Billige flybilletter til Aalborg

Billigste flyrejser til Aalborg

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 449 kr. for en enkeltbillet og 890 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Pegasus Airlines
Scandinavian Airlines

Om Aalborg

Fly til Aalborg

Charmerende Aalborg med de smukke bindingsværkshuse, de travle gågader og den livlige Jomfru Ane Gade ligger blot en hurtig flyrejse fra Kastrup. Nyd den kendte, nordjyske gæstfrihed og den skønne, danske natur, der aldrig er ret langt væk, når du besøger byen ved Limfjorden. Udover de mange butikker og gode shoppingmuligheder tilbyder Aalborg også et hyggeligt café- og restaurantmiljø, hvor du kan få stillet sulten, inden du besøger Jomfru Ane Gade, bedre kendt som Gaden, med dens mange barer, natklubber og spillesteder.

Tager du på et weekendophold eller en ferie i Aalborg med familien, har byen dog også meget andet at byde på. Besøg for eksempel Lille Vildmose, hvor du kan se Danmarks dyreliv på tæt hold. Der tilbydes desuden guidede ture rundt i mosen, og så kan børnene ikke mindst opleve stedets naturlegeplads. En af de meste berømte attraktioner ved Aalborg er Lindholm Høje, der er en kombination af en vikingegravplads og et museum. Gravpladsen stammer fra årene mellem 500 og 1100, og på det tilknyttede museum kan de besøgende lære mere om livet i den periode.

Billige flybilletter til Aalborg

Leder du efter et kort ophold væk fra dagligdagens travlhed, så findes Aalborgs mange tilbud blot en kort flyrejse væk. Der er flere daglige afgange fra Kastrup til Aalborg, og turen tager mindre end en time. Du har tid til at få dig en kop kaffe og læse avisen, så er du klar til at gå fra borde igen i Aalborg.

Billigt fly til Aalborg Lufthavn

Aalborg Lufthavn ligger kun 6 kilometer uden for Aalborg by. Det er en forholdsvis lille lufthavn med én terminal, men den byder på både shoppingmuligheder og spisesteder. De besøgende tilbydes gratis Wi-Fi, og der findes desuden mødelokaler, så er du på forretningsbesøg i Aalborg, kan du hurtigt arrangere dine møder i praktiske omgivelser. Mødelokalerne har alle de faciliteter, du måtte få brug for, og så kan du samtidig nyde udsigten til flyene udenfor.

Fra Aalborg Lufthavn og ind til byen har du flere transportmuligheder. Der går regelmæssige busruter til Aalborg Centrum, og der er flere taxaselskaber, der servicerer lufthavnen.

I lufthavnen kan du desuden finde flere tilbud for biludlejning i Aalborg. Lej din bil, inden du tager afsted, så den står klar, når du ankommer. En lejebil betyder desuden, at du hurtigt kan komme ikke blot ind til selve Aalborg by, men også ud til de forskellige seværdigheder i området uden for Aalborg.

