Biludlejning Aalborg

Søg og sammenlign fra bilfirmaer i Aalborg

Sammenlign biludlejningsfirmaer, og book fly, hotel og billeje samlet for at spare endnu flere penge.

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Nyd godt af maksimal fleksibilitet med gebyrfri afbestilling af de fleste udlejningsbiler.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Aalborg

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Se alle udlejningsbiler i Aalborg
Se alle udlejningsbiler

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en udlejningsbil pr. Dag i Aalborg?
Den laveste pris pr. Dag for en udlejningsbil i Aalborg er i denne uge . Når du råder over din egen bil, kan du sætte kursen til lige præcis de seværdigheder, du ønsker.
Kan jeg leje en bil i Aalborg (AAL)?
Aalborg (AAL) har flere valgmuligheder inden for ganske få kilometer. Du kan finde køretøjer hos Budget, Hertz, Avis, Sixt eller Alamo.
Hvad sker der, hvis jeg er nødt til at afbestille min reservation af billeje i Aalborg?
Vi har gode nyheder! Du bør være berettiget til refusion af hele beløbet, hvis du kontakter os mindst seks timer forud for afhentning af bilen. Din rejseplan indeholder flere detaljer, og du kan også besøge vores kundeservice. Det er dog ikke alle forudbetalte reservationer af billeje, der giver mulighed for refusion, så det er en god idé at tjekke lejeaftalen.
Hvilke biltyper kan jeg leje i Aalborg?
De fleste besøgende lejer økonomibiler i Aalborg. Bilister er glade for dem, fordi de er til at betale. Desuden gør størrelsen dem ideelle til at køre rundt i byer, hvor der er meget trafik i gaderne, og parkering kan være en udfordring. Men der er andre muligheder. Du kan også leje SUV’er, store og kompakte biler. Hvad end du bliver i Aalborg eller tager videre, har vi en bil, der passer til dine behov.
Hvor kan jeg tage på roadtrip fra Aalborg?
Det er ingen hemmelighed, at Aalborg er en af de bedste feriedestinationer i området. Men du finder også masser af andre dejlige feriesteder at udforske, når du lejer en bil og tager afsted. Her har du et par idéer, så din rejse får en perfekt start:

  • Du kan mærke det pulserende liv i byen, fra det øjeblik du kører ind i Odense. Den ligger omkring 190 km fra Aalborg og huser masser af skønne steder at opdage, såsom Hans Christian Andersen Museum.
  • En anden destination, der er populær hos rejsende, er Vejle, der ligger omkring 150 km væk. Givskud Zoologiske Have er kun en af mange årsager til, at besøgende vender tilbage.
  • Efter de mange timer bag rattet kan du forkæle dig selv med lidt frisk luft ved Dyrehaven. Stedet ligger omtrent 220 km fra Aalborg.

Hvorfor skal jeg leje en bil i Aalborg hos Expedia?
Med flere års erfaring i at finde de billigste tilbud til eventyrlystne rejsende på hele kloden er Expedia det ideelle sted at booke billeje. Vi har biludlejningsfirmaer i Aalborg at vælge imellem, som tilbyder alt fra hurtige økonomibiler til komfortable SUV-biler. Hvorfor ikke kombinere din udlejningsbil med flyrejser og hotel og spare endnu mere? Med alt fra vores pakkerejser til vores medlemspriser og eksklusive tilbud kan Expedia hjælpe dig med at komme af sted for mindre.
Hvordan finder jeg de bedste tilbud på billeje i Aalborg hos Expedia?
Find et godt tilbud hos Expedia. Du skal bare vælge din bil, dine datoer og dine afhentnings- og afleveringssteder. Du kan også sammenligne priser fra alle de førende varemærker. Opnå endnu flere besparelser, når du kombinerer din reservation af billeje i Aalborg med overnatning eller flyrejser.
Hvad skal jeg bruge for at leje en bil i Aalborg?
Selvom reglerne kan variere alt efter selskabet, skal du normalt bruge et gyldigt kørekort og et kreditkort i dit navn. Du behøver ikke tilkøbe forsikring gennem biludlejningsfirmaet, men der er muligvis krav om dokumentation for en anden forsikring.
Hvad koster den billigste udlejningsbil i Aalborg?
Ifølge priserne fra de sidste syv dage var den laveste dagspris for en udlejningsbil i Aalborg bare . Den næstlaveste pris var om dagen.
Kan jeg leje en bil i en måned eller mere i Aalborg?
Ja, og du kan helt sikkert finde din ideelle bil blandt vores tilbud på langtidsleje af biler. Du skal bare indtaste dine rejseoplysninger for at finde fremragende muligheder fra et udvalg af pålidelige udbydere.
Hvor finder jeg billeje i Aalborg, hvis jeg er under 25 år?
Hvis du er en yngre rejsende, der håber på at leje bil i Aalborg, er det klogt at tjekke vilkårene og betingelserne hos de forskellige selskaber, du overvejer at bruge. Nogle udlejer måske til personer under 25 år, mens andre ikke gør det. Der kan være tillægsgebyrer, hvis du er mellem 21 og 24 år. For at undgå uventede udgifter ved skranken bør du sikre, at du kender til eventuelle tillægsgebyrer.
Hvilken billejeforsikring skal jeg vælge, når jeg rejser til Aalborg?
Forsikringer ved billeje er ofte vidt forskellige på grund af en række forhold som eksempelvis køretøjets størrelse og førerens alder. Glem ikke at tjekke udbyderens vilkår og betingelser omhyggeligt, før du booker.