Rejser til Nordjylland

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted.

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser.

Populære destinationer i Nordjylland

Besøg Nordjylland

Søg efter de bedste steder og områder i Nordjylland, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Nordjylland

Mest populære hoteller i Nordjylland

CABINN Aalborg Hotel
CABINN Aalborg Hotel
2 out of 5
Fjordgade 20, Aalborg
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 640 kr. pr. nat fra 1. okt. til 2. okt.
640 kr.
pr. nat
1. okt. – 2. okt.
8,2/10 Very Good! (1.001 anmeldelser)
For småt
"Værelserne er godt nok små, men det gik lige denne gang "badeværelset" er på størrelse med et kosteskab det er sgu for småt. Vi har for 2 mdr siden været i Arhus, det var småt men kunne lige gå. Men Aalborg kommer vi ikke på igen. Betjening fra personalet var så fint, de er gode til deres job."

Anmeldelse fra 10. sep. 2023

CABINN Aalborg Hotel
Zleep Hotel Aalborg
Zleep Hotel Aalborg
3.5 out of 5
Jyllandsgade 6, Aalborg, Nordjylland
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 699 kr. pr. nat fra 22. okt. til 23. okt.
699 kr.
pr. nat
22. okt. – 23. okt.
8,6/10 Excellent! (1.008 anmeldelser)
Ikke dansktalende receptionist.
"Opholdet var ok. Men vi bliver mødt af en receptionist, der ikke taler dansk, på trods af at vi er i Danmark. Desuden havde denne kvindelige udenlandske receptionist travlt med at vise vej for nogle, der ikke var gæster på hotellet fremfor at gennemføre vores check in."

Anmeldelse fra 8. sep. 2023

Zleep Hotel Aalborg
Pier 5 Hotel
Pier 5 Hotel
4 out of 5
Rendsburggade 5, Aalborg
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 899 kr. pr. nat fra 16. okt. til 17. okt.
899 kr.
pr. nat
16. okt. – 17. okt.
8,6/10 Excellent! (438 anmeldelser)
Klart anbefalelsesværdigt
"Fantastisk dejligt og indbydende sted med perfekt beliggenhed. Bedste morgenbuffet jeg har fået. Personalet var utroligt hjælpsomme. God service."

Anmeldelse fra 10. sep. 2023

Pier 5 Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Nordjylland?
Helt ned fra kan du skræddersy din egen pakkerejse til Nordjylland. Du skal bare kombinere hotel, flyrejse og udlejningsbil, så du opnår rabat.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Nordjylland?
Forestil dig lige alt det skønne, du kunne foretage dig i Nordjylland med nogle ekstra penge. Hvis du kombinerer dine rejsereservationer i en pakkerejse, så kan du faktisk spare nogle penge. Der er masser af muligheder, når du booker gennem Expedia. Du kan foretage valget blandt 500+ luftfartsselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder i hele verden. Uanset om du drager ud med hele familien eller solo, så kan det være bedre at arrangere det som en pakkerejse til Nordjylland.
Hvor skal jeg overnatte i Nordjylland?
Der er nok af skønne steder at overnatte i Nordjylland, herunder Skagen. Denne by huser bemærkelsesværdige seværdigheder, såsom Grenen og Skagens Museum. Det er også en mulighed at tage til Aalborg, hvor du finder Aalborg Zoo og Aalborgtårnet. Hvis der er tid til det, kan du jo rejse til begge disse destinationer.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Nordjylland?
Hvis vi snakker overnatning i Jammerbugt Kommune med behagelige senge og god service, kan du kigge nærmere på Lush Holiday Home in Brovst With Sauna og Tranquil Holiday Home in Brovst With Whirlpool. Hvis du også vil forbi Løkken, kan du se frem til en god nattesøvn hos Hotel Løkken Strand eller Hotel Klitbakken.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til Nordjylland?
Det hele afhænger af flyselskabet, men du kan i reglen finde flybilletter til internationale rejser på Expedia op til et år i forvejen. Selvom det er en god idé at booke i god tid, kan de heldige somme tider få fat på en billigere flyrejse et par uger inden afrejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Nordjylland på Expedia?
Pakkerejser omfatter hoteller, billeje og flyrejser, men du kan sammensætte dem, som du vil, for at skabe din drømmeferie i Nordjylland. Du kan også tilføje aktiviteter og oplevelser, når du har foretaget din reservation. Det er helt op til dig! Når du samler dine reservationer på Expedia, kan du nyde godt af rabatter, du ikke finder andre steder.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Nordjylland?
Så mange steder at besøge, så mange ting at lave. Med en pakkerejse har du råd til mere. Kombiner flyrejser, hoteller og billeje, og nyd godt af besparelser.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Nordjylland hos Expedia?
Ja – og det er endda ganske nemt. Expedia har adgang til 500+ flyselskaber i hele verden. Pakkerejser giver dig friheden til at vælge mellem hoteller, flyrejser og oplevelser, som du vil.
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til Nordjylland?
Du kan godt afbestille din reservation til Nordjylland, hvis dine rejseplaner har ændret sig. Hvorvidt du bliver opkrævet et gebyr eller ej, afhænger af hotellet, flyselskabet eller biludlejningsfirmaet. Du kan muligvis ændre eller afbestille reservationen uden omkostninger, hvis du har booket inden for de seneste 24 timer. Besøg vores kundeserviceportal for at få mere at vide.

Populære steder at besøge