Skagen

Rejseguide
Skagen som viser en vindmølle såvel som en kvinde
Jyllands nordligste by er kendt for sine maleriske huse, det smukke landskab og ikke mindst lyskvaliteten, som tiltrækker landskabsmalere fra hele verden.

Reserver et weekendophold i Skagen og udforsk, eller indtag, Danmarks fjerntliggende spids. Den lille kystby med sine gulmalede huse og røde tage er en charmerende destination. De smukke, naturskønne omgivelser er veldokumenteret af lokale kunstnere, og Skagensmalerne er kendt verden over.

Denne historiske fiskerlandsby har mindre end 9.000 indbyggere og er fredfyldt om vinteren. Om sommeren tiltrækker de mange solskinstimer, hvide sandstrande og udendørs seværdigheder rejsende fra hele verden. Hotel-, café- og restaurantejere slår dørene, og bymidten forvandles til et livligt centrum. Hvert år i juni fejres sankthansaften på Sønderstrand, i nærheden af byen, med et fantastisk bål.

Tag til havneområdet og nyd friske skaldyr og fisk. Tag tilbage i tiden med et besøg på Skagen By- og Egnsmuseum, hvor du kan opleve en historisk vindmølle, huse, værksteder og fiskerbåde.

Aspirerende kunstnere vil sætte stor pris på Skagens fantastiske nordlys. Tag del i kunstmiljøet, og besøg Skagens Museum for at få inspiration fra de kendte Skagensmalere. Grenen Kunstmuseum blev grundlagt af den verdensberømte marinemaler Axel Lind.

Hop om bord på et tog, der trækkes af en traktor, eller gå til Grenen, og se hvor Nordsøen og Østersøen mødes. Her flokkes trækfugle i tusindvis to gange om året. Bestig Fyrbakken for en storslået udsigt.

Tag syd på til Råbjerg Mile, en stor sandklit, som har bevæget sig ca. 15 meter om året i de sidste hundrede år. Hold øje med det hvide tårn fra Den Tilsandede Kirke, den historiske kirke, der næsten er helt dækket af sandklitterne.

Det er let at rejse til Skagen du kan enten køre dertil eller tage toget. Der er et stort udvalg af indkvarteringsmuligheder om sommeren.

Udforsk “Lysets Land” og den maleriske kystby, Skagen, og se med egne øjne, hvorfor så mange malere og poeter er blevet inspireret af områdets naturlige skønhed.

Skagen Strand Hotel Og Feriecenter
Skagen Strand Hotel Og Feriecenter
4 out of 5
Tranevej 108,Hulsig, Skagen, DK-9990
Prisen er 1.283, kr pr. nat fra 8. feb. til 9. feb.
1.283, kr
pr. nat
8. feb. – 9. feb.
Overnat på dette resort ved stranden i Skagen, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og et gratis vandland. Vores gæster fremhæver især ...
4,2/5 Excellent! (505 anmeldelser)
Dejligt sted
"Super service og veludstyret lejlighed med dejlig gårdhave"

Anmeldelse fra 1. sep. 2022

Skagen Strand Hotel Og Feriecenter
Ruths Hotel
Ruths Hotel
4.5 out of 5
Hans Ruths Vej 1, Gl. Skagen, Skagen, 9990
Prisen er 2.400, kr pr. nat fra 1. mar. til 2. mar.
2.400, kr
pr. nat
1. mar. – 2. mar.
Overnat på dette hotel med luksusfaciliteter i Skagen, som har 4,5 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og gratis parkering. Vores gæster fremhæver ...
4,6/5 Wonderful! (315 anmeldelser)
Ophold dec 2022
"Særdeles lækre mad og vine. Hyggelig værelser og pejsestue."

Anmeldelse fra 22. dec. 2022

Ruths Hotel
Skagen Hotel
Skagen Hotel
3 out of 5
Sct. Laurentii Vej 35, Skagen, 9990
Prisen er 655, kr pr. nat fra 5. feb. til 6. feb.
655, kr
pr. nat
5. feb. – 6. feb.
Overnat på dette hotel med 3 stjerner i Skagen. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og gratis parkering. De populære seværdigheder Kulturhus Kappelborg ...
4,4/5 Excellent! (277 anmeldelser)
"Dejligt ophold med god morgenmad"

Anmeldelse fra 5. dec. 2022

Skagen Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Byer i nærheden af Skagen