Danmark har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

Rejser til Skagen 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Skagen med Expedia

  • Vores pakkerejsetilbud for 2020 er ikke tilgængelige på nuværende tidspunkt, men du kan nu booke vores pakkerejsetilbud for 2021. Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Skagen. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Mest populære hoteller i Skagen

Skagen Harbour Hotel
Skagen Harbour Hotel
3 out of 5
Vestre Strandvej 28, Skagen
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 895 pr. nat fra 25. jan. til 26. jan.
4.6/5Wonderful! (109 anmeldelser)
Godt familiehotel

"Vi var afsted i efterårsferien, og både vi og vores tre børn følte os meget velkomne. Værelset var fint og placeringen er genial! Det eneste minus var, at morgenbuffeten ikke var så overvældende, som vi havde håbet. Vi blev mætte, og det, der var, var lækkert, men brødet virkede til at være bake-off ..."…"

Anmeldelse fra 18. okt. 2020

Skagen Harbour Hotel
Ruths Hotel
Ruths Hotel
4.5 out of 5
Hans Ruths Vej 1, Gl. Skagen, Skagen
Prisen er DKK 2.290 pr. nat fra 8. feb. til 9. feb.
4.5/5Wonderful! (240 anmeldelser)

"Vi sad for tæt i restauranten. Kaffemaskinen på værelset virkede ikke. Smukt hotel med gode faciliteter, men voldsomt høje priser."…"

Anmeldelse fra 29. okt. 2020

Ruths Hotel
Skagen Strand Hotel Og Feriecenter
Skagen Strand Hotel Og Feriecenter
4 out of 5
Tranevej 108,Hulsig, Skagen
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.242 pr. nat fra 2. feb. til 3. feb.
4.1/5Very Good! (415 anmeldelser)
Dejligt sted

"Dejligt sted med masser af muligheder for oplevelser i nærområdet. Selve hotellet er dog ved at være noget brugt. Rigtig fin service."…"

Anmeldelse fra 15. okt. 2020

Skagen Strand Hotel Og Feriecenter
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Strandferie i Skagen

Nyd en fredelig gåtur direkte fra hotellet til vandet på en ferie i Skagen. Hvis panoramaudsigt og en salt havbrise lige er noget for dig, vil en rejse til Skagen helt sikkert være en fornøjelse. Det kan være en god idé at overnatte tæt ved Grenen. Blot 4 km fra centrum kan du booke et hotel tæt ved denne smukke kyststrækning med en pakkerejse til Skagen.

Godt at vide om Skagen

  • Hvis din version af en ideel ferie omfatter frisk havluft og gåture langs kysten, kan du se nærmere på vores strandhoteller i Skagen. Du vil uden tvivl glemme alt om hverdagens små problemer på disse overnatningssteder.
  • Uanset dit budget og din stil kan du finde det ideelle sted at overnatte på din rejse til Skagen. Hvorfor ikke undersøge nogle private ferieboliger såsom 3 Bedroom Accommodation in Skagen og 2 Bedroom Accommodation in Skagen? De er populære blandt alle typer rejsende.
  • Skagen har et indbyggertal på godt 9.700. Hvorfor ikke tage ud for at møde nogle af dem? Det er en god måde at få insidertips på. Du kan også tjekke vores side med oplevelser i Skagen.
  • Tilbud på rejser til Skagen er en af de bedste måder at spare penge på til uforglemmelige oplevelser. Nogle seværdigheder såsom Den Tilsandede Kirke, Sandmilen og Grenen Kunstmuseum hører til i toppen af dit dagsprogram.

Spar tid og penge med pakkerejser til Skagen

Hvad er den bedste måde at spare penge på min ferie til Skagen på?

En af de letteste måder at gøre turen mere overkommelig på (og spare dig selv for en masse besvær) er gennem vores pakkerejser til Skagen. Du kommer ikke til at mangle muligheder blandt de 1.000.000+ overnatningssteder verden over og 500+ flyselskaber, du kan vælge blandt hos Expedia. Hvis du køber din pakkerejse nu, kan du samtidig sikre dig en besparelse. Det er helt fint, hvis dine planer skulle ændre sig. De fleste reservationer bliver ikke påført afbestillingsgebyr.

Hvilke slags overnatningssteder er mest populære på en rejse til Skagen?

Der er mange slags overnatningssteder at vælge blandt i Skagen. Til syvende og sidst handler det om, hvilken slags rejsende du er. Måske har du en drøm om at opleve stedets private ferieboliger på denne rejse, eller også er de mange hytter mere passende. Der er også en række populære lejligheder og villaer at overveje her.

Hvad er inkluderet i en pakkerejse hos Expedia?

Med pakkerejser til Skagen kan du optjene rabat på langt det meste. Der er de almindeligste elementer, som for eksempel fly og hotel, men hvad med at booke en lækker dyt til at få dig rundt, mens du er i gang? Hvis du foretrækker at have booket dine udflugter i god tid, inden du rejser, så kan Expedia også hjælpe med det. Book din foretrukne kombination – det er helt op til dig.

Flere valgmuligheder