for eksempel Lake Victoria Houseboat, der fremkalder minder om den ekstravagante tid under det britiske kolonistyre med udskårne mahognisenge, glimtende lysekroner og det filigranudsmykkede indgangsparti, alt sammen på en og samme båd.

Over hele verden handler et ophold i en husbåd om at blive en del af det lokale liv. Du kan også gå efter en af de mange husbåde i Key West, hvor du kan opleve de luksuriøse yachter langs Floridas atlanterhavskyst eller tage med på en sportsfisketur omgivet af delfinflokke i Den Mexicanske Golf. Du finder også de elegante og charmerende husbåde i Amsterdam, som kombinerer lys indretning med hollandsk skibshistorie i en unik overnatningsmulighed på kanalerne i den hollandske hovedstad, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste – Houseboat Prinsheerlijk er et godt eksempel med sine moderne opholdsområder holdt helt i hvidt på den pulserende kaj Prinsengracht.

Det er bare et lille udpluk af de utallige spændende, pudsige og anderledes husbåde, du kan vælge imellem rundt omkring i verden.