Rejser til Skive 2023

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted.

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser.

Mest populære hoteller i Skive

Hotel Skivehus
Hotel Skivehus
3 out of 5
Sdr. Boulevard 1., Skive
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.245 kr. pr. nat fra 6. okt. til 7. okt.
1.245 kr.
pr. nat
6. okt. – 7. okt.
8,8/10 Excellent! (475 anmeldelser)
"Dejlig central beliggenhed - lækre værelser (suite)"

Anmeldelse fra 18. sep. 2023

Hotel Skivehus
Hotel Strandtangen
Hotel Strandtangen
4 out of 5
Strandvejen 28, Skive
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.370 kr. pr. nat fra 5. okt. til 6. okt.
1.370 kr.
pr. nat
5. okt. – 6. okt.
9/10 Wonderful! (333 anmeldelser)
Fantastisk.
"Helt igennem fantastisk sted. Fantastisk modtagelse da vi kom. Lækkert værelse, rent og pænt. Smukke omgivelser. Vi kommer helt sikkert igen."

Anmeldelse fra 29. jul. 2023

Hotel Strandtangen
Motel Skive
Motel Skive
3 out of 5
Skyttevej 13C, Skive
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 910 kr. pr. nat fra 5. okt. til 6. okt.
910 kr.
pr. nat
5. okt. – 6. okt.
8,6/10 Excellent! (105 anmeldelser)
Overnatning
"Det er et dejligt sted. Vil helt bestemt bo her igen. Undrer mig bare over at der står , at receptionen har åbent alle dage fra kl 8-12 og igen fra kl 16-18. Vi så bare ikke nogen i receptionen. Hilsen Susanne Jensen"

Anmeldelse fra 14. aug. 2023

Motel Skive
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Skive?
Det er bare om at holde dig klar, for en ferie til Skive starter fra blot . Når du samler flyrejse, hotel og udlejningsbil i en pakke, kan du nyde godt af de laveste priser.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Skive?
Det er let. Det gælder bare om at samle så meget som muligt. Hoteller, flyrejser og biludlejning – kombiner det, du har brug for, i en pakkerejse til Skive, og opnå besparelser. Få fingre i endnu bedre tilbud, når du tilføjer flere elementer, såsom oplevelser, til din reservation. Men det er ikke det mest imponerende ved det hele. Du har muligheden for at skræddersy din ferie, helt som du vil. Vi tilbyder 500+ luftfartsselskaber og 1.000.000+ overnatningsmuligheder over hele verden, så alle kan rejse og opfylde sine feriedrømme.
Hvor skal jeg overnatte i Skive?
Der er meget at opleve i Skive, så det er meget smart at booke et overnatningssted tæt på seværdighederne. Disc Golf Club, Vroue Church og Vor Frue Kirke er blandt nogle af de mest kendte af slagsen, som du kan overveje at skrive på listen over steder, du vil besøge.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Skive?
Kig efter et værelse hos Hotel Skivehus. Det er et af bydelens mest eftertragtede steder at overnatte. En anden god mulighed i Skive er Hotel Gl Skivehus.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til Skive?
Det kan være vanskeligt at ramme det perfekte tidspunkt at købe flybilletter på, men normalt siger vi jo tidligere, jo bedre. Mange internationale flyrejser på Expedia kan bookes op til et år frem. Hvis du booker i sidste øjeblik, er der dog ingen grund til at gå i panik. Billige priser dukker nogle gange op kun et par uger inden afrejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Skive på Expedia?
Det kommer helt an på dig. Du kan vælge fra et udvalg af pakkerejser til Skive med for eksempel flyrejser, hoteller og billeje. Du kan også booke en flyrejse og et hotel eller en flyrejse med en udlejningsbil. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje andre sjove ting som aktiviteter og oplevelser. Uanset hvilken ferie i Skive du har i tankerne, kan du glæde dig til besparelser!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Skive?
Når du booker flyrejser, hoteller og billeje samlet, kan du få fingrene i fremragende rabatter. Uanset om du skal arrangere en skiferie i en alpehytte, eller du foretrækker at overnatte i en luksuslejlighed i byen, kan Expedia hjælpe.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Skive hos Expedia?
Expedia har adgang til 500+ flyselskaber på verdensplan, så det kan du helt afgjort. Du skal blot vælge det flyselskab, du foretrækker, og arrangere din ideelle ferie til Skive.
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til Skive?
Hvis dine ferieplaner til Skive har forandret sig, er det godt at vide, at der er mulighed for at ændre i eller afbestille din reservation. Hvis du har booket inden for de sidste 24 timer, kan du muligvis være berettiget til at modtage refusion. Hvis reservationen blev foretaget for mere end 24 timer, kan flyselskabet, hotellet eller biludlejningsfirmaet opkræve gebyr. Tjek vores kundeserviceportal for at få mere at vide.

Populære steder at besøge