Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Den Tilsandede Kirke

Århundreder af mishandlede storme og blæsen af sand har kun efterladt et synligt hvidt tårn af denne historiske kirke i sandklitterne.

Kirketårnet fra det 14. århundrede stikker frem fra sandklitterne i Råbjerg Mile. Den Tilsandede Kirke syner ikke af meget nu, men under sin storhedstid var denne kirke en af de største i området.

Kirken er oprindeligt kendt som Sct. Laurentii Kirke, efter skytshelgen for sømænd, og spillede en stor rolle i de lokales liv. Sandflugten, som startede i det 16. århundrede, satte gradvist sine spor på kirken, og den blev lukket i 1795 af en royal dekret. I dag er kirken en surrealistisk seværdighed, man ikke må gå glip af, når man besøger Skagen.

Se hvorfor H. C. Andersen beskrev Den Tilsandede Kirke som Danmarks Pompei. Når du kommer nærmere, kan du se et ensomt tårn, der rejser sig fra midten af sandklitten. Kun vores fantasi kan fortælle os, hvad der gemmer sig nedenunder.

Mens meget af kirken blev ødelagt, efter den blev lukket, forbliver nogle relikvier gemt i sandet, eftersom nogle af dets bygninger aldrig er blevet udgravet. Følg de røde pæle, som markerer kirkeskibet og sakristiet, for at få en forståelse af kirkens størrelse.

Den Tilsandede Kirke er en af de mest fotograferede steder i det nordlige Danmark og er blevet et ikon for Skagen. Det hvide tårn ser spøgelsesagtigt ud mod de stormfulde skyer, men det er mindst lige så fængslende på dage med en klar, blå himmel.

Der går en sti fra kirken til resten af Råbjerg Mile-klitterne, og kirken er et fantastisk sted at starte din tur rundt i området. Et antal af hjemmehørende fuglearter bor i området, så se, om du kan få øje på en gås, svane eller stork.

Den Tilsandede Kirke ligger ca. 5 km sydvest for Skagen, og det tager kun 5 minutter i bil at komme til kirken fra Skagen. Der er gratis parkering i nærheden, men du er nødt til at gå gennem sand for at komme dertil. Eventyrlystne rejsende kan nå kirken til fods med en naturskøn gåtur gennem klitterne fra Skagen. Det er gratis at besøge monumentet.


Kort

Bedste hoteltilbud i Den Tilsandede Kirke

Se alle 315 overnatningssteder i nærheden af Den Tilsandede Kirke
Color Hotel Skagen
Color Hotel Skagen

Color Hotel Skagen

Gammel Landevej 39, Skagen
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i landlige omgivelser, mindre end 3 km fra Dino Golf, Den Tilsandede Kirke og Skagens Museum. Derudover ligger Vippefyret og Skagen Odde Naturcenter ca. 5 km derfra. Du kan desuden gå til Frederikshavnsvej Station på 6 minutter.

  Skagen Harbour Hotel DKK 945
  Skagen Harbour Hotel

  Skagen Harbour Hotel

  Vestre Strandvej 28, Skagen
    
   3.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i hjertet af Skagen, kun 2 km fra Drachmanns Hus og Skagens Museum. Derudover ligger Skagen By- og Egnsmuseum og Kulturhus Kappelborg 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Skagen Station på 13 minutter og Frederikshavnsvej Station på 22 minutter.

   Hotel Petit Skagen DKK 695
   Hotel Petit Skagen

   Hotel Petit Skagen

   Holstvej 4, Skagen
     
    3.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel ligger i hjertet af Skagen, kun 10 minutters gang fra Kulturhus Kappelborg, Skagens Museum og Michael og Anna Anchers Hus. Derudover ligger Drachmanns Hus og Vippefyret 15 minutter derfra. Der er to minutters gang til Skagen Station, mens Frederikshavnsvej Station ligger inden for 26 minutters gang.

    Skagen Motel DKK 690
    Skagen Motel

    Skagen Motel

    Frederikshavnsvej 8-10, Skagen, Skagen
      
     2.5 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i Skagen, kun 2 km fra Drachmanns Hus og Skagens Museum. Derudover ligger Kulturhus Kappelborg og Skagen By- og Egnsmuseum 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Frederikshavnsvej Station på 10 minutter og Skagen Station på 18 minutter.

     Skagen Havn Lejligheder
     Skagen Havn Lejligheder

     Skagen Havn Lejligheder

     Østre Strandvej 2, Skagen
       
      3.5 ud af 5.0 Stjerner

      Dette lejlighedskompleks ligger i Skagen, kun 10 minutters gang fra Kulturhus Kappelborg og Skagens Museum. Derudover ligger Grenen 4,6 km derfra. Du kan desuden gå til Skagen Station på 6 minutter og Frederikshavnsvej Station på 24 minutter.

      Foldens Hotel DKK 795
      Foldens Hotel

      Foldens Hotel

      Sct. Laurentii Vej 41, Skagen
        
       3.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ligger i hjertet af Skagen, kun 10 minutters gang fra Kulturhus Kappelborg og Skagens Museum. Derudover ligger Grenen 4,3 km derfra. Der er to minutters gang til Skagen Station, mens Frederikshavnsvej Station ligger inden for 25 minutters gang.

       Skagen Hotel DKK 975
       Skagen Hotel

       Skagen Hotel

       Sct. Laurentii Vej 35, Skagen
         
        3.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger i hjertet af Skagen, kun 5 minutters gang fra Kulturhus Kappelborg og Skagens Museum. Derudover ligger Grenen 4,2 km derfra. Der er to minutters gang til Skagen Station, mens Frederikshavnsvej Station ligger inden for 26 minutters gang.

        Enderækkehus Beliggende i Roligt Område kun ca. 1 km fra Centrum. ..
        Enderækkehus Beliggende i Roligt Område kun ca. 1 km fra Centrum. ..

        Enderækkehus Beliggende i Roligt Område kun ca. 1 km fra Centrum. ..

          
         0.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette feriested ligger i Skagen, kun 2 km fra Drachmanns Hus og Skagens Museum. Derudover ligger Kulturhus Kappelborg og Michael og Anna Anchers Hus ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Frederikshavnsvej Station på 16 minutter og Skagen Station på 16 minutter.