Rejser til Skive 2022

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Hoteller, flyrejser, biludlejning og oplevelser – alt på ét sted! Book alt det, du har brug for på din ferie til Skive samlet, og spar penge

Mest populære hoteller i Skive

Hotel Skivehus
Hotel Skivehus
3 out of 5
Sdr. Boulevard 1., Skive, 7800
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.103, kr pr. nat fra 30. sep. til 1. okt.
4,4/5 Wonderful! (393 anmeldelser)
Dejligt ophold
"Havde en dejlig oplevelse på Hotel Skivehus. Venlig modtagelse, rent og lækkert værelse og super flot badeværelse. Morgenbuffeten var en virkelig positiv oplevelse med en kæmpe udvalg af lækkerier. Vi kommer gerne igen. Fuld valuta for pengene."

Anmeldelse fra 19. sep. 2022

Hotel Strandtangen
Hotel Strandtangen
4 out of 5
Strandvejen 28, Skive, 7800
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.245, kr pr. nat fra 25. sep. til 26. sep.
4,5/5 Wonderful! (303 anmeldelser)
"Fantastisk beliggenhed og meget venligt personale, Super god restaurant"

Anmeldelse fra 8. sep. 2022

Motel Skive
Motel Skive
3 out of 5
Skyttevej 13C, Skive, 7800
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 695, kr pr. nat fra 27. sep. til 28. sep.
4,4/5 Excellent! (87 anmeldelser)
"Dejligt sted"

Anmeldelse fra 20. jun. 2022

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Skive?
Vores pakkerejser til Skive, hvor priserne begynder fra , gør det enkelt at spare på udgifterne. Det eneste, du skal gøre, er at vælge hotel, flyrejse og flere komponenter, som det passer dig, for at sammensætte en skræddersyet drømmerejse.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Skive?
Få fingre i en flyrejse, der passer ind i dine planer, føj et overnatningssted til din reservation, og find ud af, hvor meget du kan spare. Så enkelt er det. Med en pakkerejse til Skive kan du spare en hel del på din næste ferie. Lige fra hoteller og flyrejser til biludlejning og oplevelser gør Expedia det billigt og nemt at rejse. Og med 500+ luftfartsselskaber og 1.000.000+ hoteller og overnatningssteder at vælge mellem i hele verden kommer du aldrig til at mangle valgmuligheder.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Skive på?
Det afhænger helt af, hvad du vægter højest. Hvis du ønsker at opnå et godt tilbud, så skal du aflægge vist i måned. Fly- og hotelpriser er generelt en del billigere der, end de er i . Hvis du gerne vil opleve atmosfæren i Skive under højsæsonen, så planlæg din ferie i . I er der som regel mere roligt.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Skive?
Skønt ikke alle luftfartsselskaber frigiver billetpriser tidligt, kan du normalt begynde at sammenligne internationale flybilletter på Expedia op til et år frem. På dette tidspunkt kan du booke nogle fantastiske tilbud. Hvis du planlægger i sidste øjeblik, skal du dog ikke give op på forhånd. Nogle gange dukker lave priser op få uger inden afrejsedatoen.
Hvad inkluderer pakkerejser til Skive på Expedia?
Pakkerejser inkluderer billeje, hoteller og flyrejser, men du kan sætte dem sammen, som du vil, for at skabe din ideelle rejse til Skive. Du kan også tilføje sjove ting som aktiviteter og oplevelser, når du har foretaget din reservation. Det er helt op til dig! Når du samler dine reservationer på Expedia, kan du få tilbud, du ikke finder andre steder.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Skive?
En pakkerejse med Expedia kan skræddersys til dine behov og er en simpel måde at få budgettet til at række længere på. Hvad du inkluderer, er kun op til dig. Billeje, hoteller og flyrejser – find lige præcis den kombination, der passer til dig.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Skive hos Expedia?
Expedia tilbyder adgang til 500+ flypartnere over hele verden, så det kan du helt sikkert. Det er blot at vælge det flyselskab, du foretrækker, og arrangere din ideelle ferie til Skive.
Kan jeg rejse til Skive i øjeblikket?
Vores COVID-19-rejserådgiver er det ideelle sted at få alle de nødvendige oplysninger vedrørende karantænekrav og rejserestriktioner for Skive.

Populære steder at besøge