Billige flybilletter til Skagen

Billigste flyrejser til Skagen

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 299, kr for en enkeltbillet og 440, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
KLM

Om Skagen

Fly til Skagen

Hvis du drømmer om at opleve Danmarks nordligste by, kan du nemt flyve til Aalborg Lufthavn fra København. I Skagen kan du finde hoteller, aktiviteter eller en udlejningsbil, så du let kan komme rundt og se området uden for byen. Tag på opdagelse i denne dejlige, danske by, se den smukke natur i området, og skab nye minder, du aldrig glemmer. Se det smukke lys, som Skagen er kendt for, og som kunstnerne flokkedes til byen for at opleve. Rejs afsted med kæresten, vennerne eller familien, og oplev alt det denne charmerende by har at byde på.

Fra København er der blot 45 minutter med fly til Aalborg Lufthavn, så du vil netop vil have tid til at drikke en kop kaffe, inden flyet lander igen i Nordjylland.

Aalborg Lufthavn

I Aalborg Lufthavn finder du et bredt udvalg af shoppingmuligheder i området efter sikkerhedskontrollen. Du vil kunne få dig et måltid mad i enten Foodmarket eller Point – Shop to go. Lufthavnen tilbyder desuden gratis Wi-Fi samt massagestole, hvor du kan slappe af, inden du tager flyet hjem igen.

Når du ankommer til lufthavnen, kan du finde bussen direkte til Aalborg busterminal lige uden for indgangen. Den letteste vej til Skagen derfra er toget til Frederikshavn og derfra videre med Lokalbane 79, der kører til Skagen.

Foretrækker du at køre selv, kan du finde en lang række biludlejningsfirmaer i lufthavnen. Book din lejebil sammen med flybilletterne, og slå to fluer med ét smæk.

Billige flybilletter til spændende oplevelser i Skagen

Skagen er en utrolig hyggelig by at rejse til, og byen er en populær destination for folk i og udenfor Danmark. Her finder du både et skønt naturlandskab, spændende kulturelle oplevelser og gode restauranter.

En tur til Skagen er ikke komplet uden et besøg på Skagens Museum, hvor du kan se malerier fra de kendte Skagensmalere. På Nordjyllands Kystmuseums afdeling i Skagen vil du desuden kunne lære mere om Skagens historie. Se hvordan de fattige fiskere boede, og hvordan byen og området har ændret sig gennem årene. Skagen er også en populær destination for fuglekiggere og vinterbadere, og der planlægges flere arrangementer i løbet af året. Besøg for eksempel Skagen til Sankthansaften, og oplev sankthansbålet på én af de smukkeste strande i Danmark.

Glem ikke at besøge nogle af Skagens dejlige restauranter under dit besøg. Som forventet er Skagen det perfekte sted at besøge, hvis du holder af lækre, friske fisk og skaldyrsretter. På flere restauranter og kroer i området vil du også kunne finde traditionelle danske retter og smørrebrød.

