Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i Skagen

Se alle udlejningsbiler i Skagen

Biludlejning i Skagen

Skagen – Strande i særklasse

Skagen kan prale af at være byen med flest solskinstimer i Danmark. Som om denne misundelsesværdige rekord ikke var nok, falder lyset med en sådan intensitet, at kunstnere og feriegæster har valfartet til den hyggelige kystby siden tidernes morgen. Lej en bil i Skagen, og udforsk de smukke naturomgivelser omkring byen. I kommer til Skagen med fly til Aalborg eller ICE til Frederikshavn og videre med Skagensbanen.

Skagen er omgivet af 60 km hvide sandstrande, og som noget helt unikt ved byens placering på toppen af Danmark, kan du frit vælge mellem både vilde Skagerrak og blide Kattegat. Hvis I benytter jer af biludlejning i Skagen, kan I nemt komme rundt til de forskellige strande og attraktioner. Lej et dejligt hotel i Skagen, og hvil ud ovenpå perfekte feriedage.

Biludlejning Skagen – Flot kørende

Skagen og Nordjylland byder på et væld af spændende attraktioner og oplevelser, og det anbefales derfor at leje en bil i Skagen, så I nemt og ubesværet kan komme rundt. Planlæg dagens program alt efter humør og vejr, smid det mest uundværlige i bilen og afsted! Det giver en fleksibel og afslappet ferie i Skagen, og er især et plus ved tendens til små, trætte børnefødder. Der er flere gode og billige biludlejninger i Skagen at vælge imellem, ligesom udvalget af biler er stort. Skal I bruge en rummelig stationcar med plads til klapvogn og badedyr, eller er du på udkig efter et rapt lille nummer, der giver vind i håret og får dig og din ledsager til at føle jer som konger af Skagen? Skagen billeje har det hele, og snart er I på vej mod bølgen blå med stil og komfort.

Attraktioner i Skagen og omegn

Kombinationen af en solid udlejningsbil, godt selskab og forhåbentligt vejrgudernes velsignelse, giver en afslappet og fleksibel ferieform, der passer perfekt til både familieferien, kæresteturen eller en hyggelig tur med vennerne. Selve Skagen er en charmerende ferieperle, med sine historiske skagengule huse og seværdigheder som Grenen, Vippefyret og de mange fascinerende museer, der giver et rigt indblik i Skagens historie som kunstnerby. Skagens bystrande er bilfri, men på stranden ved Kandestederne og Skiveren må I køre i bil på stranden. Hvis I lejer bil i Skagen, slipper I dermed for at slæbe på køletasker, badedyr og klapvogne!

Området omkring Skagen er som sagt absolut et besøg værd, og efter et hurtigt stop ved en biludlejning i Skagen, ligger det hele for jeres fødder. I kan f.eks. køre til Råbjerg Mile, Danmarks eneste ørken og Europas største vandreklit. Milen består af 35-40 meter høje sanddynger, og udsigten fra toppen er helt fantastisk. Store bjerge af det fineste sand så langt øjet rækker, og i baggrunden det glitrende hav. I kan også køre til Rubjerg Knude og se det delvist tilsandede fyrtårn, Rubjerg Fyr. Ikke nok med at sandet har sat fyret ud af drift, så forventes det at styrte i havet i 2020’erne, idet havet stædigt æder sig ind på kystskrænten. Har du sørget for at leje bil i Skagen, kan du se fyrtårnet, inden det for altid styrter i havet.

Udforsk Skagen

Udforsk Skagen med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!