Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Hoteller i Hjørring

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hoteller i Hjørring

Park Vendia
2 out of 5
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 521 pr. nat
1.07 km fra centrum
3.9/5Good! (64 anmeldelser)
Fint til prisen

"Levede op til forventningerne og var et fint sted for en familie på tur."…"

Anmeldelse fra 19. jul. 2019

Park Vendia
Kunst Kultur og Overnatning
Prisen er DKK 855 pr. nat
12.16 km fra centrum
Kunst Kultur og Overnatning
Velholdt Poolhus Beliggende på en Kuperet Klitgrund med Lidt ..
Ingen anmeldelser
Einkaufsmöglichkeiten mit guter Auswahl (z.B. Fakta, Super Brugsen, Aldi) befinden sich ca. 15 Autom

"Einkaufsmöglichkeiten mit guter Auswahl (z.B. Fakta, Super Brugsen, Aldi) befinden sich ca. 15 Autominuten in Løkken, Marktmitarbeiter sind sehr freundlich und hilfsbereit / Apotheke in Jyllandsgade 13, 9480 Løkken / Nørlev Strand / - langer Strand zum wandern mit Hund / Rubjerg Knude Fyr (Fyrvejen ..."…"

Anmeldelse fra 21. sep. 2019

Velholdt Poolhus Beliggende på en Kuperet Klitgrund med Lidt ..
5 stjernet sommerhus i Hjørring
3 Værelses Overnatning i Hjørring
Eksklusivt arkitekthus med panoramaudsigt over havet i den smukke Jammerbug
3 Værelses Overnatning i Hjørring
Moderne Sommerhus med Spabad Beliggende på en Åben Naturgrund ..
Ingen anmeldelser
Sauber / Funktional / Modern

"Sauber / Funktional / Modern"…"

Anmeldelse fra 2. okt. 2019

Moderne Sommerhus med Spabad Beliggende på en Åben Naturgrund ..
3 Værelses Overnatning i Hjørring
Nørrevang
2.5 out of 5
Prisen er DKK 900 pr. nat
13 km fra centrum
Nørrevang
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Hjørring
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Hjørring

Hotel i Hjørring: Tag en nat eller to på et hotelværelse i Hjørring, og oplev den gamle nordjyske kulturbys historie, kultur og muligheder for afslapning for hele familien. Med sine gode vej- og baneforbindelser er Hjørring også det perfekte udgangspunkt for ture i det nordlige Vendsyssel, når du overnatter i byen.

Kunst og kultur i Vendsyssels kulturhovedstad

Mellem Vesterhavet og Kattegat ligger Vendsyssels gamle kulturhovedstad Hjørring, hvor både kultur- og naturinteresserede kan finde masser at tage sig til. Når du booker et hotelophold i Hjørring, finder du masser af attraktioner lige uden for døren. Besøg for eksempel Vendsyssel Historiske Museum, og bliv klogere på områdets historie med mange spændende udstillinger. Drik en kop kaffe i museumshaven, nyd duften fra lægeurterne, og spis din medbragte mad – eller spis frokost på en café på P. Nørkjærs Plads blandt Bjørn Nørgaards spændende skulpturer. Du kan derefter besøge Vendsyssel Kunstmuseum, hvor du kan se moderne dansk kunst med tilknytning til Nordjylland. Vendsyssel rummer mange spændende og særprægede middelalderkirker, og i Hjørring kan du besøge flere af disse, f.eks. Sct. Olai Kirke, en smuk kampestensbygning opført i romansk stil.

Grønne oaser og afslapning

I Hjørring har du masser af muligheder for at koble af i grønne omgivelser. Besøg den smukke Christiansgave Bypark, som var en gave til Hjørring fra Christian VIII. Lige syd for Christiansgave ligger den hyggelige park Svanelunden, som blandt meget andet byder på en skøjtesø. Har du lyst til en lidt længere tur, kan du gå til Bagterp Plantage i byens sydlige ende, hvor du kan høre fuglesang fra et meget varieret fugleliv. I nordbyen finder du Hjørring Bjerge, der er et dejligt vandretursområde med lyngbakker og græssende får, hvor du kan klatre op i udsigtstårnet Bellevue og nyde den fantastiske udsigt over byen og Vestvendsyssel. Overnatter du i byen om sommeren, kan du i parken ved Sct. Knuds Kilde se Hjørring Sommerspils sommerforestillinger. Tag familien med i Vandhuset, som byder på et stort konkurrencebassin, en vandlandsafdeling med varmt vand og vandrutsjebane og wellness-afdeling, sauna, dampbad og massagebænk. Og i Hjørring behøver ingen gå sultne tilbage til hotelværelset. Har du smag for god mad og lokalt brygget øl, er et besøg på Bryghuset Vendia et absolut must, men byen byder også på andre gode cafeer og restauranter for enhver smag.

Udflugtsmuligheder, når du overnatter i Hjørring

Vendsyssel rummer masser af udflugtsmål, og med et hotelophold i Hjørring er du tæt på mange af dem. Gå i Stygge Krumpens fodspor på det gamle middelalderkloster Børglum Kloster omkring 20 km fra Hjørring, og snyd ikke dig selv for en udflugt til Vesterhavet. Der er kun 14 km fra Hjørring til Lønstrup, hvor du kan bade, fiske, windsurfe og lede efter rav – eller smukke sten til vindueskarmen på børneværelserne. Ved Løkken og Lønstrup kan du stadig være heldig at se fiskerne trække deres både op på stranden, som de har gjort det i århundreder. Og de gode vej- og baneforbindelser fra Hjørring betyder, at du let kan komme til Hirtshals, Frederikshavn, Skagen og Aalborg.

Hotelbooking: Hjørring

Søg efter dit perfekte hotel i Hjørring. Find et billigt hotel i Hjørring nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Hjørring, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Hjørring på dine foretrukne datoer.

Expedia tilbyder også biludlejning i Hjørring.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste sted at overnatte i Hjørring?
Hjørring Kro er et populært overnatningssted blandt Expedias rejsende. Dette hotel med 3 stjerner tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi. Ifølge anmeldelser fra vores hjemmeside er Hotel Phønix Hjørring og Park Vendia også populære valgmuligheder til din rejse.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Hjørring?
Ja. Størstedelen af værelserne er fuldt refunderbare, så længe du afbestiller inden for hotellets afbestillingsvindue. Fristen ligger som regel 24-48 timer inden planlagt indtjekning. Hvis du har en reservation, som ikke er refunderbar, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og få en refusion, så længe du afbestiller inden for 24 timer før din reservation. Vælg dine datoer, klik på “Søg”, og anvend filteret “gratis afbestilling” for at få de mest populære tilbud i Hjørring.
Hvad er det bedste hotel til en familierejse i Hjørring?
Hotel Phønix Hjørring er et hotel med 3 stjerner, der er velegnet for familier og tilbyder gratis parkering og vaskeri. Park Vendia er en anden god valgmulighed til familieturen. Seværdigheder i området som Nordsøen Oceanarium og Fårup Sommerland byder på underholdning for børn i alle aldre.
Hvor er det bedst at overnatte, hvis jeg skal på golfferie i Hjørring?
Hotel Phønix Hjørring er et hotel med 3 stjerner, der tilbyder gratis Wi-Fi og gratis parkering, og overnatningsstedet er populært blandt golfspillere. En anden god mulighed er Park Vendia, hvis du gerne vil overnatte nær en golfbane under dit ophold.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Hjørring

Flere valgmuligheder