Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Grenen

Nordsøen og Østersøen møder hinanden på Jyllands forbjerg, Danmarks nordligste punkt.

Besøg punktet, hvor de to have mødes. På Grenen kan du stå med den ene fod i Skagerrak, en del af Nordsøen, og den anden i Kattegat, en del af Østersøen. Området udgør spidsen af Jylland og er kendt for sin dramatiske, naturlige skønhed. Besøg naturcentret for at lære om kraften bag områdets forskellige naturelementer.

Grenen er det nordligste punkt i Danmark.  Dette er en populær destination for naturelskere, der tiltrækkes af de smukke strande og vandrestier.

Grenen har også længe været et varmt emne for landskabsmalerier, da det naturlige lys skaber smukke refleksioner mod det hvide sand. Selvfølgelig er der ingen af disse malerier, der ligner hinanden, da landmasserne bliver ved med at ændre sig. Odden ændrer sig konstant, da tidevandet og strømmene både skubber og trækker.

Hvis du holder af at vandre, bør du følge stien fra Skagen langs kysten og hele vejen nord på. Gå gennem lavtliggende sandklitter, eller tag dine sko af, og vad i det lave vand. Om sommeren er Grenens strande det perfekte sted at svømme, selvom vandet er koldt året rundt.

Grenen er en af Danmarks førende destinationer for fugleobservation. Se sultne havfugle, der dykker ned i havet efter fisk. Om foråret og efteråret vokser områdets fuglebestand, da utallige arter flyver til og fra området.

Med undtagelse af en radarstation er Skagen Odde Naturcenter Jyllands nordligste bygning. Centret kaldes også "Ørkenfortet", og bygningens økologiske, naturlige design er udtænkt af den berømte arkitekt Jørn Utzon. Danskeren har også designet operahuset i Sydney, Australien. Naturcentret fokuserer på miljøet i lokalområdet, i særdeleshed sand, vand, vind og lys.

Grenen ligger lidt nord for Skagen, og spidsen er ca. 5 km fra byen. En sjov måde at komme dertil, hvis du ikke ønsker at gå, er en tur i et tog, som trækkes af en traktor. Grenen ligger på offentlig grund, så der er gratis adgang.


Kort

Bedste hoteltilbud i Grenen

Se alle 154 overnatningssteder i nærheden af Grenen
Hotel Petit Skagen DKK 632
Hotel Petit Skagen

Hotel Petit Skagen

Holstvej 4, Skagen
   
  3.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i hjertet af Skagen, kun 10 minutters gang fra Kulturhus Kappelborg, Skagens Museum og Michael og Anna Anchers Hus. Derudover ligger Drachmanns Hus og Vippefyret 15 minutter derfra. Der er to minutters gang til Skagen Station, mens Frederikshavnsvej Station ligger inden for 26 minutters gang.

  Skagen Hotel DKK 975
  Skagen Hotel

  Skagen Hotel

  Sct. Laurentii Vej 35, Skagen
    
   3.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i hjertet af Skagen, kun 5 minutters gang fra Kulturhus Kappelborg og Skagens Museum. Derudover ligger Grenen 4,2 km derfra. Der er to minutters gang til Skagen Station, mens Frederikshavnsvej Station ligger inden for 26 minutters gang.

   Foldens Hotel DKK 795
   Foldens Hotel

   Foldens Hotel

   Sct. Laurentii Vej 41, Skagen
     
    3.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel ligger i hjertet af Skagen, kun 10 minutters gang fra Kulturhus Kappelborg og Skagens Museum. Derudover ligger Grenen 4,3 km derfra. Der er to minutters gang til Skagen Station, mens Frederikshavnsvej Station ligger inden for 25 minutters gang.

    Brøndums Hotel DKK 745
    Brøndums Hotel

    Brøndums Hotel

    Anchersvej 3, Skagen
      
     3.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ved stranden ligger i Skagen, kun få skridt fra Michael og Anna Anchers Hus og Skagens Museum. Derudover ligger Grenen 3,9 km derfra. Du kan desuden gå til Skagen Station på 5 minutter og Frederikshavnsvej Station på 30 minutter.

     Midt i Pragtfuldt, Fredet Naturareal med Righoldigt Fugleliv ..
     Midt i Pragtfuldt, Fredet Naturareal med Righoldigt Fugleliv ..

     Midt i Pragtfuldt, Fredet Naturareal med Righoldigt Fugleliv ..

     BATTERIVEJ 14, Skagen
       
      0.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette feriested ligger i Skagen, kun 1,7 km fra Skagen Odde Naturcenter og ca. 5 km fra Grenen og Skagens Museum. Derudover ligger Det Hvide Fyr og Vippefyret ca. 3 km derfra.

      Skagen Harbour Hotel DKK 945
      Skagen Harbour Hotel

      Skagen Harbour Hotel

      Vestre Strandvej 28, Skagen
        
       3.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ligger i hjertet af Skagen, kun 2 km fra Drachmanns Hus og Skagens Museum. Derudover ligger Skagen By- og Egnsmuseum og Kulturhus Kappelborg 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Skagen Station på 13 minutter og Frederikshavnsvej Station på 22 minutter.

       Hotel Strandvejen Skagen DKK 595
       Hotel Strandvejen Skagen

       Hotel Strandvejen Skagen

       Oestre Strandvej 33A, Skagen
         
        3.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette lejlighedskompleks ligger i hjertet af Skagen, kun 2 km fra Michael og Anna Anchers Hus og Skagens Museum. Derudover ligger Grenen 4,3 km derfra. Du kan desuden gå til Skagen Station på 5 minutter og Frederikshavnsvej Station på 29 minutter.

        Color Hotel Skagen
        Color Hotel Skagen

        Color Hotel Skagen

        Gammel Landevej 39, Skagen
          
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel ligger i landlige omgivelser, mindre end 3 km fra Dino Golf, Den Tilsandede Kirke og Skagens Museum. Derudover ligger Vippefyret og Skagen Odde Naturcenter ca. 5 km derfra. Du kan desuden gå til Frederikshavnsvej Station på 6 minutter.