Rejser til Skagen 2022

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Hoteller, flyrejser, biludlejning og oplevelser – alt på ét sted! Book alt det, du har brug for på din ferie til Skagen samlet, og spar penge

Mest populære hoteller i Skagen

Color Hotel Skagen
Color Hotel Skagen
4 out of 5
Gammel Landevej 39, Skagen
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.095, kr pr. nat fra 8. dec. til 8. dec.
4.1/5 Very Good! (719 anmeldelser)
God service og afslappende ophold
"God service allerede ved indtjekning. Dog kunne der ønskes mere oplysning om hvor 'Slyngelstuen' og fitnessrummet var ved indtjekning eller blot en oversigt over hotellets faciliteter og hvor de ligger. En dejlig overraskelse var frugten og sodavandet. Værelset var rent, ryddeligt og indbydende. ..."

Anmeldelse fra 1. sep. 2021

Color Hotel Skagen
Skagen Harbour Hotel
Skagen Harbour Hotel
3 out of 5
Vestre Strandvej 28, Skagen
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 995, kr pr. nat fra 8. dec. til 8. dec.
4.6/5 Wonderful! (197 anmeldelser)
Dejligt ophold på Skagen Harbour Hotel
"Meget venlig og imødekommende betjening ved indtjekning. Super morgenmad med lækre råvarer og også her meget imødekommende service af personalet. Dejligt hotel beliggende tæt på havnen og gågaden. Kan anbefale hotellet på det varmeste."

Anmeldelse fra 20. aug. 2021

Skagen Harbour Hotel
Skagen Hotel
Skagen Hotel
3 out of 5
Sct. Laurentii Vej 35, Skagen
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 775, kr pr. nat fra 1. jan. til 1. jan.
4.3/5 Excellent! (179 anmeldelser)
"Rigtig hyggeligt hotel . Perfekt beliggenhed . Super morgenmad, dejlig resturant . Flink og imødekommen personale."

Anmeldelse fra 1. nov. 2021

Skagen Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Strandferie i Skagen

Nyd en fredelig gåtur direkte fra hotellet til vandet på en ferie i Skagen. Hvis panoramaudsigt og en salt havbrise lige er noget for dig, vil en rejse til Skagen helt sikkert være en fornøjelse. Det kan være en god idé at overnatte tæt ved Grenen. Blot 4 km fra centrum kan du booke et hotel tæt ved denne smukke kyststrækning med en pakkerejse til Skagen.

Godt at vide om Skagen

  • Hvis din version af en ideel ferie omfatter frisk havluft og gåture langs kysten, kan du se nærmere på vores strandhoteller i Skagen. Du vil uden tvivl glemme alt om hverdagens små problemer på disse overnatningssteder.
  • Uanset dit budget og din stil kan du finde det ideelle sted at overnatte på din rejse til Skagen. Hvorfor ikke undersøge nogle private ferieboliger såsom 3 Bedroom Accommodation in Skagen og 2 Bedroom Accommodation in Skagen? De er populære blandt alle typer rejsende.
  • Skagen har et indbyggertal på godt 9.700. Hvorfor ikke tage ud for at møde nogle af dem? Det er en god måde at få insidertips på. Du kan også tjekke vores side med oplevelser i Skagen.
  • Tilbud på rejser til Skagen er en af de bedste måder at spare penge på til uforglemmelige oplevelser. Nogle seværdigheder såsom Den Tilsandede Kirke, Sandmilen og Grenen Kunstmuseum hører til i toppen af dit dagsprogram.

Ofte stillede spørgsmål