Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

Hoteller i Skive

Skive, Midtjylland, Danmark

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hoteller i Skive

Roslev Vandrerhjem
3 out of 5
Viumvej 8, Roslev
Hent priser
15.41 km fra centrum
4.3/5Excellent! (30 anmeldelser)
Dejligt sted med god og venlig betjening

"Vi skulle bare have en enkelt overnatning ifm. en familiefest, der blev afholdt i nogle tilhørende lokaler. Alt var fint, og både mad og servering var helt upåklageligt og godt. Rummet med fire senge, hvor vi bare skulle bruge de to, var rummeligt, helt ok og til en meget fin pris. Stedet kan absolut ..."…"

Anmeldelse fra 8. okt. 2018

Roslev Vandrerhjem
Tambohus Kro & Badehotel
3 out of 5
Tambogade 37, Tambohuse, Thyholm
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 699
pr. nat
31. mar. – 1. apr.
27.93 km fra centrum
4.1/5Very Good! (72 anmeldelser)

"I høj grad et godt sted"…"

Anmeldelse fra 10. nov. 2019

Tambohus Kro & Badehotel
Motel Skive
3 out of 5
Skyttevej 13C, Skive
DKK 595
pr. nat
1. apr. – 2. apr.
2.33 km fra centrum
4.4/5Excellent! (27 anmeldelser)
Udmærket

"Udmærket i forhold til prisen, lidt irriterende at der kun er check in mellem 16.00 og 18.00"…"

Anmeldelse fra 7. okt. 2019

Motel Skive
Hotel Strandtangen
4 out of 5
Strandvejen 28, Skive
DKK 1.075
pr. nat
17. apr. – 18. apr.
1.67 km fra centrum
4.4/5Wonderful! (180 anmeldelser)
Skøn beliggenhed

"Dejligt hotel med skøn beliggenhed og rigtig god service fra personalets side. Jeg vil helt klart anbefale dette hotel"…"

Anmeldelse fra 30. okt. 2019

Hotel Strandtangen
Mejrup Bed & Breakfast
2.5 out of 5
Provst Lønstrups Vej 26, Holstebro
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 400
pr. nat
7. apr. – 8. apr.
30.39 km fra centrum
4.7/5Exceptional! (43 anmeldelser)

"Pris og faciliteter passer godt sammen.........................................................."…"

Anmeldelse fra 2. jun. 2019

Mejrup Bed & Breakfast
Højslev Kro
3.5 out of 5
Viborgvej 220, Haslev, Højslev
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 695
pr. nat
31. mar. – 1. apr.
5.15 km fra centrum
4/5Very Good! (135 anmeldelser)

"Jeg ringede for at bestille, men der var udsolgt. Dagen efter havde jeg købt i gennm hotels.com men havde ikke mulighed for at benytte det. Da Jeg ringede for at af bestille var der ingen problemer."…"

Anmeldelse fra 23. nov. 2019

Højslev Kro
Best Western Hotel Skivehus
3 out of 5
Sdr. Boulevard 1, Skive
Hent priser
0.04 km fra centrum
3.8/5Good! (307 anmeldelser)
Super kundeservice

"Fantastisk kundeservice leveret af receptionen. Hele tiden opmærksom på gæsternes ve og vel fra ankomst til udtjekning."…"

Anmeldelse fra 17. dec. 2018

Best Western Hotel Skivehus
Golf Hotel Viborg
4 out of 5
Hans Tausens Allé 2, Viborg
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 1.295
pr. nat
31. mar. – 1. apr.
27.01 km fra centrum
4/5Very Good! (559 anmeldelser)

"Vi havde en enkelt overnatning på Golf Hotel Viborg. Hyggeligt sted, og sødt og imødekommende personale både i receptionen og restauranten. Og fantastisk beliggenhed!"…"

Anmeldelse fra 24. dec. 2019

Golf Hotel Viborg
Hotel Pinenhus
3 out of 5
Pinen 3, Glyngore, Roslev
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 895
pr. nat
1. apr. – 2. apr.
22.49 km fra centrum
4/5Very Good! (237 anmeldelser)

"Fin sted dejlig stemning"…"

Anmeldelse fra 4. okt. 2019

Hotel Pinenhus
Hotel Egeskoven
2.5 out of 5
Egeskovvej 26, Viborg
DKK 795
pr. nat
31. mar. – 1. apr.
26.82 km fra centrum
Hotel Egeskoven
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Skive
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Skive

Hotel i Skive: Skive byder på en charmerende blanding af natur, historie og kultur, og med sin placering lige ved Limfjorden er byen det perfekte udgangspunkt at opleve Limfjordsområdet og halvøen Salling fra. Byen har et varieret udvalg af aktiviteter, og du kan for eksempel vælge at bo på et luksushotel med fire stjerner, en traditionel dansk kro eller et billigt hotel.

