COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Viborg
Rejseguide

Skive som omfatter en plads eller et torv og historiske bygningsværker

Oplev stemningsfyldte middelaldergader, historiske seværdigheder og enestående naturoplevelser på en rejse til Viborg. Besøg tilmed en af verdens største kalkminer.

På en tur rundt i Viborg kan du besøge flere kirker og historiske museer eller shoppe løs i butikkerne i de hyggelige gader. Tilbring et weekendophold med at vandre ad Hærvejen, eller lej en cykel, og udforsk naturen i og omkring byen. Er du til vandaktiviteter, kan du sejle på en af søerne eller besøge Limfjorden.

Når du rejser til Viborg, befinder du dig i en af de ældste byer i Danmark, som kan dateres tilbage til slutningen af 900-tallet. Få mere at vide om byens historie på Viborg Museum, eller læg vejen forbi Hvolris Jernalderlandsby, hvor du selv kan blive en del af historien ved at se og prøve kræfter med gamle håndværk.

Besøg Viborg Domkirke, og oplev det smukke kirkerum med de store hvælvinger samt den oprindelige krypt. Den nuværende kirke kan dateres tilbage til 1800-tallet, da den oprindelige kirke fra 1100-tallet har været ramt af adskillige brande. Med sin centrale placering i Jylland er det nemt at komme til Viborg i bil. Der er også gode togforbindelser til både Struer, Aarhus og København, og ved Viborg station er der en større rutebilstation, hvorfra der er forbindelser til flere forskellige steder i både Nord-, Midt- og Østjylland.

I en af verdens største kalkgruber, Mønsted Kalkgruber, kan du udforske de endeløse labyrinter og se film i den underjordiske biograf, mens flagermusene suser hen over hovedet på dig, og i sommermånederne kan du køre med det lille tog. I Daugbjerg Kalkgruber kan du tage på skattejagt og få mere at vide om røveren Jens Langkniv.

Børn vil elske et besøg i AQUA Akvarium og Dyrepark, som giver et indblik i dyrelivet i danske søer og vandløb. Tilbring et par timer med at hoppe i kæmpemæssige hoppeborge og spille forskellige boldspil i Viborg Legeland. Rejser du uden børn, kan du nyde en stille stund på et af byens gallerier og tage med på rundvisning på Viborg Bryghus, hvor du kan smage på husets specialiteter.

Viborg er den perfekte destination, hvis du ønsker at besøge en by med historiske seværdigheder. Oplev også helt unik natur i kalkgruberne.

Golf Hotel Viborg
Golf Hotel Viborg
4 out of 5
Hans Tausens Allé 2, Viborg
Prisen er DKK 1.295 pr. nat fra 8. maj til 8. maj
Dette hotel ligger i hjertet af Viborg, kun 10 minutters gang fra Viborg Domkirke, Latinerhaven og Skovgård Museum. Derudover ligger Sortebrødre Kirke og Viborg ...
4.1/5Very Good! (627 anmeldelser)
"Ingen vandtryk i brus Ellers ok"

Anmeldelse fra 22. dec. 2020

Golf Hotel Viborg
Palads Hotel
Palads Hotel
3 out of 5
Sct. Mathias Gade 5, 1. floor, Viborg
Prisen er DKK 876 pr. nat fra 8. maj til 8. maj
Dette hotel ligger i hjertet af Viborg, kun 10 minutters gang fra Viborg Stiftsmuseum, Sortebrødre Kirke og Skovgård Museum. Derudover ligger Latinerhaven og ...
4/5Very Good! (357 anmeldelser)
"super ophold i kæledyrsvenligt værelse"

Anmeldelse fra 23. nov. 2020

Palads Hotel
Farm61
Farm61
2.5 out of 5
Tindbaekvej 61, Tindbaek, Tjele
Prisen er DKK 550 pr. nat fra 8. maj til 8. maj
Dette gæstehus ved stranden ligger i Tjele, ca. 20 km fra Statens Naturhistoriske Museum, Fladbro Skov og AutoC Park Randers. Derudover ligger Energimuseet og ...
4.5/5Wonderful! (42 anmeldelser)
Badehotelet
"De køre badehotelet tema, skal opleves"

Anmeldelse fra 27. jun. 2020

Farm61
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Søkig
Søkig
3 out of 5
34 Koldingvej, Viborg
Prisen er DKK 949 pr. nat fra 8. maj til 8. maj
Dette lejlighedskompleks ligger i Viborg, kun 2 km fra Sortebrødre Kirke, Viborg Stiftsmuseum og Skovgård Museum. Derudover ligger Latinerhaven og Viborg Domkirke ...
Søkig
Classy Holiday Home in Højslev With Table Football
Classy Holiday Home in Højslev With Table Football
3.5 out of 5
LIVØVEJ 64, Højslev, Midtjylland
Dette feriested ligger i Højslev, kun 8,9 km fra Hjarbæk Fjord Golfklub og 19 km fra Kulturcenter Limfjord. Derudover ligger Skive Trav og Mønsted Kalkgruber ...
Classy Holiday Home in Højslev With Table Football
Spacious Holiday Home in Skals With Private Whirlpool
Spacious Holiday Home in Skals With Private Whirlpool
4 out of 5
SUNDVEJ 74A, Skals, Midtjylland
Dette feriested med luksusfaciliteter ligger i Skals, kun 6,8 km fra Hjarbæk Fjord Golfklub og ca. 25 km fra Viborg Stadion og Skive Trav. Derudover ligger Latinerhaven ...
Spacious Holiday Home in Skals With Private Whirlpool
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Viborg

Byer i nærheden af Viborg