Horsens

Rejseguide
Horsens som viser en have, historiske bygningsværker og en kirke eller en katedral
Få en fængslende oplevelse på en rejse til Horsens, og oplev koncerter med internationale navne.Tag på shopping i byen, og sejl en tur på fjorden.

Mange rejser til Horsens for at få en enestående mulighed for at se et fængsel indefra. Byen er kendt for at tiltrække store internationale musikere, og med Danmarks bredeste strøg har du rig mulighed for at tage på shopping. Den naturskønne beliggenhed indbyder desuden til sjove aktiviteter i det fri.Horsens spillede en stor rolle i middelalderen, hvor der var en række klostre og fæstningsanlæg i byen. Denne tid fejres hvert år i august med en stor Middelalderfestival, hvor byen fyldes med riddere, gøglere, musikanter og meget andet. Året rundt kan du benytte dig af spændende friluftsaktiviteter. Tag for eksempel på hesteryg langs fjorden, eller oplev byen fra søsiden ved at leje en kano.Horsens er en sand musikby med adskillige koncertsteder, og i Forum Horsens kan du opleve store stadionkoncerter med verdensberømte navne som for eksempel Madonna. Hallen bruges desuden til konferencer, foredrag og sportsaktiviteter, så under et weekendophold har du også mulighed for at se en håndboldkamp. Oplev et standupshow, en koncert eller teaterforestilling på Horsens Ny Teater, hvor navne som Bob Dylan og Robbie Williams tidligere har optrådt.Det tidligere Horsens Statsfængsel eller Fængslet, som det kaldes i dag, er også hjemsted for koncerter i verdensklasse, og blandt andet Metallica har spillet her. Tag på en rundvisning, udforsk udstillingerne, og se, hvordan hverdagen har været for både indsatte og ansatte. Du kan tilmed prøve at overnatte i en celle.Billedkunstneren Michael Kvium er opvokset i Horsens, og Horsens Kunstmuseum rummer den største samling af hans værker. Fra museet kan du gå til byens hovedstrøg, sætte dig på en café og reflektere over Kviums symbolfyldte univers over en kop kaffe. Du kommer nemt til Horsens i bil eller med tog, da intercitytogene kører hertil, og motorvejen løber rundt om byen. Tag bybussen, eller hop på en bycykel, når du skal rundt mellem byens seværdigheder.Koncerter, natur og kulturelle oplevelser går hånd i hånd i Horsens, så her er oplevelser for enhver smag. Men helt særligt for byen er, at du kan komme bag lås og slå – og ud igen med det samme.

Hvor kan jeg overnatte i Horsens

Jørgensens Hotel
Jørgensens Hotel
4 out of 5
Sondergade 17, Horsens
Prisen er 1.150 kr. pr. nat fra 15. okt. til 16. okt.
1.150 kr.
pr. nat
15. okt. – 16. okt.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Horsens, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice. De populære seværdigheder ...
9/10 Wonderful! (249 anmeldelser)
Smukke værelser
"Meget flot hotel, smukke værelser. Flinke folk i receptionen. Tænker når et værelse er så dyrt som det er, kunne der godt være en kedel og kaffe/te på værelset. Man skal huske ved flere dages ophold at bede om rengøring/sengeredning, de en nemlig sparet væk af miljøhensyn."

Anmeldelse fra 17. sep. 2023

Jørgensens Hotel
Comwell Bygholm Park
Comwell Bygholm Park
4 out of 5
Schüttesvej 6, Horsens
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 880 kr. pr. nat fra 6. okt. til 7. okt.
880 kr.
pr. nat
6. okt. – 7. okt.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Horsens, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og gratis parkering. De populære ...
8,4/10 Very Good! (718 anmeldelser)
ALT ALT for Dyrt i forhold til kvalitet
"Her passer prisen simpelthen ikke til hvad man får, Det er 50% for dyrt i forhold til feks Sabro Kro. Værelset er beskedent, der mangler feks vandkoger på værelset, Morgenmaden var mangelfuld og røræg, en skrivebacon og en pølse er tilrettet i en lille skål, der var ikke pandekager og generelt er ..."

Anmeldelse fra 18. sep. 2023

Comwell Bygholm Park
Scandic Opus Horsens
Scandic Opus Horsens
4 out of 5
Egebjergvej 1, Horsens
Prisen er 987 kr. pr. nat fra 17. okt. til 18. okt.
987 kr.
pr. nat
17. okt. – 18. okt.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Horsens, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og gratis parkering. De populære ...
9/10 Wonderful! (1.000 anmeldelser)
Fint hotel!!
"Virkelig fint hotel. Flotte værelse med god plads. Tv med chromecast trækker op!! Elkedel og badeværelset trængte gevaldig til en afkalkning… Men alt i alt et dejligt hotel og vi kommer gerne igen"

Anmeldelse fra 8. sep. 2023

Scandic Opus Horsens
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Annes Bed & Kitchen, Dalgaard
Annes Bed & Kitchen, Dalgaard
2.5 out of 5
2 Nebelvej, Horsens
Overnat i denne feriebolig i Horsens. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og en terrasse. De populære seværdigheder Serridslev Kirke og Norrestrand ligger ...
7,6/10 Good! (26 anmeldelser)
Fint sted
"Fint værelse. Der var hvad vi skulle bruge, og der var rent pænt og orden. Et sted vi gerne vender tilbage til."

Anmeldelse fra 15. maj 2023

Annes Bed & Kitchen, Dalgaard
Anne's Home Sønderbro
Anne's Home Sønderbro
3.5 out of 5
7 Sønderbrogade, Horsens
Overnat i denne lejlighed med forretningsvenlig profil i Horsens, som har 3,5 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, vaskeri og et fladskærms-tv. De populære seværdigheder ...
8,6/10 Excellent! (19 anmeldelser)
"Autentisk sted med komfortable møbler. God beliggenhed i roligt område tæt på midtbyen. Der manglede grydelap til brug af ovnen."

Anmeldelse fra 9. aug. 2023

Anne's Home Sønderbro
First Camp Bogense City Fyn
First Camp Bogense City Fyn
3.5 out of 5
11 Vestre Engvej, Bogense
Overnat i denne hytte med familievenlig profil i Bogense, som har 3,5 stjerner. Nyd godt af gratis parkering, ved stranden og et fitnesscenter. De populære seværdigheder ...
7/10 Good! (4 anmeldelser)
Hébergement à fuir
"Nous avons loué un chalet pour 3 nuits (heureusement). La chambre avec le lit double : 3 des 4 murs touchent le lit, et le 4ème mur, environ 5cm entre le mur et le lit. La chambre avec les lits jumeaux : impossible de se mettre debout dans la chambre tellement elle est mansardée. Je me suis blessée ..."

Anmeldelse fra 6. sep. 2023

First Camp Bogense City Fyn
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge

Horsens – anmeldelser

3.9
Gæstebedømmelse
5 - Fremragende
0
" "5 - Fremragende 0%
4 - God
11
" "4 - God 91.66666666666667%
3 - Okay
1
" "3 - Okay 8.333333333333334%
2 - Skuffende
0
" "2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
" "1 - Forfærdelig 0%

4/5 - God

Verificeret rejsende
30. sep. 2019

Flot by, bestående af den gamle bydel og så de helt nye områder. Tyder på højt aktivitetsniveau

4/5 - God

Verificeret rejsende
29. sep. 2019

Det er en dejlig by, vi fik set mange ting

Byer i nærheden af Horsens