Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

MidtjyllandDanmark

I Midtjylland venter der oplevelser for alle aldre: Tag børnene med i zoologiske haver, nyd en shoppingtur med veninderne, eller udforsk den varierende natur.

Når du rejser til Midtjylland, kan du besøge Jyllands "hovedstad", udforske stemningsfulde småbyer eller komme tæt på naturen. Uanset hvad der interesserer dig, kan du finde det i denne region.

I Midtjylland finder du både charmerende små landsbyer og større byer, der har spillet en vigtig rolle i Danmarkshistorien. Besøg f.eks. den smukke Viborg Domkirke, og se nærmere på den gamle krypt fra det 11. århundrede. Eller nyd synet af de lave huse og brostensbelagte gader i en af Danmarks ældste købstæder, Ringkøbing.

Tag på storbyferie i Midtjylland ved at besøge Aarhus, som byder på masser af kultur, seværdigheder, shoppingmuligheder og udsøgte restauranter. Børn og barnlige sjæle vil more sig i Tivoli Friheden, hvor I kan køre i rutsjebaner og karruseller. Kom helt tæt på vilde dyr i pragtfulde omgivelser i enten Ree Park – Ebeltoft Safari, hvor I kan køre med damptoget ud over prærien, eller Skandinavisk Dyrepark, hvor de store havørne suser henover hovedet på jer.

Tilbring et weekendophold i Midtjylland med at vandre ad Hærvejen, som fører hele vejen gennem Jylland. Fra Silkeborg kan du sejle med verdens ældste hjuldamper, Hjejlen, til foden af Himmelbjerget, hvorfra du kan vandre til toppen og nyde den enestående udsigt over området. Er du til koncerter, har du rig mulighed for at opleve netop din yndlingskunstner i Midtjylland, bl.a. i Hernings Jyske Bank BOXEN, hvor store internationale stjerner som Coldplay og Adele tidligere har spillet.

Elsker du vandet, er en rejse til Midtjylland også det oplagte valg, da du her finder adskillige større og mindre vandløb og søer, bl.a. Danmarks længste vandløb, Gudenåen, det brusende Vesterhav og den roligere Limfjord. Du kan f.eks. fange østers og hummer i vandet ved Struer. Skal der fast grund under fødderne, kan du tage en tur på heden og beundre de mange farver.

Du kommer nemt til Midtjylland med toget, i bus eller i bil, da der er gode forbindelser fra resten af landet. Så det er bare med at komme afsted og opleve denne skønne region.

Populære byer i Midtjylland

Aarhus Rådhus som viser cykling
Aarhus
Kendt for Museer, Livemusik og Teatre

…"

Gode grunde til at tage afsted

  • Aarhus City Hall
    Aarhus City Hall
  • Aarhus Cathedral
    Aarhus Cathedral
  • Church of Our Lady
    Church of Our Lady
Vejle som viser en flod eller et vandløb, en bro og en solnedgang
Vejle
Kendt for Havne, Teatre og Kirker

…"

Skive
Viborg
Kendt for Søer, Museer og Naturparker

…"

Horsens
Horsens
Kendt for Historiske bygninger, Museer og Naturparker

…"

Skanderborg
Kendt for Søer, Slotte og Festivaller

…"

Holstebro som viser en bro og kulturarvsgenstande
Holstebro
Kendt for Kaffe, Business og Teatre

…"