Billige flybilletter til Læsø

Billigste flyrejser til Læsø

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 249, kr for en enkeltbillet og 441, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
KLM
KLM
Scandinavian Airlines

Om Læsø

Expedia-flyrejser til Læsø

Hvis du er på udkig efter fly til Læsø, er der ingen der har større udvalg end Expedia.dk - flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Læsø og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Læsø med et hotelophold.

Afbudsrejser til Læsø giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnlig Expedia for disse lavpris flyrejser til Læsø - de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring omkring din flyrejse til Læsø, kan du kontakte vores Expedia kundeservice, der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Når du booker indenrigs- eller undenrigsflyvning til Læsø hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Læsø?
Aalborg (AAL) er den eneste af sin slags i Læsø.
Kan jeg flyve til Læsø i øjeblikket?
For at finde de nyeste oplysninger om flyrejser til Læsø kan du tjekke vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du læse om alle de aktuelle rejserestriktioner, og om du skal i karantæne, når du lander.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Læsø?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Læsø, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Læsø med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Læsø, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Læsø?
AAL er den eneste store lufthavn i Læsø. Før du flyver, kan det være en god idé at læse en ting eller to om lufthavnen. Det kan eksempelvis være rart at vide, at den ligger 70 km fra midtbyen.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Læsø?
10 flyselskaber har flyforbindelser til Læsø fra mindst 12 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Læsø?
Rejsende vil typisk vælge at flyve med Norwegian Air International, SAS eller Danish Air, når de skal til Læsø. Langt de fleste af disse fly ankommer fra Holmen, hvorfra Norwegian Air International har mange flyafgange.
Hvor mange direkte fly er der til Læsø?
Det er altid nemmere at flyve til et nyt sted, når du ikke skal bekymre dig om at skulle mellemlande. Hvis du har planer om at besøge Læsø, vil det glæde dig at høre, at der findes 171 direkte fly ugentligt.
Hvor afgår de mest populære fly til Læsø fra?
Fly til Læsø fra Holmen, Kødbyen og Sydhavnen er altid i høj kurs.
Hvor lang tid tager det at flyve til Læsø Lufthavn?
Din rejsetid afgør, hvor længe du skal sidde fastspændt i flysædet. Fra Holmen til Læsø er flyvetiden i gennemsnit på 47 minutter. Fra Kødbyen går der som regel 47 minutter, og fra Sydhavnen tager det 47 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Læsø?
Lad være med at reserve din flyrejse i sidste øjeblik. Det er blot et ud af mange tricks, erfarne rejsende gemmer i ærmet. Når du reserverer i god tid, har du flere muligheder, og flyene er knap så dyre. Det er også en god idé at undersøge og sammenligne alle dine muligheder. Hvis din endelige destination flere lufthavne, kan du måske finde en billigere flyrejse til en mindre populær terminal, der givetvis ligger lidt længere væk. Sidst, men ikke mindst, skal du være klar til med det samme at købe dine billetter, hvis du ser et godt tilbud. Med et par gode tricks i ærmet og lidt held er der gode muligheder for at finde den ideelle flyrejse.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Læsø?
Hvis du ikke er ordentligt forberedt, kan en flyrejse være overvældende. Men du behøver ikke bekymre dig. Følg disse praktiske råd til en afslappet begyndelse på din tur til Læsø.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Som det allerførste skal du pakke pas, rejsepapirer, betalingskort og medicin. Derefter skal du sørge for lidt underholdning til at få tiden til at gå med. En spændende bog og en telefon fyldt med dine yndlingsfilm er nogle gode muligheder. Hvis du regner med at tage en kort lur, kan en nakkepude og et par støjdæmpende hovedtelefoner også være en god idé. Sidst, men ikke mindst, kan du skaffe plads til tandbørste og vådservietter, så du kan være klar og frisk, når du står af flyet.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Vær sikker på, at der ikke er en skarp genstand som en lommekniv, der ligger skjult i bunden af din håndbagage. Andre forbudte genstande tæller farligt gods som brændstof og tændstikker samt væsker og flydende stoffer i beholdere, der rummer mere end 100 ml.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Hovedmålet her er at gøre sig det så behageligt som muligt. Ifør dig flere lag af naturfibre, som huden kan ånde i, og husk at pakke en sweater, hvis det skulle blive køligt i kabinen. Sørg endelig for at vælge et par velsiddende, flade sko, da dine fødder godt kan hæve lidt op under flyveturen. Lad de højhælede sko og de kraftige støvler blive i kufferten.
  • Uheldigvis er en risiko ved lange flyrejser muligheden for dyb venetrombose (DVT), der er blodpropper i benenes dybe vener forårsaget af længerevarende perioder med manglende fysisk aktivitet. For at undgå, at det sker, bør du udnytte enhver mulighed for at gå en tur i kabinen og strække benene. Rejsestrømper er også en god måde at reducere risikoen på.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Læsø?
Tricket er, at være forberedt, inden du når frem til sikkerhedskontrollen i lufthavnen. På den måde bliver du klar til at stige på flyet til Læsø i løbet af et øjeblik. Følg disse nyttige råd, så ferien kan få en flyvende start:

  • Hav passet og boardingkortet lige i nærheden. Det er nemlig det første, du vil blive bedt om i lufthavnskontrollen.
  • Du kommer ikke uden om at skulle smide noget af tøjet. I hvert fald jakke, bælte, nøgler og andre småting, såsom mønter, der skal på en bakke gennem røntgenmaskinen. Det hele bliver meget nemmere, hvis du begynder på det, inden det bliver din tur.
  • Alle slags elektronisk udstyr, herunder tablet og telefon, skal også scannes enkeltvis.
  • Rejser du med en ny parfume? Intet problem. Så længe den ikke er på over 100 ml og opbevares i en gennemsigtig, genlukkelig plastpose, er det tilladt at have den med i din håndbagage.
  • Det rigtige valg af fodbeklædning kan spare dig flere kostbare minutter. Støvler og kraftige sko skal ofte tages af efter anmodning og scannes for sig selv. Det sker som regel ikke med sko uden snørebånd.
  • Undgå at pakke genstande, der ikke er tilladt i håndbagagen. Hvis du skal have skarpe eller spidse genstande med, skal de pakkes sikkert ned i den indcheckede bagage. Den slags genstande kommer nemlig ikke med om bord på flyet ellers.

Oplysninger om flyrejsen til Læsø
DestinationslufthavnAalborg
IATA-kode til destinationslufthavnAAL
DestinationAalborg
Flyrejsens pris441, kr

Populære flyrejser til Læsø

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 249, kr for en enkeltbillet og 441, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd