Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

SilkeborgDanmark

Når du rejser til Silkeborg, befinder du dig i det midtjyske Søhøjland, hvor du kan udforske en stor del af området via vandvejen.

Vandet er af stor betydning i Silkeborg, og mange aktiviteter er derfor relateret hertil. Næsten uanset hvor du befinder dig i byen, kan du gå til vand, men du kan også sejle rundt til mange seværdigheder.

Der ligger mange søer rundt om Silkeborg, og Gudenåen løber gennem byen, så byen er omgivet af vand. Tag med hjuldamperen Hjejlen, som er verdens ældste sejlende dampskib i verden, og kom ud til flere interessante steder i omegnen. Med Hjejlen kommer du rundt på Silkeborgsøerne og kan stige af flere steder, hvor du kan kombinere turen med flere oplevelser. Benyt muligheden for at besøge Himmelbjerget, som er et af Danmarks højeste punkter, og nyd den spektakulære udsigt herfra.

Et andet stop på turen, som er værd at besøge, er Aqua Akvarium og Dyrepark. Indenfor kan du se under vandet i søerne igennem et stort panoramavindue og gå på opdagelse på forskellige udstillinger om livet i landets søer og vandløb. Udenfor kan du komme tæt på mange forskellige dyr og prøve grænser af på en vildmarkssti eller en stor vandlegeplads.

Vil du sejle selv, er en rejse til Silkeborg et oplagt sted at starte en kanotur på Gudenåen. Her kommer du ud i en meget smuk natur og oplever et rigt dyre- og planteliv. Du kan tage på en endagstur eller campere i længere tid undervejs på ruten. Benyt også muligheden for at se flere seværdigheder på vejen, som for eksempel Silkeborg Slot, der nu består af slotsholmene.

Er du kun på weekendophold i Silkeborg, bør du også finde tid til at nyde godt af byens mange butikker og spisesteder. Handelsbyen har et væld af specialbutikker, og du kan finde restauranter, der passer til enhver smag. Du kommer nemt til Silkeborg via motorvejen, hvis du kommer fra øst eller vest, og der er ca. en times kørsel fra Billund Lufthavn. Der er tilmed også gode togforbindelser til byen.

Besøg Silkeborg, og kom tæt på vandet samt det dyre- og planteliv, der findes heri. I Silkeborg får du unikke oplevelser, som du sent vil glemme.

Mest populære hoteller i Silkeborg

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Radisson Blu Papirfabrikken Hotel, Silkeborg
Radisson Blu Papirfabrikken Hotel, Silkeborg
4 out of 5
Papirfabrikken 12, Silkeborg
DKK 995
pr. nat
26. apr. – 27. apr.

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i hjertet af Silkeborg, kun 10 minutters gang fra Papirmuseum og Silkeborg Museum. Derudover ligger Indelukket og Museum ...

4.5/5Wonderful! (1,061 anmeldelser)

"Alt i alt ok.............................,,,,,,,,,,,,,..."…"

Anmeldelse fra 23. feb. 2020

Radisson Blu Papirfabrikken Hotel, Silkeborg
Terrassen Camping & Cottages
Terrassen Camping & Cottages
1.5 out of 5
HIMMELBJERGVEJ 9A, Laven, Silkeborg, Midt jylland

Denne campingplads med familievenlig profil ligger i Silkeborg, kun 4,1 km fra Silkeborg Dyrehave og ca. 15 km fra Himmelbjerget og Indelukket. Derudover ligger ...

Terrassen Camping & Cottages
Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter
Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter
3 out of 5
Vejlsøvej 51, Silkeborg
DKK 975
pr. nat
17. apr. – 18. apr.

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger ved en sø, kun 15 minutters gang fra AQUA Akvarium & Dyrepark, Museum Jorn og Indelukket. Derudover ligger Silkeborg ...

4.2/5Excellent! (307 anmeldelser)

"dejligt stort værelse vi har ikke noget positiv at sige om morgenmad"…"

Anmeldelse fra 9. mar. 2020

Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter

Silkeborg – anmeldelser

4.5

Populær destination

5 - Fremragende
17
5 - Fremragende 53.125%
4 - God
15
4 - God 46.875%
3 - Okay
0
3 - Okay 0%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

23. sep. 2019

Hyggeligt sted i et enestående område.

4/5 - God

Verificeret rejsende

21. aug. 2019

Silkeborg er en smuk by, men find et andet hotel

4/5 - God

Verificeret rejsende

12. aug. 2019

Hyggelig by med fint gågade miljø

4/5 - God

Charlotte

26. jul. 2019

Aqua er bestemt et besøg værd

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

12. jul. 2019

Den utrolige smukke natur. Sejlturen på søerne Museerne

5/5 - Fremragende

Anne

16. jun. 2019

Så byen og omegn fra søsiden, fantastisk - sejlede 3 timer med frokost ombord - dejligt at sidde inde, da det øsregnede udenfor.