Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Gode tilbud på udlejningsbiler i Aalborg

Se alle udlejningsbiler i Aalborg

Biludlejning gennem Expedia i Aalborg

Billeje i Aalborg

Aalborg ligger skønt i det nordjyske, og her findes et væld af seværdigheder for hele familien både i selve byen og i resten af Nordjylland. Der er aldrig langt til den nærmeste biludlejning i Aalborg, hvis du pludselig får lyst til at tage hele familien med på en ekskursion i den fantastiske natur.

Uanset om du interesserer dig for kunst, kultur og arkitektur, eller du er på jagt efter børnevenlige oplevelser, har Aalborg mange gode tilbud, og hvis du vælger at leje en bil, er det nemt at nå det hele på den halve tid. Tag f.eks. en tur i Fårup Sommerland ca. 45 km nordvest for Aalborg, der er Danmarks ældste sommerland.

Lej en bil i lufthavnen

Aalborg er den tredjestørste lufthavn i Danmark, og den ligger blot 6 km fra byens centrum. Uanset om du ankommer med indenrigs- eller udenrigsfly er der flere muligheder for billig biludlejning i Aalborg. Biludlejningskontorerne ligger i stueetagen tæt ved ankomsthal 2. Har du valgt at bo på hotel i Aalborg centrum, er det nemt og hurtigt at pakke bilen, når I er kommet af flyet og har fået jeres bagage, og køre direkte til hotellet. Denne løsning er også perfekt, hvis I ankommer sent om aftenen, og børnene er trætte.

Rejser du til Aalborg på forretningsrejse, kan du spare tid ved at leje en bil online inden rejsen til afhentning i lufthavnen. Det tager kun 10 minutter at køre fra lufthavnen til Aalborg Kongres og Kultur Center, der ligger centralt i byen og er områdets mest populære konference- og kongrescenter med et stort udstillingsområde, tre konferencesale og 40 mødelokaler. Endvidere er her gode parkeringsmuligheder med 700 parkeringspladser, og der ligger flere hoteller i gåafstand fra centeret.

Billeje i Aalborg centrum

Hvis du rejser direkte til Aalborg centrum med bus eller tog, har du flere muligheder for at finde billig billeje i Aalborg, så du kan se nærmere på byens mange attraktioner. Besøg f.eks. Aalborg Zoo, der som den eneste zoo i Danmark har orangutanger, men her kan du også møde løver, tigre, isbjørne og giraffer. Du kan også køre en tur til Aalborgs flotte havnefront, hvor du kan nyde en koncert og beundre arkitekturen i Musikkens Hus eller besøge det gamle kraftværk Nordkraft, der i dag fungerer som kulturhus.

Hvis I vil udforske resten af Nordjylland, er det en god idé at leje en større bil med mere komfort. Planlæg en dagstur til Skagen, og kør til Danmarks nordligste punkt Grenen, hvor de to have, Kattegat og Skagerrak, mødes. Husk at pakke bilen med badetøj og håndklæder, da de nordjyske strande er helt uimodståelige for både voksne og børn. De brusende bølger er også et rent slaraffenland for surfere, så tag surfbrættet med i bilen. På tilbagevejen kan I køre forbi Råbjerg Mile, der ligger mellem Skagen og Frederikshavn og er den største vandreklit i Danmark. På en varm, vindstille sommermorgen bliver alle lyde opslugt af sandet, og du kan opleve en fantastisk stilhed.

Udforsk Aalborg

Udforsk Aalborg med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!