Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Hjørring

Se alle udlejningsbiler i Hjørring

Biludlejning gennem Expedia i Hjørring

Går ferien til det nordlige Jylland, kan Hjørring være en god destination. Bestil hotel i Hjørring, og benyt dig af billeje i byen. Herfra kommer du nemt til Nordjyllands mange spændende oplevelser, som bare venter på, at du lægger vejen forbi. Velkommen til toppen af Danmark!

Naturen er fantastisk her, men har du i højere grad lyst til shopping og caféliv, er det stadig en god idé at tage en tur til Hjørring. I Hjørrings lange gågade ligger spændende butikker side om side med hyggelige caféer og gode restauranter – og benytter du dig af billeje i Hjørring, kommer du også nemt til nabobyernes butikker.

Billig billeje i Hjørring

Hjørring gemmer på masser af gode ferieoplevelser for dig og familien, og når du lejer en bil, kommer du nemt rundt til det hele. Flere biludlejningsfirmaer tilbyder biludlejning i Hjørring, og du kan vælge mellem mange forskellige biler, både hvad angår modeller, størrelser og priser. Du finder derfor nemt den bil, der passer bedst til dit behov.

Hvis du lejer bil Hjørring på forhånd, samtidig med at du bestiller hotel, vil der måske være penge at spare. Dem kan du så bruge at holde ferie for – det er jo smart nok!

Lej bil i Hjørring – og kom nemt omkring til alle oplevelserne

Hjørring ligger smukt i det bakkede terræn på toppen af Danmark, og omegnen indbyder til smukke naturoplevelser. Når du har lejet bil i Hjørring, er det nemt at komme ud og gå skønne ture i naturen – eller hvad med at sætte mountainbiken bagpå og køre ud og finde det helt rigtige sted at teste formen? Mulighederne er næsten uendelige. Har du børnene med på ferien, kan I snuppe et slag fodboldgolf på den lokale bane – børnene vil elske dig for det. Og hvis du er af sted med vennerne, kan det være, I skal gå en runde på banerne ved Hjørring Golfklub?

Vil du fordybe dig i den lokale historie, er Hjørring et rigtigt godt feriemål. Byen gemmer på masser af historie, som bare venter på, at du skal udforske den. Du skal selvfølgelig besøge de lokale museer; Vendsyssel Historiske Museum eller Landskabs- og Landbrugsmuseet, hvor du kommer tæt på landbruget, som det har udviklet sig gennem årene. Hvis du i højere grad er kulturinteresseret, går turen nok til Vendsyssel Kunstmuseum, hvor du kan opleve moderne dansk kunst med tilknytning til Vendsyssel. Det er for eksempel Poul Anker Bech, Svend Engelund og Johannes Hofmeister, der hænger på væggene her. Ud over museets egne samlinger, er der mellem fire og seks særudstillinger om året.

Både Hjørring og nabobyerne er kendt for et livligt handelsliv, og der er rig mulighed for at få shoppet igennem, når du holder ferie her. Har du samtidig benyttet dig af billig biludlejning i Hjørring, behøver du ikke at nøjes med butikkerne i byen. Du kan køre videre til nabobyernes gågadestrøg og virkelig få fyldt bilen op med gode køb. Hjørring byder også på masser af caféer og restauranter – for mad og drikke skal der naturligvis også til.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Hjørring

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Hjørring?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning DKK 446 i Hjørring.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Hjørring?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Hjørring er DKK 472.

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Hjørring?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Hjørring?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Hjørring

Udforsk Hjørring med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!