Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Joob på trover

Hoteller i Roslev

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hoteller i Roslev

Hotel Pinenhus
3 out of 5
Pinen 3, Glyngore, Roslev
Prisen er DKK 895 pr. nat
9.4 km fra centrum
4/5Very Good! (243 anmeldelser)

"Fin sted dejlig stemning"…"

Anmeldelse fra 4. okt. 2019

Hotel Pinenhus
Roslev Vandrerhjem
3 out of 5
Viumvej 8, Roslev
Hent priser
3.26 km fra centrum
4.3/5Excellent! (30 anmeldelser)
Dejligt sted med god og venlig betjening

"Vi skulle bare have en enkelt overnatning ifm. en familiefest, der blev afholdt i nogle tilhørende lokaler. Alt var fint, og både mad og servering var helt upåklageligt og godt. Rummet med fire senge, hvor vi bare skulle bruge de to, var rummeligt, helt ok og til en meget fin pris. Stedet kan absolut ..."…"

Anmeldelse fra 8. okt. 2018

Roslev Vandrerhjem
Brænderiet Limfjorden Cabins
2.5 out of 5
Sundsørevej 4, Roslev, Jutland
Prisen er DKK 750 pr. nat
10.38 km fra centrum
Brænderiet Limfjorden Cabins
Lyst Sommerhus Beliggende i et Roligt Sommerhusområde med Udsigt ..
4 Stjernet Sommerhus i Roslev
JUNGETGÅRDVEJ 11, Roslev, Midtjylland
Hent priser
7.43 km fra centrum
4 Stjernet Sommerhus i Roslev
Sommerhus beliggende i det naturskønne område ved Astrup Vig ...
Hent priser
9.22 km fra centrum
Ingen anmeldelser
Da ist nichts in der Nähe

"Da ist nichts in der Nähe"…"

Anmeldelse fra 19. okt. 2019

Sommerhus beliggende i det naturskønne område ved Astrup Vig ...
3 Værelses Overnatning i Roslev
Hent priser
7.37 km fra centrum
3 Værelses Overnatning i Roslev
6 Person Feriebolig i Eskov Strandpark / Roslev
4 Person Feriebolig i Eskov Strandpark / Roslev
STRANDDALEN 99, Roslev, Midtjylland
Hent priser
8.91 km fra centrum
4 Person Feriebolig i Eskov Strandpark / Roslev
5 Person Feriebolig i Roslev
ESKOVVEJ 92, Roslev, Midtjylland
Hent priser
8.54 km fra centrum
Ingen anmeldelser
Skive, auch das Wikinger Dorf, obwohl man eine Weile fahren muss, um es zu erreichen.

"Skive, auch das Wikinger Dorf, obwohl man eine Weile fahren muss, um es zu erreichen."…"

Anmeldelse fra 28. jul. 2018

5 Person Feriebolig i Roslev
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Roslev
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotelophold i Roslev

Trænger du til ferie i afslappende og naturskønne omgivelser, er en overnatning i Roslev en oplagt ide. Den lille by ligger på halvøen Salling i Limfjorden, og du er derfor omgivet af dejlige strande til alle sider. Hertil kommer seværdigheder som Danmarks ældste og bedst bevarede middelalderborg, Spøttrup Middelalderborg, eller Limfjordsøen Fur. Skiveegnen og Mors byder på masser af familievenlige oplevelser året rundt, og derfor finder du mange forskellige overnatningsmuligheder i området. Udvalget af hoteller i Roslev by er ganske vist ikke stort, men du kan evt. overveje at kigge videre til nærliggende byer som Skive eller Farsø. Går du efter lidt ekstra luksus, er de dejlige hoteller ned til søerne i Viborg et godt bud. Er du blot på udkig efter en simpel og billig overnatning i Roslev, kan du booke et værelse på byens udmærkede vandrehjem. Du kommer sikkert til at bruge det meste af tiden uden for i den skønne natur alligevel! Overvej i den forbindelse at leje en bil i Roslev, da du så hurtigt og fleksibelt kan komme rundt til de mange spændende udflugtsmål.

Pakkerejser med hotel i Roslev

Skal din overnatning i Roslev bruges som udgangspunkt for store seværdigheder i området som Jesperhus Blomsterpark, Spøttrup Middelalderborg, Daugbjerg- eller Mønsted Kalkminer, kan du evt. undersøge mulighederne for en pakkerejse til Roslev. Her kan det være muligt at få en eller flere entrébilletter inkluderet i pakkeprisen, ligesom det formentlig vil være muligt at tilbooke flyrejse til Roslev via Karup eller Aalborg, hvis dette er relevant.

