Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Viborg

Se alle udlejningsbiler i Viborg

Billeje Viborg – oplev Jylland

Lej bil i Viborg, og oplev én af Danmarks ældste byer. Viborg og omegn byder på et væld af aktiviteter og attraktioner for alle aldre. Skal du på tur til Viborg med kæresten, familien eller vennerne, så finder I oplevelser for enhver smag, og med en lejebil i Viborg kommer I nemt og bekvemt rundt til de steder, I ønsker at opleve.

Viborgs beliggenhed i Midtjylland fungerer som et suverænt udgangspunkt for jer, der også ønsker at opleve andre spændende jyske byer. Så med jeres lejebil i Viborg ligger oplevelserne for jeres fødder. Hvad venter I på? Lej bil i Viborg, og oplev den jyske charme fra førersædet.

Billig biludlejning i Viborg

Når du planlægger din ferie, kan du være heldig at finde billige flybilletter til Viborg via Aalborg Lufthavn, som er den nærmeste. Herfra er det muligt at finde en billig udlejningsbil til Viborgferien, da Aalborg Lufthavn har gode biludlejningsmuligheder. Køreturen fra Aalborg Lufthavn til Viborg tager ca. en times tid, og så er du vel ankommet til dit hotel i Viborg. Det kan anbefales at tjekke op på, om hotellet tilbyder parkeringsfaciliteter, så du slipper for at køre rundt og lede efter ledige parkeringspladser i en ukendt by.

Billeje Viborg – kør ud i naturen

Har du lejet bil i Viborg, har du alle forudsætninger for at opleve skøn dansk natur, og Viborg omegn byder på mange spændende naturområder, bland andet hedeområder, kuperede bakker, vildtreservat og massevis af parker. Kør f.eks. til Dollerup Bakker, som kun ligger 8 km fra Viborg. Området byder på et spændende og varieret landskab med dramatiske skrænter, frodige skove og lyngklædte bakker. Nyd din madpakke, mens du beriges med den billedskønne udsigt til Hald Sø. Skal næste naturoplevelse være ved Limfjorden? Gudenåen? Eller Hjarbæk Fjord? Du bestemmer! Med billig billeje i Viborg kommer du uden besvær rundt i det jyske.

Billeje Viborg – med børnene på bagsædet

Viborg er det perfekte sted for børnefamilien, for aktiviteterne står i kø og kan opleves uanset vejret. På en solskinsdag kan I tage på udflugt til Hvolris Jernalderlandsby, som er et friluftsmuseum beliggende i Skals Ådal ca. 20 km fra Viborg. Det store naturområde rummer skulpturlund, naturlegeplads, stier m.m. Selv på en regnvejrsdag byder Viborg omegn på oplevelser, og med en lejebil i Viborg kommer I ubesværet fra sted til sted, så I slipper for triste ansigter. Tag f.eks. en tur i Viborg Svømmehal, eller besøg Daugbjerg Kalkgruber, hvor I kan opleve røveren Jens Langknivs og flagermusenes gemmested. Mulighederne er mange, når I lejer bil i Viborg.

Biludlejning Viborg – bliv forelsket på ny

Trænger du og kæresten til en pause fra hverdagens rutiner, er en tur til Viborg et godt bud. Her venter dejlige oplevelser, hvor I rigtig kan nyde hinandens selskab. Benyt jer af leje af bil i Viborg, og tag på romantiske udflugter i den jyske natur, eller kør fra by til by og oplev byernes forskellige særpræg. Med de oplevelser en lejebil i Viborg kan give jer, kan I blive helt forelskede på ny.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Viborg

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Viborg?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning DKK 446 i Viborg.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Viborg?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Viborg er DKK 472.

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Viborg?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Viborg?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Viborg

Udforsk Viborg med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!