Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Biludlejning gennem Expedia i Hjørring

Går ferien til det nordlige Jylland, kan Hjørring være en god destination. Bestil hotel i Hjørring, og benyt dig af billeje i byen. Herfra kommer du nemt til Nordjyllands mange spændende oplevelser, som bare venter på, at du lægger vejen forbi. Velkommen til toppen af Danmark!

Naturen er fantastisk her, men har du i højere grad lyst til shopping og caféliv, er det stadig en god idé at tage en tur til Hjørring. I Hjørrings lange gågade ligger spændende butikker side om side med hyggelige caféer og gode restauranter – og benytter du dig af billeje i Hjørring, kommer du også nemt til nabobyernes butikker.

Billig billeje i Hjørring

Hjørring gemmer på masser af gode ferieoplevelser for dig og familien, og når du lejer en bil, kommer du nemt rundt til det hele. Flere biludlejningsfirmaer tilbyder biludlejning i Hjørring, og du kan vælge mellem mange forskellige biler, både hvad angår modeller, størrelser og priser. Du finder derfor nemt den bil, der passer bedst til dit behov.

Hvis du lejer bil Hjørring på forhånd, samtidig med at du bestiller hotel, vil der måske være penge at spare. Dem kan du så bruge at holde ferie for – det er jo smart nok!

Lej bil i Hjørring – og kom nemt omkring til alle oplevelserne

Hjørring ligger smukt i det bakkede terræn på toppen af Danmark, og omegnen indbyder til smukke naturoplevelser. Når du har lejet bil i Hjørring, er det nemt at komme ud og gå skønne ture i naturen – eller hvad med at sætte mountainbiken bagpå og køre ud og finde det helt rigtige sted at teste formen? Mulighederne er næsten uendelige. Har du børnene med på ferien, kan I snuppe et slag fodboldgolf på den lokale bane – børnene vil elske dig for det. Og hvis du er af sted med vennerne, kan det være, I skal gå en runde på banerne ved Hjørring Golfklub?

Vil du fordybe dig i den lokale historie, er Hjørring et rigtigt godt feriemål. Byen gemmer på masser af historie, som bare venter på, at du skal udforske den. Du skal selvfølgelig besøge de lokale museer; Vendsyssel Historiske Museum eller Landskabs- og Landbrugsmuseet, hvor du kommer tæt på landbruget, som det har udviklet sig gennem årene. Hvis du i højere grad er kulturinteresseret, går turen nok til Vendsyssel Kunstmuseum, hvor du kan opleve moderne dansk kunst med tilknytning til Vendsyssel. Det er for eksempel Poul Anker Bech, Svend Engelund og Johannes Hofmeister, der hænger på væggene her. Ud over museets egne samlinger, er der mellem fire og seks særudstillinger om året.

Både Hjørring og nabobyerne er kendt for et livligt handelsliv, og der er rig mulighed for at få shoppet igennem, når du holder ferie her. Har du samtidig benyttet dig af billig biludlejning i Hjørring, behøver du ikke at nøjes med butikkerne i byen. Du kan køre videre til nabobyernes gågadestrøg og virkelig få fyldt bilen op med gode køb. Hjørring byder også på masser af caféer og restauranter – for mad og drikke skal der naturligvis også til.

Udforsk Hjørring

Udforsk Hjørring med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!