Rejser til Skagen 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Skagen med Expedia

  • Book dit pakkerejsetilbud for 2021 nu! Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Skagen. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Mest populære hoteller i Skagen

Ferie På Toppen
Ferie På Toppen
2.5 out of 5
Havneplads 10, \N, Skagen, North jutland
Prisen er DKK 450 pr. nat fra 22. jun. til 22. jun.
3.8/5Good! (31 anmeldelser)
Dejligt ophold kommer gerne igen
"Godt værelse fri køkken med kaffe og den hyggeligste vært.dejlig have der var stille og fredeligt og få min gang til havnen"

Anmeldelse fra 18. sep. 2020

Ferie På Toppen
Brøndums Hotel
Brøndums Hotel
3 out of 5
Anchersvej 3, Skagen
Prisen er DKK 995 pr. nat fra 22. jun. til 22. jun.
4.2/5Very Good! (244 anmeldelser)
Dejlig historisk sted
"Virkelig dejligt og historisk sted med meget behagelig atmosfære. God restaurant med venlig, afslappet og kompetent betjening."

Anmeldelse fra 28. nov. 2020

Brøndums Hotel
Skagen Hotel Annex
Skagen Hotel Annex
2.5 out of 5
Bankvej 2, Skagen
Prisen er DKK 795 pr. nat fra 30. jun. til 30. jun.
3.8/5Good! (118 anmeldelser)
Efterårsferie på Toppen af DK
"Vi kunne godt have brugt lidt skabsplads værelset, men beliggenhed for helt perfekt. Er bestemt i sted som jeg kan anbefale at benytte, hvis man er i Skagen😊"

Anmeldelse fra 20. okt. 2020

Skagen Hotel Annex
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Strandferie i Skagen

Nyd en fredelig gåtur direkte fra hotellet til vandet på en ferie i Skagen. Hvis panoramaudsigt og en salt havbrise lige er noget for dig, vil en rejse til Skagen helt sikkert være en fornøjelse. Det kan være en god idé at overnatte tæt ved Grenen. Blot 4 km fra centrum kan du booke et hotel tæt ved denne smukke kyststrækning med en pakkerejse til Skagen.

Godt at vide om Skagen

  • Hvis din version af en ideel ferie omfatter frisk havluft og gåture langs kysten, kan du se nærmere på vores strandhoteller i Skagen. Du vil uden tvivl glemme alt om hverdagens små problemer på disse overnatningssteder.
  • Uanset dit budget og din stil kan du finde det ideelle sted at overnatte på din rejse til Skagen. Hvorfor ikke undersøge nogle private ferieboliger såsom 3 Bedroom Accommodation in Skagen og 2 Bedroom Accommodation in Skagen? De er populære blandt alle typer rejsende.
  • Skagen har et indbyggertal på godt 9.700. Hvorfor ikke tage ud for at møde nogle af dem? Det er en god måde at få insidertips på. Du kan også tjekke vores side med oplevelser i Skagen.
  • Tilbud på rejser til Skagen er en af de bedste måder at spare penge på til uforglemmelige oplevelser. Nogle seværdigheder såsom Den Tilsandede Kirke, Sandmilen og Grenen Kunstmuseum hører til i toppen af dit dagsprogram.

Ofte stillede spørgsmål