Billede taget af Helmut Prien

Ferieudlejning i Blokhus

Få i gennemsnit 15% rabat på tusindvis af overnatningssteder med Expedia Rewards

Spar 10% eller mere på udvalgte ophold med Expedia Rewards

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Ferieudlejning i Blokhus

Modern Apartment in Blokhus With Sauna
3 out of 5
Blokhus, Nordjylland
Overnat i denne lejlighed med 3 stjerner i Blokhus. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en sauna og en terrasse. De populære seværdigheder Blokhus Strand og Skulpturparken ...
3/5 (1 anmeldelse)
COMMUNICATION SUCKS
"The address on our receipt was wrong. We had to spend money for a room. We are seniors and don't look to our email for much. They had sent directions to the place to pick up the key (30 minutes away from actual apt) to our email address which on a good day is bombarded with 25-75 emails from various ..."

Anmeldelse fra 21. sep. 2020

Holiday Home in Blokhus
3.5 out of 5
Blokhus, Nordjylland
Overnat i denne feriebolig med 3,5 stjerner i Blokhus. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en sauna og en terrasse. De populære seværdigheder Blokhus Strand og Skulpturparken ...
Pleasant Holiday Home in Jutland Denmark With Whirlpool
Overnat i denne feriebolig med luksusfaciliteter i Blokhus, som har 5 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en terrasse og en dvd-afspiller. De populære seværdigheder ...
Få adgang til lavere priser

Få adgang til lavere priser

Med medlemspriser kan du lige nu spare mindst 10% på tusindvis af overnatningssteder.
Unique cottage near Blokhus ❤
Blokhus, Nordjylland
Overnat i denne hytte med familievenlig profil i Blokhus. Nyd godt af ved stranden, et vandland og Wi-Fi. De populære seværdigheder Museum for Papirkunst og ...
4,8/5 Exceptional! (6 anmeldelser)
God ferie i et godt sommerhus
"Super fint sommerhus, med en fantastisk beliggenhed."

Anmeldelse fra 9. sep. 2020

Modern Holiday Home in Blokhus With Pool
3 out of 5
Blokhus, Nordjylland
Overnat i denne feriebolig med 3 stjerner i Blokhus. Nyd godt af gratis Wi-Fi, udendørs pool og en terrasse. De populære seværdigheder Blokhus Strand og Skulpturparken ...
3 værelses overnatning i Blokhus
Blokhus, Nordjylland
Overnat i denne feriebolig i Blokhus. Nyd godt af Wi-Fi, en sauna og parkering på stedet. De populære seværdigheder Blokhus Strand og Skulpturparken Blokhus ...
3 værelses overnatning i Blokhus
Blokhus, Nordjylland
Overnat i denne feriebolig i Blokhus. Nyd godt af Wi-Fi, en sauna og parkering på stedet. De populære seværdigheder Blokhus Strand og Skulpturparken Blokhus ...
2 værelses overnatning i Blokhus
Overnat i denne lejlighed i Blokhus. Nyd godt af Wi-Fi, parkering på stedet og en have. De populære seværdigheder Skulpturparken Blokhus og Haven I Hune ligger ...
Captivating Holiday Home in Pandrup With Whirlpool
3.5 out of 5
Blokhus, Nordjylland
Overnat i denne feriebolig med 3,5 stjerner i Blokhus. Nyd godt af gratis Wi-Fi, en terrasse og havegrill. De populære seværdigheder Blokhus Strand og Skulpturparken ...
1 værelses overnatning i Blokhus
Overnat i denne lejlighed i Blokhus. Nyd godt af Wi-Fi, parkering på stedet og indhegnede haver. De populære seværdigheder Blokhus Strand og Skulpturparken Blokhus ...
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Blokhus
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer overnatningssteder i Blokhus, der muligvis også er noget for dig

Strandhotellet - Blokhus

Strandhotellet - Blokhus

4 out of 5
Sonder I By 2, Blokhus, 9492
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Blokhus-Hune Hotel og Vandrerhjem

Blokhus-Hune Hotel og Vandrerhjem

2.5 out of 5
Kirkevej 26, Blokhus, Blokhus, 9492
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Find et sommerhus i Blokhus med Expedia 

Blokhus er et populært sommerhusområde, der emmer af liv, gastronomiske oplevelser og sjove aktiviteter for alle aldre. Nyd din sommer- eller efterårsferie i et sommerhus i Blokhus, der passer lige til din smag.  

Typer af sommerhuse til leje i Blokhus 

Blokhus byder på alt fra ferieboliger til strandhuse og klassiske sommerhuse, som du kender dem. Du kan også leje luksussommerhuse med faciliteter som pool, pejs, spabad og sauna. Overnat helt ned til Blokhus Strand, for eksempel i dette unikke sommerhus indhyllet i natur. 

Tips til sommerhusudlejning i Blokhus 

Blokhus er en populær ferieby om sommeren, og stedet er oftest spækket med turister. I vinterhalvåret har du området mere for dig selv. Du kan se praktiske oplysninger om sommerhuset direkte på hjemmesiden under afsnittene ”Godt at vide” og ”Vi bør nævne”. 

Afbestilling af sommerhus i Blokhus 

Ja, du kan filtrere din søgning og finde sommerhuse i Blokhus, der kan afbestilles, ved at vælge filteret ”Fuldt refunderbart” i venstre side. 

