Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.


Rejse til Hjørring

Skal du snart rejse til Hjørring, Hjørring, eller ønsker du at reservere en storbyferie, et weekendophold, en ferie eller en pakkerejse? Så er vores destinations-rejseguide til Hjørring et godt sted at starte for at få lidt mere information om Hjørring. Læs mere for at være sikker på, at dit ophold i Hjørring bliver perfekt.

Ferie Hjørring:

Skal du på storbyferie, weekendophold eller forretningsrejse til Hjørring? Så kan vores omfattende rejseguide hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit ophold. Rejseguiden indeholder information om alt fra reservation af hotel, den bedste årstid at rejse på, aktiviteter du skal prøve, og steder du skal besøge når du rejser til Hjørring. Der er så mange ting at se og opleve, at du ville ønske, du havde mere tid i Hjørring for at nå det hele. Selvom du har besøgt Hjørring før, vil der altid være nye ting at se og opleve. Skal du besøge Hjørring for første gang, er vores guide et godt udgangspunkt for at lære området at kende. Guiden tilbyder inspiration til en byrundtur og til hvilke museer, butikker, markeder, barer og restauranter, du kan besøge. Vi lister de forskellige ture og aktiviteter i Hjørring, som du har mulighed for at reservere her hos os. For at få en idé om det lokale område og hotellernes beliggenhed, så tag et kig på et kort over Hjørring. Vi har markeret vigtige seværdigheder på kortet, så du kan reservere et hotel med ideel beliggenhed - og som passer til dit budget og dine rejsebehov. Håber du på perfekt vejr under dit besøg i Hjørring, kan vores vejrstatistik vise dig de typiske vejrforhold for hele året, så du kan vælge det perfekte tidspunkt for din ferie. Har du endnu ikke fundet det ideelle hotel i Hjørring? Du kan gennemse hele vores hoteludvalg ved at bruge et kort eller ved at filtrere i forhold til dine ønsker for at finde det perfekte hotel til din rejse i Hjørring. Vores udvalg af hoteller tilbyder noget for enhver smag, fra luksushoteller og familiehoteller til hoteller, der er velegnet til forretningsrejsende. Du kan se anmeldelser fra tidligere Expedia- og TripAdvisor-gæster for hvert hotel for at gøre din beslutning nemmere. Hvis du har brug for et fly til Hjørring, tilbyder vi flere forskellige muligheder. Du kan sammenligne fly til Hjørring ved at kigge på tidspunkt, ugedag og de forskellige flyselskaber for at finde det fly, der passer bedst til dine rejsebehov. Det kan være fordelagtigt at tage et kig på vores pakkerejser og tilbud på fly og hotel, da du kan opnå besparelser ved at reservere begge dele sammen. Hvis du ønsker at udforske Hjørring og det omkringliggende område, kan billeje være en god måde at komme omkring på. Vi har alt fra små bybiler og familiebiler til luksuskøretøjer af forskellig art; transport til og fra lufthavn kan arrangeres. Den bedste løsning er at reservere biludlejning sammen med fly og hotel, da du derved sparer penge. Læs mere, hvis du søger yderligere inspiration til aktiviteter i Hjørring. Kort fortalt - Expedia.dk har alt, hvad du behøver til din rejse.


De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Bedste hoteltilbud i Hjørring

Se alle 381 overnatningssteder i Hjørring
Hotel Phønix Hjørring DKK 825
Anmeldelse fra 28. aug. 2019
Se oplysninger
 
Hotel Phønix Hjørring

Hotel Phønix Hjørring

   
  3,8 ud af 5
  3.0 ud af 5.0 Stjerner

  Super service, godt værelse og god morgenmad, kan klart anbefales

  Hotellet DKK 834
  Anmeldelse fra 1. mar. 2020
  Se oplysninger
   
  Hotellet

  Hotellet

    
   4,0 ud af 5
   2.5 ud af 5.0 Stjerner

   Glimrende hotel i forhold til prisen. Dog er annekset i en nærliggende gade ikke på niveau med hovedbygningen, og der var støj fra byliv natten mellem fredag og lørdag. Fremragende enkel og hjemmelavet morgenmad i smukt nyindrettet restaurant.

   Park Vendia Hostel DKK 595
   Anmeldelse fra 19. jul. 2019
   Se oplysninger
    
   Park Vendia Hostel

   Park Vendia Hostel

     
    3,8 ud af 5
    2.0 ud af 5.0 Stjerner

    Levede op til forventningerne og var et fint sted for en familie på tur.

    City Camping Hjørring
    Anmeldelse fra 4. okt. 2019
    Se oplysninger
     
    City Camping Hjørring

    City Camping Hjørring

      
     4,0 ud af 5
     3.0 ud af 5.0 Stjerner

     Opholdet var skønt. Vi blev opgraderet til en luksushytte på stedet, hvilket var vildt lækkert! Alle nævnte faciliteter var nemme at finde og i flot stand. Kasper som har stedet er rigtig flink og behjælpelig. Det samme var samtlige jeg faldt i snak med på stedet. Dejligt område at gå ture i også. ...

     Hjørring Kro DKK 840
     Anmeldelse fra 22. okt. 2019
     Se oplysninger
      
     Hjørring Kro

     Hjørring Kro

       
      4,2 ud af 5
      3.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dejlig kro og stort værelse med alt hvad der er behov for. En anelse skuffet over maden, når nu det er en kro, men stedet kan bestemt anbefales

      Eksklusivt Arkitekthus med Panoramaudsigt Over Havet i den Smukke Jammerbug
      Eksklusivt Arkitekthus med Panoramaudsigt Over Havet i den Smukke Jammerbug

      Eksklusivt Arkitekthus med Panoramaudsigt Over Havet i den Smukke Jammerbug

        
       0.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette feriested med historisk profil ligger ved havet, kun 0,9 km fra Lønstrup Klint og ca. 5 km fra Maarup Kirke og Rubjerg Knude. Derudover ligger Rubjerg Knude Fyr 5 km derfra.

       3 Værelses Overnatning i Hjørring
       3 Værelses Overnatning i Hjørring

       3 Værelses Overnatning i Hjørring

         
        0.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette feriested ligger i Hjørring, kun 1,6 km fra Lønstrup Klint og 3,3 km fra Maarup Kirke. Derudover ligger Rubjerg Knude og Rubjerg Knude Fyr ca. 10 km derfra.

        Købmandsgaarden Hjørring bed & breakfast DKK 470
        Anmeldelse fra 31. dec. 2019
        Se oplysninger
         
        Købmandsgaarden Hjørring bed & breakfast

        Købmandsgaarden Hjørring bed & breakfast

          
         3,9 ud af 5
         3.0 ud af 5.0 Stjerner

         Morgenmaden var ikke noget at råbe hurra for, Men alt andet fungerede, og var iorden.