Hotelophold ved Skiveegnens kystlinje

Skiveegnens næsten 200 kilometer lange kystlinje vil uden tvivl begejstre både voksne og børn, og de fleste af strandene er yderst børnevenlige med masser af plads. Hele fire strande og to havne på Skiveegnen er tildelt det Blå Flag, og mange af dem har både badebroer, toiletter og parkeringspladser til rådighed. Aktive besøgende kan med fordel besøge Grynderup Strand nord for Glyngøre, der har gode forhold til windsurfing, eller Marienlyst Strand, hvor Skive Windsurfing Klub holder til. Hvis du overnatter på et hotel i Skive By er Skive Strand bestemt også et besøg værd. Den ligger tæt på både havneområdet, bymidten og Krabbesholm Skov, der har flot natur og masser af gode stier. Fjorden bruges også til forskellige vandaktiviteter såsom sejllads og lystfiskeri.

Historiske gader og spændende seværdigheder

Skive blev grundlagt helt tilbage i 1231, men de fleste af bymidtens huse stammer fra slutningen af 1800-tallet eller starten af 1900-tallet. Skives kirke, Vor Frue Kirke, blev opført omkring år 1200 og er en vigtig del af lokalmiljøet. Middelalderkirken er blevet udvidet flere gange, og da den stod til at blive revet ned i slutningen af 1800-tallet, fandt man ved et tilfælde de smukke kalkmalerier, som i dag er kirkens stolteste element.

Hvis du vil lære mere om byens lokalmiljø, kan du besøge Skive Museum, der blev grundlagt i 1942. Museet har indtil flere udstillinger der udforsker tre vigtige perioder i egnens historie via blandede genstande såsom rav, mosefund og cykler. Museets mere nutidige udstilling har moderne kunstværker af bl.a. Per Kirkeby og Jens Søndergaard. Børn vil elske at opleve, hvordan det var at være barn i omkring år 1900, på den interaktive udstilling Gadespejlet.

Efter en kulturel eftermiddag kan du passende gå ned til lystbådehavnen, Skive Søsports Havn, der ligger ned til Skive Fjord med Krabbesholm Skov i baggrunden. Se om du kan få øje på en af byens 15 udendørs kunstværker fra 2008, der alle beskæftiger sig med temaerne lys, vand eller fisk, når du går gennem byen.

Oplevelser for enhver smag

Skive byder ikke kun på interessante historiske seværdigheder, men har også flere forskellige aktiviteter for hele familien. Skive Teater, der har underholdt byens borgere i 125 år, er bestemt et besøg værd og er en vigtig del af byens kulturliv. Du kan også besøge byens travbane, Skive Trav, der ligger i den sydlige udkant af Skive og som er kendt for at have trænet den berømte travhest, Tarok. Byen er også kendt for sin hyggelige festival, Skive Festival, der bringer et ungt, dynamisk miljø til byen hver juni. .

20 minutter i bil fra Skive centrum ligger Spøttrup Borg, en klassisk middelalderborg med voldgrav, riddersal og en smuk park med udsigt ned til Limfjorden. Du kan også besøge Skiveegnens ældste og eneste privatejede herregård, Starupgaard, der er åben for offentligheden. Herregården har en stor samling af malerier, møbler og andre kunstgenstande fra det 17. til det 19. århundrede og huser også en af landets største antikvitetsforhandlere.

Hotelbooking: Skive

Søg efter dit perfekte hotel i Skive. Find et billigt hotel i Skive nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Skive, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Skive på dine foretrukne datoer.

Expedia tilbyder også reservation af flybilletter samt leje af bil i Skive. Du kan spare penge, når du booker bil og hotel samtidigt.

Ofte stillede spørgsmål

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Skive

Flere valgmuligheder