Rejser til Nordjylland

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

Populære destinationer i Nordjylland

Besøg Nordjylland

Søg efter de bedste steder og områder i Nordjylland, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Nordjylland

Mest populære hoteller i Nordjylland

Radisson Blu Limfjord Hotel Aalborg
Radisson Blu Limfjord Hotel Aalborg
4 out of 5
Ved Stranden 14-16, Aalborg, DK-9000
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.076, kr pr. nat fra 2. apr. til 3. apr.
1.076, kr
pr. nat
2. apr. – 3. apr.
8,2/10 Very Good! (1.001 anmeldelser)
Tip top bortset fra morgenmaden.
"Betjeningen, servicen, beliggenheden. Alt er i top og jeg elsker at komme på hotellet. Det føles som at komme hjem. Eneste der trækker ned er morgenmadsbuffeten. Den er virkelig trist og skuffende. Kaffen er god, men teen (Pickwick eller lign) trænger til en upgrade. Fx Perchs. De scramblede æg er ..."

Anmeldelse fra 23. jan. 2023

Radisson Blu Limfjord Hotel Aalborg
CABINN Aalborg Hotel
CABINN Aalborg Hotel
2 out of 5
Fjordgade 20, Aalborg, 9000
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 608, kr pr. nat fra 30. mar. til 31. mar.
608, kr
pr. nat
30. mar. – 31. mar.
8/10 Very Good! (1.002 anmeldelser)
"Fint billigt hotel liggende centralt"

Anmeldelse fra 19. mar. 2023

CABINN Aalborg Hotel
Pier 5 Hotel
Pier 5 Hotel
4 out of 5
Rendsburggade 5, Aalborg, 9000
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 947, kr pr. nat fra 17. apr. til 18. apr.
947, kr
pr. nat
17. apr. – 18. apr.
8,6/10 Excellent! (298 anmeldelser)
Godt hotel med venligt personale. Anbefales.
"Dejligt hotel med god beliggenhed og supervenligt personale. Jeg kan godt lide muligheden for digital check-in og -ud. Min eneste anke er, at jeg ville ELSKE, hvis man kunne lave en kop kaffe på værelset."

Anmeldelse fra 22. mar. 2023

Pier 5 Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Nordjylland?
Helt ned fra kan du skræddersy din egen pakkerejse til Nordjylland. Du skal bare kombinere hotel, flyrejse og udlejningsbil, så du opnår rabat.
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til Nordjylland?
Du kan godt afbestille din reservation til Nordjylland, hvis dine rejseplaner har ændret sig. Hvorvidt du bliver opkrævet et gebyr eller ej, afhænger af hotellet, flyselskabet eller biludlejningsfirmaet. Du kan muligvis ændre eller afbestille reservationen uden omkostninger, hvis du har booket inden for de seneste 24 timer. Besøg vores kundeserviceportal for at få mere at vide.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Nordjylland?
Forestil dig lige alt det skønne, du kunne foretage dig i Nordjylland med nogle ekstra penge. Hvis du kombinerer dine rejsereservationer i en pakkerejse, så kan du faktisk spare nogle penge. Der er masser af muligheder, når du booker gennem Expedia. Du kan foretage valget blandt 500+ luftfartsselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder i hele verden. Uanset om du drager ud med hele familien eller solo, så kan det være bedre at arrangere det som en pakkerejse til Nordjylland.
Hvor skal jeg overnatte i Nordjylland?
Der er nok af skønne steder at overnatte i Nordjylland, herunder Skagen. Denne by huser bemærkelsesværdige seværdigheder, såsom Grenen og Skagens Museum. Det er også en mulighed at tage til Aalborg, hvor du finder Aalborg Zoo og Aalborgtårnet. Hvis der er tid til det, kan du jo rejse til begge disse destinationer.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Nordjylland?
Hvis vi snakker overnatning i Jammerbugt Kommune med behagelige senge og god service, kan du kigge nærmere på Lush Holiday Home in Brovst With Sauna og Tranquil Holiday Home in Brovst With Whirlpool. Hvis du også vil forbi Løkken, kan du se frem til en god nattesøvn hos Hotel Løkken Strand eller Hotel Klitbakken.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til Nordjylland?
Det hele afhænger af flyselskabet, men du kan i reglen finde flybilletter til internationale rejser på Expedia op til et år i forvejen. Selvom det er en god idé at booke i god tid, kan de heldige somme tider få fat på en billigere flyrejse et par uger inden afrejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Nordjylland på Expedia?
Pakkerejser omfatter hoteller, billeje og flyrejser, men du kan sammensætte dem, som du vil, for at skabe din drømmeferie i Nordjylland. Du kan også tilføje aktiviteter og oplevelser, når du har foretaget din reservation. Det er helt op til dig! Når du samler dine reservationer på Expedia, kan du nyde godt af rabatter, du ikke finder andre steder.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Nordjylland?
Så mange steder at besøge, så mange ting at lave. Med en pakkerejse har du råd til mere. Kombiner flyrejser, hoteller og billeje, og nyd godt af besparelser.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Nordjylland hos Expedia?
Ja – og det er endda ganske nemt. Expedia har adgang til 500+ flyselskaber i hele verden. Pakkerejser giver dig friheden til at vælge mellem hoteller, flyrejser og oplevelser, som du vil.

Populære steder at besøge