Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

ViborgDanmark

Oplev stemningsfyldte middelaldergader, historiske seværdigheder og enestående naturoplevelser på en rejse til Viborg. Besøg tilmed en af verdens største kalkminer.

På en tur rundt i Viborg kan du besøge flere kirker og historiske museer eller shoppe løs i butikkerne i de hyggelige gader. Tilbring et weekendophold med at vandre ad Hærvejen, eller lej en cykel, og udforsk naturen i og omkring byen. Er du til vandaktiviteter, kan du sejle på en af søerne eller besøge Limfjorden.

Når du rejser til Viborg, befinder du dig i en af de ældste byer i Danmark, som kan dateres tilbage til slutningen af 900-tallet. Få mere at vide om byens historie på Viborg Museum, eller læg vejen forbi Hvolris Jernalderlandsby, hvor du selv kan blive en del af historien ved at se og prøve kræfter med gamle håndværk.

Besøg Viborg Domkirke, og oplev det smukke kirkerum med de store hvælvinger samt den oprindelige krypt. Den nuværende kirke kan dateres tilbage til 1800-tallet, da den oprindelige kirke fra 1100-tallet har været ramt af adskillige brande. Med sin centrale placering i Jylland er det nemt at komme til Viborg i bil. Der er også gode togforbindelser til både Struer, Aarhus og København, og ved Viborg station er der en større rutebilstation, hvorfra der er forbindelser til flere forskellige steder i både Nord-, Midt- og Østjylland.

I en af verdens største kalkgruber, Mønsted Kalkgruber, kan du udforske de endeløse labyrinter og se film i den underjordiske biograf, mens flagermusene suser hen over hovedet på dig, og i sommermånederne kan du køre med det lille tog. I Daugbjerg Kalkgruber kan du tage på skattejagt og få mere at vide om røveren Jens Langkniv.

Børn vil elske et besøg i AQUA Akvarium og Dyrepark, som giver et indblik i dyrelivet i danske søer og vandløb. Tilbring et par timer med at hoppe i kæmpemæssige hoppeborge og spille forskellige boldspil i Viborg Legeland. Rejser du uden børn, kan du nyde en stille stund på et af byens gallerier og tage med på rundvisning på Viborg Bryghus, hvor du kan smage på husets specialiteter.

Viborg er den perfekte destination, hvis du ønsker at besøge en by med historiske seværdigheder. Oplev også helt unik natur i kalkgruberne.

Mest populære hoteller i Viborg

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Palads Hotel
Palads Hotel
3 out of 5
Sct. Mathias Gade 5, 1. floor, Viborg
DKK 956
pr. nat
4. apr. – 5. apr.

Dette hotel ligger i hjertet af Viborg, kun 10 minutters gang fra Viborg Stiftsmuseum, Sortebrødre Kirke og Skovgård Museum. Derudover ligger Latinerhaven og ...

4/5Very Good! (269 anmeldelser)

"Blev opgraderet til suite uden beregning!"…"

Anmeldelse fra 2. jan. 2020

Palads Hotel
Hotel Skivehus
Hotel Skivehus
3 out of 5
Sdr. Boulevard 1., Skive
DKK 985
pr. nat
5. apr. – 6. apr.

Dette hotel ligger i Skive, kun 2,7 km fra Kulturcenter Limfjord og 4,1 km fra Skive Trav. Derudover ligger Mønsted Kalkgruber og Spøttrup Borg ca. 20 km derfra. ...

4.2/5Excellent! (106 anmeldelser)

"Lidt kedeligt / gammeldags værelse men ellers fint"…"

Anmeldelse fra 4. dec. 2019

Hotel Skivehus
Roslev Vandrerhjem
Roslev Vandrerhjem
3 out of 5
Viumvej 8, Roslev

Dette hostel ligger i Roslev, ca. 20 km fra Jesperhus JungleZoo, Jesperhus Blomsterpark og Hojriis Slot. Derudover ligger Spøttrup Borg og Kulturcenter Limfjord ...

4.3/5Excellent! (30 anmeldelser)
Dejligt sted med god og venlig betjening

"Vi skulle bare have en enkelt overnatning ifm. en familiefest, der blev afholdt i nogle tilhørende lokaler. Alt var fint, og både mad og servering var helt upåklageligt og godt. Rummet med fire senge, hvor vi bare skulle bruge de to, var rummeligt, helt ok og til en meget fin pris. Stedet kan absolut ..."…"

Anmeldelse fra 8. okt. 2018

Roslev Vandrerhjem

Viborg – anmeldelser

4.3

Populær destination

5 - Fremragende
3
5 - Fremragende 25%
4 - God
9
4 - God 75%
3 - Okay
0
3 - Okay 0%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

4/5 - God

Verificeret rejsende

22. feb. 2020

Hyggelig by som jeg gerne besøger igen.

Andre byer som Viborg

Vejle
Billede af Vejle
Vejle
Aarhus
Billede af Aarhus
Aarhus
Kristianstad
Billede af Kristianstad
Kristianstad
Draguignan
Billede af Draguignan
Draguignan