COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Rejser til Skagen 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Skagen med Expedia

  • Book dit pakkerejsetilbud for 2021 nu! Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Skagen. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Mest populære hoteller i Skagen

Skagen Strand Hotel Og Feriecenter
Skagen Strand Hotel Og Feriecenter
4 out of 5
Tranevej 108,Hulsig, Skagen
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.485 pr. nat fra 4. maj til 5. maj
4.1/5Very Good! (418 anmeldelser)
Dejligt sted

"Dejligt sted med masser af muligheder for oplevelser i nærområdet. Selve hotellet er dog ved at være noget brugt. Rigtig fin service."…"

Anmeldelse fra 15. okt. 2020

Skagen Strand Hotel Og Feriecenter
Skagen Havn Lejligheder
Skagen Havn Lejligheder
3.5 out of 5
Østre Strandvej 2, Skagen
Hent priser
4.4/5Excellent! (131 anmeldelser)

"Rigtig dejligt sted med fantastisk central beliggenhed. Alt var pænt og rent. Sød og venlig værtinde. Alt i alt et rigtig fint ophold."…"

Anmeldelse fra 8. dec. 2020

Skagen Havn Lejligheder
Hotel Sønderstrand
Hotel Sønderstrand
3 out of 5
Østre Strandvej 45, Skagen
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 864 pr. nat fra 12. apr. til 13. apr.
4.6/5Exceptional! (91 anmeldelser)
Godt, hyggeligt og alt i orden med god service

"Alt var i orden, til pris og forventning. Godt værelse med altan og udsigt Flot badeværelse, gode senge, tæt til centrum, gratis parkering og tæt på Kan anbefales"…"

Anmeldelse fra 24. okt. 2020

Hotel Sønderstrand
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Strandferie i Skagen

Nyd en fredelig gåtur direkte fra hotellet til vandet på en ferie i Skagen. Hvis panoramaudsigt og en salt havbrise lige er noget for dig, vil en rejse til Skagen helt sikkert være en fornøjelse. Det kan være en god idé at overnatte tæt ved Grenen. Blot 4 km fra centrum kan du booke et hotel tæt ved denne smukke kyststrækning med en pakkerejse til Skagen.

Godt at vide om Skagen

  • Hvis din version af en ideel ferie omfatter frisk havluft og gåture langs kysten, kan du se nærmere på vores strandhoteller i Skagen. Du vil uden tvivl glemme alt om hverdagens små problemer på disse overnatningssteder.
  • Uanset dit budget og din stil kan du finde det ideelle sted at overnatte på din rejse til Skagen. Hvorfor ikke undersøge nogle private ferieboliger såsom 3 Bedroom Accommodation in Skagen og 2 Bedroom Accommodation in Skagen? De er populære blandt alle typer rejsende.
  • Skagen har et indbyggertal på godt 9.700. Hvorfor ikke tage ud for at møde nogle af dem? Det er en god måde at få insidertips på. Du kan også tjekke vores side med oplevelser i Skagen.
  • Tilbud på rejser til Skagen er en af de bedste måder at spare penge på til uforglemmelige oplevelser. Nogle seværdigheder såsom Den Tilsandede Kirke, Sandmilen og Grenen Kunstmuseum hører til i toppen af dit dagsprogram.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken årstid er den bedste at besøge Skagen på?
Alle årstider er gode, når det angår en tur til Skagen, men du kan som regel opnå gode tilbud i Januar måned. Priserne plejer som regel at ryge i vejret i Juli, hvor du kan forvente at skulle betale mere for fly og hotel. Er du vild med sightseeing, men ikke så begejstret for at skulle gøre det sammen med alt for mange andre? Book din rejse til Skagen i december, Januar, November. Typisk er det meget mere fredeligt end i Juli, August, Juni.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Skagen?
Hvis du vil have fat på nogle billige priser, er det en fordel at booke tidligt. Flyselskaber begynder generelt at sælge flybilletter samt nogle af de laveste priser omkring et år frem. Hoteller, billeje og oplevelser bør også bookes tidligt, så du kan sikre dig et stort udvalg. Hvis du planlægger en ferie i Skagen i sidste øjeblik, er der altid masser af fremragende tilbud på Expedia. Book din rejse i dag!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Skagen?
Skræddersy tilbud, der passer til dit budget, med en pakkerejse hos Expedia. Hoteller, flybilletter og billeje – hos os finder du alt, hvad du skal bruge. Du kan spare en del bare ved at kombinere dine reservationer. Uanset om du skal på vinterferie eller dase på stranden, er din drømmeferie kun få klik væk.