Overnatning i eller udenfor Skagen By

Skagen er et populært feriested og på trods af byens størrelse, vil du her kunne finde flere hoteller at vælge imellem. Du skal blot beslutte dig for, om du vil bo i selve den hyggelige by med de karakteristiske gule huse med røde tag, eller om du hellere vil finde et kroophold eller et hotel, der ligger uden for byen i den fantastisk smukke, danske natur.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Skagen?
Hvis du flyver dertil, behøver du ikke vælge, hvilken lufthavn du skal flyve til. Skagen har nemlig kun en af slagsen – Aalborg (AAL).
Kan jeg flyve til Skagen i øjeblikket?
Vær sikker på, at din flyrejse til Skagen er så ukompliceret som muligt ved først at besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Det er en nem måde at holde dig ajour med de gældende rejserestriktioner på, herunder krav om karantæne og de seneste rejsevejledninger fra myndighederne.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Skagen?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Skagen, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Skagen med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Skagen, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Skagen?
Beliggende intet mindre end 85 km fra Skagen centrum befinder du dig nærmest allerede i midtbyen, når du står af flyet i Aalborg (AAL).
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Skagen?
Der findes samlet set 10 flyselskaber, der tilbyder flyvninger til Skagen fra 12 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Skagen?
Langt de fleste fly til Skagen er med luftfartsselskaberne Norwegian Air International, SAS og Danish Air. Blandt disse tre er Norwegian Air International det foretrukne valg, og Holmen er den by, flest rejsende flyver fra.
Hvor mange direkte fly er der til Skagen?
Er du ved at planlægge en uforglemmelig tur til Skagen? Med omkring 171 direkte fly ugentligt er det heldigvis nemt at komme dertil.
Hvor afgår de mest populære fly til Skagen fra?
Et stort antal fly til Skagen afgår fra lufthavnene i Holmen, Kødbyen og Sydhavnen.
Hvor lang tid tager det at flyve til Skagen Lufthavn?
Hvis du rejser til Skagen fra Holmen, kan du se frem til en rejsetid på 47 minutter. Hvis rejsen afgår fra Kødbyen, kan du regne med, at turen tager 47 minutter. Fra Sydhavnen tager det omkring 47 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Skagen?
Undgå at købe din flybillet i sidste øjeblik. Det er blot et af de tricks, rutinerede rejsende bruger til at finde gode tilbud. Når du reserverer i god tid, har du flere muligheder, og flyene er knap så dyre. En anden måde, du kan finde det bedste tilbud på, er ved at sammenligne alle dine muligheder. Hvis din destination har flere lufthavne, skal du sørge for også at finde ud af, hvad det vil koste at flyve til en mindre populær terminal. Et sidste råd er altid at være forberedt på at købe dine flybilletter. Når du er blevet bekendt med, hvad en billet normalt koster, kan du reagere hurtigt, lige så snart du finder en god pris. De bedste tilbud bliver udsolgt med lynets hast!
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Skagen?
Uanset hvor du rejser fra, kan en flyvetur være en behagelig oplevelse, hvis du er godt forberedt. Vi har sammensat en liste med nyttige rejsetips, som sikrer, at din rejse til Skagen kommer godt fra start.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • For det første skal du pakke pas, rejsedokumenter, pung og eventuel medicin. Derefter skal du sørge for lidt underholdning til at få tiden til at gå. En spændende roman og en telefon fyldt med dine yndlingsfilm er nogle gode muligheder. Hvis du håber på at få sovet lidt, kan en nakkepude og et par ørepropper også være en god idé. Sidst, men ikke mindst, kan du skaffe plads til tandbørste og vådservietter, så du kan være frisk som en havørn, når du står af flyet.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Der kan være forskel på, hvilke genstande der ikke må medbringes hos flyselskaberne, men generelt gælder det om at undgå noget, der er brændfarligt, skarpt eller eksplosivt. Det omfatter skruetrækkere, knive, brændstof og blegemiddel. Sportsudstyr som golfkøller og genstande, der kan skade andre passagerer, såsom peberspray og skydevåben, må heller ikke komme med om bord.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Den bedste måde at sikre en behagelig flyrejse kan være det tøj, du iklæder dig. Forbered dig på skift i temperaturen ved at gå efter flere lag. På den måde kan du holde varmen, hvis det bliver koldt i kabinen. Klipklappere og højhælede sko er bedre at lade blive i kufferten. I stedet for bør du vælge flade, lukkede sko såsom gummisko. Det vil dine fødder sætte pris på.
  • Det kan være, at du har hørt om DVT eller dyb venetrombose, blodpropper i benene forårsaget af lange perioder med manglende fysisk aktivitet. Men der er heldigvis en masse at gøre for at minimere risikoen. Ifør dig støttestrømper, drik rigeligt vand, og hold fødder og ben i bevægelse. Gå en tur ad midtergangen, eller lav nogle strækøvelser i sædet.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Skagen?
Lidt planlægning, inden du ankommer til lufthavnen, kan gøre rejsen til Skagen helt ukompliceret. Vi har udarbejdet nogle praktiske tips til at komme flyvende gennem sikkerhedskontrollen:

  • Lad os tage det allervigtigste først: Du vil skulle vise dit pas og boardingkort til personalet i lufthavnskontrollen. Så hav dem ved hånden for ikke at skulle rode rundt, når du når frem.
  • Derefter skal både håndbagagen og dig igennem en scanning. For at gøre det hele hurtigt og nemt, bør du fjerne alt, der kan få alarmen til at reagere. Personlige ejendele såsom bælte, frakke og høretelefoner skal gennem maskinen.
  • Alt elektronisk udstyr, herunder bærbar computer og telefon, skal også scannes særskilt.
  • Rejser du med en ny håndcreme? Intet problem. Så længe den ikke er på over 100 ml og ligger i en genlukkelig plastpose, er det tilladt at have den med op i kabinen.
  • Det rigtige valg af fodbeklædning kan spare dig flere kostbare minutter. Vandrestøvler skal ofte tages af efter anmodning og scannes særskilt. Det sker som regel ikke med sko uden snørebånd.
  • Skarpe eller spidse genstande må ikke tages med i kabinen. De bliver konfiskeret i sikkerhedskontrollen, så pak de spidse genstande forsvarligt ned i din indskrevne bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Skagen
DestinationslufthavnAalborg
Destinationslufthavnens IATA-kodeAAL
DestinationAalborg
Flyrejsens pris440, kr

Populære flyrejser til Skagen

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 299, kr for en enkeltbillet og 440, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd