HorsensDanmark

Få en fængslende oplevelse på en rejse til Horsens, og oplev koncerter med internationale navne.Tag på shopping i byen, og sejl en tur på fjorden.

Mange rejser til Horsens for at få en enestående mulighed for at se et fængsel indefra. Byen er kendt for at tiltrække store internationale musikere, og med Danmarks bredeste strøg har du rig mulighed for at tage på shopping. Den naturskønne beliggenhed indbyder desuden til sjove aktiviteter i det fri.

Horsens spillede en stor rolle i middelalderen, hvor der var en række klostre og fæstningsanlæg i byen. Denne tid fejres hvert år i august med en stor Middelalderfestival, hvor byen fyldes med riddere, gøglere, musikanter og meget andet. Året rundt kan du benytte dig af spændende friluftsaktiviteter. Tag for eksempel på hesteryg langs fjorden, eller oplev byen fra søsiden ved at leje en kano.

Horsens er en sand musikby med adskillige koncertsteder, og i Forum Horsens kan du opleve store stadionkoncerter med verdensberømte navne som for eksempel Madonna. Hallen bruges desuden til konferencer, foredrag og sportsaktiviteter, så under et weekendophold har du også mulighed for at se en håndboldkamp. Oplev et standupshow, en koncert eller teaterforestilling på Horsens Ny Teater, hvor navne som Bob Dylan og Robbie Williams tidligere har optrådt.

Det tidligere Horsens Statsfængsel eller Fængslet, som det kaldes i dag, er også hjemsted for koncerter i verdensklasse, og blandt andet Metallica har spillet her. Tag på en rundvisning, udforsk udstillingerne, og se, hvordan hverdagen har været for både indsatte og ansatte. Du kan tilmed prøve at overnatte i en celle.

Billedkunstneren Michael Kvium er opvokset i Horsens, og Horsens Kunstmuseum rummer den største samling af hans værker. Fra museet kan du gå til byens hovedstrøg, sætte dig på en café og reflektere over Kviums symbolfyldte univers over en kop kaffe. Du kommer nemt til Horsens i bil eller med tog, da intercitytogene kører hertil, og motorvejen løber rundt om byen. Tag bybussen, eller hop på en bycykel, når du skal rundt mellem byens seværdigheder.

Koncerter, natur og kulturelle oplevelser går hånd i hånd i Horsens, så her er oplevelser for enhver smag. Men helt særligt for byen er, at du kan komme bag lås og slå – og ud igen med det samme.

Mest populære hoteller i Horsens

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Hotel Opus Horsens
Hotel Opus Horsens
4 out of 5
Egebjergvej 1, Horsens
Prisen er DKK 889 pr. nat

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i et forretningskvarter, kun 15 minutters gang fra Horsens Fængselsmuseum og Forum Horsens. Derudover ligger Casa Arena ...

4.5/5Wonderful! (989 anmeldelser)
Dejligt hotel

"Dejlig overnatning på fejlfrit hotel. God betjening og dejlig morgenmad. Kan klart anbefales"…"

Anmeldelse fra 2. mar. 2020

Hotel Opus Horsens
Jørgensens Hotel
Jørgensens Hotel
4 out of 5
Sondergade 17, Horsens
Prisen er DKK 825 pr. nat

Dette hotel ligger i hjertet af Horsens, kun 15 minutters gang fra Horsens Klosterkirke, Industrimuseum og Horsens Kunstmuseum. Derudover ligger Horsens Kunstmuseum ...

4.8/5Exceptional! (4 anmeldelser)
Perfekt

"Super ophold, dejligt værelse. Service helt i top."…"

Anmeldelse fra 29. jun. 2020

Jørgensens Hotel
4 Værelses Overnatning i Juelsminde
4 Værelses Overnatning i Juelsminde
Pøt Strandby, Horsens, Midtjylland

Dette feriested ligger i Pøt Strandby, kun 5 km fra As Vig Strand, Glud Museum og Tonballe Skov. Derudover ligger Danmarks Ferguson Museum og Juelsminde Golfklub ...

4 Værelses Overnatning i Juelsminde

Populære steder at besøge i Horsens

Norrestrand
Billede af Norrestrand

Norrestrand

Hvorfor ikke bruge en eftermiddag ved Norrestrand under dit ophold i Horsens? Hvis du alligevel er i områdets, kan du besøge det, som stedet er populært for, nemlig sine parker.

Horsens – anmeldelser

3.9

Gæstebedømmelse

5 - Fremragende
0
5 - Fremragende 0%
4 - God
11
4 - God 91.66666666666667%
3 - Okay
1
3 - Okay 8.333333333333334%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

4/5 - God

Verificeret rejsende

30. sep. 2019

Flot by, bestående af den gamle bydel og så de helt nye områder. Tyder på højt aktivitetsniveau

4/5 - God

Verificeret rejsende

29. sep. 2019

Det er en dejlig by, vi fik set mange ting

Byer i nærheden af Horsens

Vejle som viser en flod eller et vandløb, en bro og en solnedgang

Vejle

Juelsminde og byder på en sandstrand og udsigt over kystområde

Juelsminde