Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

Hotel i Horsens

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hoteller i Horsens

SleepIn FÆNGSLET
2 out of 5
Fussingsvej 8, Horsens, Danmark
Hent priser
1.6 km fra centrum
3.7/5Good! (21 anmeldelser)
For dyrt.......

"Det er for dyrt kr. 850,- med bad og toilet på gangen og ingen morgenmad"…"

Anmeldelse fra 9. aug. 2019

SleepIn FÆNGSLET
Danhostel Horsens
4 out of 5
FLINTEBAKKEN 150, Horsens, JUTLAND
Hent priser
1.72 km fra centrum
4.4/5Excellent! (5 anmeldelser)
Tæt ved Forum Horsens ca.10-15 min. gåtur

"dejligt med fri parkering udenfor, tæt ved Forum Horsens. Fik ikke morgenmad. Der er det man har brug for, dig skal man selv medbringe sengetøj og håndklæder, medmindre man vil betale herfor! Der hvor vi overnattede, var der en lille terrasse med bord og stole, og der var også et fælles køkken, hvis ..."…"

Anmeldelse fra 3. nov. 2019

Danhostel Horsens
3 Værelses Overnatning i Juelsminde
Pøt Strandby, Horsens, Midtjylland
Hent priser
13.68 km fra centrum
3 Værelses Overnatning i Juelsminde
4 Værelses Overnatning i Juelsminde
Pøt Strandby, Horsens, Midtjylland
Hent priser
13.64 km fra centrum
4 Værelses Overnatning i Juelsminde
Sommerhus på Grund i Naturskønne Omgivelser. Huset er Moderne ..
Hent priser
13.6 km fra centrum
Ingen anmeldelser
Auf jeden Fall nach Legoland in Billund, nur ca. 70 km entfernt und absolut empfehlenswert.

"Auf jeden Fall nach Legoland in Billund, nur ca. 70 km entfernt und absolut empfehlenswert."…"

Anmeldelse fra 26. maj 2018

Sommerhus på Grund i Naturskønne Omgivelser. Huset er Moderne ..
Scandic Bygholm Park
4 out of 5
Schüttesvej 6, Horsens
DKK 1.075
pr. nat
3. maj – 4. maj
1.49 km fra centrum
4.2/5Very Good! (369 anmeldelser)

"Helt ok God seng-roligt værelse og morgenmaden er blevet meget bedre"…"

Anmeldelse fra 6. jan. 2020

Scandic Bygholm Park
Bed & Breakfast Horsens: "Udsigten"
3 out of 5
Charlotteparken 34, Horsens
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 500
pr. nat
9. apr. – 10. apr.
4.83 km fra centrum
4.7/5Exceptional! (18 anmeldelser)

"Var glad for at bo der"…"

Anmeldelse fra 28. jul. 2019

Bed & Breakfast Horsens: "Udsigten"
Jørgensens Hotel
4 out of 5
Sondergade 17, Horsens
DKK 1.325
pr. nat
30. apr. – 1. maj
0.05 km fra centrum
Jørgensens Hotel
Bed and Breakfast Horsens
3 out of 5
Rådvedvej 75, Horsens
DKK 475
pr. nat
1. maj – 2. maj
6.14 km fra centrum
4.7/5Exceptional! (23 anmeldelser)

"Super god service og lækker morgenmad - de bedste anbefalinger herfra!"…"

Anmeldelse fra 12. dec. 2019

Bed and Breakfast Horsens
Bed & Breakfast Sirius
2.5 out of 5
Lilleskovvej 3, Glud, Horsens, Øst-Jylland
Gratis afbestilling
DKK 480
pr. nat
9. apr. – 10. apr.
11.28 km fra centrum
4/5Very Good! (7 anmeldelser)

"OK! God morgenmad. OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK."…"

Anmeldelse fra 19. aug. 2019

Bed & Breakfast Sirius
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Horsens
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Horsens

Horsens i Midtjylland er smukt beliggende ud til Horsens Fjord. Denne dejlige, danske by har et rigt kulturliv, der byder på en række museer og gallerier for de kunst- og kulturinteresserede på hotelophold i byen, samt teater- eller musik oplevelser om aftenen.

Billige hoteller i Horsens

Når du skal vælge dit hotelværelse, kan du enten finde et hyggeligt hotel i Horsens Centrum, eller du kan finde ét af de billige hoteller i Horsens lidt uden for den centrale del af byen. Horsens har hoteller i forskellige prisklasser og forskellige stilarter. Vælg dit hotel alt efter, om du rejser med vennerne, kæresten eller familien, og om det er naturoplevelser, du leder efter. Du kan nemlig også finde vandrehjem eller kroophold uden for byen midt ude i den smukke natur.

Hotelbesøg med dejlige naturoplevelser

Med et hotel i Horsens er du aldrig langt fra den danske natur. Udforsk området omkring fjorden, hvor du kan finde nogle helt fantastiske udsigter over vandet, eller tag endda en bådtur ud på selve fjorden. Du kan nyde den friske luft og få strakt benene med en gå- eller cykeltur langs floden, fiske efter ørreder eller blot beundre de flotte både ved lystbådehavnen.

Kunst og kultur

Du vil også kunne nyde en række kunstneriske og kulturelle aktiviteter på en ferie i Horsens som den del af din hotelbooking. Besøg for eksempel Horsens Kunstmuseum. Museet har en større samling af moderne, dansk kunst fra 1980’erne og til i dag med blandt andet Michael Kvium, Bjørn Nørgaard og Christian Lemmerz. Du kan desuden tage familien med til Danmarks Industrimuseum, hvor I sammen kan få en lærerig oplevelse med udstillinger om produktion og levevilkår i byen efter 1850. En anden aktivitet, som de mindste vil elske, er et besøg i det moderne Aqua Forum, hvor de kan lege i svømmebassinet og boltre sig på rutsjebaner osv. Er familien ikke så meget til vandaktiviteter, kan I tage i Horsens Legeland. Her kan I sagtens få en dag til at gå med de mange sjove aktiviteter og underholdning. Der findes blandt andet hoppeborg, rutsjebaner, minigolf og spillemaskiner for blot at nævne nogle få.

