Skive

Rejseguide
Billede leveret af expedia
Tag på en rejse til Skive, og nyd den friske luft, besøg heltenestående naturseværdigheder, og oplev en bid af Danmarkshistorien.

Naturen er i højsædet, når du rejser til Skive, da du her finder både den smukke Limfjord og frodige skove. Nyd godt af de mange aktiviteter til lands eller til vands, eller gå på jagt efter spændende antikviteter eller den nyeste mode i byens hyggelige butikker.Tilbring et weekendophold i Skive med at nyde naturen. Benyt muligheden for at ro i kajak på Limfjorden, eller hop i badetøjet, og mor dig i de kølige bølger. Du kan også snøre vandrestøvlerne og udforske området til fods, og du kan sagtens lokke børnene med på en morsom vandretur, hvis I følger Trolderuterne.Området er også et paradis for lystfiskere, da der ud over fjorden også er adskillige vandløb og åer i området. I Limfjorden kan du samle østers, som du kan nyde sammen med et køligtglas bobler, og ved Glyngøre kan du fange rejer og krabber.Under et ophold i Skive må du ikke snyde dig selv for et besøg i en af de to kalkminer. Mønsted Kalkgruber er verdens største kalkmine, og her kan du opleve mere end 60 km gange og rum i alle størrelser, se en film i den underjordiske biograf eller køre en tur med minetoget. Daugbjerg Kalkgruber er det største overvintringssted for flagermus i Danmark, og hvis du kommer om foråret eller efteråret, kan du se dem flyve ind og ud af gruberne. Begge steder kan du deltage i rundvisninger og høre spændende fortællinger og myter om gruberne.Er du interesseret i historie, må du ikke gå glip af et besøg i Vor Frue Kirke, hvor du kan beundre de smukke kalkmalerier i kirkens hvælvinger. Kør også en tur til Spøttrup Middelalderborg, hvor du kan se, hvordan livet blev levet i middelalderen.Trænger du til en rolig stund i smukke omgivelser, kan du nyde en runde golf påen af de to nærliggende golfbaner.Skive har oplevelser for alle. Lad dig betage af de unikke kalkgruber, nyd den friske luft og den uovertrufne udsigt, og tilbring kvalitetstid sammen med dem, du holder allermest af.

Hotel Strandtangen
Hotel Strandtangen
3 out of 5
Strandvejen 28, Skive
Prisen er 1.340 kr. pr. nat fra 25. jun. til 26. jun.
1.340 kr.
pr. nat
25. jun. – 26. jun.
Overnat på dette hotel ved stranden i Skive, som har 3 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og udendørs pool. De populære seværdigheder Skive ...
9/10 Wonderful! (345 anmeldelser)
"Skøn beliggenhed med Rene nydelige værelser."

Anmeldelse fra 5. jan. 2024

Hotel Strandtangen
Hotel Skivehus
Hotel Skivehus