Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

HorsensDanmark

Få en fængslende oplevelse på en rejse til Horsens, og oplev koncerter med internationale navne.Tag på shopping i byen, og sejl en tur på fjorden.

Mange rejser til Horsens for at få en enestående mulighed for at se et fængsel indefra. Byen er kendt for at tiltrække store internationale musikere, og med Danmarks bredeste strøg har du rig mulighed for at tage på shopping. Den naturskønne beliggenhed indbyder desuden til sjove aktiviteter i det fri.

Horsens spillede en stor rolle i middelalderen, hvor der var en række klostre og fæstningsanlæg i byen. Denne tid fejres hvert år i august med en stor Middelalderfestival, hvor byen fyldes med riddere, gøglere, musikanter og meget andet. Året rundt kan du benytte dig af spændende friluftsaktiviteter. Tag for eksempel på hesteryg langs fjorden, eller oplev byen fra søsiden ved at leje en kano.

Horsens er en sand musikby med adskillige koncertsteder, og i Forum Horsens kan du opleve store stadionkoncerter med verdensberømte navne som for eksempel Madonna. Hallen bruges desuden til konferencer, foredrag og sportsaktiviteter, så under et weekendophold har du også mulighed for at se en håndboldkamp. Oplev et standupshow, en koncert eller teaterforestilling på Horsens Ny Teater, hvor navne som Bob Dylan og Robbie Williams tidligere har optrådt.

Det tidligere Horsens Statsfængsel eller Fængslet, som det kaldes i dag, er også hjemsted for koncerter i verdensklasse, og blandt andet Metallica har spillet her. Tag på en rundvisning, udforsk udstillingerne, og se, hvordan hverdagen har været for både indsatte og ansatte. Du kan tilmed prøve at overnatte i en celle.

Billedkunstneren Michael Kvium er opvokset i Horsens, og Horsens Kunstmuseum rummer den største samling af hans værker. Fra museet kan du gå til byens hovedstrøg, sætte dig på en café og reflektere over Kviums symbolfyldte univers over en kop kaffe. Du kommer nemt til Horsens i bil eller med tog, da intercitytogene kører hertil, og motorvejen løber rundt om byen. Tag bybussen, eller hop på en bycykel, når du skal rundt mellem byens seværdigheder.

Koncerter, natur og kulturelle oplevelser går hånd i hånd i Horsens, så her er oplevelser for enhver smag. Men helt særligt for byen er, at du kan komme bag lås og slå – og ud igen med det samme.

Mest populære hoteller i Horsens

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Hotel Opus Horsens
Hotel Opus Horsens
4 out of 5
Egebjergvej 1, Horsens
DKK 889
pr. nat
19. apr. – 20. apr.

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i et forretningskvarter, kun 15 minutters gang fra Horsens Fængselsmuseum og Forum Horsens. Derudover ligger Casa Arena ...

4.5/5Wonderful! (1,127 anmeldelser)

"Som sædvanlig superb"…"

Anmeldelse fra 16. dec. 2019

Hotel Opus Horsens
Scandic Bygholm Park
Scandic Bygholm Park
4 out of 5
Schüttesvej 6, Horsens
DKK 1.075
pr. nat
4. maj – 5. maj

Dette hotel ligger i en provinspark, kun 3 km fra Horsens Fængselsmuseum, Horsens Golfklub og Horsens Klosterkirke. Derudover ligger Forum Horsens og Industrimuseum ...

4.2/5Very Good! (366 anmeldelser)

"Priserne i baren var nok i den høje ende. Da jeg er gangbesværet - uden invalidebil - var p-pladserne nær receptionen for fåtallige. Trapperne i hovedbygningen også lidt af et problem."…"

Anmeldelse fra 27. nov. 2019

Scandic Bygholm Park
Jørgensens Hotel
Jørgensens Hotel
4 out of 5
Sondergade 17, Horsens
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 1.325
pr. nat
30. apr. – 1. maj

Dette hotel ligger i centrum, tæt på Horsens Klosterkirke, Horsens Kunstmuseum og Horsens Kunstmuseum. Industrimuseum og Forum Horsens ligger også i ...

Jørgensens Hotel

Horsens – anmeldelser

3.9

Gæstebedømmelse

5 - Fremragende
0
5 - Fremragende 0%
4 - God
11
4 - God 91.66666666666667%
3 - Okay
1
3 - Okay 8.333333333333334%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

4/5 - God

Verificeret rejsende

30. sep. 2019

Flot by, bestående af den gamle bydel og så de helt nye områder. Tyder på højt aktivitetsniveau

4/5 - God

Verificeret rejsende

29. sep. 2019

Det er en dejlig by, vi fik set mange ting