I dag er det muligt at komme om bag murene på det tidligere Horsens Statsfængsel. Der tilbydes i dag guidede tur samt et besøg i Fængselmuseet for besøgende, der gerne vil lære mere om fængselsmiljøet i Danmark.

Horsens har desuden et par større anlæg til både sports- og musikalske oplevelser; undersøg programmet i enten Forum Horsens eller Case Arena og se, hvad der bydes på at underholdning under dit hotelbesøg.

Sådan finder du vej til Horsens

Flere rejsende, der bor i nærheden af København, vælger at tage et fly til Horsens via Aarhus Lufthavn. Regner du med at bruge tid på at opleve området uden for Horsens by under dit besøg, er det desuden en mulighed at kigge på tilbud for biludlejning i Horsens, så I kan besøge nogle af de omkringliggende småbyer, og ikke mindst komme lidt ud i de smukke naturområder uden for byen.

Book hotel i Horsens her

Søg efter dit perfekte hotel i Horsens. Find et billigt hotel i Horsens nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i Horsens.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist det bedste tilbud på et billigt hotel i Horsens på dine foretrukne datoer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste sted at overnatte i Horsens?
Bed and Breakfast Horsens er højt anset blandt Expedias rejsende. Dette Bed & Breakfast med 3 stjerner tilbyder gratis Wi-Fi og gratis parkering. Ifølge anmeldelser fra vores hjemmeside er Teaterhotellet.dk og Hotel Opus Horsens også populære valgmuligheder til din rejse.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Horsens?
Ja. Størstedelen af værelserne er refunderbare, såfremt du afbestiller inden for hotellets afbestillingsvindue. Fristen ligger som regel 24-48 timer inden ankomst. Hvis du har foretaget en ikke-refunderbar reservation, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og modtage en refusion, så længe du afbestiller inden for 24 timer før din reservation. Vælg dine datoer, klik på “Søg”, og anvend filteret “gratis afbestilling” for at få de mest populære tilbud i Horsens.
Hvad er det bedste overnatningssted til en familierejse i Horsens?
Teaterhotellet.dk er et hotel med 3 stjerner, der er velegnet for familier og tilbyder gratis parkering og gratis morgenmad. Andre gode muligheder til en familietur omfatter Hotel Korning Kro og SleepIn FÆNGSLET. Seværdigheder som Horsens Klosterkirke og Tonballe Skov byder på underholdning for børn i alle aldre.
Hvad er det bedste kæledyrsvenlige hotel i Horsens?
Jørgensens Hotel er et hotel, som er velegnet til rejsende med kæledyr, og det populære overnatningssted tilbyder også en restaurant og en bar/lounge til dyrenes ejere. To andre gode muligheder til en ferie med dit kæledyr omfatter Hotel Opus Horsens og SleepIn FÆNGSLET.
Hvilket overnatningssted er det bedste til et ophold nær stranden i Horsens?
Teaterhotellet.dk er et hotel ved stranden, og det populære overnatningssted tilbyder en restaurant og et spabad. Tag til Husodde Strand eller As Vig Strand, hvor du kan hoppe direkte i vandet.
Hvor er det bedst at overnatte, hvis jeg skal på golfferie i Horsens?
Hotel Opus Horsens er et hotel med 4 stjerner, der tilbyder gratis morgenmad og en restaurant, og overnatningsstedet er populært blandt golfspillere. Der er flere gode muligheder, hvis du gerne vil overnatte nær en golfbane, blandt andet Teaterhotellet.dk og Scandic Bygholm Park. Du kan spille et slag golf på Horsens Golfklub under dit ophold.
Hvilket overnatningssted er bedst i Horsens til at blive klogere på lokalhistorien?
SleepIn FÆNGSLET er et overnatningssted, der egner sig godt til historieinteresserede, og det populære overnatningssted tilbyder desuden gratis parkering og gratis Wi-Fi. Hvis du er interesseret i lokalhistorie, kan du også overveje Jørgensens Hotel Horsens Fængselsmuseum og Boller Slot er også et besøg værd.
Hvordan er det at overnatte i Horsens?
Horsens har masser at byde på, heriblandt sine museer, sine parker og sine golfbaner. Med sin arkitektur er denne by en populær rejsedestination. I Horsens finder du 189 hoteller og andre overnatningssteder at vælge mellem.
Hvad kan jeg opleve i Horsens?
Besøg kulturelle seværdigheder som Horsens Fængselsmuseum, Danmarks Ferguson Museum og Horsens Kunstmuseum, når du er her. Byens naturskønhed kommer til udtryk ved Husodde Strand, As Vig Strand og Norrestrand. Forum Horsens og Casa Arena Horsens er to andre seværdigheder, du kan besøge.
Hvordan kommer jeg rundt i Horsens?
Vil du se mere af det omkringliggende område, så tag et af togene fra Horsens Station. Horsens har måske ikke mange muligheder inden for offentlig transport, men du kan overveje at leje en udlejningsbil for at komme rundt i området.
Hvordan er vejret i Horsens?
Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 19°C, mens februar og januar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på -1°C. I Horsens regner det i gennemsnit 939.10 mm om året.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Horsens

Flere valgmuligheder