Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Skagen

Se alle udlejningsbiler i Skagen

Biludlejning i Skagen

Skagen – Strande i særklasse

Skagen kan prale af at være byen med flest solskinstimer i Danmark. Som om denne misundelsesværdige rekord ikke var nok, falder lyset med en sådan intensitet, at kunstnere og feriegæster har valfartet til den hyggelige kystby siden tidernes morgen. Lej en bil i Skagen, og udforsk de smukke naturomgivelser omkring byen. I kommer til Skagen med fly til Aalborg eller ICE til Frederikshavn og videre med Skagensbanen.

Skagen er omgivet af 60 km hvide sandstrande, og som noget helt unikt ved byens placering på toppen af Danmark, kan du frit vælge mellem både vilde Skagerrak og blide Kattegat. Hvis I benytter jer af biludlejning i Skagen, kan I nemt komme rundt til de forskellige strande og attraktioner. Lej et dejligt hotel i Skagen, og hvil ud ovenpå perfekte feriedage.

Biludlejning Skagen – Flot kørende

Skagen og Nordjylland byder på et væld af spændende attraktioner og oplevelser, og det anbefales derfor at leje en bil i Skagen, så I nemt og ubesværet kan komme rundt. Planlæg dagens program alt efter humør og vejr, smid det mest uundværlige i bilen og afsted! Det giver en fleksibel og afslappet ferie i Skagen, og er især et plus ved tendens til små, trætte børnefødder. Der er flere gode og billige biludlejninger i Skagen at vælge imellem, ligesom udvalget af biler er stort. Skal I bruge en rummelig stationcar med plads til klapvogn og badedyr, eller er du på udkig efter et rapt lille nummer, der giver vind i håret og får dig og din ledsager til at føle jer som konger af Skagen? Skagen billeje har det hele, og snart er I på vej mod bølgen blå med stil og komfort.

Attraktioner i Skagen og omegn

Kombinationen af en solid udlejningsbil, godt selskab og forhåbentligt vejrgudernes velsignelse, giver en afslappet og fleksibel ferieform, der passer perfekt til både familieferien, kæresteturen eller en hyggelig tur med vennerne. Selve Skagen er en charmerende ferieperle, med sine historiske skagengule huse og seværdigheder som Grenen, Vippefyret og de mange fascinerende museer, der giver et rigt indblik i Skagens historie som kunstnerby. Skagens bystrande er bilfri, men på stranden ved Kandestederne og Skiveren må I køre i bil på stranden. Hvis I lejer bil i Skagen, slipper I dermed for at slæbe på køletasker, badedyr og klapvogne!

Området omkring Skagen er som sagt absolut et besøg værd, og efter et hurtigt stop ved en biludlejning i Skagen, ligger det hele for jeres fødder. I kan f.eks. køre til Råbjerg Mile, Danmarks eneste ørken og Europas største vandreklit. Milen består af 35-40 meter høje sanddynger, og udsigten fra toppen er helt fantastisk. Store bjerge af det fineste sand så langt øjet rækker, og i baggrunden det glitrende hav. I kan også køre til Rubjerg Knude og se det delvist tilsandede fyrtårn, Rubjerg Fyr. Ikke nok med at sandet har sat fyret ud af drift, så forventes det at styrte i havet i 2020’erne, idet havet stædigt æder sig ind på kystskrænten. Har du sørget for at leje bil i Skagen, kan du se fyrtårnet, inden det for altid styrter i havet.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Skagen

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Skagen?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning DKK 848 i Skagen.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Skagen?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Skagen er DKK 854.

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Skagen?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Skagen?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Skagen

Udforsk Skagen med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!