Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

SkagenDanmark

Jyllands nordligste by er kendt for sine maleriske huse, det smukke landskab og ikke mindst lyskvaliteten, som tiltrækker landskabsmalere fra hele verden.

Reserver et weekendophold i Skagen og udforsk, eller indtag, Danmarks fjerntliggende spids. Den lille kystby med sine gulmalede huse og røde tage er en charmerende destination. De smukke, naturskønne omgivelser er veldokumenteret af lokale kunstnere, og Skagensmalerne er kendt verden over.

Denne historiske fiskerlandsby har mindre end 9.000 indbyggere og er fredfyldt om vinteren. Om sommeren tiltrækker de mange solskinstimer, hvide sandstrande og udendørs seværdigheder rejsende fra hele verden. Hotel-, café- og restaurantejere slår dørene, og bymidten forvandles til et livligt centrum. Hvert år i juni fejres sankthansaften på Sønderstrand, i nærheden af byen, med et fantastisk bål.

Tag til havneområdet og nyd friske skaldyr og fisk. Tag tilbage i tiden med et besøg på Skagen By- og Egnsmuseum, hvor du kan opleve en historisk vindmølle, huse, værksteder og fiskerbåde.

Aspirerende kunstnere vil sætte stor pris på Skagens fantastiske nordlys. Tag del i kunstmiljøet, og besøg Skagens Museum for at få inspiration fra de kendte Skagensmalere. Grenen Kunstmuseum blev grundlagt af den verdensberømte marinemaler Axel Lind.

Hop om bord på et tog, der trækkes af en traktor, eller gå til Grenen, og se hvor Nordsøen og Østersøen mødes. Her flokkes trækfugle i tusindvis to gange om året. Bestig Fyrbakken for en storslået udsigt.

Tag syd på til Råbjerg Mile, en stor sandklit, som har bevæget sig ca. 15 meter om året i de sidste hundrede år. Hold øje med det hvide tårn fra Den Tilsandede Kirke, den historiske kirke, der næsten er helt dækket af sandklitterne.

Det er let at rejse til Skagen; du kan enten køre dertil eller tage toget. Der er et stort udvalg af indkvarteringsmuligheder om sommeren.

Udforsk “Lysets Land” og den maleriske kystby, Skagen, og se med egne øjne, hvorfor så mange malere og poeter er blevet inspireret af områdets naturlige skønhed.

Mest populære hoteller i Skagen

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Foldens Hotel
Foldens Hotel
3 out of 5
Sct. Laurentii Vej 41, Skagen
DKK 795
pr. nat
30. mar. – 31. mar.

Dette hotel ligger i hjertet af Skagen, kun 0,3 km fra Kulturhus Kappelborg og 4,3 km fra Grenen. Derudover ligger Skagens Museum og Michael og Anna Anchers ...

3.8/5Good! (383 anmeldelser)

"Super fint"…"

Anmeldelse fra 13. nov. 2019

Foldens Hotel
Skagen Harbour Hotel
Skagen Harbour Hotel
3 out of 5
Vestre Strandvej 28, Skagen
DKK 1.095
pr. nat
14. apr. – 15. apr.

Dette hotel ligger i hjertet af Skagen, kun 1,5 km fra Skagens Museum samt mindre end 5 km fra Vippefyret og Skagen Odde Naturcenter. Derudover ligger Grenen ...

4.6/5Wonderful! (31 anmeldelser)
Skagen når det er befst

"Super hyggeligt alt i top"…"

Anmeldelse fra 16. dec. 2019

Skagen Harbour Hotel
Skagen Hotel Annex
Skagen Hotel Annex
2.5 out of 5
Bankvej 2, Skagen
DKK 695
pr. nat
30. mar. – 31. mar.

Dette hotel ligger i hjertet af Skagen, kun 0,4 km fra Kulturhus Kappelborg og 4,6 km fra Grenen. Derudover ligger Skagens Museum og Michael og Anna Anchers ...

3.8/5Good! (54 anmeldelser)

"Dejlig centralt beliggende. Fint sted, da vi har hund med. Fin morgenmad 👍"…"

Anmeldelse fra 20. aug. 2019

Skagen Hotel Annex

Seværdigheder i Skagen

Grenen
Billede af Grenen

Grenen

4.5/5(22 anmeldelser)

Nordsøen og Østersøen møder hinanden på Jyllands forbjerg, Danmarks nordligste punkt.

Den Tilsandede Kirke
Billede af Den Tilsandede Kirke

Den Tilsandede Kirke

4/5(9 anmeldelser)

Århundreder af mishandlede storme og blæsen af sand har kun efterladt et synligt hvidt tårn af denne historiske kirke i sandklitterne.

Skagens Museum
Billede af Skagens Museum

Skagens Museum

4/5(9 anmeldelser)

Dette museum, som blev grundlagt for mere end hundrede år siden af de berømte Skagensmalere, er hjemsted for nogle af de mest kendte kunstværker i Danmark.

Anmeldelser af Skagen

4.6

Populær destination

5 - Fremragende
16
5 - Fremragende 64%
4 - God
9
4 - God 36%
3 - Okay
0
3 - Okay 0%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

19. jul. 2019

Skagen er bare hyggelig, men der er altid mange mennesker i højsæsonen, det må man regne med.

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

8. jul. 2019

Super flot solnedgang, det bør opleves. Grenen, og Råbjerg Mile, fantastisk