Skagen

Rejseguide
Skagen som viser en vindmølle såvel som en kvinde

Jyllands nordligste by er kendt for sine maleriske huse, det smukke landskab og ikke mindst lyskvaliteten, som tiltrækker landskabsmalere fra hele verden.

Reserver et weekendophold i Skagen og udforsk, eller indtag, Danmarks fjerntliggende spids. Den lille kystby med sine gulmalede huse og røde tage er en charmerende destination. De smukke, naturskønne omgivelser er veldokumenteret af lokale kunstnere, og Skagensmalerne er kendt verden over.

Denne historiske fiskerlandsby har mindre end 9.000 indbyggere og er fredfyldt om vinteren. Om sommeren tiltrækker de mange solskinstimer, hvide sandstrande og udendørs seværdigheder rejsende fra hele verden. Hotel-, café- og restaurantejere slår dørene, og bymidten forvandles til et livligt centrum. Hvert år i juni fejres sankthansaften på Sønderstrand, i nærheden af byen, med et fantastisk bål.

Tag til havneområdet og nyd friske skaldyr og fisk. Tag tilbage i tiden med et besøg på Skagen By- og Egnsmuseum, hvor du kan opleve en historisk vindmølle, huse, værksteder og fiskerbåde.

Aspirerende kunstnere vil sætte stor pris på Skagens fantastiske nordlys. Tag del i kunstmiljøet, og besøg Skagens Museum for at få inspiration fra de kendte Skagensmalere. Grenen Kunstmuseum blev grundlagt af den verdensberømte marinemaler Axel Lind.

Hop om bord på et tog, der trækkes af en traktor, eller gå til Grenen, og se hvor Nordsøen og Østersøen mødes. Her flokkes trækfugle i tusindvis to gange om året. Bestig Fyrbakken for en storslået udsigt.

Tag syd på til Råbjerg Mile, en stor sandklit, som har bevæget sig ca. 15 meter om året i de sidste hundrede år. Hold øje med det hvide tårn fra Den Tilsandede Kirke, den historiske kirke, der næsten er helt dækket af sandklitterne.

Det er let at rejse til Skagen; du kan enten køre dertil eller tage toget. Der er et stort udvalg af indkvarteringsmuligheder om sommeren.

Udforsk “Lysets Land” og den maleriske kystby, Skagen, og se med egne øjne, hvorfor så mange malere og poeter er blevet inspireret af områdets naturlige skønhed.

Ruths Hotel
Ruths Hotel
4.5 out of 5
Hans Ruths Vej 1, Gl. Skagen, Skagen
Prisen er 1.798, kr pr. nat fra 26. jan. til 27. jan.
Dette hotel med luksusfaciliteter ligger ved vandet, mindre end 5 km fra Den Tilsandede Kirke, Skagen By- og Egnsmuseum og Drachmanns Hus. Derudover ligger Sandmilen ...
4.6/5 Wonderful! (285 anmeldelser)
Dejlige feriedage
"Et dejligt ophold i meget hyggelige rammer. Vi kommer bestemt igen."

Anmeldelse fra 27. sep. 2021

Ruths Hotel
Hotel Marie
Hotel Marie
3 out of 5
6 Havneplads, Skagen
Prisen er 846, kr pr. nat fra 3. feb. til 4. feb.
Dette hotel ligger i Skagen, kun 0,3 km fra Kulturhus Kappelborg og 4,7 km fra Grenen. Derudover ligger Drachmanns Hus og Skagens Museum 15 minutter derfra. ...
4.8/5 Exceptional! (152 anmeldelser)
En god oplevelse
"Meget rent og pænt nyere hotel, meget venlig personale. Kommer gerne igen..."

Anmeldelse fra 18. okt. 2021

Hotel Marie
Color Hotel Skagen
Color Hotel Skagen
4 out of 5
Gammel Landevej 39, Skagen
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 995, kr pr. nat fra 21. jan. til 22. jan.
Dette hotel ligger i landlige omgivelser, kun 2 km fra Dino Golf og Den Tilsandede Kirke. Derudover ligger Skagens Museum og Vippefyret ca. 5 km derfra. Du kan ...
4.1/5 Very Good! (730 anmeldelser)
"Jævnt godt hotel. Ikke noget at særligt, men heller ikke noget at klage over."

Anmeldelse fra 8. okt. 2021

Color Hotel Skagen
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Skagen Strand Hotel Og Feriecenter
Skagen Strand Hotel Og Feriecenter
4 out of 5
Tranevej 108,Hulsig, Skagen
Prisen er 1.220, kr pr. nat fra 4. feb. til 5. feb.
Dette lejlighedskompleks med familievenlig profil ligger ved vandet, ca. 15 km fra Den Tilsandede Kirke, Skagens Museum og Det Hvide Fyr. Derudover ligger Vippefyret ...
4.2/5 Very Good! (452 anmeldelser)
Skønt sted
"Et skønt sted at holde strandferie. Boligen er tip top med køkken, stue,badeværelse, soveværelser og terrasse. Kørte til den skønneste strand ca 1 km Med bil ligger alt i nærheden, den skønneste natur og oplevelser på toppen af Danmark."

Anmeldelse fra 31. aug. 2021

Skagen Strand Hotel Og Feriecenter
Strandvejen Apartment
Strandvejen Apartment
3 out of 5
Oestre Strandvej 33A, Skagen
Prisen er 595, kr pr. nat fra 21. jan. til 22. jan.
Dette lejlighedskompleks ligger i hjertet af Skagen, kun 0,4 km fra Skagens Museum og 4,2 km fra Grenen. Derudover ligger Michael og Anna Anchers Hus og Kulturhus ...
4.2/5 Very Good! (529 anmeldelser)
"Der var utroligt rent og praktisk med køkkenudstyr og stort køleskab og fine badebadeværelse og gode senge. Vi savnede lys over bordet, idet der kun naturligt lys fra døren. Ingen vinduer i soverummet. Desuden var der utroligt lydt fra stemmer fra lejligheden ved siden af."

Anmeldelse fra 4. okt. 2021

Strandvejen Apartment
Skagen Havn Lejligheder
Skagen Havn Lejligheder
3.5 out of 5
Østre Strandvej 2, Skagen
Dette lejlighedskompleks ligger i et område med forskellige underholdningsmuligheder, kun 15 minutters gang fra Skagens Museum og Skagen Sønderstrand. Derudover ...
4.4/5 Excellent! (158 anmeldelser)
Skøn og virkelig lækker lejlighed
"Simpelthen den skønneste lejlighed og bedste beliggenhed i Skagen centrum. Servicen inden ankomst er i top."

Anmeldelse fra 21. okt. 2021

Skagen Havn Lejligheder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Skagen

Byer i nærheden af Skagen