Blokhus

Hoteller i Blokhus

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Undersøg priserne på hoteller i Blokhus

Tjek priser i Blokhus for i aften, 18. aug. - 19. aug.
Tjek priser i Blokhus for denne weekend, 23. aug. - 25. aug.
Tjek priser i Blokhus for næste weekend, 30. aug. - 1. sep.

Hoteller i Blokhus

Billede af Strandhotellet - Blokhus
4 out of 5
Sonder I By 2, Blokhus
Gratis afbestilling
DKK 1.315 pr. nat
1. sep. – 2. sep.
4.7/5Enestående! (66 anmeldelser)

"Alt var godt bortset fra, at ejendommens ventilationsanlæg var meget hørbart (48 db) om natten i værelse 36."…"

Anmeldelse fra 12. aug. 2019

Strandhotellet - Blokhus
Billede af Wounderful Moderne Sommerhus i Blokhus
Billede af Velholdt Rækkehus Beliggende i Udkanten af Blokhus by i Rolige ..
Billede af Sommerhus med Personlig Indretning i Meget høj Kvalitet, Højt ..
Billede af 6 Person Feriebolig i Blokhus
Billede af Velbeliggende hus som i 2007 er Totalrenoveret og nu Fremstår ..
Billede af Komfortabelt Indrettet hus med Flisebadeværelse. Centralt Beliggende ..
Billede af Sommerhus med Spabad og Sauna Beliggende i Naturskønne Omgivelser ..
Billede af Sommerhus Beliggende på Toppen af en Kuperet Klitgrund tæt ved ..
Billede af 4 Stjernet Sommerhus i Blokhus
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Blokhus, der starter fra DKK 1.315 pr. nat
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotelophold i Blokhus

Blokhus ligger direkte ud til det brusende Vesterhav, og stranden er en af de mest populære i Nordjylland. Af samme grund er den hyggelige badeby fuld af liv om sommeren, og har et godt udbud af restauranter og butikker. Du kan kort sagt roligt booke en Blokhus-overnatning eller to, hvis du er til klassisk vesterhavsidyl. Byen er en populær sommerdestination, og derfor er der flere billige hoteller i Blokhus at vælge imellem. Hertil kommer overnatningsmuligheder i de nærliggende byer. Er du vild med golf, bør du vende blikket mod golfbyen Pandrup kun 2 km væk. Har du børn med på rejsen, kan du overveje nærliggende Løkken, hvor du finder dejlige familiehoteller med bl.a. vandland. Uanset hvilket hotel i Blokhus du ender med at vælge, kan du roligt glæde dig til kilometerlange drømmestrande med brusende bølger og badeoplevelser udover det sædvanlige. Vesterhavet er nu engang et naturfænomen for sig, hvilket udover bølgerne kommer til udtryk i meterhøje sandklitter og stejle kystskrænter, f.eks. det 42 m høje fuglefjeld, Bulbjerg.

Billig overnatning i Blokhus og ankomst

Selvom Blokhus er et meget populært ferieområde, er det langt mere familiepræget og afslappet end f.eks. de eksklusive badebyer på den nordsjællandske kyst, og derfor kan du sagtens finde et godt og billigt hotel med morgenmad i Blokhus. Du kan også overveje en pakkerejse til Blokhus, måske med billetten til Fårup Sommerland inkluderet. Det kan under alle omstændigheder betale sig at booke i god tid, for vores tyske og norske naboer har også for længst fået øjnene op for den unikke nordjyske kyststrækning. Rejsen til Blokhus er herligt ukompliceret, for byen ligger kun knap 50 km fra Aalborg. Herfra går der flere daglige busser til Blokhus. Kommer du langvejs fra, kan du tage fly til Blokhus via Aalborg Lufthavn. Overvej at leje en bil direkte i lufthavnen, da regionens allerstørste oplevelser ligger spredt langs kysten. Du kan selvfølgelig også leje bil i Blokhus, hvilket muligvis vil være en smule billigere end i lufthavnen.

Overnatning i Blokhus og oplevelser

Når først du har fået booket dit hotel i Blokhus, venter regionens mange spændende oplevelser på dig. Er du til storbyhygge, må du absolut ikke snyde dig selv for en dag i hyggelige Aalborg. Her kan du shoppe, nyde en kop kaffe eller en frokost på byens pulserende havn, eller tage børnene med i zoo eller op i Aalborgtårnet. Aalborg ligger direkte ud til Limfjorden, og du finder masser af gode bademuligheder både i byen og langs hele fjorden. Dette kan anbefales, hvis du har små børn med, eller generelt ikke er tryg ved Vesterhavets bølger. Andre store oplevelser tæt på de hyggelige hoteller i Blokhus omfatter havnebyen Hirtshals, hvorfra du kan komme med direkte færge til både Norge, Færøerne og Island. Lyder det lige vildt nok, kan du nøjes med at udforske Nordsøen i det flotte oceanarium af samme navn. Stop også ved Rubjerg Knude Fyr tæt på kunstnerbyen Lønstrup på vejen. Gåturen gennem de meterhøje klitter hen til det delvist tilsandede fyr er uforglemmelig. Kører du sydpå i stedet, kan du besøge surferparadiset Klitmøller.

Flere valgmuligheder

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Blokhus