Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Aalborg

Se alle udlejningsbiler i Aalborg

Biludlejning gennem Expedia i Aalborg

Billeje i Aalborg

Aalborg ligger skønt i det nordjyske, og her findes et væld af seværdigheder for hele familien både i selve byen og i resten af Nordjylland. Der er aldrig langt til den nærmeste biludlejning i Aalborg, hvis du pludselig får lyst til at tage hele familien med på en ekskursion i den fantastiske natur.

Uanset om du interesserer dig for kunst, kultur og arkitektur, eller du er på jagt efter børnevenlige oplevelser, har Aalborg mange gode tilbud, og hvis du vælger at leje en bil, er det nemt at nå det hele på den halve tid. Tag f.eks. en tur i Fårup Sommerland ca. 45 km nordvest for Aalborg, der er Danmarks ældste sommerland.

Lej en bil i lufthavnen

Aalborg er den tredjestørste lufthavn i Danmark, og den ligger blot 6 km fra byens centrum. Uanset om du ankommer med indenrigs- eller udenrigsfly er der flere muligheder for billig biludlejning i Aalborg. Biludlejningskontorerne ligger i stueetagen tæt ved ankomsthal 2. Har du valgt at bo på hotel i Aalborg centrum, er det nemt og hurtigt at pakke bilen, når I er kommet af flyet og har fået jeres bagage, og køre direkte til hotellet. Denne løsning er også perfekt, hvis I ankommer sent om aftenen, og børnene er trætte.

Rejser du til Aalborg på forretningsrejse, kan du spare tid ved at leje en bil online inden rejsen til afhentning i lufthavnen. Det tager kun 10 minutter at køre fra lufthavnen til Aalborg Kongres og Kultur Center, der ligger centralt i byen og er områdets mest populære konference- og kongrescenter med et stort udstillingsområde, tre konferencesale og 40 mødelokaler. Endvidere er her gode parkeringsmuligheder med 700 parkeringspladser, og der ligger flere hoteller i gåafstand fra centeret.

Billeje i Aalborg centrum

Hvis du rejser direkte til Aalborg centrum med bus eller tog, har du flere muligheder for at finde billig billeje i Aalborg, så du kan se nærmere på byens mange attraktioner. Besøg f.eks. Aalborg Zoo, der som den eneste zoo i Danmark har orangutanger, men her kan du også møde løver, tigre, isbjørne og giraffer. Du kan også køre en tur til Aalborgs flotte havnefront, hvor du kan nyde en koncert og beundre arkitekturen i Musikkens Hus eller besøge det gamle kraftværk Nordkraft, der i dag fungerer som kulturhus.

Hvis I vil udforske resten af Nordjylland, er det en god idé at leje en større bil med mere komfort. Planlæg en dagstur til Skagen, og kør til Danmarks nordligste punkt Grenen, hvor de to have, Kattegat og Skagerrak, mødes. Husk at pakke bilen med badetøj og håndklæder, da de nordjyske strande er helt uimodståelige for både voksne og børn. De brusende bølger er også et rent slaraffenland for surfere, så tag surfbrættet med i bilen. På tilbagevejen kan I køre forbi Råbjerg Mile, der ligger mellem Skagen og Frederikshavn og er den største vandreklit i Danmark. På en varm, vindstille sommermorgen bliver alle lyde opslugt af sandet, og du kan opleve en fantastisk stilhed.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Aalborg

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Aalborg?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning DKK 327 i Aalborg.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Aalborg?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Aalborg er DKK 333.

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Aalborg?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Aalborg?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Aalborg

Udforsk Aalborg med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!