Billige flybilletter til Frederikshavn

Billigste flyrejser til Frederikshavn

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 249, kr for en enkeltbillet og 440, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
KLM
Scandinavian Airlines

Om Frederikshavn

Expedia-flyrejser til Frederikshavn

Hvis du er på udkig efter fly til Frederikshavn, er der ingen der har større udvalg end Expedia.dk - flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Frederikshavn og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Frederikshavn med et hotelophold.

Afbudsrejser til Frederikshavn giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnlig Expedia for disse lavpris flyrejser til Frederikshavn - de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring omkring din flyrejse til Frederikshavn, kan du kontakte vores Expedia kundeservice, der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Når du booker indenrigs- eller undenrigsflyvning til Frederikshavn hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Frederikshavn?
Der er en enkelt lufthavn i nærheden af Frederikshavn, nemlig Aalborg (AAL).
Kan jeg flyve til Frederikshavn i øjeblikket?
Sørg for, at din flyrejse til Frederikshavn er enkel og ukompliceret ved først at kigge forbi vores COVID-19-rejserådgiver. Det er den nemmeste måde at holde dig opdateret om de aktuelle rejserestriktioner på, herunder krav om karantæne og de seneste rejsevejledninger fra myndighederne.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Frederikshavn?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Frederikshavn, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Frederikshavn med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Frederikshavn, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Frederikshavn?
Lige så snart du forlader Aalborg (AAL), har du taget hul på dit eventyr i Frederikshavn. Byens primære lufthavn ligger 55 km fra centrum.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Frederikshavn?
I alt findes der 10 luftfartsselskaber, der flyver til Frederikshavn fra intet mindre end 12 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Frederikshavn?
Rejsende vælger ofte at flyve med Norwegian Air International, SAS eller Danish Air, når de skal til Frederikshavn. Størstedelen af disse fly kommer fra Holmen, hvorfra Norwegian Air International har mange flyafgange.
Hvor mange direkte fly er der til Frederikshavn?
Er du ved at planlægge en uforglemmelig rejse til Frederikshavn? Med omkring 171 direkte fly hver uge er det heldigvis nemt at komme dertil.
Hvor afgår de mest populære fly til Frederikshavn fra?
Rejsende flyver ofte fra Holmen, Kødbyen og Sydhavnen, hvis de skal til Frederikshavn.
Hvor lang tid tager det at flyve til Frederikshavn Lufthavn?
Hvis det er Holmen, du rejser fra, kommer du til at være i luften i omkring 47 minutter, inden du ankommer til Frederikshavn. Fra flyvepladsen i Kødbyen tager det typisk 47 minutter, og fra Sydhavnen er flyvetiden i gennemsnit 47 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Frederikshavn?
Lad være med at reserve din flyrejse i sidste øjeblik. Det er blot et af de tricks, erfarne rejsende gemmer i ærmet. Når du reserverer på forhånd, har du flere muligheder, og flyene er knap så dyre. Et andet godt trick er at undersøge og sammenligne alle dine muligheder. Hvis din destination har flere lufthavne, kan du måske finde en billigere flyrejse til en mindre travl terminal, der givetvis ligger lidt længere væk. Et sidste godt råd: En anden måde, du kan spare lidt penge på, er ved hurtigt at købe dine billetter, når du ser en uimodståelig pris. Hvis du udsætter det, kan du risikere at ende med at betale en langt højere pris.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Frederikshavn?
Alt efter hvor du rejser fra, kan en flyvetur til Frederikshavn være en nem sag eller føles helt uendelig. Herunder er nogle nyttige tips, som kan hjælpe dig med at komme godt fra start på dit næste eventyr.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Som det allerførste skal du pakke pas, ID-kort, pung og eventuel medicin. Derefter skal du sørge for lidt underholdning til at fordrive tiden med. En god bog og en tablet fyldt med dine yndlingsserier er nogle gode valgmuligheder. Hvis du har planer om at nå en lur, kan en nakkepude og et par støjdæmpende hovedtelefoner også være en god idé. Sidst, men ikke mindst, skal der næsten være plads til tandbørste og deodorant, så du kan være frisk og klar, når du står af flyet.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Vær sikker på, at der ikke er skarpe genstande, der ligger skjult i bunden af din håndbagage. Andre forbudte genstande tæller brændbare og eksplosive stoffer som blegemiddel og brændstof samt væsker og flydende stoffer i beholdere, der rummer mere end 100 ml.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Den bedste måde at sikre en behagelig flyrejse kan ofte være det tøj, du ifører dig. Forbered dig på skift i temperaturen ved at gå efter flere lag. På den måde kan du stadig holde varmen, hvis det bliver koldt i kabinen. Klipklappere og højhælede sko har det bedre i kufferten. I stedet bør du gå efter flade, lukkede sko såsom hyttesko. Det vil dine fødder være taknemmelige over.
  • Dyb venetrombose (DVT) er veneblodpropper, der kan forekomme på grund af manglende fysisk aktivitet, som det for eksempel kan forekomme på flyrejser over lange distancer. Men det gode er, at der findes dokumenterede måder at nedbringe risikoen for at få det. Sørg for at få nok væske, bevæg dig en tur gennem midtergangen, så ofte som du kan, og ifør dig flystrømper.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Frederikshavn?
Svaret er – vær forberedt. Vi har udformet nogle praktiske råd til at komme hurtigt gennem lufthavnskontrollen. Frederikshavn kan godt begynde at gøre sig klar:

  • Sørg for at have passet og boardingkortet i nærheden. Det er det første, du vil blive bedt om at vise i sikkerhedskontrollen.
  • Efterfølgende skal du og din håndbagage igennem en scanning. For at få det hele til at gå hurtigere, bør du fjerne alt, der kan få alarmen til at gå. Personlige ejendele som bælte, frakke og høretelefoner skal gennem maskinen.
  • Du må undvære teknologien nogle minutter. Din telefon, bærbare computer og alt andet elektronisk udstyr må også en tur igennem scanneren.
  • Vil du gerne medbringe eau de cologne? Så længe den ikke er på over 100 ml og ligger i en genlukkelig plastpose, kan du godt have den med i din håndbagage.
  • Sko uden snørebånd er en god slags fodbeklædning, da det er mindre sandsynligt, at du får besked på at tage dem af på vej igennem sikkerhedskontrollen. Støvler og andre tungere sko skal som regel igennem yderligere screening.
  • Skarpe genstande såsom knive og sakse er ikke tilladt om bord på flyet. De vil blive taget fra dig i sikkerhedskontrollen, så pak de spidse genstande forsvarligt ned i den indcheckede bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Frederikshavn
Destinationslufthavn
Aalborg
Destinationslufthavnens IATA-kode
AAL
Destination
Aalborg
Flyrejsens pris
440, kr

Populære flyrejser til Frederikshavn

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 249, kr for en enkeltbillet og 440, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd