Tilpasset til din søgning på :

Hotel Horsens

Hoteller Horsens
Horsens

Tilbud med hotel + fly i Horsens

Se alle tilbud på pakkerejser til Horsens

Hoteller i Horsens

Hotel Opus Horsens-hoteller i Horsens
Rating: 4.0 Stars

Hotel Opus Horsens

Egebjergvej 1, Horsens - Kort
 
 
"Et stille, nærmest sommerlukket hotel."
Dejligt rum, desværre trafikstøj og tæppe på gulvet. Lidt sparsomt omkring måltid, kun grill og valgte derfor at undvære aftensmad.
En rejsende
Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i forstaden, kun 3 km fra Casa Arena Horsens, Horsens Kunstmuseum og Horsens …Mere
Teaterhotellet.dk-hoteller i Horsens
Rating: 3.0 Stars

Teaterhotellet.dk

Sondergade 22, Horsens - Kort
 
 
4,5 ud af 5 (71 anmeldelser)
Dette hotel ligger i hjertet af Horsens, kun 15 minutters gang fra Industrimuseum og Horsens Kunstmuseum. Derudover ligger …Mere
Hotel Danica-hoteller i Horsens
Rating: 3.0 Stars

Hotel Danica

Ove Jensens Alle 28, Horsens - Kort
 
 
"Dejligt hotel tæt på byen."
Vi ankom til hotel Danica, hvor et venligt personale modtog os. Vi fik anvist et værelse. Vi var blevet opgraderet. Det var super dejligt. Rent alle steder. Hyggeligt. Godt morgenmad. Det betyder meget, der er parkering til hotellets gæster lige uden for døren. Man skal bare hente et P billet i receptionen. Alt i alt super godt.
Rejsende fra Danmark
Dette hotel ligger i hjertet af Horsens, kun 2 km fra Industrimuseum, Horsens Kunstmuseum og Casa Arena Horsens. Derudover …Mere
Best Western Jorgensens Hotel-hoteller i Horsens
Rating: 4.0 Stars

Best Western Jorgensens Hotel

Sondergade 17-19, Horsens - Kort
 
 
"Utroligt god beliggenhed!"
Dejligt hotel. God morgenmad. Lidt indeklemt morgenbuffet. Kunne med fordel have været spredt på et større område, så det var lettere at passere hinanden. Så kunne man også lettere se, hvor meget der faktisk var at vælge imellem. God beliggenhed lige på gågaden, men derfor også lidt svært at finde P-pladsen.
Rejsende fra Kbh
Dette hotel ligger i hjertet af Horsens, kun 15 minutters gang fra Industrimuseum og Horsens Kunstmuseum. Derudover ligger …Mere
Scandic Bygholm Park-hoteller i Horsens
Rating: 4.0 Stars

Scandic Bygholm Park

Schüttesvej 6, Horsens - Kort
 
 
"Hyggeligt hotel med behageligt personale."
Hotel med en smuk stor park med lejeplads til børn. Hyggelig atmosfære og venligt personale. Vi overnattede 2 nætter og skulle til afsted kl 6.30 - en 1/2 time før morgenmad. Vi blev tilbudt en morgenmadsbox. Det kan ikke anbefales - tørt og meget koldt brød helt igennem kedelig.
En rejsende
Dette hotel med familievenlig profil ligger i en provinspark i Horsens, kun 3 km fra Horsens Golfklub, Industrimuseum og …Mere
Hotel Korning Kro-hoteller i Horsens
Rating: 3.0 Stars

Hotel Korning Kro

Korningvej 143, Horsens - Kort
 
 
4,2 ud af 5 (25 anmeldelser)
Dette hotel ligger i Korning, kun 15 km fra Industrimuseum, Horsens Golfklub og Horsens Kunstmuseum. Derudover ligger Casa …Mere

Søg blandt 6 hoteller i Horsens


  Hvorfor reservere med Expedia?

  • Expedias Prisgaranti
  • Mere end 271.000 hoteller verden over
  • Expedia opkræver intet afbestillingsgebyr
  • Mere end 11 millioner gæsteanmeldelser

  Rejseguide for Horsens

  Hotel Horsens: Du kan vælge mellem forskellige typer overnatning i Horsens – book værelser på et hotel eller et bed & breakfast; vælg et hotel, hvor du kan spille golf eller et økologisk hotel.

  I Horsens kan du både udforske historien og få mange forskellige kulturelle oplevelser. På Horsens Industrimuseum kan du opleve industrisamfundets udvikling igennem 150 år, og du kan lege med robotter eller blive klædt på som i gamle dage. Horsens kan også byde på et mere alternativt museum, hvor du kan komme med "bag tremmer" på en rundvisning i det tidligere Statsfængsel. Uden for fængslet kan du også til tider opleve fantastiske koncerter, og Horsens bliver generelt besøgt af de helt store navne inden for musikkens verden. Du kan blandt andet opleve koncerter på Horsens Ny Teater, hvor du også kan se comedy eller et teaterstykke.

  Sidste weekend i august omdannes hele byen til en middelalderby under Europæisk Middelalder Festival, og her kan du blandt andet opleve forskellige tidstypiske erhverv som for eksempel smeden, lædersmeden og syersken på arbejde. Du kan også se skøre gøglere, fine adelige og andre middelalderklædte folk, alt sammen til lyden af pragtfuld middelaldermusik.

  Hvis du trænger til at røre dig, kan du tage et spil golf på en af golfbanerne eller måske spille en runde minigolf med børnene. I kan også prøve den mere alternative golf, disc golf, hvor I skal kaste med frisbee. Gudenåen løber ikke langt fra Horsens, og her kan du både sejle i kano eller prøve "riverrafting"-lignende tilstande, der hvor Gudenåen er blevet opdæmmet. Du kan også tage en tur på hesteryg i området eller spænde løbeskoene på og prøve et rigtigt orienteringsløb på den anlagte rute. På en solskinsdag kan du passende tage til stranden, og skulle det regne kan du i vandlandet Aqua Forum hurtigt få et par timer til at gå. Afslut en begivenhedsrig dag med en god middag på en af de mange vidunderlige restauranter i eller omkring Horsens. Der er masser at give sig til i Horsens og omegn, og du kan nemt finde et billigt hotel eller måske et hotel med tilbud, når du skal besøge byen.

  Du kan let finde dine hoteller i Horsens ved hjælp af en af metoderne herunder:

  • Vis vores udvalg af fremhævede hoteller i Horsens
  • Brug kortet til at finde hoteller i det Horsens område, du foretrækker
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område, vælg bestemt tema, mærke eller hotelklasse fra basis- (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner)
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på Horsens-hoteller i – mens de stadig er der
  Skjul
  CollapseExpand

  Rejsemål tæt på Horsens

  Kunder tildeler Expedia
  Drives af feefo
  Anbefalet af 92%
  4.5
  Baseret på 68.143 anmeldelser
  *Ved disse pakkerejser svarer pakkebesparelsen som minimum til prisen på flyrejsen eller hotellet, hvis reserveret separat. Bemærk: Ved pakkerejser, der inkluderer fly, vil flyselskabet opkræve betaling for din flyrejse, men besparelserne på pakkerejsen vil svare til udgifterne forbundet med flyrejsen.