Rejser til Skagen 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Mest populære hoteller i Skagen

Skagen Motel
Skagen Motel
2.5 out of 5
Frederikshavnsvej 8-10, Skagen, Skagen
Prisen er DKK 695 pr. nat fra 3. okt. til 3. okt.
4.3/5Excellent! (144 anmeldelser)
"der var for få parkeringspladser"

Anmeldelse fra 14. jul. 2021

Skagen Motel
Brøndums Hotel
Brøndums Hotel
3 out of 5
Anchersvej 3, Skagen
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 895 pr. nat fra 17. okt. til 17. okt.
4.2/5Excellent! (265 anmeldelser)
Ophold med kunstnernes Skagen som baggrundstapet❤️
"Skønt ophold med noter af historiens vingesus. Vi nød at bo på Admiralgårdens store fine værelser og nød en fremragende middag på hotellet. Dejligt ophold med imødekommende og professionelt personale"

Anmeldelse fra 16. jun. 2021

Brøndums Hotel
Hotel Marie
Hotel Marie
3 out of 5
6 Havneplads, Skagen
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 995 pr. nat fra 21. sep. til 21. sep.
4.8/5Exceptional! (93 anmeldelser)
"Dejligt, pænt og rent overnatningssted, venligt personale, gratis parkering og skøn morgenmad - vi kommer helt sikkert igen :)"

Anmeldelse fra 1. aug. 2021

Hotel Marie
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Strandferie i Skagen

Nyd en fredelig gåtur direkte fra hotellet til vandet på en ferie i Skagen. Hvis panoramaudsigt og en salt havbrise lige er noget for dig, vil en rejse til Skagen helt sikkert være en fornøjelse. Det kan være en god idé at overnatte tæt ved Grenen. Blot 4 km fra centrum kan du booke et hotel tæt ved denne smukke kyststrækning med en pakkerejse til Skagen.

Godt at vide om Skagen

  • Hvis din version af en ideel ferie omfatter frisk havluft og gåture langs kysten, kan du se nærmere på vores strandhoteller i Skagen. Du vil uden tvivl glemme alt om hverdagens små problemer på disse overnatningssteder.
  • Uanset dit budget og din stil kan du finde det ideelle sted at overnatte på din rejse til Skagen. Hvorfor ikke undersøge nogle private ferieboliger såsom 3 Bedroom Accommodation in Skagen og 2 Bedroom Accommodation in Skagen? De er populære blandt alle typer rejsende.
  • Skagen har et indbyggertal på godt 9.700. Hvorfor ikke tage ud for at møde nogle af dem? Det er en god måde at få insidertips på. Du kan også tjekke vores side med oplevelser i Skagen.
  • Tilbud på rejser til Skagen er en af de bedste måder at spare penge på til uforglemmelige oplevelser. Nogle seværdigheder såsom Den Tilsandede Kirke, Sandmilen og Grenen Kunstmuseum hører til i toppen af dit dagsprogram.

Ofte stillede spørgsmål