Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Billigste flyrejser til Aalborg

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Aalborg

Fly til Aalborg

Charmerende Aalborg med de smukke bindingsværkshuse, de travle gågader og den livlige Jomfru Ane Gade ligger blot en hurtig flyrejse fra Kastrup. Nyd den kendte, nordjyske gæstfrihed og den skønne, danske natur, der aldrig er ret langt væk, når du besøger byen ved Limfjorden. Udover de mange butikker og gode shoppingmuligheder tilbyder Aalborg også et hyggeligt café- og restaurantmiljø, hvor du kan få stillet sulten, inden du besøger Jomfru Ane Gade, bedre kendt som Gaden, med dens mange barer, natklubber og spillesteder.

Tager du på et weekendophold eller en ferie i Aalborg med familien, har byen dog også meget andet at byde på. Besøg for eksempel Lille Vildmose, hvor du kan se Danmarks dyreliv på tæt hold. Der tilbydes desuden guidede ture rundt i mosen, og så kan børnene ikke mindst opleve stedets naturlegeplads. En af de meste berømte attraktioner ved Aalborg er Lindholm Høje, der er en kombination af en vikingegravplads og et museum. Gravpladsen stammer fra årene mellem 500 og 1100, og på det tilknyttede museum kan de besøgende lære mere om livet i den periode.

Billige flybilletter til Aalborg

Leder du efter et kort ophold væk fra dagligdagens travlhed, så findes Aalborgs mange tilbud blot en kort flyrejse væk. Der er flere daglige afgange fra Kastrup til Aalborg, og turen tager mindre end en time. Du har tid til at få dig en kop kaffe og læse avisen, så er du klar til at gå fra borde igen i Aalborg.

Billigt fly til Aalborg Lufthavn

Aalborg Lufthavn ligger kun 6 kilometer uden for Aalborg by. Det er en forholdsvis lille lufthavn med én terminal, men den byder på både shoppingmuligheder og spisesteder. De besøgende tilbydes gratis Wi-Fi, og der findes desuden mødelokaler, så er du på forretningsbesøg i Aalborg, kan du hurtigt arrangere dine møder i praktiske omgivelser. Mødelokalerne har alle de faciliteter, du måtte få brug for, og så kan du samtidig nyde udsigten til flyene udenfor.

Fra Aalborg Lufthavn og ind til byen har du flere transportmuligheder. Der går regelmæssige busruter til Aalborg Centrum, og der er flere taxaselskaber, der servicerer lufthavnen.

I lufthavnen kan du desuden finde flere tilbud for biludlejning i Aalborg. Lej din bil, inden du tager afsted, så den står klar, når du ankommer. En lejebil betyder desuden, at du hurtigt kan komme ikke blot ind til selve Aalborg by, men også ud til de forskellige seværdigheder i området uden for Aalborg.

Billigt fly til spændende oplevelser i Aalborg

Book dine flybilletter, og find samtidig et godt hotel i Aalborg, der passer lige til dine behov. Aalborg har et bredt udvalg af hoteller i alle typer og prisklasser. Booker du et hotel i den centrale del af byen, vil du have let adgang til butikker, restauranter, caféer og hele Aalborgs livlige bymidte og havnefront. Du kan også vælge at bo i nærheden af Aalborg Kongres og Kultur Center, hvis du er mere interesseret i de kulturelle, kunstneriske og musikalske aktiviteter, der arrangeres her.