Danmark har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Hoteller i Skive

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hoteller i Skive

Danhostel Nykøbing Mors
4 out of 5
Øroddevej 15, Nykøbing Mors
Prisen er DKK 550 pr. nat
26.92 km fra centrum
4.2/5Excellent! (25 anmeldelser)

"Der var de fornødne redskaber til en enkelt overnatning"…"

Anmeldelse fra 3. jul. 2020

Danhostel Nykøbing Mors
Plexus Hytterne
2.5 out of 5
23A Idomlundvej, Holstebro
Prisen er DKK 500 pr. nat
41.82 km fra centrum
4.4/5Excellent! (5 anmeldelser)

"God - vi skulle bruge et sted at sove."…"

Anmeldelse fra 27. feb. 2020

Plexus Hytterne
Hvalpsund Færgekro
3 out of 5
Sundvej 87, Farsø
Prisen er DKK 999 pr. nat
17.94 km fra centrum
4.1/5Very Good! (68 anmeldelser)

"Vi har netop haft ophold på Hvalpsund Færgekro, og dette sted kan absolut anbefales. Alt er i orden, rent, og dejlig mad, og super betjening. Vh. Jonna"…"

Anmeldelse fra 12. jul. 2020

Hvalpsund Færgekro

Få adgang til lavere priser

Med medlemspriser kan du lige nu spare mindst 10% på tusindvis af overnatningssteder.
Motel Skive
3 out of 5
Skyttevej 13C, Skive
Prisen er DKK 595 pr. nat
2.33 km fra centrum
4.3/5Excellent! (29 anmeldelser)

"Kan absolut anbefales. God betjening og hyggelig atmosfære. Man skal jo lige huske på det er et Motel og dermed prisen - og ikke et Hotel ! Har overnattet to gange og kommer gerne igen. Og så ligger det praktisk i forbindelse Kulturcenter Limfjord."…"

Anmeldelse fra 27. jan. 2020

Motel Skive
DGI Huset Herning
3 out of 5
Kousgaards Plads, Herning
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 995 pr. nat
47.72 km fra centrum
4.1/5Very Good! (615 anmeldelser)
Perfekt

"Venlig og hjælpsom betjening. Dejlig værelse rent og pænt. alt i alt en dejlig oplevelse. PS. Når man er handicappet som min mand er det dejligt at man med "guldkort" kan "gå" over til MCH :-)"…"

Anmeldelse fra 6. mar. 2020

DGI Huset Herning
Hotel Strandtangen
4 out of 5
Strandvejen 28, Skive
Prisen er DKK 1.075 pr. nat
1.67 km fra centrum
4.4/5Wonderful! (180 anmeldelser)
Skøn beliggenhed

"Dejligt hotel med skøn beliggenhed og rigtig god service fra personalets side. Jeg vil helt klart anbefale dette hotel"…"

Anmeldelse fra 30. okt. 2019

Hotel Strandtangen
Tambohus Kro & Badehotel
3 out of 5
Tambogade 37, Tambohuse, Thyholm
Prisen er DKK 799 pr. nat
27.93 km fra centrum
4.1/5Very Good! (74 anmeldelser)

"I høj grad et godt sted"…"

Anmeldelse fra 10. nov. 2019

Tambohus Kro & Badehotel
Grand Hotel Struer
3 out of 5
Østergade 24, Struer
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 795 pr. nat
27.86 km fra centrum
3.8/5Good! (205 anmeldelser)

"Dejligt hotel, rent og pænt og god service."…"

Anmeldelse fra 14. feb. 2020

Grand Hotel Struer
Struer Town House
3 out of 5
11 Nygade, Struer
Prisen er DKK 600 pr. nat
27.59 km fra centrum
5/5Exceptional! (5 anmeldelser)
Hygge fir😋alle penge

"Skønt sted pænt og rent Dejlig tæt ved by og samtidig meget stille. Skøn have som kunne benyttes super service selvom mit tog var meget forsinket blev jeg vist rundt og budt velkommen"…"

Anmeldelse fra 8. jul. 2019

Struer Town House
Hotel Pinenhus
3 out of 5
Pinen 3, Glyngore, Roslev
Prisen er DKK 895 pr. nat
22.49 km fra centrum
4/5Very Good! (243 anmeldelser)

"Fin sted dejlig stemning"…"

Anmeldelse fra 4. okt. 2019

Hotel Pinenhus
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Skive
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Skive

Hotel i Skive: Skive byder på en charmerende blanding af natur, historie og kultur, og med sin placering lige ved Limfjorden er byen det perfekte udgangspunkt at opleve Limfjordsområdet og halvøen Salling fra. Byen har et varieret udvalg af aktiviteter, og du kan for eksempel vælge at bo på et luksushotel med fire stjerner, en traditionel dansk kro eller et billigt hotel.