Overnatning i Roslev – oplevelser i nærheden

Seværdigheder i selve Roslev tæller Roslev Kirke og Roslev Mølle, men i kraft af den idylliske beliggenhed midt på den grønne Salling-halvø, stopper fritidsudbuddet skam ikke her. Den rolige og lave Limfjord er f.eks. perfekt til familievenlige dage på stranden. Vil du mere end bare at bade i fjorden, kan du skam også smage på den! Tag på muslingesafari og hent friske blåmuslinger i Limfjorden, eller vælg den nemme løsning, og få fjordens blå guld serveret frisk fra fjorden på blåmuslingefestivallen i april. Dit hotel i Roslev kan også danne rammen om en rigtig ø-ferie, hvis du vælger at aflægge Danmarks officielt smukkeste ø et besøg. Fur byder da også på et unikt naturlandskab med stejle kystklinter og forhistoriske spor af vulkansk aske, og så kan du oven i købet slukke tørsten i velbryggede varer fra øens helt eget bryggeri, Fur Bryghus. Vil du også gerne opleve lidt storbyhygge i forbindelse med din overnatning i Roslev, kan du besøge nærliggende Skive 15 km væk. Nyd stemningen på byens hyggelige havn, shop løs i de mange spændende butikker, eller lad dig forkæle på byens caféer og restauranter. Kulturinteresserede kan slå et slag forbi Skive Kunstmuseum, eller måske fortsætte et smut videre til den imponerende domkirke i Viborg. Viser vejret sig ikke fra sin bedste side, er det subtropiske badeland i Skive med bl.a. bølgebassin og vandrutsjebane en god løsning. Tørvejr er der helt sikkert også i Daugbjerg kalkgruber, der med sine 60 km minegange er verdens største kalkmine.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor er det bedste sted at overnatte i Roslev?
Hotel Pinenhus er et populært overnatningssted ifølge vores rejsedata. Dette hotel med 3 stjerner tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi. Roslev Vandrerhjem er en anden god valgmulighed til dit besøg.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Roslev?
Ja, de fleste af reservationerne er fuldt refunderbare, så længe du afbestiller inden overnatningsstedets afbestillingsfrist. Fristen ligger oftest 24-48 timer inden ankomst. Hvis din reservation ikke er refunderbar, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og få en refusion, så længe du afbestiller inden for 24 timer før din reservation. Indtast dine datoer, klik på “Søg”, og brug filteret “gratis afbestilling” for at få de bedste muligheder i Roslev.
Hvad er det bedste overnatningssted til en rejse med ungerne til Roslev?
Hotel Pinenhus er et hotel med 3 stjerner, der er velegnet for familier og tilbyder en restaurant og gratis parkering. Roslev Vandrerhjem er en anden mulighed til familieturen. Seværdigheder i området som Jesperhus JungleZoo byder på underholdning for hele familien.
Hvad er det bedste kæledyrsvenlige overnatningssted i Roslev?
Hotel Pinenhus er et hotel med hundevenlig profil, og det populære overnatningssted tilbyder en restaurant og en bar/lounge til dyrenes ejere. Roslev Vandrerhjem er en anden god valgmulighed, når du skal på ferie med dit kæledyr.
Hvilket overnatningssted er bedst til et ophold nær stranden i Roslev?
Hotel Pinenhus er et populært valg til en strandferie. Tag til Ertebølle Strand eller Nymølle Strand, hvor du kan hoppe direkte i vandet.
Hvilket golfhotel er bedst i Roslev?
Hotel Pinenhus er et hotel med 3 stjerner, der tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi, og overnatningsstedet er populært blandt golfspillere. En anden god valgmulighed er Roslev Vandrerhjem, hvis du gerne vil overnatte nær en golfbane under dit ophold.
Hvilket spahotel er det bedste i Roslev?
Hotel Pinenhus er et meget populært spahotel ved stranden med en restaurant og en bar. Hvorfor ikke bruge lidt tid på at slappe af i spabadet?
Hvordan er det at overnatte i Roslev?
Roslev har masser at byde på, heriblandt sine golfbaner, sine monumenter og sine restauranter. I Roslev finder du 121 hoteller og andre overnatningssteder at vælge mellem.
Hvad skal jeg se i Roslev?
Nogle af områdets andre seværdigheder er Fur Bryghus, Jesperhus Blomsterpark og Spøttrup Borg. Her i området finder du også Hjarbæk Fjord Golfklub og Himmerland Golf & Country Club.
Hvordan er vejret i Roslev?
Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 14°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 2°C. I Roslev regner det i gennemsnit 942 mm om året.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Roslev

Flere valgmuligheder