Rejser til Lemvig 2023

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted.

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser.

Mest populære hoteller i Lemvig

Hotel Lidenlund ved Gitte Bitsch
Hotel Lidenlund ved Gitte Bitsch
2 out of 5
Vasen 11, Lemvig
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.053 kr. pr. nat fra 5. okt. til 6. okt.
1.053 kr.
pr. nat
5. okt. – 6. okt.
7,8/10 Good! (308 anmeldelser)
"Sengene er meget lave og vi opfordrer til bedre kvalitet. Sød og venlig betjening, ligger perfekt i Lemvig, anbefales dog ikke til gangbesværet pga. mange trapper, dejlig charmerende med den ældre stil på hotellet."

Anmeldelse fra 5. aug. 2023

Hotel Lidenlund ved Gitte Bitsch
Hotel Tante Lemvig
Hotel Tante Lemvig
3 out of 5
8 Torvet, Lemvig
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.095 kr. pr. nat fra 5. okt. til 6. okt.
1.095 kr.
pr. nat
5. okt. – 6. okt.
8,8/10 Excellent! (132 anmeldelser)
Hanne og Jan
"Dejligt, dejligt sted at bo Gode værelser/rum alt nyt og godt Dejligt morgenmad og skønt personale"

Anmeldelse fra 28. sep. 2023

Hotel Tante Lemvig
Gudum Park
Gudum Park
2.5 out of 5
Højbjergvej 2, Lemvig
9/10 Wonderful! (2 anmeldelser)
"Ganske fint overnatningssted, med godt værelse og i pæn stand."

Anmeldelse fra 28. sep. 2023

Gudum Park
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Lemvig?
Den billigste pakkerejse til Lemvig kan fås til , så din drømmerejse kan blive til virkelighed, uden at det koster en halv jetjager. Du kan kombinere flyrejse, hotel, biludlejning med mere for at sammensætte pakkerejsen, som den passer dig.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Lemvig?
En af de enkleste måder at spare penge (og tid) på er at kombinere dine reservationer gennem Expedia. Flyrejser, hoteller, oplevelser og udlejningsbiler – vi har alt det, du skal bruge. Du kan udvælge en kombination, der passer dig bedst, og opnå besparelser. Vi forstår selvfølgelig godt, at der ikke en én bestemt pakkerejse, som fungerer for alle. Derfor tilbyder vi 500+ luftfartsselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder på verdensplan, så du kan skabe din personligt tilpassede pakke til Lemvig.
Hvor skal jeg overnatte i Lemvig?
Lige midt i det hele. Mange rejsende vælger et overnatningssted tæt på berømte turistattraktioner, som Sporet I Vandborg Aadal, Ferring Church og Sporet Ved Hogsgaard Og Hunskjaer.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Lemvig?
Foretag en reservation hos Hotel Tante Lemvig. Det er et af områdets mest populære overnatningssteder. Endnu en mulighed i Lemvig er Hotel Lidenlund ved Gitte Bitsch.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til Lemvig?
Hvis du vil finde nogle gode priser, bør du være tidligt ude. Flyselskaber frigiver typisk deres flybilletter samt nogle af de laveste priser op til 12 måneder i forvejen. Hoteller, oplevelser og biludlejning bør også bookes tidligt, så du kan undgå skuffelser. Hvis du har besluttet dig for en ferie i Lemvig i sidste øjeblik, er der altid masser af gode tilbud på Expedia. Book din rejse med det samme!
Hvad inkluderer pakkerejser til Lemvig på Expedia?
Du kan vælge imellem en kombination af hoteller, billeje og flyrejser. Når du har foretaget reservationen, kan du også tilføje oplevelser og udflugter. Vil du gerne booke en bestemt kabineklasse? Det er også nemt. Du vælger helt selv, når det kommer til at kombinere din ideelle ferie i Lemvig.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Lemvig?
Der er udsigt til besparelser med en pakkerejse hos Expedia. Kombiner flybilletter, billeje og hoteller, og nyd godt af gode rabatter. Men hoteller er ikke din eneste mulighed. Du finder villaer på stranden, bjerghytter og endda træhuse og gårde!
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Lemvig hos Expedia?
Ja, helt sikkert. Expedia har 500+ flyselskaber at vælge fra på verdensplan. Med så stort et udbud bliver det ikke svært at finde det perfekte flyselskab, der kan klare flyveturen til Lemvig.
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til Lemvig?
Hvad end det er hotellet, flyrejsen eller udlejningsbilen, kan du afbestille eller foretage ændringer i rejsen. Har du booket pakkerejsen til Lemvig inden for de seneste 24 timer? Så kan du muligvis lave ændringer eller afbestille uden omkostninger. Hvis det er længere tid siden, at du har reserveret, kan du blive opkrævet et gebyr af hotellet, flyselskabet eller biludlejningsfirmaet. Gå til vores kundeserviceportal for at få flere oplysninger. Vi står klar til at hjælpe hele vejen.

Populære steder at besøge