Billigt fly til spændende oplevelser i Aalborg

Book dine flybilletter, og find samtidig et godt hotel i Aalborg, der passer lige til dine behov. Aalborg har et bredt udvalg af hoteller i alle typer og prisklasser. Booker du et hotel i den centrale del af byen, vil du have let adgang til butikker, restauranter, caféer og hele Aalborgs livlige bymidte og havnefront. Du kan også vælge at bo i nærheden af Aalborg Kongres og Kultur Center, hvis du er mere interesseret i de kulturelle, kunstneriske og musikalske aktiviteter, der arrangeres her.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Aalborg?
Aalborg (AAL) er den eneste af slagsen i Aalborg.
Hvor langt er der til Aalborg (AAL) fra Aalborg?
Aalborg (AAL) ligger ikke alt for langt væk fra centrum. Der er nemlig kun 5 km til Aalborg midtby.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Aalborg?
Aalborg (AAL) er den eneste store lufthavn i Aalborg. Før du stiger om bord på flyet, kan det være en god idé at læse en ting eller to om lufthavnen. For eksempel kan det være rart at vide, at lufthavnen ligger 5 km fra centrum.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Aalborg?
I alt findes der 10 luftfartsselskaber, der tilbyder flyvninger til Aalborg fra intet mindre end 12 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Aalborg?
Langt de fleste fly til Aalborg er med flyselskaberne Norwegian Air International, SAS og Danish Air. Blandt disse tre er Norwegian Air International det mest populære valg, og Holmen er den by, flest passagerer flyver fra.
Hvor mange direkte fly er der til Aalborg?
Det er meget nemmere at flyve til en ny destination, når det ikke er nødvendigt at mellemlande. Hvis du har planer om at besøge Aalborg, kan du glæde dig over, at der er 171 direkte fly hver uge.
Hvor afgår de mest populære fly til Aalborg fra?
Mange af flyene til Aalborg har afgang fra lufthavnene i Holmen, Kødbyen og Sydhavnen.
Hvor lang tid tager det at flyve til Aalborg Lufthavn?
Hvis du skal til Aalborg fra Holmen, kan du forvente en rejsetid på 47 minutter. Hvis afrejsen går fra Kødbyen, kan du forvente at være i luften i 47 minutter. Fra Sydhavnen tager det omkring 47 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Aalborg?
Vi kender alle de heldige rejsende, der på en eller ande måde altid formår at finde fantastisk billige flybilletter, uanset hvor de skal rejse hen. Vil du gerne vide, hvad deres hemmelighed er? De udsætter det ikke til sidste øjeblik med at købe deres billetter. Men der er mere, du kan gøre. Undersøg dine muligheder til bunds, og tjek, om der er flere lufthavne i og omkring din destination. Billetpriser varierer typisk alt efter, hvilken lufthavn du flyver til. Glem endelig ikke at sammenligne priser for forskellige luftfartsselskaber. Sidst, men ikke mindst, skal du være forberedt på med det samme at købe dine flybilletter, hvis du falder over en god bris. Med et par gode tricks i ærmet og lidt medgang er der gode muligheder for at finde den perfekte flyrejse.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Aalborg?
Vi har sammensat en række oplysninger, som kan gøre din flyrejse så komfortabel som mulig. Følg disse tips, så du let kan klare lufthavnen og gå på opdagelse i Aalborg, nærmest før du ved af det.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Hele hemmeligheden ved en let rejseoplevelse er at være godt forberedt. Start med det allermest nødvendige: pas, ID-kort, kreditkort og medikamenter. Derudover kan du overveje at medbringe noget, som du kan fordrive tiden med, såsom din bærbare computer eller et par blade. Det kan også være godt at sørge for at pakke oplader, en nakkepude og et par høretelefoner. Selvfølgelig skal du også huske at smide lidt toiletartikler som tandbørste, vådservietter og lidt skiftetøj i tasken.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Læg alle store beholdere med shampoo og balsam i den indleverede bagage. Alle former for væsker og flydende stoffer i din håndbagage på mere end 100 ml kommer ikke med om bord. Skarpe genstande, som din lommekniv, samt andre slags farlige objekter, der er eksplosive eller brandfarlige, såsom barberblade, kemikalier og tændstikker, er også udelukket.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • De lange midtergange på flyveren egner sig ikke til modeopvisning. Tag flere lag af behageligt tøj på, og glem ikke at pakke en trøje, da det godt kan blive køligt i kabinen på længere flyture. Lukkede, flade sko er også et fornuftigt valg.
  • Muligvis har du hørt om dyb venetrombose (DVT), blodpropper i benene forårsaget af manglende fysisk aktivitet. Men der er heldigvis masser at gøre for at reducere risikoen. Ifør dig nogle støttestrømper, drik rigeligt vand, og bevæg fødder og ben. Gå en runde i kabinen, eller lav nogle strækøvelser i sædet.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Aalborg?
Svaret er – vær forberedt. Vi har udarbejdet nogle nyttige råd til at komme ubesværet gennem sikkerhedskontrollen. Aalborg kan godt begynde at gøre sig klar:

  • Sikkerhedspersonalet skal sikre sig, at du har et pas, som er gyldigt, og et tilsvarende boardingkort, inden du kan komme videre. Hav dem derfor i nærheden.
  • Derefter skal både håndbagagen og dig igennem en scanning. For at få det hele til at gå hurtigere, bør du fjerne alt, der kan udløse alarmen. Personlige ejendele som frakke, bælte og hovedtelefoner skal gennem maskinen.
  • Alle slags elektronisk udstyr, herunder telefon og tablet, skal scannes enkeltvis.
  • Kan du ikke rejse uden din parfume? Så længe beholderen ikke er større end 100 ml og opbevares i en gennemsigtig, genlukkelig plastpose, kan du sagtens tage den med på flyet i håndbagagen.
  • Det kan ikke udelukkes, at du bliver nødt til at tage skoene af og sende dem gennem røntgenmaskinen, så det kan være en god idé at iføre dig lette gummisko.
  • Spidse eller skarpe genstande såsom knive eller sakse er ikke tilladt i kabinen. De bliver konfiskeret i sikkerhedskontrollen, så pak eventuelle spidse genstande ned i den indskrevne bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Aalborg
Destinationslufthavn
Aalborg
Destinationslufthavnens IATA-kode
AAL
Destinationsby
Aalborg
Pris for flyrejse tur-retur
890 kr.

Populære flyrejser til Aalborg

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 449 kr. for en enkeltbillet og 890 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Scandinavian Airlines