Gå ikke glip af disse oplevelser i Blokhus 

Blokhus har en fremragende badestrand, et hav af gode restauranter, små hyggelige butikker og et bredt udvalg af spændende attraktioner og aktiviteter i gåafstand fra dit sommerhus – for eksempel den populære Blokhus Skulpturpark. Du kan også tage bilen eller bussen til Fårup Sommerland, Løkken eller Rubjerg Knude. 

Sådan finder du nemmest et godt sommerhus i Blokhus 

Det gør du ved at angive dine ønskede feriedatoer og vælge det sommerhus, du bedst kan lide. Du kan eventuelt afgrænse din søgning ved at bruge filtrene i venstre side. 

Sådan lejer du et luksussommerhus i Blokhus 

Der er rig mulighed for at leje et luksussommerhus i Blokhus. Brug blot filteret i venstre side for at finde luksuriøse faciliteter, når du søger efter sommerhuse. Kast eksempelvis et blik på dette store sommerhus med pool, grill og terrasse. 

Prislejet for sommerhusudlejning i Blokhus 

Du kan leje både billige sommerhuse i Blokhus og mere eksklusive sommerhuse i en højere prisklasse. Prisen for en feriebolig i Blokhus starter i øjeblikket fra 631, kr pr. nat. Du kan justere prislejet, når du søger på sommerhuse på vores hjemmeside, så det passer til dit budget. 

Lej sommerhus i Blokhus året rundt 

Du kan booke din feriebolig i Blokhus, lige når det passer dig – uanset om du er ude i god tid eller ønsker at tage på en hurtig weekendtur. De mest populære måneder at besøge Blokhus er juni, juli og august. 

Aktiviteter i nærheden af Blokhus 

Nordjylland og området omkring Blokhus er spækket med spændende byer og aktiviteter. Du kan for eksempel tage et smut til Brønderslev eller Aalborg for at shoppe, besøge museer eller spise på restaurant. Eller hvad med at køre et smut til Skallerup Klit eller Løkken og spise en is på stranden? 

Kæledyrsvenlig ferie 

Vil du have din firbenede følgesvend med på ferie, skal du blot sikre dig, at sommerhuset tillader kæledyr. Det gør du ved at vælge filteret ”Kæledyrsvenligt” på siden med søgeresultater. 

Sådan kommer du rundt i Blokhus og omegn 

Der går busser til for eksempel Aalborg, Aabybro og Fårup Sommerland fra Blokhus. Du kan også nemt gå til de fleste seværdigheder fra dit sommerhus, eller du kan leje en cykel og tage på udflugt i området. 

Sommerhusudlejning i Blokhus er nemt og bekvemt med Expedia 

Vi kan hjælpe dig med alt fra billeje til rejseguider. Når du søger på vores hjemmeside, kan du nemt finde et sommerhus, der passer til dine behov, ved at benytte dig af filtrene i venstre side.  

Ofte stillede spørgsmål

Er det muligt at leje en feriebolig i Blokhus?

Ja, vi kan tilbyde ferieboliger i Blokhus, som befinder sig i nærheden af turistattraktioner som Fårup Sommerland. Du kan også gå efter en feriebolig, der ligger lidt væk fra det hele, hvis det vigtigste er at få slappet af. Blokhus er kendt for sine forlystelsesparker og sin kunst. Sørg for at afsætte tid til at udforske haverne og golfbanerne under din rejse.

Hvilke er nogle af de bedste ferieboliger i Blokhus?

Holiday Home in Blokhus: Denne højt bedømte feriebolig i Blokhus byder på en terrasse, en havegrill og faciliteter til tøjvask, så du kan nyde dine nye omgivelser. Køkkenet har blandt andet en opvaskemaskine, et køleskab og en kogeplade. Pleasant Holiday Home in Jutland Denmark With Whirlpool og Modern Holiday Home in Blokhus With Pool er nogle andre gode valgmuligheder i Blokhus.

Hvor mange ferieboliger er der i Blokhus?

Expedia har 170 ferieboliger til dit ophold i Blokhus.

Hvad kan jeg se og opleve i Blokhus?

Familievenlige seværdigheder inkluderer Fårup Sommerland og Haven I Hune, mens Blokhus Strand og Skulpturparken Blokhus er eksempler på udendørs seværdigheder. Andre steder, du kan besøge i byen, inkluderer Museum for Papirkunst og Blokhus Golfklub.

Hvordan er ferieboligerne i Blokhus?

Ferieboliger er overnatningssteder, der er ejet privat, som kan reserveres til et par dage eller længere tid i Blokhus. Ferieboliger råder over faciliteter såsom vaskemuligheder og køkken, så dit ophold bliver rigtig behageligt. Hvis du er optaget af desinficering og rengøring, så tilbyder en feriebolig en følelse af sikkerhed væk fra delte hotelelevatorer og travle foyerer, mens du stadig kan nyde godt af en rejseoplevelse. Du får også mere plads i en feriebolig end på et traditionelt hotel, hvilket gør ferieboliger til en populær valgmulighed for små grupper.

Seneste anmeldelser af overnatningssteder i Blokhus
Anmeldelser verificeret af expedia