Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

SkagenDanmark

Jyllands nordligste by er kendt for sine maleriske huse, det smukke landskab og ikke mindst lyskvaliteten, som tiltrækker landskabsmalere fra hele verden.

Reserver et weekendophold i Skagen og udforsk, eller indtag, Danmarks fjerntliggende spids. Den lille kystby med sine gulmalede huse og røde tage er en charmerende destination. De smukke, naturskønne omgivelser er veldokumenteret af lokale kunstnere, og Skagensmalerne er kendt verden over.

Denne historiske fiskerlandsby har mindre end 9.000 indbyggere og er fredfyldt om vinteren. Om sommeren tiltrækker de mange solskinstimer, hvide sandstrande og udendørs seværdigheder rejsende fra hele verden. Hotel-, café- og restaurantejere slår dørene, og bymidten forvandles til et livligt centrum. Hvert år i juni fejres sankthansaften på Sønderstrand, i nærheden af byen, med et fantastisk bål.

Tag til havneområdet og nyd friske skaldyr og fisk. Tag tilbage i tiden med et besøg på Skagen By- og Egnsmuseum, hvor du kan opleve en historisk vindmølle, huse, værksteder og fiskerbåde.

Aspirerende kunstnere vil sætte stor pris på Skagens fantastiske nordlys. Tag del i kunstmiljøet, og besøg Skagens Museum for at få inspiration fra de kendte Skagensmalere. Grenen Kunstmuseum blev grundlagt af den verdensberømte marinemaler Axel Lind.

Hop om bord på et tog, der trækkes af en traktor, eller gå til Grenen, og se hvor Nordsøen og Østersøen mødes. Her flokkes trækfugle i tusindvis to gange om året. Bestig Fyrbakken for en storslået udsigt.

Tag syd på til Råbjerg Mile, en stor sandklit, som har bevæget sig ca. 15 meter om året i de sidste hundrede år. Hold øje med det hvide tårn fra Den Tilsandede Kirke, den historiske kirke, der næsten er helt dækket af sandklitterne.

Det er let at rejse til Skagen; du kan enten køre dertil eller tage toget. Der er et stort udvalg af indkvarteringsmuligheder om sommeren.

Udforsk “Lysets Land” og den maleriske kystby, Skagen, og se med egne øjne, hvorfor så mange malere og poeter er blevet inspireret af områdets naturlige skønhed.

Mest populære hoteller i Skagen

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Hotel Petit Skagen
Hotel Petit Skagen
3 out of 5
Holstvej 4, Skagen
Prisen er DKK 1.245 pr. nat

Dette hotel ligger i hjertet af Skagen, kun 10 minutters gang fra Kulturhus Kappelborg, Skagens Museum og Michael og Anna Anchers Hus. Derudover ligger Drachmanns ...

4.2/5Excellent! (603 anmeldelser)

"Dejlig velkomst af smilende, venligt personale, som også var hurtig til at tilbyde kort over byen og høre om vi havde specielle ønsker mht. til spisning, oplevelser mm. Fik anvist dejligt lyst værelse, som var rent og pænt. Dejlig morgenmad. Fint ophold, kommer gerne igen."…"

Anmeldelse fra 9. mar. 2020

Hotel Petit Skagen
Skagen Motel
Skagen Motel
2.5 out of 5
Frederikshavnsvej 8-10, Skagen, Skagen
Prisen er DKK 995 pr. nat

Dette hotel ligger i Skagen, kun 15 minutters gang fra Drachmanns Hus, Kulturhus Kappelborg og Skagen By- og Egnsmuseum. Derudover ligger Michael og Anna Anchers ...

4.4/5Excellent! (31 anmeldelser)
Fint til prisen

"Fint sted , nemt at finde.... ok morgenmad"…"

Anmeldelse fra 20. okt. 2019

Skagen Motel
Foldens Hotel
Foldens Hotel
3 out of 5
Sct. Laurentii Vej 41, Skagen
Prisen er DKK 995 pr. nat

Dette hotel ligger i hjertet af Skagen, kun 0,3 km fra Kulturhus Kappelborg og 4,2 km fra Grenen. Derudover ligger Skagens Museum og Michael og Anna Anchers ...

3.8/5Good! (386 anmeldelser)

"Dejlig hotel som ligger centralt , fint værelse med god plads, rent og pænt. Meget venlig personale. Fin morgenmad . Lidt støj fra gaden. Fik et glas vand til min mad sammen med lille øl. Men 14 kr for et glas vand fra hanen er dyrt."…"

Anmeldelse fra 5. jan. 2020

Foldens Hotel

Populære steder at besøge i Skagen

Grenen
Billede af Grenen

Grenen

4.5/5(22 anmeldelser)

Nordsøen og Østersøen møder hinanden på Jyllands forbjerg, Danmarks nordligste punkt.

Den Tilsandede Kirke
Billede af Den Tilsandede Kirke

Den Tilsandede Kirke

4/5(9 anmeldelser)

Århundreder af mishandlede storme og blæsen af sand har kun efterladt et synligt hvidt tårn af denne historiske kirke i sandklitterne.

Skagens Museum
Billede af Skagens Museum

Skagens Museum

4/5(9 anmeldelser)

Dette museum, som blev grundlagt for mere end hundrede år siden af de berømte Skagensmalere, er hjemsted for nogle af de mest kendte kunstværker i Danmark.

Skagen – anmeldelser

4.6

Populær destination

5 - Fremragende
16
5 - Fremragende 61.53846153846154%
4 - God
10
4 - God 38.46153846153846%
3 - Okay
0
3 - Okay 0%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

19. jul. 2019

Skagen er bare hyggelig, men der er altid mange mennesker i højsæsonen, det må man regne med.

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

8. jul. 2019

Super flot solnedgang, det bør opleves. Grenen, og Råbjerg Mile, fantastisk

Byer i nærheden af Skagen