Billige flybilletter til Skive

Om Skive

Expedia-flyrejser til Skive

Hvis du er på udkig efter fly til Skive, er der ingen der har større udvalg end Expedia.dk - flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Skive og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Skive med et hotelophold.

Afbudsrejser til Skive giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnlig Expedia for disse lavpris flyrejser til Skive - de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring omkring din flyrejse til Skive, kan du kontakte vores Expedia kundeservice, der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Når du booker indenrigs- eller undenrigsflyvning til Skive hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Skive?
Der er én lufthavn i Skive, nemlig København (CPH-Kastrup Lufthavn).
Kan jeg flyve til Skive i øjeblikket?
Tjek vores COVID-19-rejserådgiver for at læse alt om de gældende rejserestriktioner for Skive, inden du skal flyve. Alt fra krav om karantæne til sundhedsvejledninger vises her, så du kan holde dig ajour.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Skive?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Skive, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Skive med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Skive, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Skive?
53 flyselskaber flyver til Skive fra 131 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Skive?
British Airways og SAS har mange afgange til Skive. Hop på et fly fra British Airways i London, hvorfra de fleste rejsende flyver.
Hvor mange direkte fly er der til Skive?
Er du ved at planlægge en fantastisk tur til Skive? Med 2.088 direkte fly ugentligt er det heldigvis nemt at komme dertil.
Hvor afgår de mest populære fly til Skive fra?
Rejsende flyver ofte fra Oslo, Vänern og Ashford, når de skal til Skive.
Hvor lang tid tager det at flyve til Skive Lufthavn?
Hvis det er Oslo, du rejser fra, kommer du til at være om bord i omkring 1 time og 10 minutter, inden du lander i Skive. Fra lufthavnsterminalen i Vänern tager det som regel 1 time og 10 minutter, og fra Ashford varer det 1 time og 58 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Skive?
De fleste rutinerede rejsende vil sige, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flybillet. Priserne vil typisk være dyrere, jo tættere du kommer på rejsedagen. Det er også en god idé at undersøge og sammenligne dine muligheder. Hvis din endelige destination mere end én lufthavn, kan du måske finde et billigere fly til en mindre populær lufthavnsterminal, der givetvis ligger lidt længere væk. Et sidste tip til dig: En anden nem måde, du kan spare lidt penge på, er ved hurtigt at købe dine billetter, når du falder over en god pris. Hvis du venter, kan du risikere at ende med at betale en højere pris.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Skive?
Hvis du ikke er forberedt på det, kan en rejse være overvældende. Men der er ingen grund til bekymring. Følg disse nyttige tips til at få en ubekymret begyndelse på din tur til Skive.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • At rejse med fly kan sagtens være en fornøjelse, hvis du medtager de rette ting. I første omgang kunne det være basale toiletsager, såsom læbepomade og håndcreme, et par ekstra sokker og lidt at læse i. Dernæst bør du næsten gøre plads i tasken til din telefon og oplader, din medicin og måske ligeledes en behagelig rejsepude. Som det sidste må du ikke glemme at medbringe dit pas, dine rejsedokumenter og lidt kontanter.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Sørg for, at der ikke er en lommekniv, der ligger skjult i et af rummene på din håndbagage. Andre ting, du ikke må medbringe, er eksplosiver og brandfarlige genstande som spraydåser og brændstof samt flydende stoffer og væsker i beholdere, der er større end 100 ml.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Nøglen til en behagelig flyrejse kan være noget så enkelt som dit tøjvalg. Forbered dig på skift i temperaturen ved at gå efter flere lag. På den måde kan du holde varmen, hvis der bliver køligt i kabinen. Sandaler og højhælede sko er bedre at lade blive i kufferten. I stedet for bør du vælge flade, lukkede sko såsom hyttesko. Det vil dine fødder sætte pris på.
  • Du har måske hørt om dyb venetrombose (DVT), blodpropper i benene forårsaget af lange perioder med manglende fysisk aktivitet. Men der er heldigvis en masse at gøre for at nedsætte risikoen. Ifør dig nogle gode rejsestrømper, sørg for at få nok vand at drikke, og hold fødder og ben i gang. Gå en tur rundt i kabinen, eller lav nogle øvelser i flysædet.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Skive?
Det hele handler om at være velorganiseret. Vi har samlet nogle praktiske råd til at komme hurtigt gennem lufthavnskontrollen. Skive kan godt gøre sig klar:

  • Det vigtigste først: Du vil skulle vise dit boardingkort og pas i sikkerhedskontrollen. Så hav dem ved hånden for ikke at forsinke køen.
  • Derefter er det tid til metaldetektoren. Tøm lommerne, og fjern alt, der kan få den til at bippe. Det inkluderer blandt andet hovedtelefoner samt din jakke. Det skal alt sammen ned i en bakke og sendes igennem.
  • Elektroniske enheder som telefoner og bærbare computere skal også på en bakke og undersøges. Men tag det helt roligt, for du er tilbage online, inden du får set dig om.
  • Væsker, såsom tandpasta eller parfume, som du vil medbringe ombord, skal være på under 100 ml. De forskellige beholdere skal kunne være i én genlukkelig plastikpose på maks. én liter.
  • Lette gummisko er et godt valg af fodbeklædning, da det er mindre sandsynligt, at du bliver anmodet om at tage dem af på vej igennem lufthavnskontrollen. Sikkerhedssko og andre tunge sko skal ofte igennem yderligere screening.
  • Skarpe genstande såsom knive og sakse er ikke tilladt i kabinen. De vil blive taget fra dig i sikkerhedskontrollen, så pak de spidse genstande forsvarligt ned i den indskrevne bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Skive
DestinationslufthavnSkive
IATA-kode til destinationslufthavnKRP