Hotelophold ved Skiveegnens kystlinje

Skiveegnens næsten 200 kilometer lange kystlinje vil uden tvivl begejstre både voksne og børn, og de fleste af strandene er yderst børnevenlige med masser af plads. Hele fire strande og to havne på Skiveegnen er tildelt det Blå Flag, og mange af dem har både badebroer, toiletter og parkeringspladser til rådighed. Aktive besøgende kan med fordel besøge Grynderup Strand nord for Glyngøre, der har gode forhold til windsurfing, eller Marienlyst Strand, hvor Skive Windsurfing Klub holder til. Hvis du overnatter på et hotel i Skive By er Skive Strand bestemt også et besøg værd. Den ligger tæt på både havneområdet, bymidten og Krabbesholm Skov, der har flot natur og masser af gode stier. Fjorden bruges også til forskellige vandaktiviteter såsom sejllads og lystfiskeri.

Historiske gader og spændende seværdigheder

Skive blev grundlagt helt tilbage i 1231, men de fleste af bymidtens huse stammer fra slutningen af 1800-tallet eller starten af 1900-tallet. Skives kirke, Vor Frue Kirke, blev opført omkring år 1200 og er en vigtig del af lokalmiljøet. Middelalderkirken er blevet udvidet flere gange, og da den stod til at blive revet ned i slutningen af 1800-tallet, fandt man ved et tilfælde de smukke kalkmalerier, som i dag er kirkens stolteste element.

Hvis du vil lære mere om byens lokalmiljø, kan du besøge Skive Museum, der blev grundlagt i 1942. Museet har indtil flere udstillinger der udforsker tre vigtige perioder i egnens historie via blandede genstande såsom rav, mosefund og cykler. Museets mere nutidige udstilling har moderne kunstværker af bl.a. Per Kirkeby og Jens Søndergaard. Børn vil elske at opleve, hvordan det var at være barn i omkring år 1900, på den interaktive udstilling Gadespejlet.

Efter en kulturel eftermiddag kan du passende gå ned til lystbådehavnen, Skive Søsports Havn, der ligger ned til Skive Fjord med Krabbesholm Skov i baggrunden. Se om du kan få øje på en af byens 15 udendørs kunstværker fra 2008, der alle beskæftiger sig med temaerne lys, vand eller fisk, når du går gennem byen.

Oplevelser for enhver smag

Skive byder ikke kun på interessante historiske seværdigheder, men har også flere forskellige aktiviteter for hele familien. Skive Teater, der har underholdt byens borgere i 125 år, er bestemt et besøg værd og er en vigtig del af byens kulturliv. Du kan også besøge byens travbane, Skive Trav, der ligger i den sydlige udkant af Skive og som er kendt for at have trænet den berømte travhest, Tarok. Byen er også kendt for sin hyggelige festival, Skive Festival, der bringer et ungt, dynamisk miljø til byen hver juni. .

20 minutter i bil fra Skive centrum ligger Spøttrup Borg, en klassisk middelalderborg med voldgrav, riddersal og en smuk park med udsigt ned til Limfjorden. Du kan også besøge Skiveegnens ældste og eneste privatejede herregård, Starupgaard, der er åben for offentligheden. Herregården har en stor samling af malerier, møbler og andre kunstgenstande fra det 17. til det 19. århundrede og huser også en af landets største antikvitetsforhandlere.

Hotelbooking: Skive

Søg efter dit perfekte hotel i Skive. Find et billigt hotel i Skive nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Skive, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Skive på dine foretrukne datoer.

Expedia tilbyder også reservation af flybilletter samt leje af bil i Skive. Du kan spare penge, når du booker bil og hotel samtidigt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor er det bedste sted at overnatte i Skive?
Motel Skive er højt anset blandt Expedias rejsende. Denne ejendom med 3 stjerner tilbyder gratis Wi-Fi og gratis parkering. Andre populære muligheder baseret på anmeldelser fra rejsende inkluderer Hotel Strandtangen og Hotel Skivehus.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Skive?
Ja, de fleste af hotelreservationerne er refunderbare, så længe du afbestiller inden for hotellets afbestillingsvindue. Fristen er som regel mellem 24 og 48 timer inden planlagt indtjekning. Hvis du har en reservation, som ikke er refunderbar, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og få en refusion inden for 24 timer før din reservation. Indtast dine datoer, klik på “Søg”, og filtrer efter “gratis afbestilling” for at se de mest populære tilbud i Skive.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Skive

Flere valgmuligheder