COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Skagen

Rejseguide
Skagen som viser en vindmølle såvel som en kvinde

Jyllands nordligste by er kendt for sine maleriske huse, det smukke landskab og ikke mindst lyskvaliteten, som tiltrækker landskabsmalere fra hele verden.

Reserver et weekendophold i Skagen og udforsk, eller indtag, Danmarks fjerntliggende spids. Den lille kystby med sine gulmalede huse og røde tage er en charmerende destination. De smukke, naturskønne omgivelser er veldokumenteret af lokale kunstnere, og Skagensmalerne er kendt verden over.

Denne historiske fiskerlandsby har mindre end 9.000 indbyggere og er fredfyldt om vinteren. Om sommeren tiltrækker de mange solskinstimer, hvide sandstrande og udendørs seværdigheder rejsende fra hele verden. Hotel-, café- og restaurantejere slår dørene, og bymidten forvandles til et livligt centrum. Hvert år i juni fejres sankthansaften på Sønderstrand, i nærheden af byen, med et fantastisk bål.

Tag til havneområdet og nyd friske skaldyr og fisk. Tag tilbage i tiden med et besøg på Skagen By- og Egnsmuseum, hvor du kan opleve en historisk vindmølle, huse, værksteder og fiskerbåde.

Aspirerende kunstnere vil sætte stor pris på Skagens fantastiske nordlys. Tag del i kunstmiljøet, og besøg Skagens Museum for at få inspiration fra de kendte Skagensmalere. Grenen Kunstmuseum blev grundlagt af den verdensberømte marinemaler Axel Lind.

Hop om bord på et tog, der trækkes af en traktor, eller gå til Grenen, og se hvor Nordsøen og Østersøen mødes. Her flokkes trækfugle i tusindvis to gange om året. Bestig Fyrbakken for en storslået udsigt.

Tag syd på til Råbjerg Mile, en stor sandklit, som har bevæget sig ca. 15 meter om året i de sidste hundrede år. Hold øje med det hvide tårn fra Den Tilsandede Kirke, den historiske kirke, der næsten er helt dækket af sandklitterne.

Det er let at rejse til Skagen; du kan enten køre dertil eller tage toget. Der er et stort udvalg af indkvarteringsmuligheder om sommeren.

Udforsk “Lysets Land” og den maleriske kystby, Skagen, og se med egne øjne, hvorfor så mange malere og poeter er blevet inspireret af områdets naturlige skønhed.

Color Hotel Skagen
Color Hotel Skagen
4 out of 5
Gammel Landevej 39, Skagen
Prisen er DKK 1.330 pr. nat fra 30. aug. til 30. aug.
Dette hotel ligger i landlige omgivelser, kun 2 km fra Dino Golf og Den Tilsandede Kirke. Derudover ligger Skagens Museum og Vippefyret ca. 5 km derfra. Du kan ...
4.1/5Very Good! (668 anmeldelser)
"Pænt familiehotel. Lækker mad i restauranten. Gode værelser, med rimelige senge."

Anmeldelse fra 26. okt. 2020

Color Hotel Skagen
Hotel Petit Skagen
Hotel Petit Skagen
3 out of 5
Holstvej 4, Skagen
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 985 pr. nat fra 22. aug. til 22. aug.
Dette hotel ligger i hjertet af Skagen, kun 10 minutters gang fra Kulturhus Kappelborg, Skagens Museum og Michael og Anna Anchers Hus. Derudover ligger Drachmanns ...
4.2/5Excellent! (695 anmeldelser)
"fantastik service og glad personale :)"

Anmeldelse fra 30. jul. 2021

Hotel Petit Skagen
Hotel Inger
Hotel Inger
2.5 out of 5
Hulsigvej 17, Hulsig, Skagen
Prisen er DKK 749 pr. nat fra 16. aug. til 16. aug.
Dette hotel ligger tæt på stranden, kun 1,7 km fra Hulsig Strand og 3,8 km fra Råbjerg Mile. Derudover ligger Den Tilsandede Kirke og Skagens Museum ca. 15 km ...
4.4/5Wonderful! (358 anmeldelser)
"Skønneste lille retro hotel🤗"

Anmeldelse fra 7. jul. 2021

Hotel Inger
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Skagen Strand Hotel Og Feriecenter
Skagen Strand Hotel Og Feriecenter
4 out of 5
Tranevej 108,Hulsig, Skagen
Prisen er DKK 1.485 pr. nat fra 27. aug. til 27. aug.
Dette lejlighedskompleks med familievenlig profil ligger ved vandet, ca. 15 km fra Den Tilsandede Kirke, Skagens Museum og Det Hvide Fyr. Derudover ligger Vippefyret ...
4.2/5Very Good! (427 anmeldelser)
"Rent og pænt. Sengene og særligt puderne var ikke så gode. Alt andet var i orden."

Anmeldelse fra 19. apr. 2021

Skagen Strand Hotel Og Feriecenter
Skagen Havn Lejligheder
Skagen Havn Lejligheder
3.5 out of 5
Østre Strandvej 2, Skagen
Dette lejlighedskompleks ligger i et område med forskellige underholdningsmuligheder, kun 15 minutters gang fra Skagens Museum og Skagen Sønderstrand. Derudover ...
4.4/5Excellent! (134 anmeldelser)
"At det er central perfekt lejlighed med parkering lige udenfor døren sød og venlig betjening hele vejen igennem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi kommer snart igen TAK"

Anmeldelse fra 23. jul. 2021

Skagen Havn Lejligheder
Hotel Strandvejen Apartment 1
Hotel Strandvejen Apartment 1
3 out of 5
Oestre Strandvej 33A, Skagen
Prisen er DKK 695 pr. nat fra 29. aug. til 29. aug.
Dette lejlighedskompleks ligger i hjertet af Skagen, kun 0,4 km fra Skagens Museum og 4,3 km fra Grenen. Derudover ligger Michael og Anna Anchers Hus og Kulturhus ...
4.1/5Very Good! (495 anmeldelser)
Skøn sted i skagen
"Virkelig utrolig dejligt sted, kan på det varmeste anbefale det, men ikke for stor bil hvis der skal parkeres inde i gården"

Anmeldelse fra 3. maj 2021

Hotel Strandvejen Apartment 1
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Skagen

Byer i nærheden af Skagen