Rejser til Midtjylland

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

Populære destinationer i Midtjylland

Besøg Midtjylland

Søg efter de bedste steder og områder i Midtjylland, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Midtjylland

Mest populære hoteller i Midtjylland

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
4 out of 5
Thomas Jensens Alle 1, Aarhus, DK-8000
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.025, kr pr. nat fra 19. feb. til 20. feb.
1.025, kr
pr. nat
19. feb. – 20. feb.
4,2/5 Excellent! (1.036 anmeldelser)
Dyrt at parkere
"Alt var godt, men det er dyrt at betale kr 180 for parkering."

Anmeldelse fra 23. jan. 2023

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Milling Hotel Ritz
Milling Hotel Ritz
3 out of 5
Banegaardspladsen 12, Aarhus, 8000
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.049, kr pr. nat fra 5. feb. til 6. feb.
1.049, kr
pr. nat
5. feb. – 6. feb.
4,2/5 Very Good! (1.027 anmeldelser)
Super service og god beliggenhed
"Meget venlig receptionist. Vi fik en gratis værelsesopgradering. Enormt lækker morgenmad. Meget rent og pænt. Alt godt!"

Anmeldelse fra 27. jan. 2023

Milling Hotel Ritz
Wakeup Aarhus
Wakeup Aarhus
2 out of 5
M.P. Bruuns Gade 27, Aarhus, 8000
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 541, kr pr. nat fra 11. feb. til 12. feb.
541, kr
pr. nat
11. feb. – 12. feb.
4,3/5 Excellent! (1.044 anmeldelser)
Fint hotel til prisen
"Selvom at badeværelset var lidt beskidt i hjørnerne, og der var sort fnuller på sengetøjet, samt at føntørren røg og lugtede brændt da vi brugte den, samt at der stort set var self-service, vi kunne ikke få fat i en receptionist da vi ville fortælle om føntørren - så var opholdet okay."

Anmeldelse fra 30. jan. 2023

Wakeup Aarhus
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Midtjylland?
Fra en pris så lav som kan du sammensætte din egen pakkerejse til Midtjylland. Du skal bare kombinere udlejningsbil, flyrejse og hotel, så du opnår rabat.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Midtjylland?
En af de nemmeste måder at spare penge (og tid) på er at kombinere dine reservationer gennem Expedia. Oplevelser, hoteller, flyrejser og biludlejning – vi har det hele. Du kan vælge og vrage den kombination, der passer dig bedst, så du kan opnå besparelser. Vi er selvfølgelig godt klar over, at der ikke er en pakkerejse, som fungerer for alle. Derfor tilbyder vi 500+ luftfartsselskaber og 1.000.000+ overnatningsmuligheder, verden over, så du kan sammenstykke din helt egen personlige afstikker til Midtjylland.
Hvor skal jeg overnatte i Midtjylland?
Hvis du ønsker at udforske kendte turistattraktioner, såsom ARoS og Den Gamle By, så skal du tage til Aarhus. Bliv hængende, hvis du virkelig vil komme ind på livet af denne blomstrende by.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Midtjylland?
Hvad med at kigge på Ebeltoft Feriecenter eller Danhostel Ebeltoft? De er førstevalg blandt mange, der rejser til Ebeltoft. Hvis Hemmet er næste stop på rejseplanen, er Bork Kro og 3 værelses overnatning i Hemmet begge oplagte bud.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Midtjylland på?
Det ideelle tidspunkt at tage til Midtjylland afhænger i sidste ende af dig. Hvis du tager på ferie med et begrænset budget, kan du overveje at undgå , der anses for at være den dyreste måned. I finder du som regel de bedste priser. For at opleve stemningen i højsæsonen skal du tage afsted i . I er der ikke så mange besøgende, hvilket kan være smart, hvis du gerne vil undgå de store folkemængder.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Midtjylland?
Hvis du booker dine flybilletter tidligt med Expedia, har du én ting mindre at stresse over. Flere flyselskaber tilbyder priser op til et år frem. Typisk er dette det billigste tidspunkt at booke på. Hvis du er sent ude, kan rabatpriser til Midtjylland dog stadig dukke op kun få uger inden afrejsedatoen.
Hvad inkluderer pakkerejser til Midtjylland på Expedia?
Flyrejser, hoteller og en smart bil til dit eventyrlige roadtrip. Det er nemt at kombinere din ideelle pakkerejse og få adgang til gode rabatter. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje et par oplevelser og udflugter og få endnu flere besparelser. Når det handler om at tilrettelægge din tur til Midtjylland, kan du helt selv bestemme!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Midtjylland?
Du kan spare en masse ved at kombinere flyrejser, hoteller og billeje i en samlet pakkerejse. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje andre ting som udflugter og oplevelser. Dit næste eventyr er kun få klik væk.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Midtjylland hos Expedia?
Expedia tilbyder adgang til 500+ flyselskaber på verdensplan, så det kan du i hvert fald. Du skal blot vælge det flyselskab, der passer dig, og sammensætte din ideelle rejse til Midtjylland.
Kan jeg rejse til Midtjylland i øjeblikket?
Vores COVID-19-rejserådgiver er det perfekte sted at finde opdaterede oplysninger vedrørende karantænekrav og rejserestriktioner for Midtjylland.

Populære steder at besøge