Rejser til Nordjylland

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

Populære destinationer i Nordjylland

Besøg Nordjylland

Søg efter de bedste steder og områder i Nordjylland, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Nordjylland

Mest populære hoteller i Nordjylland

CABINN Aalborg Hotel
CABINN Aalborg Hotel
2 out of 5
Fjordgade 20, Aalborg, 9000
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 575, kr pr. nat fra 9. dec. til 10. dec.
575, kr
pr. nat
9. dec. – 10. dec.
4/5 Very Good! (1.004 anmeldelser)
"En del støj på gangene om natten og en stoppet håndvask udfordrede noget."

Anmeldelse fra 28. nov. 2022

CABINN Aalborg Hotel
Pier 5 Hotel
Pier 5 Hotel
4 out of 5
Rendsburggade 5, Aalborg, 9000
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 806, kr pr. nat fra 8. dec. til 9. dec.
806, kr
pr. nat
8. dec. – 9. dec.
4,3/5 Excellent! (237 anmeldelser)
Centralt beliggenhed
"Det tidligere First hotel som nu har skiftet ejer. Hotellet og værelserne er blevet opdaterede, men der er stadig meget lydt på værelserne - både fra vejen og fra folk på gangen. Stilen er moderne, og der er en god atmosfære. Morgenmaden er ikke med i prisen, og koster 165 pp men den er både god ..."

Anmeldelse fra 23. nov. 2022

Pier 5 Hotel
Zleep Hotel Aalborg
Zleep Hotel Aalborg
3.5 out of 5
Jyllandsgade 6, Aalborg, 9000
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 640, kr pr. nat fra 21. dec. til 22. dec.
640, kr
pr. nat
21. dec. – 22. dec.
4,3/5 Excellent! (950 anmeldelser)
"Nemt og minimalistisk. Gode værelser med de ting der er behov for ved enkelte overnatninger. Altid en god go-to ift korte visit i Aalborg"

Anmeldelse fra 20. nov. 2022

Zleep Hotel Aalborg
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Nordjylland?
Expedia gør det nemt at rejse ud i verden med pakkerejser til Nordjylland, der begynder med priser fra . Du kan selv bestemme, hvordan du vil sammensætte hoteller, flyselskaber og biludlejningsfirmaer efter behov. Hvis der skal ske lidt ekstra på turen, kan du overveje at føje et par oplevelser og udflugter til rejseplanen.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Nordjylland?
Når du samler hotel og fly gennem Expedia, er det ikke bare tid, du sparer – du kan også opnå en økonomisk besparelse. Det kan faktisk være en hel del! En pakkerejse til Nordjylland gør det til en let opgave at arrangere den ideelle tur. Med 500+ flyselskaber verden over at vælge mellem bliver der ingen problemer med at finde flyrejser, der passer ind i dine planer. Og som om det ikke var nok, tilbyder vi 1.000.000+ overnatningsmuligheder verden over, som du kan booke. Det er da lidt af et udbud, hvis vi selv skal sige det. Expedia bringer verden inden for rækkevidde, uanset pengepungen.
Hvor skal jeg overnatte i Nordjylland?
Hvis du vil udforske velbesøgte seværdigheder, såsom Grenen og Skagens Museum, så er Skagen det helt rigtige sted. En lang række rejsende er også glade for Aalborg, der tæller Aalborg Zoo og Nordjyllands Kunstmuseum. Hvis du er i Nordjylland i længere tid, kan du måske besøge begge byer?
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Nordjylland?
Kallehavegaard Badehotel og Løkken Klit Camping & Hytteby - Campground får gæster til at føle sig hjemme i Løkken. Hvis du også har planer om at tage til Hals, så kan du overveje Hals Hotel eller Hals Hotel Apartment. Begge har en høj stjerne hos rejsende.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Nordjylland på?
Hvis du anser den bedste årstid som den, hvor du får de bedste tilbud, så pak kufferten, og drag mod Nordjylland i måned. Til gengæld er den dyreste måned til en ferie. Højsæsonen ligger i og er et interessant tidspunkt at komme på besøg, hvis du ikke har noget imod mange mennesker. I månederne er der almindeligvis mere roligt.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Nordjylland?
Skønt ikke alle luftfartsselskaber frigiver billetpriser tidligt, er det som regel muligt at søge efter flybilletter til internationale flyrejser på Expedia op til 12 måneder frem. Her kan du sikre dig nogle rigtig gode tilbud. Hvis du skal skaffe billetter i sidste øjeblik, har du dog stadig en chance. Nogle gange bliver billige priser tilgængelige et par uger inden afrejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Nordjylland på Expedia?
På Expedia kan du udvælge en hvilken som helst kombination af hoteller, flyrejser og billeje for at sammensætte din ideelle pakkerejse til Nordjylland. Når du har booket, kan du tilføje alt det sjove som udflugter og oplevelser. Husk, at jo mere du køber, jo mere sparer du!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Nordjylland?
Du kan spare en pæn skilling ved at kombinere hoteller, flyrejser og billeje i en samlet pakkerejse. Når du har booket, kan du tilføje ting som dagsudflugter og oplevelser. Dit næste spændende eventyr er blot få klik væk.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Nordjylland hos Expedia?
Ja, det er dig, der bestemmer. Expedia har adgang til 500+ flyselskaber på verdensplan, så du kan tilpasse din ferie til Nordjylland, alt efter budget og behov.
Kan jeg rejse til Nordjylland i øjeblikket?
For at få alle nødvendige oplysninger om rejser til Nordjylland kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du få adgang til information om rejserestriktioner, krav til karantæne m.m.

Populære steder at besøge