Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


En rejse til Silkeborg med oplevelser på vandet

Når du rejser til Silkeborg, befinder du dig i det midtjyske Søhøjland, hvor du kan udforske en stor del af området via vandvejen.
Vandet er af stor betydning i Silkeborg, og mange aktiviteter er derfor relateret hertil. Næsten uanset hvor du befinder dig i byen, kan du gå til vand, men du kan også sejle rundt til mange seværdigheder.
Der ligger mange søer rundt om Silkeborg, og Gudenåen løber gennem byen, så byen er omgivet af vand. Tag med hjuldamperen Hjejlen, som er verdens ældste sejlende dampskib i verden, og kom ud til flere interessante steder i omegnen. Med Hjejlen kommer du rundt på Silkeborgsøerne og kan stige af flere steder, hvor du kan kombinere turen med flere oplevelser. Benyt muligheden for at besøge Himmelbjerget, som er et af Danmarks højeste punkter, og nyd den spektakulære udsigt herfra.
Et andet stop på turen, som er værd at besøge, er Aqua Akvarium og Dyrepark. Indenfor kan du se under vandet i søerne igennem et stort panoramavindue og gå på opdagelse på forskellige udstillinger om livet i landets søer og vandløb. Udenfor kan du komme tæt på mange forskellige dyr og prøve grænser af på en vildmarkssti eller en stor vandlegeplads.
Vil du sejle selv, er en rejse til Silkeborg et oplagt sted at starte en kanotur på Gudenåen. Her kommer du ud i en meget smuk natur og oplever et rigt dyre- og planteliv. Du kan tage på en endagstur eller campere i længere tid undervejs på ruten. Benyt også muligheden for at se flere seværdigheder på vejen, som for eksempel Silkeborg Slot, der nu består af slotsholmene.
Er du kun på weekendophold i Silkeborg, bør du også finde tid til at nyde godt af byens mange butikker og spisesteder. Handelsbyen har et væld af specialbutikker, og du kan finde restauranter, der passer til enhver smag. Du kommer nemt til Silkeborg via motorvejen, hvis du kommer fra øst eller vest, og der er ca. en times kørsel fra Billund Lufthavn. Der er tilmed også gode togforbindelser til byen.
Besøg Silkeborg, og kom tæt på vandet samt det dyre- og planteliv, der findes heri. I Silkeborg får du unikke oplevelser, som du sent vil glemme.


Bedste hoteltilbud i Silkeborg

Se alle 218 overnatningssteder i Silkeborg
Radisson Blu Papirfabrikken Hotel, Silkeborg DKK 677
Radisson Blu Papirfabrikken Hotel, Silkeborg

Radisson Blu Papirfabrikken Hotel, Silkeborg

Papirfabrikken 12, Silkeborg
   
  4,5
  ud af 5 (baseret på 811 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i hjertet af Silkeborg, kun 10 minutters gang fra Papirmuseum og Silkeborg Museum. Derudover ligger Museum Jorn og AQUA Akvarium & Dyrepark ca. 3 km derfra. Du kan gå til Silkeborg Station på 19 minutter og Silkeborg Station på 19 minutter.

  Scandic Silkeborg DKK 616
  Scandic Silkeborg

  Scandic Silkeborg

  Udgaardsvej 2, Silkeborg
    
   3,9
   ud af 5 (baseret på 359 anmeldelser)
   3.5 ud af 5.0

   Dette hotel med familievenlig profil ligger i et forretningskvarter i Silkeborg, kun 5 km fra KunstCentret Silkeborg Bad, Silkeborg Museum og Papirmuseum. Derudover ligger Museum Jorn 4,4 km derfra.

   Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter DKK 716
   Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter

   Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter

   Vejlsøvej 51, Silkeborg
     
    4,3
    ud af 5 (baseret på 212 anmeldelser)
    3.0 ud af 5.0

    Dette hotel med miljøvenlig profil ligger ved en sø, kun 15 minutters gang fra AQUA Akvarium & Dyrepark og Museum Jorn. Derudover ligger Silkeborg Museum og Papirmuseum ca. 3 km derfra. Du kan gå til Silkeborg Station på 25 minutter og Silkeborg Station på 26 minutter.

    Svostrup Kro DKK 796
    Svostrup Kro

    Svostrup Kro

    Svostrupvej 58, Svostrup, Silkeborg
      
     4,5
     ud af 5 (baseret på 61 anmeldelser)
     2.0 ud af 5.0

     Denne kro ligger i Silkeborg, kun 15 km fra Silkeborg Ry Golfklub, Papirmuseum og Silkeborg Museum. Derudover ligger Museum Jorn og AQUA Akvarium & Dyrepark ca. 15 km derfra.

     Hotel Dania DKK 895
     Hotel Dania

     Hotel Dania

     Torvet 5, Silkeborg
       
      3,9
      ud af 5 (baseret på 219 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette hotel ligger i hjertet af Silkeborg, kun 15 minutters gang fra Silkeborg Museum og Papirmuseum. Derudover ligger Museum Jorn og AQUA Akvarium & Dyrepark ca. 3 km derfra. Du kan gå til Silkeborg Station på 10 minutter og Silkeborg Station på 10 minutter.

      BW Premier Collection Gl. Skovridergaard DKK 716
      BW Premier Collection Gl. Skovridergaard

      BW Premier Collection Gl. Skovridergaard

      Marienlundsvej 36, Silkeborg
        
       4,4
       ud af 5 (baseret på 232 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette hotel med miljøvenlig profil ligger ved en sø, kun 10 minutters gang fra Museum Jorn og AQUA Akvarium & Dyrepark. Derudover ligger Silkeborg Museum og Papirmuseum ca. 3 km derfra. Du kan gå til Silkeborg Station på 18 minutter og Silkeborg Station på 19 minutter.

       Tollundgaard Golf Park DKK 396
       Tollundgaard Golf Park

       Tollundgaard Golf Park

       Tollundvej 3, Silkeborg
         
        4,0
        ud af 5 (baseret på 154 anmeldelser)
        3.0 ud af 5.0

        Dette Bed & Breakfast med golffaciliteter ligger i Silkeborg, kun 15 km fra KunstCentret Silkeborg Bad, Silkeborg Museum og Papirmuseum. Derudover ligger AQUA Akvarium & Dyrepark og Museum Jorn ca. 15 km derfra.

        Danhostel Silkeborg
        Danhostel Silkeborg

        Danhostel Silkeborg

        AAHAVEVEJ 55, Silkeborg
          
         3.0 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i Silkeborg, kun 15 minutters gang fra Silkeborg Museum, Museum Jorn og Papirmuseum. Derudover ligger AQUA Akvarium & Dyrepark og KunstCentret Silkeborg Bad ca. 3 km derfra. Du kan gå til Silkeborg Station på 8 minutter og Silkeborg Station på 8 minutter.